wiosna860 24.11.11, 14:13 czy znacie jakiegoś dedektywa uczciwego? nie takiego który tylko liczy kasę . Co sądzicie o dedektywie z Bemowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: dedektyw IP: *.acn.waw.pl 24.11.11, 14:26 ten z Bewowa jest debry.Charakteryzuje sie wielka dedukcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: dedektyw IP: 194.181.0.* 24.11.11, 15:24 morze Kżyżtow Rótkofski? bardzo znany dedektyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapytan sofa Re: dedektyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 15:44 Ten z bemofa jezd do dópy,lepszy sezd dedektyf z e szmólek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapytan sofa Re: dedektyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 15:46 O pardom ,napysałem ze osobno,alem siem pomylył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak Re: dedektyw IP: *.devs.futuro.pl 24.11.11, 22:52 ortomgrafi siem głombie nałócz a nie na foróm piszerz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Słój gaganiec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.11, 21:02 A gdzie można kupić dobry gaganiec dla psa? Poczebuję kupić gaganiec, bo pies gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a pies bulgot czy jajnik? 24.11.11, 22:12 czy też może łyżew względnie sweter? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dedektyw 24.11.11, 21:21 dzyn dybry , py cy ci dydyktyw to wyżne ... byndzimy mygli tybie łytwiej pymóc Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan Re: dedektyw 24.11.11, 21:56 daiće ludzią zpać, a nje smihyhihy na foróm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dedektyw IP: *.com 24.11.11, 22:32 Co to k6rwa est, jaja se robyta? Kobycine mąż zdradza, umawa sie z lafyryndo na Pradze w opuszczuny ruderze a wy se jaja robyta, dedektywa jej doć, raz dwo, bo sie kobycina załomie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dedektyw 24.11.11, 22:42 myże dydyktyw być z nyrzyczyną w sytynnie Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 24.11.11, 22:58 z drugiego czlowieka. Tym bardziej, ze ta pani cierpi na dysortografie, ktora wynika z dysleksji. Robi błedy, owszem. Ale kto z nas nie robi błedow w zyciu niech pierwszy rzuci kamieniem (np. w fedorczyka, albo w janawu). Nie sadzicie, ze ta Wiosna moze byc bardzo ponetną laseczka, u boku ktorej kazdy zapomnial by o jej dys-problemach. O ile moja diagnoza sytuacji jest trafna, to pozostawiam swoj adres mailowy do wykorzystania, Wiosno. Błędy mnie nie interesuja. Potrafie za nimi dostrzec czlowieka. Przez duże Cz. (tak jak Gromosław). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac IP: *.devs.futuro.pl 24.11.11, 23:02 fstyt, maż racie...teras mi trohie głópjo... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 25.11.11, 09:47 my tu tyż ni jystyśmy święci,przyjmnij ritzy fakt ży my tyż cirpić możymy na dyzortografie,a wieśnie kcemy pomuc Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 25.11.11, 16:43 Ale kto z nas nie robi błedow Nie było o robieniu błędów w życiu, tylko w pisowni. Ja nie robię. :-P A przy seksownych laseczkach bynajmniej o niczym nie zapominam, jako żem hetero. Tak się bowiem drogi ritzy składa, że istnieją DWIE płcie i pisanie "każdy", gdy ma się na myśli jedynie facetów, jest błędne. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: To jest bardzo nieladnie tak sie wysmiewac 26.11.11, 00:35 Droga Metresko, nigdy, ale to przenigdy, bym Cie nie podejżewal, ze morzesz zrobic błenda w pisowni. Jestem pewien, ze w zyciu tez ich nie robisz. Przyznaje - uradowałaś mnie deklaracją, że jestes hetero. Tak sie sklada, ze ja też. Cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś