endeavour1 28.07.12, 20:46 czy moze mi ktos podac hotel/hotele w warszawie gdzie cena za dobe za pokoj 2 osobowy wynosi 100-150 zl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszbombadil Re: tanie hotele w warszawie 05.08.12, 02:21 Może nie hotel, ale hostel! Ostatnio byłem przy okazji szukania stancji w Warszawie (zaczynam studia) w The Warsaw Hostel. Nowe miejsce, wszystko w środku nowe i czyste, kuchnia w pełni wyposażona, wi-fi, rowery - cud miód i malina. Z tego co zapamiętałem mają pokój dwuosobowy. Lokalizacja w samym centrum - ulica Mikołaja Kopernika 30. Sprawdź ich stronę: www.thewarsawhostel.com albo facebooka www.facebook.com/TheWarsawHostel Pozdrawiam, Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
hotels1 Re: tanie hotele w warszawie 10.08.12, 13:00 Sprawdź tutaj napewno coś znajdziesz Tanie Hotele w Warszawie Warto pomyśleć o hostelu napewno taniej będzie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUc Re: tanie hotele w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 16:48 Byles ostatnio? No to bardzo ci dziekujemy, ze szerzysz wiedze o tym biznesie w sposob szeroki i bezpardonowy. Jak to jest zarejestrowac nick, zeby reklamowac jakas firme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: tanie hotele w warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.13, 13:11 Znalazłam tani hotel w Warszawie byłam tam przez dwa tygodnie jest tanio i ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
tymetus Re: tanie hotele w warszawie 27.09.14, 14:14 ja nocowałem ostatnio przez kilka dni w tym hotelu apartamentwwarszawie.pl/ i jestem bardzo zadowolony bo obsługa miła, ceny dobre a wnętrze super także mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
tymetus Re: tanie hotele w warszawie 27.09.14, 14:15 tu apartamentwwarszawie.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
eq_szkola_jezykow_obcych Re: tanie hotele w warszawie 10.08.12, 16:12 polecam, w centrum miasta (tuż przy Krakowskim Przedmieściu), bardzo czysty, nowy i z niezwykle przyjazną obsługą:) festhostel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota tanie hotele w warszawie Hostel-Apiano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 15:49 A może hostel, bardzo fajny www.apiano.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolin Re: tanie hotele w warszawie IP: *.mmpnet238.tnp.pl 09.09.13, 15:06 Siemka, widzę że z jednej strony zależy Ci na jako takim standardzie i dogodnym położeniu, a z drugiej oczekujesz niskiej ceny. No cóż, klient nasz Pan :) większość ludzi ma takie oczekiwania. Polecam więc zerknąć tu - www.hotelaramis.pl/oferta bądź tu: hotelatos.pl/oferta Standard w porównaniu do ceny jest naprawdę niezły. Za dwójkę zapłacisz jakieś 150 PLN, a 190 ze śniadaniem. Pozdrowiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hedik Re: tanie hotele w warszawie IP: *.centertel.pl 09.02.14, 10:09 tutaj zerknij: https://www.booker.pl/index.php?city=607 tani jest Hotel Mazowiecki: https://www.booker.pl/index.php?estate_id=144&miasto=Warszawa&nazwa=Hotel%20Mazowiecki* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: tanie hotele w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 14:15 Zapraszam do hostelu Bazyl ul.Otwocka 1,03-759 Warszawa . Cena studencka to 100zł za pokój 2 osobowy. posiadamy również pokoje 3,4,6 i8 osobowe w bardzo atrakcyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc IP: *.icpnet.pl SPAMer dzis jest pracowity 18.02.14, 15:10 Jagoda83, Anabela79, Karolina83: zawsze IP: *.icpnet.pl i zawsze SPAM tego samego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
sykstus67 Re: tanie hotele w warszawie 17.07.14, 17:42 Tanie hotele nic prostszego rejestrujesz się przez ten link i masz 35$ na start od TRAVEL PONY. www.travelpony.com/?rc=x39s Odpowiedz Link Zgłoś
eliza2817 Re: tanie hotele w warszawie 29.09.14, 10:08 Polecam: vidi.waw.pl/Hotel-robotniczy-pracowniczy-kwatery.html Odpowiedz Link Zgłoś
maga000 Re: tanie hotele w warszawie 17.12.14, 18:46 Rzuć okiem na hotel rest www.hotelrest.pl ceny są właśnie w takim przedziale i wysoka jakość pokoi obsługi za tym idzie. Mi się tam dobrze mieszkało. Nie miałam się do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś