Dodaj do ulubionych

Pub z klimatem

08.12.11, 00:41
Drodzy forumowicze,

od dłuższego czasu poszukuję w Warszawie pubu, baru, miejsca z klimatem. Gdzie gra muzyka przy której można porozmawiać, wypić piwo siedząc przy barze lub przy stoliku. Miejsc jest mnóstwo ale może ktoś mi z was poleci coś co mnie w jakiś sposób ujmie. W Lublinie i Krakowie spotkałem ciekawe miejsca typu KC Browar (kraków) i u Szewca ( Lublin)- jesli ktoś tam był kiedyś i zna podobne miejsce jeśli chodzi o klimat, w Warszawie to będę bardzo wdzięczny za pomoc;)

Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • imponeross Najblizszy w Krakowie, Poznaniu, Lublinie, Lodzi 08.12.11, 01:01
      arkadius0603 napisał:

> Drodzy forumowicze,
      >
      > od dłuższego czasu poszukuję w Warszawie pubu, baru, miejsca z klimatem. Gdzie
      > gra muzyka przy której można porozmawiać, wypić piwo siedząc przy barze lub prz
      > y stoliku. Miejsc jest mnóstwo ale może ktoś mi z was poleci coś co mnie w jaki
      > ś sposób ujmie. W Lublinie i Krakowie spotkałem ciekawe miejsca typu KC Browar
      > (kraków) i u Szewca ( Lublin)- jesli ktoś tam był kiedyś i zna podobne miejsce
      > jeśli chodzi o klimat, w Warszawie to będę bardzo wdzięczny za pomoc;)
      >
      > Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam

Najblizszy w Krakowie, Poznaniu, Lublinie, Lodzi. W Warszawie nie ma pubow z klimatem.
      • arkadius0603 Re: Najblizszy w Krakowie, Poznaniu, Lublinie, Lo 08.12.11, 01:03
        Mam traktować twoja wypowiedz jako ironiczna czy na serio?;)
        • radiomis Re: Najblizszy w Krakowie, Poznaniu, Lublinie, Lo 08.12.11, 10:52
          Zdefiuniuj w 5 punktach "klimat" - wtedy moze dostaniesz konkrety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka