Gość: mieszkaniec Znowu jakiś idiota robi cyrk za nasze pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 16:26 Mam nadzieję, że doczekam się w końcu państwa prawa, a nie jakiejś kolejnej (tfu!) "rzeczpospolitej". Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Znowu jakiś idiota robi cyrk za nasze pieniąd 28.06.12, 23:39 Pewnie służby robią sobie ćwiczenia na żywym organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: "Zawierały one ok. 400 gram trotylu " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.12, 16:38 Swoją drogą postawienie na nogi wszystkich służb w związku ze znalezieniem 400 gramów - jak słusznie zauważył przedmówca - trotylu stawia pod znakiem zapytania trwałość i solidność Stadionu Narodowego... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: "Zawierały one ok. 400 gram trotylu " 28.06.12, 18:41 Na zdjęciu stadion jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztos Re: "Zawierały one ok. 400 gram trotylu " IP: 195.8.220.* 28.06.12, 17:43 wielki ekspierdzie, jeszcze do niedawna dozwolona była wyłącznie nieodmienna forma gram, podobnie jak i muzeum itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: "Zawierały one ok. 400 gram trotylu " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.12, 18:05 Większy spierdzialisto, to, że jeszcze do niedawna, nie oznacza, że teraz. Do niedawna to np. za odmianę "radia" można było nie zdać matury. Język polski jest językiem żywym i ewoluuje - chyba że stawiasz się na pozycji kreacjonistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słabo Pierwszy stopień zagrożenia: z ulic znikają kosze IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.06.12, 18:43 Uwaga, film nagrywany sztachetą z płotu. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Dobrze, że nie chodzi o 3 gramy marihuany 28.06.12, 18:57 - dzięki temu możemy spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Pierwszy stopień zagrożenia: z ulic znikają kosze 28.06.12, 19:06 złapano pół kilo trotylu i kupę fajek. Wybiórcza, daj jakiego Czuchnowskiego - będzie na Kaczora :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mirekmm Pierwszy stopień zagrożenia: z ulic znikają kosze 28.06.12, 19:13 Wszystko się logicznie układa: 1. Papierosy na sprzedaż. 2. Trotyl na ryby. 3. Zdjęcie stadionu, żeby wiedzieć, gdzie się z tymi papierosami wystawić. Też mi powód do wożenia się ze śmietnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Pierwszy stopień zagrożenia: z ulic znikają kosze 28.06.12, 19:40 Kolejny popis nieudolności granatowej policji III RP, podobna heca była z tak zwanym gejo-bomberem przed wyborami na prezydenta Nieboszczyka Kaczyńskiego. Oczywiście sprawcy nigdy nie załapano, tak jak i wielu innych w podobnych sprawach. To jest banda skończonych bęcwałów obdarzonych licznymi przywilejami (emerytury, czas pracy). Wzruszające były triumfy po rozpędzeniu burd kiboli przed meczem Polska-Rosja. Sukcesem to by było zapobieżenie im, ale to niedojdy chwalą się wszystkim! Brakowało tylko nie do rzecznika Sokołowskiego, który zawsze akcentuje straty policji...obracając się w oparach absurdy, oskarżając np. rachitycznego posła Biedronia o nałomotanie uzbrojonych po zęby funkcjonariuszy prewencji. A co do koszy na śmieci, to ich usunięcie nie jest problemem, bo w mieście stołecznym jest ich jak na lekarstwo. Pani Prezydent musi być skończonym kocmołuchem, skoro tak dba o czystość. Czasem mam wrażenie, że kosze nie są dla mieszkańców, tylko dla wygody firm je opróżniających. Warszawę można przejść kilometrami i nie napotkać kosza... A teraz bomba! Ta informacja jest dla mnie bombowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Pierwszy stopień zagrożenia: z ulic znikają kosze 28.06.12, 20:15 To na pewno Czeczency. Szkoly im nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pierwszy stopień zagrożenia: z ulic znikają k 28.06.12, 20:45 zagonczyk_jaremy napisał: > Będzie bum! Raczej bunga bunga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubawiony Tratwa na Bugu... IP: *.home.aster.pl 28.06.12, 22:15 To byłby pierwszy przypadek, gdy tratwa bez napędu i sterowania popłynęłaby pod prąd rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bism Jakoś mi się to kojarzy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 22:39 Baniewiczem vs RP. Zupełnie nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś