romanbrydzysta 06.05.12, 16:52 Piesi! Chodźcie po drogach dla rowerów! Skoro rowerzyści mogą jeździć po chodnikach, to piesi mogą tym bardziej chodzić po ścieżkach rowerowych. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość1810 Re: Piesi! Chodźcie po drogach dla rowerów IP: *.aster.pl 06.05.12, 18:17 Kiepski pomysł. I - na szczęście - niewykonalny. Ja rozumiem, że nie lubisz rowerzystów na chodnikach, wiem, że są niebezpieczni i mnie też wkurzają. Ale drogi rowerowe są dla rowerów, a eskalowanie konfliktu niczego nie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
gom1 Re: Piesi! Chodźcie po drogach dla rowerów 06.05.12, 21:49 Roman to troll. Niekarmiony zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1810 Re: Piesi! Chodźcie po drogach dla rowerów IP: *.aster.pl 06.05.12, 22:02 On się żywi każdym wątkiem, a jest równie niebezpieczny jak niektórzy fanatycy ze strony pedałowej. Gdy zobaczy, że ze strony "nierowerowej" brak mu wsparcia, może odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Piesi! Chodźcie po drogach dla rowerów 07.05.12, 12:01 Głupota nie boli. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
szaser Piesi! Chodźcie po drogach dla rowerów 08.05.12, 08:20 Pomysł znakomity, skoro rowerzyści nie muszą znać przepisów, to piesi tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancest więc wojna buraki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 08:24 pompki i łańcuchy w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś