Dodaj do ulubionych

Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego!

IP: 145.221.193.* 31.07.12, 11:00
baza MPO na Polu Mokotowskim nie śmierdzi. bywalcy samiry wiedzą, że można zjeść obiad z super widokiem na śmieciarki (dzieciaki to lubią). największym źródłem smrodu w okolicy jest LOLEK oraz krzaki zasikane przez wracających z firmowych imprez
Obserwuj wątek
    • perseveratio Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego! 31.07.12, 11:03
      To ta baza śmierdziała? Nie zauważyłem, a mam wrażenie, że powonienie jeszcze u mnie działa.
      • Gość: Zenon Re: Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskieg IP: 178.73.48.* 31.07.12, 11:14
        Tez myslalem, ze nie smierdzi, dopoki nie poczulem. Kazdego ranka na alejce w strone kladki. Smrod az mdli.
    • Gość: Szybor Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 11:33
      Bardzo fajnie, że ta baza zniknie i powiększy się teren rekreacyjny Pola Mokotowskiego. :)))
    • asiante Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego! 31.07.12, 13:08
      MPO przyjazną firmą? Uwierzę jak przestaną mnie budzić o 4:30 rano waleniem kontenerów. I jak przestaną sikać do altanek śmietnikowych.
      • kosmosiki Cisza nocna 31.07.12, 13:22
        > Uwierzę jak przestaną mnie budzić o 4:30 rano waleniem kontenerów.

Kotek jak Cię budzą o 4:30 to zadzwoń na policję czy straż miejską. O 4:30 jest cisza nocna i mogą dostać mandat, a w skrajnym przypadku jakby się to uciążliwie powtarzało nawet trafić pod sąd (naruszenie miru domowego).
        • asiante Re: Cisza nocna 01.08.12, 13:24
          MPO jako spółka miejska ma ozwolenie na prace zakłócające ciszę. Próbowalam już interwencji w samym MPO i w Straży i nic.
    • Gość: lolo Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego! IP: *.home.aster.pl 31.07.12, 13:12
      czekamy na likwidcję bazy na burakowskiej i innych w centrum miasta!
    • Gość: apartament i powstaną nowe bloki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 13:27
      ... za jakiś czas zobaczymy na wybiórczej
      reklamę apartamentów na Polu Mokotowskim...
      • Gość: lini Re: i powstaną nowe bloki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 17:23
        Też tak myślę - 110%!
        • Gość: Node albo kościół... IP: *.wolainfo.com.pl 01.08.12, 10:11
          jako zwrot za mienie odebrane przez ruskich jakimś magdalenkom mniejszym...
    • Gość: takietam Potwierdzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 13:33
      Nie, żebym był wielkim fanem tej bazy, ale faktycznie nie dawała się we znaki bywalcom samiry - a to tuż za płotem...
    • Gość: rollo Samira bez śmieciarek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 13:33
      To już nie będzie to :) :) :)
    • Gość: - ursik A co z bazą i sortownią na Sosnkowskiego?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.12, 14:29
      Podobny problem + sortownia tzw. odpadów recyklingowych mamy z bazą MPO przy Sosnkowskiego na Ursusie.
      Tutaj parku i pubów nie ma, ale są setki mieszkań wokół, nowych i starych. Tysiące ludzi płaci kredyty za mieszkanie z widokiem na rozwalającą się starą bazę MPO, której likwidację urzędnicy obiecują już przynajmniej od 6ciu lat.
      Widok jednak nie najgorszy, można zasłonić okno i nie patrzeć, ale smrodu, który niesie się po okolicy zasłonką w oknie nie zatrzymamy. Całe lato, czy dzień czy zima, spać trzeba przy zamkniętych szczelnie oknach.
      Wspomnieć trzeba o stadach much, komarów i ptaków grzebiących w tych śmieciach.
      Na co drugim balkonie wisi ogłoszenie o sprzedaży mieszkania, może tym tematem by się ktoś zainteresował, zanim setki ludzi zmieni dzielnicę i zacznie płacić podatki, tam gdzie nie ma takich sąsiadów?
      Pozdrawiam sąsiadów MPO.
      • Gość: ja Re: A co z bazą i sortownią na Sosnkowskiego?! IP: *.pgi.gov.pl 27.09.12, 14:20
        W Ursusie!
        • Gość: ursik Re: A co z bazą i sortownią na Sosnkowskiego?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.12, 13:25
          na Ursusie!
          w Ursusie to jeździ Twój dziadek po polu na wsi :D
          • jhbsk Re: A co z bazą i sortownią na Sosnkowskiego?! 26.11.12, 13:54
            Na odwrót baranku.
            W Ursusie, we Włochach, w Śródmieściu, w Wawrze, w Falenicy...
    • Gość: stary pijak To co tam teraz będzie śmierdzieć? IP: *.krawarkon.pl 01.08.12, 14:03
    • Gość: walentyn Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego! IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 10:10
      Dobra informacja. A czy wiadomo coś odnośnie śmierdzącej bazy obok Arkadii? W okolicach rodna "Radosława" fetor jest niczym na wysypisku...
      • Gość: ark Re: Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskieg IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.12, 14:12
        a kiedy zniknie mpo z burakowskiej przy arkadii tak smierdzi ze nie da sie przejsc a szczury wielkosci krolikow biegają wieczorem
    • adam81w Śmierdząca baza MPO znika z Pola Mokotowskiego! 27.09.12, 18:01
      Będzie super jak się MPO wyniesie stamtąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka