Dodaj do ulubionych

Sowa & Przyjaciele

26.08.12, 18:52
Już niedługo nastąpi otwarcie długo oczekiwanej restauracji Roberta Sowy. Restauracja Sowa & Przyjaciele otworzy się u zbiegu Czerniakowskiej i Gagarina.
warsawfoodie.pl/2012/08/sowa-przyjaciele/
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Sowa & Przyjaciele IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.12, 16:43
      Ja nie czekałem.
      • Gość: Joanna Re: Sowa & Przyjaciele IP: 110.77.231.* 30.11.12, 12:35
        Ja też nie czekałam ale z miłą chęcią tam poszłam i w ogóle nie żałuje. Bardzo dobra kuchnia i wspaniałe osoby, które mnie obsługiwały. Z pewnością będę częstszym gościem tej restauracji. Tym czasem polecam perliczkę z karmelizowanym purée z marchewki i lawendy
        podaną z glazurowanymi warzywami i sosem waniliowym- danie rozpływało się w ustach, więc chyba nie muszę nic więcej dodawać;)))
        • marghe_72 Re: Sowa & Przyjaciele 01.12.12, 00:35
          Mnie nieco odstraszają ceny
    • Gość: przyjaciele Re: Sowa & Przyjaciele IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 14:32
      koszmarny burak - u takich sie nie jada. stac go na agencje pr, wiec spodziewajcie sie zaraz komentarzy, jak to cudownie gotuje i w ogole jest mniamuśnie. ale prawda taka - sowa gotowanie widział ostatni raz 10 lat, w hotelu sobieskim. od tego czasu skupił sie na zarządzaniu firmą, nadzorowaniu młodych wykonujących w jego imieniu cateringowe żygadełka oraz usiłowaniu przebicia się do świata Wielkich Gwiazd tvnu. Jesli chodzi o umiejętności kucharskie pana s. - nie ma o czym mówić (choć może frytki i steka zrobic wciąż potrafi, kto wie kto wie ;))
      • Gość: BUC Re: Sowa & Przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 20:10
        psie glosy nie ida pod niebiosy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka