Gość: Maciek IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 08:23 W artykule powyżej jest niepoprawny nr. telefonu do Sepii. Powinno być 608 640 105 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adas Sepia IP: *.aster.pl 27.07.12, 08:28 Dla zainteresowanych podaje, że numer tel jest źle wpisany. Ma być 608 a nie 606 na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Sepia - inne recenzje ? IP: *.play-internet.pl 27.07.12, 13:31 Przeszukałem Internet i nie mogę znaleźć innej recenzji poza tą: Restauracja Sepia - Restaurantica... Czy jakiś inny bloger restauracyjny już o tym pisał? Pzdr B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Sepia - inne recenzje ? IP: *.home.aster.pl 27.07.12, 15:16 Miejsce otwarło się niedawno. Z tego co wiem, więcej recenzji na dziś nie ma. Ale warto odweidzić. Zaryzykowałem i jestem stałym bywalcem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wheresthefood.pl Re: Sepia - inne recenzje ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.12, 22:05 Hej Bongo, my byliśmy już/dopiero dwa razy. Niedługo po otwarciu i trochę później. Z recenzją się wstrzymujemy bo szczególnie w wypadku restauracji z prawdziwego zdarzenia a do tego z często zmieniającym się menu wolimy "wyczuć" miejsce, Szefa Kuchni i wiedzieć na ile trzyma poziom zanim napiszemy/polecimy. Stąd od nas recenzja niedługo, myślę po trzeciej wizycie. Ale jak na teraz śmiało możemy Ci miejsce polecić. Danie pozytywnie nas zaskakiwały. Pozdrawiamy! WTF?! Odpowiedz Link Zgłoś
froasia Re: Sepia - inne recenzje ? 29.07.12, 10:49 Jeszcze nie byłam, ale się intensywnie przymierzam. Teraz pewnie będzie "po-nowakowy" tłum, ale za 2-3 tygodnie, spokojnie będzie można testować to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Sepia - inne recenzje ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 13:00 Byłem własnie i było super. Ruchu wielkiego po nowakowego nie ma bo spieprzył numer tel. Bardzo polecam kaczka naprawdę była super a parfait boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marywil Sepia IP: *.emea.fedex.com 27.07.12, 13:46 Naprawdę polecam. Byłam i z pewnością nie raz jeszcze tam wróce. Jedzenie bajeczne, obsługa brdzo sympatyczna a właściciel i jednocześnie jeden z kucharzy jest prawdziwym mistrzem w swoim fachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wheresthefood.pl Koglowe why?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.12, 22:08 Panie Macieju! Czemu dopiero teraz śmignął Pan na Bemowo? Nie słuchając próśb/poleceń Kogla Mogla? Sepia jest świetnym następcą ale niestestowanie Koglowej oferty to doprawdy strata wielu ciekawych połączeń smakowych, kompozycji na talerzu. A tak w ogóle co wszyscy mają za problem z Bemowem i lokalizacją? 15-20 minut z centrum, trafiliśmy tam za pierwszym razem bez problemu... Co z ludźmi, bez gps'a ani rusz?:> Pozdrawiamy, WTF?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sepia IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.07.12, 20:37 Panie Redaktorze , co o są "Kurki z sera koziego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyg Re: Sepia IP: *.warszawa.mm.pl 29.07.12, 23:14 bierzesz plastry sera koziego, wycinasz z nich kurki i na patelochę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosx Re: Sepia IP: *.home.aster.pl 30.07.12, 12:01 Jadlam te "kurki serowe";) rewelacja. Moze tak zasmakowaly autorowi, ze "r" z "l" mu sie pomylilo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Nie wróżę przyszłości tej knajpie IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 23:38 W takim miejscu (mało atrakcyjna dzielnica Bemowo) i z takimi cenami oraz menu, które można nazwać przerostem formy nad treścią, a dodatkowo w takiej, a nie innej sytuacji ekonomicznej Polaków (permanentny kryzys) nie widzę tej knajpy. Może, gdyby działała w Centrum, miałaby rację bytu, a tak? Strata pieniędzy i poświęcenia właściciela. W klimatach typu Bemowo sprawdzają się najlepiej budy z wietnamskim żarciem, turecki kebab albo pizzerie. Taka prawda, niestety, lokalizacja niewyjściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: Nie wróżę przyszłości tej knajpie IP: *.204.90.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.12, 10:26 Fakt, lokalizacja nie jest silną stroną. Knajpa otwarta niedawno. Byłem kilka razy i za każdym razem było sporo gości. Cieszy mnie to tym bardziej, że pomimo sytuacji ekonomicznej rodacy są w stanie docenić jedzenie na najwyższym poziomie. Moze jednak nie jestesmy skazani na "budy z wietnamskim żarciem, turecki kebab albo pizzerie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redbull10 Sepia IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.12, 09:51 Dla nie ta knajpka skompromitowała się jeszcze przed konsumpcją - chciałem tam urządzić małą imprezę rodzinną, szef kuchni zaczął przedstawiać wizje jakichś ciekawych potraw i miał podać propozycję menu na mail i... zapomniał, albo stwierdził, że mu się nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Sepia- czapki z głów! IP: 145.248.195.* 13.08.12, 16:57 Byłem, skosztowałem i z pewnością jeszcze do Sepii wrócę! Brawo dla kucharza- Jędrzeja za tak wspaniałe dania! Palce lizać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Sepia IP: *.rudnickiego.warszawa.supermedia.pl 12.05.13, 17:12 Oj, oj panie Macieju opis drogi do Sepii typowy dla faceta nieodrywającego się od pełnej piersi Śródmieścia:). Do Sepii się wybrałam bo mieszkam niedaleczko i nie rozczarowałam się... Odpowiedz Link Zgłoś