Dodaj do ulubionych

Chaos po zamknięciu skrzyżowania: jeżdżą po trawie

IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.12, 13:23
i znow Galas.....normalnie nagroda dla tego Pana!!!!

przygotowac inwestycje i plany objazdow....a na koncu nie przestawic sygnalizacji swietlnej!!!!

WYWALIC GALASA !!!!!!!!!!!!!!!!

na litosc boska!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Chaos po zamknięciu skrzyżowania: jeżdżą po t IP: 62.22.53.* 09.03.12, 15:33
      Ja juz naprawde nie wiem czy on jest jakims ojcem, bratem, kuzynem papieża?
      Czlowiek-legenda, nasze wnuki bedą kojarzyć anegdotki z nim w roli głównej pod tytułem jak Pan Galas Stolice organizował.
    • Gość: Paweł Chaos po zamknięciu skrzyżowania: jeżdżą po trawie IP: *.com 09.03.12, 16:37
      Łachudry z ZTM mają świetną okazję do dalszego udupiania linii 122, która i tak jeździ skandalicznie rzadko poza szczytem. Już praktycznie odcięli osiedla żoliborskie od dojazdu do metra. Galas, Ruta, Franków - ci ludzie muszą odejść, aby się poprawiło w Warszawie.
    • Gość: kixx Galas! IP: *.acn.waw.pl 09.03.12, 16:41
      On musi byc kochankiem jakiejs warszawskiej decydentki.w normalnej firmie moglby najwyzej byc managerem powierzchni plaskich
      • Gość: exaskazbielan Re: Galas! IP: *.devs.futuro.pl 09.03.12, 16:45
        raczej "flat surface maintaining manager'em"

btw
        przyjaciel mój miał okazję poznać Pana Inżyniera Bezruchu Najjaśniej Nam Panującego od Lat i Oby Słońce Jego Nadal Nam Świeciło, i jest to bardzo miły (wg niego) staruszek. Dziadzia taki milusi, siwiutki, cieszący się ogólną sympatią wśród policji, urzędników i innych. Aż dziw bierze, że tyle niepochlebnych opinii o Panu Januszu tu, na tym forum. A fe.
    • Gość: le Ming Re: Chaos po zamknięciu skrzyżowania: jeżdżą po t IP: 178.73.49.* 09.03.12, 19:00
      > i znow Galas.....normalnie nagroda dla tego Pana!!!!

I to pewnie jego wina, że debile, którym się spieszyło, próbowali pchać się Radiową pod prąd, MIMO OZNAKOWANIA?
    • Gość: Skodziarz A to ciekawe... To te sygnalizacja jest tak... IP: *.bb.sky.com 09.03.12, 19:15
      ...ustawiona, że kieruje samochody na trawniki? Coś podobnego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka