Dodaj do ulubionych

VM Studio Warszawa

14.11.11, 15:47
Osobiście nie polecam tego szkolenia jeśli ktoś nastawia się na odbycie stażu to raczej nie tutaj. Zainwestowałam czas i pieniądze które po dwóch miesiącach zostały mi zwrócone. Ale pod warunkiem, że oddam certyfikaty i materiały, absurd gdyż właścicielce najwyraźniej wydaje się, że może cofnąć czas i wymazać z pamięci moją obecność na nich. Za popełnione swoje błędy szuka winnych.
Strata czasu
Obserwuj wątek
    • Gość: ANIA 23 Re: VM Studio Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 15:05
      Byłam na szkoleniu bo koleżanka mi je wcześniej poleciała i bardzo mi się podobało. W tej chwili odbywam staż w sklepie. Super sprawa bo uczę się praktycznych rzeczy. Szkolenie polecam bo jest też fajna atmosfera i można poznać ludzi z branży.
      "uczestniczkawawa" miała chyba dziwne oczekiwania skoro tak pisze.
      • Gość: BUC Re: VM Studio Warszawa IP: *.centertel.pl 18.01.12, 17:53
        Gratulujemy Ci Aniu okazji poznawania ciekawych ludzi w sklepie. To bardzo dobrze, ze uczysz sie mierzyc material z belki albo wazyc parowki. Dobrze tez, ze masz wolne popoludnia i czas na odgrzebywanie postow sprzed 2 miesiecy. Az tak nie idzie interes ze szkoleniami, ze musicie spamowac na Forach?
    • ald.k Re: VM Studio Warszawa 13.12.17, 22:04
      Ostatnio szukałam kursu VM i na szczęście w ostatniej chwili wycofałam się. Dotarłam do bardzo negatywnych opinii na temat VM Studio. Ze szkolenia nie wiele się wynosi. Zamiast wiedzy otrzymuje się obiad w restauracji. "Trenerka" dla zabicia czasu wchodzi w dyskusje poboczne zamiast skupić się na temacie. Wyrzucone pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka