alex.4 13.06.04, 17:08 ktos kto ma numer IP IP: 216.127.82.* używa nicku, który uzywam ja. Po proszę o usunięcie postów pisanych przez ta osobę pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech [...] 13.06.04, 17:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Do Admina 13.06.04, 17:12 alex.4 napisał: > ktos kto ma numer IP IP: 216.127.82.* używa nicku, który uzywam ja. Po proszę > o usunięcie postów pisanych przez ta osobę > pozdr Przecież to ty piszesz ciągle o sobie i to twój IP!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Do Admina 13.06.04, 17:13 uderz w stół to nozyce się doezwą. Po chamstwie prezentowanym przez was mozna było sie tego spodziewać. Niech jesteś ćwokiem. Bartłomiej to twój alter ego? Może nie w końcu takich debili jak wy może być więcej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Do Admina 13.06.04, 17:16 alex.4 napisał: > uderz w stół to nozyce się doezwą. Po chamstwie prezentowanym przez was mozna > było sie tego spodziewać. Niech jesteś ćwokiem. Bartłomiej to twój alter ego? > Może nie w końcu takich debili jak wy może być więcej > pozdr ooo skąd takie słowa spokojnie, porozmawiaj z psychiatrą, wiemy ze masz kompleksy bo ze wsi jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Do Admina 13.06.04, 17:25 Jakbyś nie zauważył ja sie LOGUJĘ. Po proszę admina o usunięcie wątków zakładanych pod MOIM NICKIEM przez rozrabiaczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Do Admina 13.06.04, 17:26 alex.4 napisał: > Jakbyś nie zauważył ja sie LOGUJĘ. > Po proszę admina o usunięcie wątków zakładanych pod MOIM NICKIEM przez > rozrabiaczy. > pozdr Dobra, dobra niechcesz po prostu żebyśmy wiedzieli że jesteś gejem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Do Admina 13.06.04, 17:26 I jeszcze jedno mam pytanie. Czy podany w pierwszej wypowiedzi przez ze mnie numer IP jest taki sam jak bartłomieja czy niecha. Byłbym wdzięczny za tą informację pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Do Admina 13.06.04, 17:54 I prosiłbym o usunięcie wątku pod tytułem • Baranisław Geremek to jednak PAJAC!! Ponieważ alex.4 jest zarejestrowanym przez ze mnie kontem to proszę o usunięcię wszelkich wypowiedzi pisanych z podanego w pierwszej mojej wypowiedzi na tym wątku (IP IP: 216.127.82.* ). Podszywanie się pod inne osoby jest niesmaczne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Admina 13.06.04, 17:55 ty matole ! po to istnieje coś takiego jak logowanie, aby inni nie mogli widzieć twojego IP. Nikt Ci więc nie poda numerów IP Niecha czy Bartłomieja, skoro się logują. To jest informacja dla administracji portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Do Admina 13.06.04, 17:57 ale jeżeli podszywają sie pod moją osobę kiedy piszą nie za logowani. Nie chćę aby admin podawał mi ich danę. Chcę aby odpowiedział na pytanie czy to oni podszyli się pod moja osobę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Admina 13.06.04, 18:02 Nie poda Ci tego. Bo każdy może mieć tu 1000 nicków i inni nie muszą o tym wiedzieć. A nick nie jest niczyją własnością, więc formalnie nie jest Twoją właśnością. Olej to i pisz dalej, albo załóż sobie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva [...] 13.06.04, 18:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech [...] 13.06.04, 19:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva [...] 13.06.04, 19:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re:A wracając do alexa... 13.06.04, 23:35 a kij ci to wiedziec ? chcesz mu oferte zlozyc ? heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana [...] 14.06.04, 02:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś