Gość: normalny wolę się nachlac i iśc na Madonnę IP: *.pagi.pl 14.07.12, 12:18 ale każdy ma wolny wybór - po to jest demokracja. Te faszPISdowskie mendy zatruwają nam Polakom życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wotywa321 Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:19 Według pisowskiej mentalności tylko PIS może czcić jak sam uważa święta Polaków(Powstanie Warszawskie).Pozostaje założyć wory pokutne i stękać? Odpowiedz Link Zgłoś
pro-contra Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer 14.07.12, 14:24 wotywa321 napisał: > Według pisowskiej mentalności tylko PIS może czcić jak sam uważa święta Polaków > (Powstanie Warszawskie).Pozostaje założyć wory pokutne i stękać? A żeby było weselej, to około 90+% członków tej koterii, to buraczki i zielonka. I to ta hołota najwięcej wrzeszczy na temat Powstania, jak by to ich w jakikolwiek sposób dotyczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
keram01 Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:21 Rano idż pod pomnik a wieczorem na koncert i gdzie tu problem czy konflikt interesu. Wszystko to jest sztucznie robiona zadyma aby się wykazać że jeszcze istnieją jacyś młodzi? katolicy. Myślenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
dziesieciokrotne Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:21 Pierwsza część spektaklu - filmy (przepraszam, KLIPY) z Powstania Warszawskiego. Część druga - koncert ku.... Świetny pomysł! Lemingi górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 12:37 .słowo wstępne wygłosi ks.Natanek. Odpowiedz Link Zgłoś
janzpola Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:21 żaden czas nie jest dobry święta gonią święta i inne obchody i rocznice teraz Powstanie Warszawskie a ostatnim razem podali jakieś wniebowstąpienie Matki Boskiej Częstochowskiej oni jak dojdą do władzy to zamkną granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 12:22 Gdyby nie ci "rówieśnicy" którym dzisiaj należy składać hołd na cmentarzu, albo raczej Bór-Komorowski bezmyślny błazen, to Warszawa nie wyglądałaby jak koszmar a Polska nie straciłaby całego pokolenia inteligentnych wspaniałych ludzi. Może nasz kraj byłby lepszy bez tego niepotrzebnego nikomu powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorr Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.12, 12:27 Gość portalu: megg napisał(a): > Gdyby nie ci "rówieśnicy" którym dzisiaj należy składać hołd na cmentarzu, albo > raczej Bór-Komorowski bezmyślny błazen, to Warszawa nie wyglądałaby jak koszma > r a Polska nie straciłaby całego pokolenia inteligentnych wspaniałych ludzi. Mo > że nasz kraj byłby lepszy bez tego niepotrzebnego nikomu powstania. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowany Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer 14.07.12, 12:29 Protestuję - powstanie było bardzo potrzebne. Stalinowi. Niemcy się namęczyli a Polacy dostali wpiernicz i nauczkę. Idąc w ślady Macierewicza: powstanie było kierowane i inspirowane przez Stalina ! Proponuję aktualizację starej śpiewki: "Psychiczny powstań ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy trud (myślenia)" itd. > Gdyby nie ci "rówieśnicy" którym dzisiaj należy składać hołd na cmentarzu, albo > raczej Bór-Komorowski bezmyślny błazen, to Warszawa nie wyglądałaby jak koszma > r a Polska nie straciłaby całego pokolenia inteligentnych wspaniałych ludzi. Mo > że nasz kraj byłby lepszy bez tego niepotrzebnego nikomu powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobcowany Obejrzałem ten plakat i z dwojga złego wolę Madonę 14.07.12, 12:22 Cholera, a już myślałem że patrioci-katolicy = nieudacznicy. A tu proszę: potrafią zrobić reklamę Madonnie. Pytanie dla wyznawców Paranoi i Spisku : ile wam zapłaciła ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:22 Krucjata mlodych, a geby jakby ciut przechodzone - www.krucjata.org.pl/a188.php3 Garstka ich, wiec nie ma sobie nimi co glowy zawracac. Odpowiedz Link Zgłoś
dziesieciokrotne Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:24 Pierwsza część spektaklu (przepraszam: EVENTU) - filmy (przepraszam: klipy) z Powstania Warszawskiego. Część druga - koncert ku.... Świetny pomysł! Lemingi górą! Odpowiedz Link Zgłoś
marne Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer 14.07.12, 12:34 dziesieciokrotne napisała: > Pierwsza część spektaklu (przepraszam: EVENTU) - filmy (przepraszam: klipy) z P > owstania Warszawskiego. Część druga - koncert ku.... Świetny pomysł! Lemingi gó > rą! dla mnie świętością jest mądry wybór i zgoda oraz zabawa,oraz spokój duszom poległych a nie sianie nienawiści,przez buraki Odpowiedz Link Zgłoś
mlot_na_mlotow Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer 14.07.12, 12:43 dziesieciokrotne napisała: > Pierwsza część spektaklu (przepraszam: EVENTU) - filmy (przepraszam: klipy) z P > owstania Warszawskiego. Część druga - koncert ku.... Świetny pomysł! Lemingi gó > rą! Ctrl + V się zaciął? A wyjaśnij mi dziecinko, w czym jedno drugiemu przeszkadza? Tamci młodzi ludzie też się bawili i po to walczyli, aby ich rówieśnicy żyjący 67 lat później także mogli się tak bawić. Czy nie można uczcić ich pamięci zniczami, a potem się wybrać na koncert???? 1 sierpnia to tylko kolejna rocznica, czemu ma służyć coroczna żałoba w mieście? Gdyby oni żyli to na naszym miejscu bawiliby się. Nie byli smutasami żyjącymi w ascezie! Takie protesty jedynie zniechęcają młodych ludzi do wartości patriotycznych, a za to robią reklamę Madonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Paranoja !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 12:24 Jestem wnukiem Powstańca . Najpierw jak co roku 1 sierpnia pójdę odwiedzić Jego grób na Cmentarzu Wolskim , potem przejdę się obok i zapalę znicz przy Pomniku Powstanców Warszawy na Sowińskiego , a potem posłucham koncertu. Myślę że Dziadziuś się nie obrazi. AHA, jak zatrzymam samochód o 17:00 , a jakiś słój spróbuje na mnie zatrąbić straci jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Paranoja !!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 12:44 uważaj, żebyś ty czegoś nie stracił palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Paranoja !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 15:31 Zabolało pochodzenie z interioru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulworm c_h... z powstaniem, posiedze. IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildebrant Sam pochodzisz z interioru IP: *.play-internet.pl 15.07.12, 17:55 jeśli jesteś warszawiakiem. Chodziło ci o prowincję? Interior to przede wszystkim teren położony z dala od wybrzeża. Pomijając już drobiazg: w odiesieniu do Polski tego terminu raczej nie używa się. Odpowiedz Link Zgłoś
skok wspolczuje dziadziusiowi, Bogu dzieki nie dozyl 14.07.12, 13:08 Gość portalu: albert napisał(a): > Jestem wnukiem Powstańca . Najpierw jak co roku 1 sierpnia pójdę odwiedzić Jego > grób na Cmentarzu Wolskim , potem przejdę się obok i zapalę znicz przy Pomniku > Powstanców Warszawy na Sowińskiego , a potem posłucham koncertu. Myślę że Dzia > dziuś się nie obrazi. > AHA, jak zatrzymam samochód o 17:00 , a jakiś słój spróbuje na mnie zatrąbić st > raci jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jest bardzo proste rozwiązanie IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 12:25 Niech wszyscy, którym koncert i inne zgromadzenia publiczne służące rozrywce przeszkadzają, opracują listę dni dozwolonych. Czyli takich, w których nic nikomu nie przeszkadza, nie wydarzyło się żadne wydarzenie które trzeba upamiętnić. Okaże się, że takich dni w roku może da się zebrać z 10, z czego 5 przypadnie zimą - w sam raz na plenerowe wydarzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski_jasiek Naród przegranych świąt 14.07.12, 12:27 To chyba jedyny naród na świecie, który tak uparcie celebruje swoje klęski i upadki. A mieszanie patriotyzmu do muzyki pop świadczy tylko o nędzy umysłowej pomysłodawców i sponiewieraniu tego chorego patriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Madonna dziękuje pożytecznym idiotom za reklamę. 14.07.12, 12:27 Poza tym. Jakim prawem jakieś prawackie, sekciarskie badziewie ma dyktować ludziom kiedy mogą się bawić, a kiedy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galois Re: Madonna dziękuje pożytecznym idiotom za rekla IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.12, 18:32 Mam wrażenie, że dla Madonny bardziej pożyteczni idioci, to ci, którzy kupią bilet na koncert tej przeciętnej piosenkarki. Temat sporu zupełnie mnie nie interesuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Kowalsk Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi IP: *.chello.nl 14.07.12, 12:28 oczywiscie, ze Madonna powinna wystapic, moim zdaniem swito Powstania Warszawskiego jest swietem dosc istotnym, ale nie na tyle istonym by nie moc zarobic pieniazka.... koncert gwiazdy takiego formatu zawsze daje spory pieniadz i wiekszosc malych biznesow na tym zaabia i to wlasnie chodzi, przeciez w koncu musimy sie jakos wydziwgnac z tej chorej sytuacji wiec dlaczego w naszym kraju istnieja wciaz ludzie ktorzy blokuja mozliwosc rozwoju inaszego kraju?? im wiecej ludzi zarobi tym wiekszy podatek zostanie odprowadzony do kasy panstwa i tym mniejsza bedzie dziura budzetowa.... dlaczego tylko polityce maja miec dobrze w tyn popapranym i wciaz komunistycznym kraju.... wszedzie ludzie pracuje wieszosc roku, ale w Polsce trzeba przeciez sie opie...c wiekszosc roku.... normalnie praca oznacza pieniadz.... ale w Polsce jest inaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 12:29 Ta pseudo-patriotyczno-katolska swolocz swoimi dzialaniami tylko deprecjonuje poswiecenie tych, ktorzy walczyli w Powstaniu. Co za jaselkowo-szopkowi idioci. Efektem ich akcji jest jedynie reklama koncertu, bo ja o 1 sierpnia dobrze pamietalem, ale o tym, ze jest jakis koncert w tym czasie dowiedzialem sie dopiero teraz. Poza tym 1 sierpnia powinien byc dniem wstydu za to, ze podejmujac takie a nie inne decyzje tylu ludzi skazano na pewna smierc. Nie tylko powstancow, ale rowniez ogromna rzesze cywili, ktorzy o niczym nie wiedzieli i niczego sie nie spodziewali - straty znacznie przewyzszyly zyski. Chociaz oczywiscie wielki szacunek i pamiec dla tych, ktorzy nie zwazajac na otaczajaca rzeczywistosc rzucali sie w wir walki, jak "kamienie na szaniec"... Odpowiedz Link Zgłoś
jaras aktorzy grają swoje role 14.07.12, 12:30 Protestujący robią dokładnie to, czego oczekuje organizator koncertu - zapewniają Madonnie rozgłos i darmową reklamę. Ona przecież całą swoją karierę zbudowała na prowokacji i skandalu, chyba nietrudno się domyśleć, że wybór dat koncertów nie jest przypadkowy. Z protestami nie tylko się liczono. One są mile widziane przez organizatora, wręcz niezbędne aby koncert był marketingowym i finansowym sukcesem. Tak trudno to zauważyć? Naprawdę, niektórzy ludzie to stado baranów. Przreażające, jak łatwo można manipulować tłumem, gdy w grę wchodzą emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Madonna wyznaje ŻYDowską kabałe to dlatego IP: *.play-internet.pl 14.07.12, 12:31 atakuje katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski_jasiek "z decyduj" sam? - tego nie pisał patriota 14.07.12, 12:31 BŁĄD ORTOGRAFICZNY W PLAKACIE PATRIOTYCZNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
marne Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer 14.07.12, 12:31 rocznice można świętować w rożne sposoby i można to pogodzić,dość tego plucia jadem i wyboru decyzji za społeczeństwo,bo kto możne wiedzieć kto czego chce,nie narzucajcie swojej woli wszystkim,bo jesteście tylko garstka oszołomów,a nie głosem całej polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morpheus77 Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi IP: 89.124.38.* 14.07.12, 12:32 Patrząc w ten sposób to praktycznie każdego dnia roku albo ktoś ważny umarł, święty ma swój dzień, lub coś innego się działo w historii Polski - więc może zamiast bawić się i cieszyć życiem doczesnym padnijmy wszyscy na kolana już teraz i módlmy się, dzięki temu na pewno będzie nam lepiej, będziemy łatwiej żyć, będziemy mieli więcej przyjaciół (tych z drugiej strony oczywiście), nie jestem fanem ani Madonny ani fanatykiem religijnym, taki po prostu ze mnie złośliwiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi 14.07.12, 12:32 Nie jestem za tym, aby popierac koncert Madonny w dniu powstania, jestem przeciwko lecz jestem tez za ty, aby ludzie sami wybrali, aby mieli taka mozliwosc. Madonna to kultura z kategorii niskich i marnowanie czasu i pieniedzy. Chcialbym odniesc sie jedynie do stwierdzen ze Madonna obraza Jezusa Chrystusa - nic ale to NIC tak bardzo go nie obraza, jak Kosciol Rzymsko-Katolicki! Zatem, badzmy szczerzy, trafila kosa na kamien lub raczej sami obrazamy ale innym obrazac nie damy! Takie typowe dla polakow! ----------------------------------------------------------- Prawdziwe Oblicze Kościoła: Cz1. youtu.be/-1bDd-pceF4 Cz2. youtu.be/pvXBg7RIoSk Cz3. youtu.be/2P-ujq-ZC2E Cz4. youtu.be/DrzwMxX9ta8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildebrant Nie wybieram się na koncert. IP: *.play-internet.pl 14.07.12, 12:34 Nie przepadam za tego typu muzyką. Protesty? Nie od dzisiaj wiadomo, że Madonna myśli tylko o tym, by zakpić z Polaków. Cały czas kombinuje, kiedy zorganizować koncert tak aby Prawdziwi Polacy poczuli się dotknięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncertowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.12, 12:35 A co to za grupa solidarni 2010? Jakas nowość wśród wielu innych podobnych śmiesznych? O jakiegoś górskiego nawet nie będę pytać bo szkoda mojego pisania. Facet chce zaistnieć w idio tyczny sposób. Ignorować takich. Pomijam juz fakt, ze u nas praktycznie w każdej dacie jest jakaś ważna lub ważniejsza rocznica i wszystkim nam nakazuje się ją uczcić. Czy mamy się dać zniewolić oszołomom? Nie chcesz iść na Madonnę to nie idziesz i tyle w temacie. Ja też nie chodzę na wasze kretyńskie wiece tudzież inne pielgrzymki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogar Re: Polska dla Polaków, Żydzi do izraela won IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.12, 12:39 Czytam twoje nienawistne teksty to juz wolę tych Żydów. Wstyd katolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 12:39 nawet nie macie pojęcia jak głęboko w dupie mam to wasze powstanie, każdego jednego który w nim walczył i zginął i świętowanie jego kolejnych rocznic. jakoś przy okazji rocznic powstań wielkopolskiego czy śląskich nikt cyrków nie robi, tylko warsiawioki domagają się corocznej celebry debilnej rzezi przez którą wojna wydłużyła się o dobry kwartał a cała Polska musiała po niej odbudowywać zrównane z ziemią miasto. na koncert Madonny tez nie pojde, nie moja bajka, ale nikt mi nie bedzie dyktowal co i jak mam celebrować 1 sierpnia czy pod jakakolwiek inna data Odpowiedz Link Zgłoś
mlot_na_mlotow Re: Powstanie czy Madonna? Protest przeciw koncer 14.07.12, 12:49 Gość portalu: ffff napisał(a): > nawet nie macie pojęcia jak głęboko w dupie mam to wasze powstanie, każdego jed > nego który w nim walczył i zginął i świętowanie jego kolejnych rocznic. jakoś p > rzy okazji rocznic powstań wielkopolskiego czy śląskich nikt cyrków nie robi, t > ylko warsiawioki domagają się corocznej celebry debilnej rzezi przez którą wojn > a wydłużyła się o dobry kwartał a cała Polska musiała po niej odbudowywać zrówn > ane z ziemią miasto. na koncert Madonny tez nie pojde, nie moja bajka, ale nikt > mi nie bedzie dyktowal co i jak mam celebrować 1 sierpnia czy pod jakakolwiek > inna data Z chęcią czciłbym rocznice powstań śląskich i wielkopolskiego- powstań, które zakończyły się sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś