Dodaj do ulubionych

Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend z...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 13:11
dwa wieczory muzyki i już płacz..
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro tutejszy Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: 193.194.132.* 20.04.12, 13:19
      Skoro to Juvenalia to moze by tak posłuchać nastrojowej i łagodnej piosenki literackiej /studenckiej / aktorskiej. wrażliwosc na słowo i delikatne tony powinna być bliska
      studenckiej braci.
      Zostawcie ten łomot dresiarzom i innym matołom.
      • Gość: Jaro tutejszy Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: 193.194.132.* 20.04.12, 13:24
        Niech student znaczy: młody inteligent
        a nie rozwydrzony, pijany debil, bawiacy sie dobrze tylko kiedy hałas rozrywa mu bebenki
        • Gość: student Slayer gra na Urynaliach! będzie fun! IP: 195.205.247.* 20.04.12, 16:57
          Jaro, chyba nigdy nie byłeś studentem, skoro wypisujesz takie rzeczy... Student, to młody człowiek, który choć raz w roku musi dać upust swojej skumulowanej energii, aby przez resztę roku miał siłę na rozwój intelektualny. URSYNALIA, to najlepsze, co może go w takiej sytuacji spotkać, aby naładować swoje "baterie"! :D
        • Gość: urwor Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 18:55
          cytując klasyków: spieprzaj dziadu!
    • kudlaty_z_broda Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend z... 20.04.12, 13:25
      wprost przeciwnie, wbijać jak najbliżej sceny.
    • mirekmm Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend 20.04.12, 13:26
      Bezczelnie rozjeżdżasz się prawdą. Nie dwa a pięć, nie wieczorów lecz po pół dnia (od 16) i pół nocy ( do 4 rano), nie muzyki a nieziemskiego łomotu. Do tego chamscy organizatorzy, rektor SGGW, który umywa ręce i jak zwykle bezradna policja.
      SGGW ma tereny pod Skierniewicami lub obory pod Konstancinem i tam jest miejsce na wioskowe urynalia!
      • grochowska333 Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend 20.04.12, 13:35
        mirekmm napisał:

> Bezczelnie rozjeżdżasz się prawdą. Nie dwa a pięć, nie wieczorów lecz po pół dn
        > ia (od 16) i pół nocy ( do 4 rano), nie muzyki a nieziemskiego łomotu. Do tego
        > chamscy organizatorzy, rektor SGGW, który umywa ręce i jak zwykle bezradna poli
        > cja.
        > SGGW ma tereny pod Skierniewicami lub obory pod Konstancinem i tam jest miejsce
        > na wioskowe urynalia!

To ty bezczelnie manipulujesz faktami. Jakie pięć dni? Impreza trwa od 1 do 3 czerwca, więc są to 3, a nie 5 dni. Proponuję powrót do podstawówki na lekcje matematyki. A jak się mieszka w Warszawie, to trzeba się liczyć z tym,iż dzieje się tu dużo koncertów. I na szczęście będzie ich więcej, więc twe płacze na nic się zdadzą:-)))))
        • mirekmm Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend 20.04.12, 15:30
          Faktycznie nie licząc rozstawiania sprzętu i prób technicznych urynalia trwały tylko trzy dni. Łącznie o 5 za dużo. Nie znasz sprawy, kłamiesz i pogrążasz się uprawianiem bucery w stylu: "Jak się mieszka w Warszawie, to trzeba dać bucom ze Słoikowa-Wólki wejść sobie na głowę".

• peryklejtos Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend 20.04.12, 15:40
            jak chcesz ciszy i spokoju to wyprowadź się na wieś, skąd zapewne pochodzisz :)
          • Gość: Ciompek Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.acn.waw.pl 20.04.12, 17:17
            Bzdury opowiadasz o tej czwartej rano. W zesżłym roku koncerty kończyły się o pierwszej i była cisza i spokój. Z resztą raz do roku nic wam się zgredy nie stanie. Przeciwnie, zapraszamy na koncerty!
          • Gość: juz_nie_student Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 18:37
            Warszawa - a to nie jest takie miasto co to lotnisko zamykają na noc bo hałasuje.

Widzę że część "warszawiaków" poczytała ile ich apartamenta są warte i już zalicza się do "ziemiaństwa i yntelygencji". Metryki dziadków do kontroli. Kogo dziadkowie nie z ówczesnej Warszawy ten sam słoik i cicho siedzi.Przepraszam Prawdziwych Warszawiaków(*).

2-3 w nocy to młoda godzina. W tedy "normalni ludzie" wychodzą z pracy. :-P
            Barmani i bramkarze, informatycy i kierowcy MPK, prostytutki i policjanci , kelnerzy i benzyniarze ...sanitariusze i złodzieje - też są mieszkańcami tego miasta.
            Też miałem sąsiada który skargi pisał że po pracy w domu kolacje robię, że czajnik piszczy, że się O zgrozo! Kąpię przed spaniem. Tak o 3-4 rano.
            Uwierzcie mi - na 10 piętrze już widać poranne zorze.

Oczywiście bachor który drze ryja od 6:30 to jest normalne. :-)

Duże miasto nie śpi nigdy. Przywyknij do tego. Lub przeprować się na przedmieścia.
            Ursynów już ze 20 lat nie liczy się jako przedmieście.

* Takich których co najmniej dziadkowie urodzili się w granicach przedwojennej Warszawy.
      • Gość: mario Przecież Ursynów to jedna wielka wioska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 14:24
        ... z kolejką podziemną :)

W większości mieszkają tam starzy ludzie stąd te marudzenie, a przecież kiedyś tez byli młodzi i chodzili na koncerty, tylko skleroza ich dopadła i już tego nie pamiętają.
        • Gość: ee A Ty z jakiej wioski przybywasz? IP: 193.111.166.* 20.04.12, 14:54
          Ha ha szczerze się ubawiłam Twoimi słowami! A mieszkasz na Ursynowie, że takie opinie wydajesz? Ursynów to początek lat 80tych, więc jak ludzie młodzi się wprowadzili, no to teraz mają po 50-55 lat, no nawet 60... STARZY bardzo są! Ursynów już dawno przestał być sypialnią Warszawy, teraz to jest Białołęka, czyli Ursynów 25-30 lat później. Taki sam schemat - dużo bloków, dosyć tanie, więc młodzie się wprowadzają, bo na to ich stać. Za 30 lat pewnie napiszesz, że mieszkają tam "starzy ludzie"... No, i oczywiście, że to "wioska" :)
          • Gość: kixx Re: A Ty z jakiej wioski przybywasz? IP: *.acn.waw.pl 21.04.12, 09:15
            to dwudziestolatkom mieszkania komuna dawala?
            komuno wroc...
        • kissmybutt Re: Przecież Ursynów to jedna wielka wioska... 20.04.12, 16:00
          Ursynów to podstawa, a Warszawa to wieś pod Grójcem. Nara.
      • Gość: Spoxman Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: 194.114.62.* 20.04.12, 14:50
        Sam bezczelnie łżesz. O godzinie 4-ej nie jest "rano". Tak samo jak w artykule jest napisane "po drugiej nad ranem". Rano to jest wczesna pora DNIA, a nie nocy.
    • Gość: LJţ Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend z... IP: 194.92.227.* 20.04.12, 13:36
      Nie trash metal, tylko thrash metal szanowna Redakcjo. Wikipedia mówi, że takie pomyłki biorą się z nieznajomości języka angielskiego. To prawda?
      • rekkoon Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend 20.04.12, 22:56
        Taaa, typowy "polski" błąd - wydaje nam się, że znamy słowa a jak nie znamy - to podkładamy najbliżej pasujące. Nie ma "zupa"? No to...
    • dorsai68 Dlaczego zaraz "uciekać z miasta"? 20.04.12, 14:07
      Przecież to tylko Ursynów.
    • krwe Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend z... 20.04.12, 14:13
      bez przesady :) Slayer chyba na dzieciakach może robic wrażenie albo na dziadach słuchających muzyki biesiadnej. prawdziwi twardziele słuchają noise jazzu dzieci :P
      • Gość: Spoxman Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: 194.114.62.* 20.04.12, 14:45
        twardziele słuchają math metalu, kinderze ;D
    • Gość: hgg Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.sggw.waw.pl 20.04.12, 14:19
      Mówiąc o tych, którzy mieszkają najbliżej sceny macie na myśli ludzi z akademików? Nie słyszałem o protestach.
      • klara551 Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend 20.04.12, 15:33
        A nie macie w tych akademikach kabaretów,zespołów że musicie wspierać się łomotem,bo wtedy braku myśli nie zauważacie? Większość klasyków naszej rozrywki wyrosła z kultury studenckiej.A wy co po sobie pozostawicie? Opakowania po aparatach słuchowych?
      • Gość: mama Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:01
        Byłam w zeszłym roku z dziećmi na Kornie. Cały czas zastanawiałam się, jak znoszą to mieszkańcy? Co do studentów SGGW - mam jak najgorsze zdanie. Większość w czasie koncertu Korna i Huntera chlała piwsko i nie interesowała się muzyką. Ursynalia są robione dla kasy, studenci mają taniutkie karnety i są tam tylko dlatego, że tak wypada. Byłam tam kilka godzin. Ponieważ lało, miałam "przyjemność" słuchania wywodów zalanych studentów, kryjąc się pod daszkami. Prawdziwi fani byli pod sceną. Z racji wieku, nie byłam aż tak zdeterminowana. W tym roku na szczęście młodzież nie wybiera się już na Ursynalia.
        • Gość: Ciompek Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.acn.waw.pl 20.04.12, 17:20
          Popatrz popatrz? Twój mąż pewnie nie pije piwska? A może byłaś na innych festiwalach? Nie pije się tam piwska? Moi rodzice byli na Ursynaliach i byli zachwyceni. Z resztą poślij dzieci do liceum i zobaczymy czy same chlały nie będą :)
          • Gość: mama Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 21:21
            1. Mąż nie chla piwska.
            2. Dzieci w liceum i wyobraź sobie , że nie chlają.
            3. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem (może z mamusią?). Napisałam, że studenci nie uczestniczyli w koncercie, tylko chlali piwsko.
            4. Na warszawskie koncerty chodzę od 1981 roku.
            • Gość: babcia Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 22:18
              ad 2. jak nie chlaja to palą albo wciągają a jak jeszcze nic nie robią to na pewno będą zresztą na pewno cie oszukują jak wszystkie dzieci
    • pylorii Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? 20.04.12, 15:48
      (...)"W tym roku odbędą się one w piątek, sobotę i niedzielę (1-3 czerwca). - A ostatniego dnia na pewno skończymy granie przed północą (...)".
      Nie Panie Nowakowski. Radzę skończyć koncerty każdego dnia przed północą. Jeśli nie to będzie pozew zbiorowy o odszkodowania. Już tym interesowały się kancelarie prawnicze. Gwarantują szybkie działanie. Za wszytko osobiście odpowie Pan Rektor.
      • Gość: oburzona Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 15:56
        Bardzo chętnie się przyłącze do pozwu zbiorowego, jesli taki zaistnieje. Mój mąż lekarz, następnego dnia po nieprzespanej nocy ( dzięki szanownym studentom SGGW) poszedł do szpitala przeprowadzac operacje ( jest chirurgiem). Czy gdyby cos poszło źle i człowiek umarłby na stole operacyjnym- kto obeszłoby, że chirurg nie spal w nocy?
      • Gość: Ciom Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.acn.waw.pl 20.04.12, 17:28

Tylko jeśli jest pozwolenie miasta na taką imprezę do północy to swoich prawniczków, łącznie z kancelariami i swoimi kompleksami możesz sobie w buty wsadzić :)))
    • Gość: won na wiochę Re: Hołota z Sggw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 15:52
      Bardzo dobrze, niech GW i inne media piszą o tym zjeździe buraków i piętnują chamstwo jak najwięcej, równoczesnie domagając sie zakonczenia WSZYSTKICH koncertów przed 24. tO CO SIĘ działo w ubiegłoroczne Juwenalia, to był po prostu skandal, łomot w srodku noc- my mieszkamy koło Reala a było swietnie słychać to napie...nie. Mój 80-letni ojciec po operacji serca , który mieszka na Strzeleckiego nie mógł w ogole spac. Hołota ze wsi przyjechała i usiłuje Warszawę podbijac, a won takie wrzaski swoim starym za stodołą uskuteczniac. Sam osobiscie nasle znajomych dziennikarzy na rzecznika i władze SGGW a takze na burmistrza Ursynowa, aby przypilnowali hołoty.
      • Gość: Kurczak Sąsiedzi IP: *.novartis.com 20.04.12, 15:58
        Zapomnieli jak sami byli młodzi ? Impreza jest raz w roku mieszkam obok mam widok na SGGW i bez przesady nie ma tragedi moja mama też mieszka w pobliżu i pomimo że ma 6o lat rozumie że to święto studenckie . Jak ktoś chce mieć ciszę jak na wsi 365 dni w roku to nie spada na wiochę !!! Ludzie w sylwestra też będziecie dzwonić na policję ze skargą że głośno? Kupić sobie do uszu zatyczki i nawet podczas dużej imprerezy można spać. Ps może nie zrezygnujemy z Euro bo będzie głośno i dużo sprzątania i wogóle sodoma i gomora , zaścianek!!!
      • Gość: prawnik z Ursynowa Re: Hołota z Sggw IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 15:58
        Ludzie, macie weekend, wyjeźdźcie do domu, zapewne na wieś.
        Wolicie, żeby studenci nie mieli się gdzie bawić i chodzili pić na osiedla i demolować? A tak się wyszumią raz, a porządnie.
        A może im zazdrościcie, że studiują, bo Wam słoiki nie było dane dostąpić zaszczytu bycia na wyższej uczelni?
        Nie popieram pozwu zbiorowego, a jako mieszkaniec ul. Magellana nawet wybiorę się na imprezę. Mimo 50 lat na karku.
        Pozdrawiam normalnych i rozsądnych ludzi.

I nie strasz Pan prawnikami, bo sam takim jestem.
        • Gość: won na wioche Re: Hołota z Sggw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:07
          Świetnie, niech cały Ursynów wyjedzie na wies, bo studenci chcą imprezowac w srodku miasta przez 3 dni i 3 noce, brawo!!!! Zazdrosc, że ktoś jest studentem- haha teraz to studentem moze byc byle debil, któremu tatuś zapłaci czesne, nie mam im czego zazdroscic, sam ukonczyłem UW w latach 80, gdzie o byciu studentem nie decydował tatus czy mamusia, ale cięzkie egzaminy wstępne.
          • Gość: prawnik z Ursynowa Re: Hołota z Sggw IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 16:17
            Twój nick mówi za Ciebie.
            Więc wyjedź i nie siej fermentu. Bo jak czytam wypowiedzi niektórych mieszkańców, to zdania są podzielone.
          • Gość: Hehe Re: Hołota z Sggw IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 16:59
            >sam ukonczyłem UW w latach 80, gdzie o byciu studentem
            > nie decydował tatus czy mamusia, ale cięzkie egzaminy wstępne.

Ciężkie egzaminy wstępne chyba z tego, kto jest bardziej oddany miłującej wszystkim ówczesnej partii i dogłębne sprawdzanie pochodzenia. Czyli jednak tatuś i mamusia mogli załatwić wstęp na studia.
          • Gość: milseog jestes trep i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 17:02
            jesli nawet skonczyles uniwerek w latach 80. to jestes przykladem na to jak zostaly zmarnowane publiczne pieniadze. nic ci te studia nie daly. dalej niz czubek swojego nosa nie widzisz. euro pewnie tez ci przeszkadza i placzace dziecko za sciana.

ostatnio bieglem polmaraton. na miodowej stara baba z mina na podkowke, o lasce, pomstowala na biegnacych, ze cale miasto blokuja. no pewnie. biegi nalepiej w lesie organizowac, bo ona moze akurat w niedziele chce wyjsc i musi chwile na pasach poczekac.
            niedobrze sie robi od takich jak wy.
          • Gość: Ciompek Re: Hołota z Sggw IP: *.acn.waw.pl 20.04.12, 17:22
            W latach 80 na UW to studia załatwiał tatuś prawnik :)))
        • Gość: Szczypior Re: Hołota z Sggw IP: *.legendgroup.pl 20.04.12, 16:27
          Synciu, mieszkam na przeciw SGGW i w zeszłym roku widziałem, że właśnie pomiędzy blokami trwała najlepsza najebka, szczanie po klatkach i bełty pod blokami. Może gdyby ktoś odlał się w twoim mieszkaniu na środku dużego pokoju, zrozumiałbyś powód irytacji mieszkańców.
          Muza, muzą, trzeba się bawić, żeby nie oszaleć, ale nie widzę powodu, żeby robić demolkę czyjejś własności z tego powodu.
          • Gość: milseog Re: Hołota z Sggw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:57
            trzeba bylo do domu nie wpuszczac to by ci sie nie odlali.
        • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Hołota z Sggw 22.04.12, 21:01
          > Pozdrawiam normalnych i rozsądnych ludzi.

Ufff, to nie do mnie. Ja jestem oszołom :)
    • Gość: ekhmm Re: Slayer gra na Ursynaliach: uciekać na weekend IP: 80.247.53.* 20.04.12, 15:56
      sa lepsze miejsca do organizowania koncertow niz duze osiedle mieszkaniowe...
    • kissmybutt Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? 20.04.12, 15:59
      Płaczecie, że będzie głośno z powodu Juvenaliów? To będziecie mieli powód do podwójnego płaczu, bo w tym samym czasie pod Kopą Cwila będą trwały Dni Ursynowa. Też z koncertami. Serdecznie zapraszam :D
      • Gość: won na wies Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:04
        A wlasnie, tylko jakos Dni Ursynowa potrafią zachowac kulturę i nic a nic ich nie słychac. Nie to co chamstwo z SGGW. Co to za argument, że studenci muszą sie wyszalec? Niech szaleją do 24 a potem dadzą mieszkancom spac. W koncu oni z wiochy przyjechali, niech się dostosują. A pan Prawnik z Magellana to chyba prawo w prywatnej szkółce na wsi skonczył, skoro nie wie co to pozew zbiorowy, haha.
        • Gość: prawnik z Ursynowa Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 16:07
          Kończyłem na UW i wiem, co to pozew zbiorowy.
          I jestem w stanie przygotować obronę SGGW, bo to jest do obrony. Poczytaj kodeksów troszkę.
          Ponadto mam córkę na SGGW i wcale ona z wiochy nie przyjechała.
          • Gość: won na wies Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:09
            Tiaa, jak się córunia musi wyszalec, to się Juwenaliów broni. A co to gdzie indziej sie nie dostała ?
            • Gość: prawnik z Ursynowa Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 16:13
              Jakoś nigdzie indziej nie było Architektury Krajobrazu na tak wysokim poziomie.
              • Gość: Paulina z Ursynowa Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:18
                Jaki poziom reprezentuje SGGW i jego studencji- to było widac podczas ubiegłorocznych Juwenaliów i na tym forum rok temu- gdzie przewazały wpisy z IP SGGW w rodzaju " Jak sie nie podoba staruchy na to won na wiochę" " Nikt nie zabroni nam zabawy" etc etc.
                • Gość: Cio Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.acn.waw.pl 20.04.12, 17:25

A może pora się zastanowić jaki wy poziom prezentujecie? 3 dni w roku chyba da się jakoś przeżyć? Jakoś nie słyszę i nie widzę artykułów o juwenaliach pw i sgh na stadionie syrenki? (Pole Mokotowskie dla wieśniaków, jak ktoś nie wie)
                • Gość: Student SGGW Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: 195.205.247.* 20.04.12, 17:26
                  Paulina, a jaki ty reprezentujesz poziom swoimi wpisami? Niepoprawna składnia, błędy w pisowni itd. Dyskusja z Tobą nie ma sensu, bo ty dostrzegasz wyłącznie czubek własnego nosa, a potrzeby innych masz w głębokim poważaniu. Zaledwie 3 dni w roku coś niezwykłego dzieje się na Ursynowie, a Tobie nawet to się nie podoba. Warszawa to duże miasto i kto decyduje się na życie w nim, musi umieć żyć w społeczeństwie i być gotowym na kompromisy. Kampus SGGW jest na Ursynowie nie od wczoraj, więc taka sytuacja(jak organizacja jednego z NAJWIĘKSZYCH FESTIWALI W POLSCE - URSYNALIA) była do przewidzenia. Musisz się z tym pogodzić, bo tego wymagają zasady współżycia w cywilizowanym społeczeństwie. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia! Mieszkaniec i student SGGW :)
              • Gość: milseog tylko, ze buc tego nie zrozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 17:06
                pewnie tez mysli, ze pozew zbiorowy to zaklecie niczym abrakadabra:)
      • Gość: Olga Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.lcs.net.pl 21.04.12, 09:55
        Studenci tez maja prawo do zabawy! Ile się można uczyc ....
        Widzimy sie na Ursynaliach !
        • agenor Prawo studentów a prawa innych ludzi 21.04.12, 10:01
          Gość portalu: Olga napisał(a):

> Studenci tez maja prawo do zabawy!

Tak, mają prawo do zabawy. Jednak kończy się ono w tym miejscu, w którym zaczynają się prawa innych ludzi.
    • Gość: b0b no bez przesady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:06
      Mieszkam niedaleko i na lomot po godzinie przestalem zwracac uwage. Dwuletni syn spal jak susel. Mieszkancy pierwszej linii budynkow moga miec glosne noce ale nie przesadzajmy.
    • Gość: p Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? IP: *.147.193.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.12, 16:10
      brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kto pamięta [miszel bodre- nie pamiętam jak to się dokładnie nazywało bo ciężko studiowałem] zanim powstał Statoil.

Piękne kapele. Zaniosę młodego żeby się odchamił :-)
    • Gość: strasznyokrutny Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? IP: *.connecta.pl 20.04.12, 16:50
      SLAYER K**WAAAAA!
      • Gość: SlayeR Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.netcity.pl 20.04.12, 17:39
        Hahahahaha.
        Na pohybel płaczkom!
        SlayeR K**A!
        www.youtube.com/watch?v=TAXzGkzj5E8
    • Gość: O Slayer Ku**a!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.12, 16:50
      I tyle w temacie. Reszta mnie nie obchodzi. Zresztą Slayer będzie grał przed 22 więc dla wrażliwych może to i lepiej
    • Gość: milseog Cała Polska: narzekanie bez końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:54
      robią koncerty? źle, bo głośno i trzeba sprzątać. otwierają galerię? źle, bo dlaczego nie plac zabaw. budują muzeum? źle, bo dlaczego w centrum. stawiają stadion narodowy? źle, bo zamykają ulicę i nie ma gdzie zaparkować...

wszystko k!@##$a źle!

najlepiej zrobić z miasta pustynię. zrobić gigantyczne parkingi, żeby każdy mógł stanąć pod domem i zostawić tylko kościoły - w jednym miejscu będzie i "sztuka" i coś dla "ducha".

Brawo dla studentów! nie dajcie się tej bandzie oszołomów, którym i tak nigdy nic się nie spodoba, bo sami tylko marzą, żeby kartę odbić i obejrzeć "jaka to mielonka". człowiek na poziomie zrozumie. tak trzymać!
    • Gość: Mario_mieszkaniec Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? NIE IP: 195.205.247.* 20.04.12, 17:04
      Powinniśmy być dumni, że u nas na Ursynowie odbywa się jedna z największych tego typu imprez w Polsce, a być może i w Europie. To fajna studencka impreza, gdzie młodzież może się wyszaleć. Młodzi ludzie mają świetną okazję, aby się odstresować przed letnimi egzaminami. Sam kiedyś byłem młody i w pełni ich rozumiem. Każdy kiedyś był młody, więc nie ma sensu się pieklić.
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta 21.04.12, 19:22
        Gość portalu: Mario_mieszkaniec napisał(a):

> Powinniśmy być dumni, że u nas na Ursynowie odbywa się jedna z największych teg
        > o typu imprez w Polsce, a być może i w Europie. To fajna studencka impreza, gdz
        > ie młodzież może się wyszaleć. Młodzi ludzie mają świetną okazję, aby się odstr
        > esować przed letnimi egzaminami. Sam kiedyś byłem młody i w pełni ich rozumiem.
        > Każdy kiedyś był młody, więc nie ma sensu się pieklić.

Tyle że po tej "fajnej studenckiej imprezie" na pętli przez parę tygodni chrzęściło od potłuczonego szkła. Ja rozumiem, że teraz "kultura studencka" nie oferuje niczego więcej niż ryki jakichś zamroczonych troglodytów i chlanie na umór, ale niech z ich strony będize widać przynajmniej jekieś starania o to, żeby wszyscy poza nimi tez mieli z tego jakąś wartość dodaną i pozytywne wspomnienia, a nie tylko z musu to przecierpieli, bo nie mają innego wyjścia. Może warto też patrzeć i na drugą stronę medalu, a nie tylko "ja"?
    • Gość: DEJWID Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 17:19
      MOHEEERYYY TO KARAA DLA WAS KARAAAAA!!!! ZA ZAWIŚĆ, ZAZDROŚĆ , zgryźliwość itp itd!!! CIErpCIE KARAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZYZWYCZAJAJCIE SIĘ DO PIEKŁA!!!! HAHAHAHAHAHAH KAAAARAAAAAA
    • Gość: em Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 18:47
      Nie mieszkam na Ursynowie, natomiast jestem absolwentką SGGW (weterynaria). "Za moich czasów" też były imprezy na kampusie na Ursynowie, ale szczerze mówiąc nie przypominam sobie aż tak hucznych i aż tak uciążliwych dla mieszkańców. Rozumiem, że jest to dla studentów fajne wydarzenie i chcą się zabawić, ale...Najgorsza jest taka totalna olewka i podejście "student bawić się musi, a jak się nie podoba to wynocha na wieś mieszkać". No ludzie, nie żyjecie na bezludnej wyspie tylko w społeczeństwie, impreza nie dzieje się w słabo zaludnionym miejscu tylko na Ursynowie. Nie można spróbować pójść na jakiś kompromis (np. właśnie koniec koncertów około północy), czy chociaż wystosować jakieś "sorry" do mieszkańców? Wam drodzy studenci podobałoby się, gdyby podczas sesji egzaminacyjnej ktoś Wam na...ł pod oknami połowę nocy?
      • Gość: gość Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 21:38
        Za mądrze napisane, nie zrozumieją. Niestety.
    • Gość: saper Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? IP: *.promax-ck.pl 20.04.12, 18:56
      Slayer, In flames, Gojira mam nadzieje, że tak dadzą czadu, że wam płaczki ursynowskie szyby w oknach powypadają, mają napierd@lać ile tylko wlezie!
      Katole i inne sekciarskie zjebusy, oby te 3 noce były dla was jak piekło w które wierzycie!
      Ave, nadchodzi czas by rozj#bać warszawę!
      • hate-war Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta 20.04.12, 19:08
        • Gość: saper Najlepszy cover slayera IP: *.promax-ck.pl 21.04.12, 09:04
          www.youtube.com/watch?v=fSpLTTm6Lhg
      • Gość: wstyd Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 19:58
        Brawo, czy własciciel firmy Promax z Łukowa, wie co wypisują na forach jego podwładni? Piękne swiadectwo kultury mu wystawiają, mailik z linkiem do Łukowa już poszedł.
    • Gość: a Re: A co to jest ku... "trashmetal"? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 20:07
      spier.dalaj ignorancie!
      • rekkoon Re: A co to jest ku... "trashmetal"? 20.04.12, 22:55
        No i sam na ignoranta wyszedłeś. :P
        • Gość: a Re: A co to jest ku... "trashmetal"? IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 09:50
          spier.dalaj brudasie!
    • Gość: nacho Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta? IP: 46.7.230.* 20.04.12, 20:07
      'trashmetalowej'? <facepalm> Jaki jeszcze przedstawicieli 'smieciowego metalu' zna redakcja?
      • Gość: saper Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.promax-ck.pl 20.04.12, 20:40
        Chyba rzadko bywasz na tym trash portalu, dzień bez facepalma tutaj nie istnieje.
        Nazwanie tego zespołu downa redakcją jest komiczne.
        To jest Thrash metal do cholery, wystarczy wejść na wiki i skopiować to trudne słowo.
    • Gość: wstyd Re: Slayer zagra na Ursynaliach: uciekać z miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 20:29
      Kontynuuj, kontynuuj w poniedziałek zobaczysz finał swojego chamstwa na forum.
    • Gość: m Re: ale jacy to studenci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 22:08
      To jest kwestia podstawowej kultury i jakiejś kindersztuby a nie pochodzenia. Ja skończyłam studia na SGGW (na wydziale, których było wtedy tylko cztery w Polsce), większość ludzi z mojego roku była spoza Warszawy; różnie i z bardzo małych miejscowości i z większych, ale takiego buractwa jak to, co prezentują studenci tejże uczelni teraz nie było. To nawet widać po wpisach na forum, jaki oni mają poziom. Nie wiem, z czego to wynika, ale wpienia mnie, że to właśnie SGGW wystawia sobie taką laurkę. Bo tak naprawdę zachowują się jak totalne buractwo i ośmieszają uczelnię.
      A ta nieszczęsna nazwa uczelni to odwołanie do historii, tyle że we współczesnym świecie brzmi, no powiedzmy z lekka dziwnie...
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: ale jacy to studenci ? 21.04.12, 21:18
        Gość portalu: m napisał(a):

To nawet widać po wpisach na forum, jaki oni
        > mają poziom. Nie wiem, z czego to wynika, ale wpienia mnie, że to właśnie SGGW
        > wystawia sobie taką laurkę.

Ja tam myślę, że poziom tam nie odbiega od ogólnopolskiej akademickiej normy. Niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka