Dodaj do ulubionych

Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji

IP: *.home.aster.pl 11.10.11, 09:19
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • cacum Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w 11.10.11, 10:04
      Już widzę jak taki jak ty ma broń. Wiesz, że sporo osób to idoci.
      • Gość: prawba boli Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.home.aster.pl 11.10.11, 10:10
        A jeśli mam panie mondry? A jeśli dureń z twarzą tryglodyty - nie oglądaj się - tez ma i właśnie chce ci strzelić w dupsko? Zadzwoń po Policję, może zdążą zanim ostygniesz.

PS. Masz rację, wielu Polaków to idioci. Nie znają ludzi a komentują jakby o ojcu pisali. A może rzeczywiście mówisz o tacie?
        • Gość: enkey Groźby karalne IP: *.xdsl.murphx.net 11.10.11, 10:32
          Za takie groźby karalne mój drogi Panie grozi nawet do 2 lat więzienia z art. 190 par. 1 k.k. Wiec uważaj co mówisz bo pod Twoje drzwi może wkrótce zapukać Policja, pozatym idź wylewać swoje frustracje gdzie indziej np. na boisko szkolne.
          • Gość: prawba boli Re: Groźby karalne IP: *.home.aster.pl 11.10.11, 10:43
            Jakie groźby? Umiesz czytać? Ja nie jestem bandytą i nie mam broni! A bandziory mają i do tego nie szanują i nie przestrzegajką prawa!
            Ja nikomu nie grożę, to mnie się grozi!
            • Gość: y.y Re: Groźby karalne IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.10.11, 20:54
              Gość portalu: prawba boli napisał(a):

> Jakie groźby? Umiesz czytać? Ja nie jestem bandytą i nie mam broni!

Ale w poprzednim poście pisałeś kolego, że być może jednak masz:) To jak to w końcu jest, bo coś się w zeznaniach plączesz:))
              • Gość: Zimny Re: Groźby karalne IP: *.be.jnj.com 13.10.11, 11:41
                Czy zadanie pytania jest oświadczeniem? Co by było gdyby czy jest groźbą? teraz już wiem dlaczego w moim kraju jest tak chu...wo. Właśnie przez takie pseudointelektualne dywagacje. Ktoś Cię okrada, znieważa, bije a Ty się zastanawiasz nad tym co masz zrobić...Ja mam to gdzieś. Moja rodzina, moi przyjaciele są dla mnie ważniejsi niż "Prawna Brukselka". Ty możesz czekać aż "Państwo Prawa" pospieszy Ci na ratunek...
                • Gość: Niki Re: Groźby karalne IP: 193.111.166.* 13.10.11, 14:42
                  ale o co ci chodzi ? Jak kark podchodzi i chce kluczyki to się oddaje. Życie ci niemiłe ? A ludziom się nie wygraża : normalnym - bo nie wypada, bandytom - bo to głupota. Widział ktoś kiedyś starego gangstera ? Zawsze taki trafia na młodszego i szybszego. Trzeba mieć tego świadomość a nie bić pianę i straszyć dziadka panzerfaustem - to dziecinada
                  • Gość: Zenio Re: Groźby karalne IP: *.171.146.228.static.crowley.pl 13.10.11, 15:03
                    > ale o co ci chodzi ? Jak kark podchodzi i chce kluczyki to się oddaje.

Jak kark podchodzi i chce kluczyki to się je wyrzuca do lasu ;-)
                    Kark Szukał ich nie będzie bo nie ma na to czasu, krzywdy Ci nie zrobi bo zysk dla niego z tego żaden a ew kara dużo sroższa. A jak oddasz kluczyki to możesz mieć kłopot z odszkodowaniem potem, bo to nie kradzież tylko rozbój jest. Nie wszystkie polisy obejmują rozbój.
                  • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Hahaha, świetne! IP: *.acn.waw.pl 04.11.11, 10:51
                    > ale o co ci chodzi ? Jak kark podchodzi i chce kluczyki to się oddaje

Powodzenia w życiu z takim podejściem. Ciekawe, ilu kochanków ma twoja żona. :)
          • Gość: sebolargo Re: Groźby karalne IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 10:59
            To leć już do prokuratury z wywalonym jęzorem
          • smrodek71 [...] 11.10.11, 22:48
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • smrodek71 Re: Groźby karalne 11.10.11, 22:48
              złóż
              • Gość: gari Re: Groźby karalne IP: 83.238.72.* 12.10.11, 15:45
                umorzeniu
            • Gość: kierowca Re: Groźby karalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 23:53
              Nie pochwalam tego języka choć rozumiem że to przykład :).
              Natomiast groźby karalne to sobie mogą nasze służby od sprawiedliwości wsadzić w d***!
              Nie żebym ich nie doceniał, starają się itp. Ale prawda jest taka, że od pół roku walczę z młodym gnojkiem, który po pijaku rzucił się na mnie z kamieniem, uszkodził mi dwa samochody, podpalił bramę wjazdową i robi to gnojek zawsze po pijaku, mści się za to że nie pozwalam mu spotykac się z córką.
              Nie walnę gnoja w ryj, bo to ja będę oskarżony. Więc zgłaszam. Zgłaszam, dzwonię, chodzę na policję. I co? Prokuratura nic mu nie zrobi. Mają gorszych od niego w kolejce do pierdla. Wiecznie będzie upominany, pobędzie po 24h na komendzie etc i tylko czekać aż naprawdę mi kiedyś po pijaku takim kamieniem przywali w głowę. Rodzina straci ojca a tego gnoja posadzą - wyjdzie za 3 lata.
              • gm114 Panie przyjacielu ! 12.10.11, 02:58
                A jakżeś to pan córę wychował??

Jak ona może chcieć takiego menela na męża.

To trzeba być całkowicie niepoczytalnym.

Toś jej pan nawet nie nauczył, co to są prawa naturalne??

Czytaj Waść, prawa naturalne, to: prawo do życia, prawo do własności i prawo do wolności.

A jak chcesz ją nauczyć lepszego prowadzenia, to naucz ją pan Dekalogu. Opłaci się, chociażby ze względu na czwarte przykazanie: "Czcij Ojca swego i matkę swoją abyś długo żył i aby ci się dobrze powodziło".

To jest elementarz.

Panie, pana wpis jest kuriosum.

Ja go wykorzystam, żeby oświecać ludzi, czym się kończy lekceważenie praw naturalnych.

Hahaha, wtedy jakiś gnojek rzuca w dom, bramę i w samochody kamieniami.

Świetne !!

PS. Wyjście jest takie:

1. poproś i upomnik go pan w cztery oczy,
                potem - jak nie pomoże:

2.poproś i upomnij go pan przy wielu świadkach,
                potem, jeśli i to nic nie da:

3. wal go w mordę, aby z całej siły i byle nie zabijać. /zabijać wolno tylko w odwecie za morderstwo z premedytacją na blikim krewnym, jesli nie byłby za to zabójstwo odpowiednio ukarany/ Świadków przy tym już być nie musi.

Tak postępuje mężczyzna.
                • Gość: NIE WIEM Re: Panie przyjacielu ! IP: 212.114.201.* 12.10.11, 03:12
                  prawa naturalne!? czy dobrze rozumie, dotycza takze punktu 3?
                  A kto przepraszam ustanowil te prawa naturalne?
                  • Gość: gość Twój Stwórca. IP: *.ists.pl 12.10.11, 04:25
                    • Gość: flounderfromJapan Re: Twój Stwórca. IP: 94.75.114.* 12.10.11, 13:41
                      Na pytanie "kto ustanowił te prawa naturalne?" odpowiedź - jak w temacie - twój stwórca. Czyli
                      penis mojego ojca! No się uśmiałem:-))))))
                      • Gość: Zimny Re: Twój Stwórca. IP: *.be.jnj.com 13.10.11, 11:49
                        W twoim przypadku rzeczywiście masz rację to twój jedyny stwórca...

"Jesteś na jego kształ i podobieństwo..." gratulować!
                  • Gość: gość Twój Stwórca. IP: *.ists.pl 12.10.11, 04:25
                    • peryklejtos Re: Twój Stwórca. 13.10.11, 09:17
                      - czyli byt wymyślony przez ludzi po to, by się mniej bać nieznanego i by lżej było umierać :)
                • Gość: Zimny Re: Panie przyjacielu ! IP: *.be.jnj.com 13.10.11, 11:47
                  @gm114

Twój problem to odpowiadanie na niezadane pytania i komentarze do nieistniejących tekstów. Gość nie napisał, że córka chce mieć takiego menela za mężą a jedynie, że on przychodzi do nich. Przeczytaj jeszcze raz.

Trochę za dużo filozofii a z Twoich trzech punktów zostawiłbym tylko 3. Pozostałe dwa nie mają ani znaczenia ani sensu.
      • Gość: kermit.dolomit Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 10:56
        Połóż się na wznak i skamląc coś o prawach człowieka daj się dorżnąć bandytom
      • Gość: azazz tylko GNAT IP: *.clienti.tiscali.it 04.11.11, 21:46
        magnum i po problemie .... jeden drugi dostanie kulke a trzeci bedzie sie zastanawiać tysiąc razy
    • Gość: Gość Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: *.closbrothers.pl 11.10.11, 11:20
      Chyba na tylne prawe koło. Kierowca wtedy musi obejść cały samochód.

Nie przejmuję się. Mam taką glebę, że już raczej nic tam pod błotnik nie wcisną :)
    • czarek47 trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki 11.10.11, 11:45
      i wysiasc z samochodu; mimo, ze mam antynapad zawsze zabieram kluczyki nawet jak zamykam brame...nie ma usprawiedliwienia dla matolów
      • Gość: paruwa Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 11:58
        Gdzie ci złodzieje grasują?

Chętnie oddam swoje auto do kradzieży, trochę kasy z ubezpieczenia chociaż dostanę.
      • Gość: barnaba Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 12:07
        To że zabierzesz kluczyki ze sobą, to raczej nie będzie problem dla dwóch kolesi bez szyi...Chociaż w tym wszystkim dziwi mnie fakt, że nikt nie zwraca uwagi na otoczenie - jeśli ktoś widzi, że jadące za nim auto się zatrzymuje razem z nim, to raczej z auta nie wysiądzie (zwłaszcza jeśli nie będzie problemów z jazdą - a przecież kapcia się wyczuje). W ogóle dziwny sposób na kradzież samochodu, chyba dla małolatów, bo zorganizowane gangi o takie zabawy bym nie posądzał, oni mają skuteczniejsze metody.
        • Gość: motyla noga Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki IP: *.xdsl.centertel.pl 13.10.11, 01:36
          Technicznym problemem nie będzie, ale zmienia się kwalifikacja prawna czynu, pojawia się element rozboju.

Ci kolesie bez szyi, wbrew pozorom, też myślą.
      • jamesonwhiskey Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki 12.10.11, 14:01
        > i wysiasc z samochodu; mimo, ze mam antynapad zawsze zabieram kluczyki nawet ja
        > k zamykam brame...nie ma usprawiedliwienia dla matolów

sam jestes matolem bo oprocz samochodu jeszcze zeby stracisz
      • dalton78 Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki 12.10.11, 14:49
        czarek47 napisał:

"mimo, ze mam antynapad zawsze zabieram kluczyki"

i szkoda że nie wiesz że antynapad działa przy zamkniętych drzwiach i włączonym kluczyku - więc sam jesteś matołem i debilem znaczy.
      • Gość: andy Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki IP: *.cubx.pl 13.10.11, 07:28
        To ty jestes matolem. Wlasnie chodzi o to, że dla Ciebie normalne stało się nienormalne. Otwarty samochód z kluczykami w środku to nadal mój samochód i wara od mojej własności.
        A.
      • Gość: Polak Re: trzeba byc debilem, zeby zostawic kluczyki IP: 194.181.138.* 13.10.11, 10:06
        Tak ma pan racje mieszkając w kraju złodzieji trzeba być debilem żeby robić tak jak w cywilizowanych państwach gdzie ludzi na wszystko stać i niemuszą kraść
    • norbert2225 Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji 11.10.11, 12:32
      to nie jest zabawne ja mialem taki przypadek na A4 nie mieszkam w Polsce i ta wlasnie metode na kolo zabawiali sie Turcy na berlinskiej rejestraci ,na autostradzie nie bylo prawie ruchu i switlami,klaksonem ,wymachiwali rekami ze mam stanac mialem wowczas zupelna nowke bardzo dobry silnik uciekalem ile wlezie nie bylo zabawnie bo przyblokowal mnie tir chcieli mnie zepchnac NIE BYLO ZADNYCH PATROLI POLICI mialem prawie 200 na liczniku chcialem aby ktos sie mna zainteresowal ze za szybko jade martwa cisza na polskiej stronie musialem jeszcze tankowac to byly doslownie chwile a mnie sie wydawalo ze wieki byli na staci zaraz za mna dopadlem granice niemecka i tam bylo juz normalnie zglosilem dostalem ochrone na ladnych pare kilomerow ,zlapali bandziorow bo dostalem zawiadomienie
      • alpepe Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w 11.10.11, 13:09
        to nie Turcy, to CYGANIE!!!
        Albo na berlińskich, albo na angielskich rejestracjach.
        • alpepe Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w 11.10.11, 13:12
          Mój mąż zgłaszał i w Niemczech i w Polsce. W Niemczech musisz się zatrzymać i pomóc, jak się komuś na drodze coś stało, dlatego CYGANIE polują na samochody z niemieckimi blachami.
          • Gość: x Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.geod.agh.edu.pl 11.10.11, 16:32
            "Policja przypomina, by przy wyjściu z samochodu zawsze zabierać ze sobą kluczyki."
            A my przypominamy policji, że jej zadaniem jest łapanie złodziei, a nie nachodzenie bladym świtem internautów, którzy napisali parę słów prawdy o facecie z PO nie znającym ortografii ...
        • Gość: AUCH Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: 212.114.201.* 12.10.11, 03:20
          Poznalas ich oczywiscie, bo trzymaly w rekach "cyganskie" paszporty. Ech uwielbiam takie stereotypowe myslenie. Czarna glowa= Turek. Wasy=Polak.
          • Gość: J. Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.bb.online.no 12.10.11, 14:34
            > Wasy=Polak.

To naprawde jest fakt oczywisty.
    • Gość: Enon Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 18:40
      W wypadku mojego samochodu daleko by ni zajechali.
      Po minucie włącza się antynapad wyłączający zasilanie i dopływ paliwa.
    • smrodek71 Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji 11.10.11, 22:42
      rekę ucinać za kazda kradzież -od 50 zl w górę i były spokój
      no i zadnej renty czy takich głupot

ktoś przeciwko?kradniesz?
      • babaqba Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w 11.10.11, 22:57
        Myślę, że przeciwko jest przemysł rękawiczkarski. Na ulicach sporo ponad połowa miałaby puste rękawy. A wyobrażasz sobie księży trzymających kropidło w ustach?
    • wuzuwela Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji 11.10.11, 23:33
      miałem takie przypadki,posyłam ciulom całusa i jadę dalej,zazwyczaj wiedzą co robić i nie są namolni:)))
    • Gość: kierowca Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 23:48
      Dziwne. Lewe tylne koło? Przecież to zaraz obok wejścia kierowcy. Ja bym włożył w przednie prawe. Trzeba wysiąść, obejść auto i stanąć z drugiej strony! I lepiej przód bo tył słabiej słychać.
    • icc217 Polak z natury zlodziej/kanciarz 12.10.11, 02:28
      Rzadko tam bywam, ale na kazdym kroku z w/w spotykam ...
    • gm114 Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w 12.10.11, 02:41
      Prawie wszyscy.

Prawie - to nie to samo, co wszyscy.

Jako obcy dla was mogę stwierdzić, że faktycznie jesteście dosyć dziwnym narodem, w którym jest niespotykanie kolosalnie dużo złodziei i rozmaitych oszustów.

Zatem faktycznie jest pan jak najbardziej uprawniony do stwierdzenia, że jesteście narodem złodziei, ale nigdy nie należy generalizować, bo ja spotkałem wielu Polaków, którzy nie są złodziejami i bandytami.

Myślę, że ten 1 procent głosujących na waszą Nową Prawicę, to ludzie autentycznie prawi. Co do reszty, to mam już złe doświadczenia.

Na całym swiecie złodzieje są marginesem a u was jest dokłądnie odwrotnie. Trzebaby chyba wam zrobić spis tej porcji ludności, co nie jest złodziejami. I ten spis, zdaje się, byłby niewielki.

Co do modelu państwa, to faktycznie macie złodziejski etatystyczno-socjalistyczny faszystowski ustrój.

Jak chodzi i urzędników, to ogrom z nich przy każdej okazji nadstawia kieszenie, za kasę można u was załatwić wszystko.

Urzędnicy i decydenci kradną na potęgę, to samo niestety przedstawiciele organów władzy, mam na myśli tych wszystkich którzy blokują zwrot mienia ukradzionego Polakom polskiego pochodzenia po wojnie, które to mienie państwo zabrało im nielegalnie, bo z naruszeniem ówczesnych przepisów i nadal uporczywie nie chce oddać ukardzionego, a nawet handluje tym mieniem i sprzedaje za centa swoim pachołkom.

Podatki macie największe na świecie dlatego nigdy wasz kraj nie stanie na nogi.

Dalej, macie najsprawniejszych kieszonkowców na świecie.

Generalnie wasza ludność myśli, że bogactwo zdobywa się nie z uporczywej pracy ale z kradzieży i żebraniny z Unii Europejskiej.

Jednak nie martw się pan, bo taka sytuacja jest chwilowa, za kilka lat prawdopodobnie wasze państwo zniknie z map świata. Polacy pójdą z żebraczą torbą w świat a waszą piękną ziemię w centrum Europy obejmą wreszcie inni lepsi, porządni, uczciwi ludzie.

Także nie martw się.
      • Gość: Tak se mysle Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: 212.114.201.* 12.10.11, 03:25
        "Myślę, że ten 1 procent głosujących na waszą Nową Prawicę, to ludzie autentycznie prawi. "

Za wyjatkiem Jozkow, Gienkow i Zbysiow.
        • Gość: gość W Kongresie Nowej Prawicy takowych "niet". IP: *.ists.pl 12.10.11, 04:34
          Ty się zupełnie nie orientujesz w polskiej polityce a jacyś cudzoziemcy się doskonale orientują. Koniec świata.

Także chłopie nie rób obciachu.

Zobacz i edukuj się:

www.youtube.com/watch?v=3D16lLvZDts

www.youtube.com/watch?v=t3RTmxPq7c4

www.youtube.com/watch?v=SLRj4uGM9xA

• Gość: j23 donosi Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 09:07
        Bo w tym kraju jak Gienek z Zbychem nie kombinuje to zdycha lub głoduje. Prosty przykład jaki znam to wykorzystywanie małych firm przez zachodnie duże koncerny (przedstawicielstwa w Polsce) uboga oferta, drogie części zamienne lub ich brak, śmieciowe umowy na wykonywanie usług które są nieopłacalne (5zł za wymianę sprzętu gdzie serwis musi kupić za swoje produkt dla klienta i czekać 3 miesiące na zwort kosztów + 5zł) dla małej firmy, umowy których nie da się negocjować bo odpowiedź jest jedna "jak się nie podoba to spie...j jest 10 chętnych na twoje miejsce" to jest small buisnes w Polsce przynajmiej w sektorze serwisów agd.
        • Gość: gość Słuszna uwagi i mnie to boli. IP: *.ists.pl 12.10.11, 10:34
          Problem w tym, że tę rzecz łatwo możecie wykorzenić przy pomocy de-regulacji gospodarki.

Po prostu wprowadźcie wreszcie prawdziwy wolny rynek, czyli taki system, w którym każdy chętny z was będzie mógł wystartować z przedsięwzięciem gospodarczym. Każdy, czyli nie tylko ten, co ma znajomych w rządzącej partii, ale po prostu każdy z was, kto tylko chce.

Oprócz tego zlikwidujcie możliwość ingerencji waszej administracji w gospodarkę a za to ustanówcie jakieś sądy powszechne dla ludzi, dokąd mogliby się udać, gdyby ich kto oszukał. Bo teraz jesteście całkiem bezbronni.

Wolna konkurencja załatwi sprawę od razu.

A jak chcecie naprawdę zarabiać i zbierać wielkie kapitały w ciągu mniej jak jednego pokolenia, to zredukujcie klikadziesiąt razy administrację państwową, zlikwidujcie podatki dochodowe i będziecie mieli rozwój na poziomie 20-50 procent wzrostu pkb rocznie.

Będzięcie zarabiali najwięcej na świecie i będziecie mieli wieczną komunkturę z uwagi na genialne centralne położenie w Europie i łatwy dostęp do ogromnych bogactw mineralnych oraz dużą ilość ludzi chętnych do pracy w waszym kraju i w krajach sąsiednich.

Natomiast poważnym problemem jest kwestia praworządności i uczciwości populacji.

Jest takie prawo ekonomiczne, które zawsze się sprawdza, że tam, gdzie panuje kradzież, tam nic nie ma.

Póki panuje kradzież, to jest rosnąca bieda. Konsekwencja jest taka, że takie miejsca generalnie /z małymi jak zwykle wyjątkami/ są szerokim łukiem omijane przez uczciwych biznesmenów. To jest problem.

Musicie zrobić państwo prawa zamiast państwa bezprawia.
      • Gość: mario Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.piotrkow.pilicka.pl 12.10.11, 09:18
        Nie martw się, nie tacy jak Ty już nam tego życzyli i jakoś nic z tego nie wyszło. Nie znikniemy z mapy, spokojna głowa.
      • Gość: eb Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: 89.107.153.* 12.10.11, 09:31
        > Na całym swiecie złodzieje są marginesem a u was jest dokłądnie odwrotnie.
        A dla mnie oszustami i to głupimi są... Niemcy. Nie dosyć, że nie zapłacili mi, to jeszcze w wyjatkowo idiotyczny sposób rozegrali całą sprawę. Gdy w końcu firma, którą wynajęłam do ściągniecia długu /20 tys.euro/ zmusiła ich do zapłaty... kilka dni później jak gdyby nigdy nic wysłali mi... ofertę współpracy. Czegoś takiego po Niemcach i to rodowitych nigdy bym się nie spodziewała.
        • Gość: gość Są i Niemcy, a jakże. Tyle, że takich teraz mało. IP: *.ists.pl 12.10.11, 10:17
          No jakże, nikt nie piszę, że w Niemczech nie można napotkać złodziei. Szzególnie Polaków.

Ja akurat napotkałem w Niemczech wsród napotkanych złodziei - samych Polaków.

No ale przecież żyją jeszcze gdzieś w Niemczech różni agenci Stasi, czy protoplaści SS-manów i inne złe geny.

Jak ojciec, czy dziadek mordował zawodowo żydów, to czasami i częsciej jak rzadziej, to samo robi syn czy wnuk.

Nie ma co się dziwić.

Z kolei przykładowo w Holandii mieszka wielu arabów. No i jak to arabi, podobno u siebie w Afryce nie kradną /bo im za to ziomki łapy za karę ucinają/. No ale w Holandii spotykałem arabów, co prawda nielicznych, dumnych ze złodziejstwa. Zdarzyło mi się, że mi się chwalili, omyłkowo wzięli mnie za swojego ziomka.

To było kuriozalne, czegoś takiego to nawet w Polsce nie spotkałem, żeby się aż tak jaki złodziej chwalił swoimi łupami.

Co naród to obyczaj.
          • Gość: janek Re: Są i Niemcy, a jakże. Tyle, że takich teraz m IP: *.emea.ibm.com 13.10.11, 07:45
            "No jakże, nikt nie piszę, że w Niemczech nie można napotkać złodziei. Szzególnie Polaków."

Swoj swojego znajdzie... :)
      • Gość: Przemek Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.195-178.cust.bluewin.ch 13.10.11, 00:53
        bardzo duzo dosc niesprawiedliwych uogolnien
        Faktycznie z uczciwosci Polacy nie slyna i moim zdaniem pokutuje tutaj jeszcze komuna, gdzie jesli nie byles cwaniakiem i kogos nie przerobiles, to byles frajer (sorry znowu uogolnienie). Dzisiaj mozemy nazywac rzeczy po imiemiu i mowic, ze cwaniak to oszust.
        A propos podatkow (poza VAT)... w jakim kraju sa nizsze niz w Polsce? kilka sie znajdzie, ale nie ma co rozpaczac...
        Glowa do gory. Polska to wspanialy kraj!
      • Gość: jan Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.liv.se 13.10.11, 09:27
        gm114 wysilil sie i napisal glupi, zenujacy w argumentacji, a do tego zupelnie mijajacy sie z prawda tekst. Wystarczy rzucic okiem na statystyki, zeby wiedziec, ze sa powazne i szanowane kraje, gdzie kradnie sie duzo wiecej i to nie tylko aut. Co do kradziezy aut, to jestesmy europejskimi sredniakami i daleko nam do takich krajow jak Szwecja czy Szwajcaria (statystycznie!). Zdziwienie? No wlasnie - latwo rzucac kalumnie, ale duzo trudniej je uzasadnic. Oczywiscie zgadzam sie z pewnymi tezami, bo tez chcialbym, zeby mniej rozkradano nasze panstwo, ale ale...ciekawe z jakiej narodowosci jest lub z jakiego panstwa pisze gm114, bo wyglada na to, ze z zewnatrz krytykuje nasz narod. Dalsza polemika mija sie juz z celem.
      • Gość: pepe Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: 157.25.157.* 13.10.11, 17:01
        Agitatorze NP i jeden z tych prawych w RP. Jestem głęboko przeświadczony że jesteś oszustem udającym kogoś kim nie jesteś co świadczy o Tobie i innych "prawych".
      • Gość: pit Re: Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej w IP: *.ip.telfort.nl 27.10.12, 01:37
        Z tego co piszesz wnioskuje ze jestez zyd a nie polak bo w tym pieknym kraju bylo was przed 2 wojna duzo za duzo bo nawet dziadek mi opowiadal ze hodzili tacy i glosno mowili cytuje;wasze ulice nasze kamienice koniiec cytatu. szkoda tylko ze przywodca niemiec w tym czasie tempil tylko biednych zydow a bogaci go sponsorowali i teraz ich potomkowie oplywaja w bogactwo a mordowanie tez sie nie zgadza z liczbami jakie sa podawane chodzi tylko o gnebienie narodu polskiego i niemieckiego.
    • kiterunner Nie muszę uważać na złodziei 12.10.11, 09:53
      Nie mieszkam w Polsce i:
      - nie muszę zamykać samochodu
      - mogę zostawić samochód z włączonym silnikiem i pracującą klimą jak jest gorąco i wrócić za jakiś czas - samochód nadal będzie na swoim miejscu
      - mogę zostawić w samochodzie co chcę i gdzie chcę nie obawiając się o włamanie i kradzież
      - itp. itd.

Robię to co napisałem powyżej praktycznie codziennie. I tak już od ponad 4 lat.

Szkoda, że nie mogę tego samego robić w Polsce bez obawy o moje własne mienie.

• Gość: Apsik Re: Nie muszę uważać na złodziei IP: *.147.33.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.11, 11:23
        Polacy za granice też wyjeżdżają, nie ciesz się tak.
        kiedys przyjada do twojego miasta.
      • Gość: ??? Re: Nie muszę uważać na złodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 12:18
        A gdzie pan mieszkasz?
      • Gość: zagranica Re: Nie muszę uważać na złodziei IP: *.221-81-70.mc.videotron.ca 12.10.11, 20:01
        W jakim raju ty zyjesz?????
      • Gość: gmo smierc Re: Nie muszę uważać na złodziei IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.10.11, 21:55
        to prawda ale musisz za to wpieprzac zywnosc gmo siedziec caly czas w klimie gdyz na zewnatrz wilgotnosc i temperatura jak w tajlamdzkiej dzungli nie mowiac juz o smogu spalinowym czy fabrycznym brrr... bylem w tym cywilizowanym gownie 20... lat cudze chwalicie swego nie znacie
        • tymon99 Re: Nie muszę uważać na złodziei 13.10.11, 13:37
          hihihi.. jeszcze się nie zorientowałeś, że widać, skąd piszesz te swoje bzdury?
      • Gość: deks Re: Nie muszę uważać na złodziei IP: *.warszawa.mm.pl 13.10.11, 09:29
        ale 20 letnich fordów w POLSCE TEZ NIE KRADNĄ WIĘC NIE MUSISZ SIĘ MARTWIĆ I TEŻ U NAS MOŻESZ TAK ROBIĆ
      • Gość: zolwik Pewnie mieszkasz na wysepce na Pacyfiku IP: 87.213.43.* 25.10.11, 18:57
        i wiesz, że daleko nie odjedzie :D
      • Gość: Birkut Re: Nie muszę uważać na złodziei IP: 80.72.47.* 11.11.11, 13:56
        u nas tez niedlugo tak bedzie jak przejmiemy wartosci islamu tam niema żywych zlodzieji tylko w katolicyzmie to jest tolerowane .
    • Gość: albert Kupiłem na Alle.. maczetę , może się przyda . IP: *.unknown.vectranet.pl 12.10.11, 17:39
      rachu ciachu i po strachu...
      • bamapo Re: Kupiłem na Alle.. maczetę , może się przyda . 13.10.11, 01:06
        ABW już jest na twoim tropie... nie znasz dnia ani godziny kiedy zapukają do twoich drzwi.
    • Gość: marro Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: 80.51.142.* 13.10.11, 09:24
      A ja często zostawiam samochody otwarte i jakoś nikt mi nie ukradł. Jak rzadko bywasz w Polsce albo tu nie mieszkasz to guzik o nas wiesz i się nie wypowiadaj na nasz temat.
      "POLSKA TO PIĘKNA KRAJ" i dla paru Euro czy dolarów na pewno bym stąd nie wyjechał.
      Pozdrawiam.
    • Gość: benio Dlaczego tak wielu polaczkow to skur...wiele? IP: 194.71.254.* 13.10.11, 10:41
      Dziwny to narod - tak duzej czesci skur...wielstwa i menelstwa wsrod ogolu obywateli trzeba szukac ze swieca ! Kombinatorzy, lapownicy, oszusci, zlodzieje, pijacy - lista jest dluga... i ci niby normalni z postawami roszczeniowymi nie mowiac o zawistnych. Mam nadzieje ze nowa generacja urodzona w PL bedzie bardziej udana, czego wszystkim zycze, bowiem wiekszosc to faktycznie porzadni ludzie!!!
    • Gość: k Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 13.10.11, 13:05
      ja mam to szczescie ze mieszkam na spokojnej ulicy w edynburgu gdzie przez przypadek zostawilem kilka razy forda transit-a z kluczykami w srodku.
    • Gość: :) Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 02:28
      jaroslawpolskezbawkaczynski.pl
    • Gość: tuskopalikot.pl Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 18:31
      Polecam:

Krzyż

obserwatorpolityczny.pl/?p=1443
      Śmierć idei lewicowej – pomarańczowy sztandar

obserwatorpolityczny.pl/?p=1392

Nowa Lewica pod berłem Janusza Palikota

obserwatorpolityczny.pl/?p=1337

Gambit Tuska

obserwatorpolityczny.pl/?p=1460
    • trupyirobaki żydowska kradzież 14.10.11, 20:26
      jak inna
    • dpp.maketing Dziura? 15.10.11, 16:49
      A czy butelka nie dziurawi też opony co znacząco może utrudnić ucieczkę złodziejom?
    • Gość: magnum Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: *.clienti.tiscali.it 04.11.11, 21:45
      ja mam pomocnika .... i uwierzcie jak go gościu zobaczył pod pazucha to zbladł .....
      i racja jest zawsze po mojej stronie i nie mam zamiaru tolerować tych skur...
    • Gość: BIRKUT Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji IP: 80.72.47.* 21.02.12, 19:23
      jak w Polsce bedzie ISLAM TO WSZYSTKICH ZłODZIEJ wyeliminuje tych na dole i tych bardziej niebezpiecznych na górze.
    • wuzuwela Uwaga na złodziei: Metoda "na koło" w nowej wersji 27.10.12, 20:17
      eeee,tam,metode na butelkę kupili u ruskich!tam od dawna to stosują i to w różnych wariantach.np. jadą obok klienta,a wybierają go przez dokładną obserwację, i rzucają pustą butelką w jego samochód,klient się zatrzymuje oni też i zaraz go atakują że przytarł im samochód(zazwyczaj jeżdżą na drogich bryczkach z drobnym uszkodzeniem w odpowiednim miejscu, a łochów wybierają na tanich) i żądają w zamian za odstąpienie od procedury policja-ubezpieczenie itd pewną sumę i po krzyku.Dodam że facet się zatrzymuje a jeden z aferzystów podchodzi zaraz do miejsca domniemanego otarcia i papierem ściernym z kolorem lakieru swojego pojazdu ,jednym ruchem pozostawia ślad na samochodzie klienta i już jest dowód stłuczki!Co bardziej nerwowi płaca i to dużą kasę bo bandziory zaraz dzwonią niby do agenta ubezpieczeniowego lub policji i nawet podają klientowi tel. w trakcie rozmowy gdzie podstawiony agent/policjant wciska mu że lepiej przyjąć ofertę bo będzie taniej. no i płacą:)))czasami więcej niż wart ich własny samochód...
      taki wariant tez z kartoflem,nie widać a słychać uderzenie.Kraść raczej już nie kradną na ten sposób bo z drogich bryczek nikt się na to nie kupuje a tanie nikogo nie interesują,a tu ryzyko małe,klient przecież sam płaci,bez przymusu!.
      Zdejmują też tablice rej. i zostawiają nr tel gdzie można się dogadać,dotyczy to pojazdów z zagranicy,przez granicę nie puszczą bez blach,a nowe to za długi proces,więc się dogadują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka