Dodaj do ulubionych

Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau...

• Gość: leslaw28 Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili pseudo. IP: *.washdc.fios.verizon.net 20.10.12, 19:55
      Zamiast merytorycznej dyskusji, padaja mocne stwiedzenia, ze to pseudonaukowiec itd. a jakie to ma znaczenie, ma prawo do wlasnych pogladow, ktore uzasadnia wlasnymi badaniami.Jezeli GW ma pod reka wyniki innych badan, niech je przekaze. Prosze tez sie nie osmieszac z terminem "homofobii', bo nie pasuje do ludzi, ktorzy odwaznie glosza wlasne poglady. Redakcja koszernej gazety stale gosci na wlasnym podworku, znanych antypolakow, antykatolikow, antypatriotow itd. i wszystko jest w najlepszym porzadku. Niech kazda uczelnia decyduje o tym, kogo gosci u siebie, a nie koszerne grono GW.

Leslaw Dobrzanski

ps.zawsze tolerowalem homoseksualizm, jezeli nie wybiegal poza wlasne srodowisko, ale tak nie jest, wielu deprawujacym normalna mlodziez, marzy sie jakas rownosc, bez odpowiedzialnosci za wlasna dzialalnosc.
      • Gość: smok Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps IP: *.187.239.53.ip.abpl.pl 20.10.12, 20:03
        Lepszy "pseudonaukowiec" wyjaśniający te kwestie niż np.Biedroń propagujący pederastię.
        W końcu studenci są istotami myślącymi (w większości) i maja zdolność oceny zjawisk.
      • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 20.10.12, 21:02
        drogi panie lesławie, polecam panu wywiad z "doktorem" cameronem który ukazał się w rzepie. trudno posądzic rzepe o lewactwo czy liberalizm, prawda?

www.rp.pl/artykul/301548.html

pan cameron który swego czasu postulował eksterminację gejów, teraz mówi tylko o "kwarantannie". pan cameron chorych na aids chciał znakować tatuażami na twarzy. w jednej ze swoich prac wywodził ze lesbijki powodują trzykrotnie więcej wypadków drogowych. dorobek pana doktora jest dostępny w sieci - proszę poczytać. to jest osioł nie naukowiec. o jakiej merytorycznej dyskusji można tu mówic? czy wyobraża pan sobie by wydział astronomii zapraszał do siebie zwolenników płaskości ziemi? a może biolog ma dyskutować z tzw zwolennikami inteligentnego projektu? UKSW spada do poziomu parafialnej szkółki, normalni ludzie którzy tam studiują wstydzą się zaproszenia tego homofoba.

• Gość: leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps IP: *.washdc.fios.verizon.net 20.10.12, 21:24
          co to wlasciwie znaczy slowo wytrych "homofob', czy mozna podobnie nazwac homoseksualiste, nieprzychylnego hetero. Poza tym, dlaczego tyle bicia piany, jak ktos jest pomylony, lub pseudonaukowcem itd. nauka i swiat obroni sie sam. Wyglada na to ze ktos komus chce zamknac usta.
          • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 20.10.12, 22:01
            naprawdę nie rozumiesz? to jest kretyn. nikt normalny nie dyskutuje z kimś takim na uczelni. mają go przekonywać że piętnowanie chorych na AIDS to głupi pomysł? mają sprawdzac czy lesbijki są gorszymi kierowcami? nikt mu nie broni wypowiadać się w gazetach, organizować spotkań w salkach parafialnych. może nawet walczyć o prawa dyskryminowanych hetero. uczelnia wyższa z założenia ma prezentować pewien poziom dyskusji. jeśli się nie doczytałeś to facet został osunięty z ze stowarzyszeń zawodowych za brak rzetelności.
            • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 20.10.12, 23:15
              jjr44 napisał:

> naprawdę nie rozumiesz? to jest kretyn. nikt normalny nie dyskutuje z kimś taki
              > m na uczelni. mają go przekonywać że piętnowanie chorych na AIDS to głupi pomys
              > ł? mają sprawdzac czy lesbijki są gorszymi kierowcami? nikt mu nie broni wypow
              > iadać się w gazetach, organizować spotkań w salkach parafialnych. może nawet wa
              > lczyć o prawa dyskryminowanych hetero. uczelnia wyższa z założenia ma prezentow
              > ać pewien poziom dyskusji. jeśli się nie doczytałeś to facet został osunięty z
              > ze stowarzyszeń zawodowych za brak rzetelności.

czy chcesz, zebym sprawdzal wszystkich gosci w twoim domu i decydowal, ktorzy sa odpowiedni itd? Wlasnie o taka reklame ten czlowiek zabiega.Powie swoje i wyjedzie, prawdziwa cnota obroni sie sama.
              • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 21.10.12, 00:47
                w nauce obowiązują pewne standardy. doktor cameron ich nie spełnia bo przyłapali go na kantowaniu. dlatego dr cameron nie jest partnerem do dyskusji dla środowiska naukowego. nierzetelność badań to jest najcięższy grzech jaki może naukowiec popełnić. żadne szanujące się pismo naukowe nie wydrukuje jego artykułu, żadna szanująca się uczelnia nie zaprosi go do prowadzenia wykładów. ty tego lesław nie rozumiesz bo nie pracowałeś w tej branży i myślisz że psycholog to taki facet który radzi czytelniczkom superekspresu. swego czasu w necie grasował niejaki pinopa (chyba nawet jeszcze ma swoją stronę) który obalał wszystkie teorie matematyki i fizyki. jakoś żadna uczelnia nie chciała z nim rozmawiać. a wg ciebie powinni. należało zaprosić go na UW i sprawdzić czy to co napisał o geometrii na podstawie encyklopedii pwn i ksiązki do 2 klasy lo jest słuszne. co prawda w matematyce łatwiej ocenic czy ktoś ma pojęcie o czym mówi ale psychologia czy socjologia to tez nauki. upewniam cie lesław, to prawda. ty tego nie wiesz bo żywisz złudzenia że po przeczytaniu paru popularnych napisanych językiem potocznym książek coś wiesz. nic nie wiesz. jest dużo badan na temat homoseksualizmu. ludzie którzy zajmują się tym naukowo mają w nosie skansen prezentowany przez "doktora" camerona. nie dlatego że są przedstawicielami lobby homoseksualnego. oni mają go w dupie bo to idiota który kieruje się uprzedzeniami i dopasowuje fakty do z góry ustalonych wniosków.
                miejsce dr camerona jest na łamach naszego dziennika. tam sobie może pisac co chce. zaproszenie go do wykładów na wyższej uczelni jego nobilituje a uczelnię kompromituje.
                • Gość: leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps IP: *.washdc.fios.verizon.net 21.10.12, 23:28
                  Za duzo emocji wkladasz w to co piszesz, ale jeszcze niczego nie udowodniles, tak jakbys chcial zaklac rzeczywistosc.Wlasnie dlatego,ze ktos z kims sie nie zgadza, jest temat do dyskusji. Dlaczego Nowy Dziennik to odpowiednie pismo dla tego pana.? Nie jestem stalym czytelnikiem zadnej polskiej gazety, ale widze ze GW sciaga na swoje lamy cala mase chamow i zwyczajnych awanturnikow. Srodowisko homoseksualne znam dosc dobrze,publikowane od czasu do czasu statystyki zachorowan na AIDS, czy zarazen HIV w USA wskazuja na wysoki procent zarazen, wsrod homoseksualistow. Takie sa fakty, jeszcze na poczatku lat 80-tych pisano o tajemniczej chorobie, ktora dziesiatkuje srodowisko homoseksualne w USA. Mozna napisac ksiazke na temat zgubnego wplywu mezczyzn na losy swiata, popierajac ja tezami,statystykami,mozna tak pisac o kobietach, heteroseksualistach wylacznie itd.Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow, ktore niekoniecznie sa "mowa nienawisci".Z lamow tej gazety padaja antypolskie,antykatolickie,antpatriotyczne kalumnie, ale tego nie dostrzegasz. Kultura pisania w Nowym Dzienniku, jest nieosiagalna dla tej koszernej gazetki, stale ziejacej nienawiscia, lub nawolujacej do niej. Sa ludzie ktorzy zgadzaja sie z tezami tego starszego pana, sa tacy ktorzy nie, na tym wlasnie polega wolny przeplyw mysli. Jezeli glosi nieprawde, kazdy moze sie przekonac, gdzie lezy klamstwo. Co powiesz o homoseksualistach, ktorzy deprawuja mlodych herteroseksualnych chlopakow itd.?
                  • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 01:31
                    fakt, w sumie niepotrzebnie się emocjonuje. jestem ex-naukowcem. co do zaklinania rzeczywistości to raczej robią to ludzie o poglądach tradycyjnych. uwierz mi, rzetelnie prowadzone współczesne badania nie dają podstaw do uznania homoseksualizmu za chorobę psychiczną. nie ma powodów do leczenia homoseksualistów ani nie ma żadnych metod terapii które mogłyby zrobić z homoseksualisty heteroseksualistę. jeśli ktoś mówi inaczej to tak jak doktor c. jest poza nurtem oficjalnej nauki (i mówiąc między nami łże jak pies). nie ma nic złego w tym że naukowcy mają własne poglądy i moralność. problem powstaje gdy badacz zamiast badać rzeczywistość szuka potwierdzenia swojej wiary. z doktorem c własnie tak jest. dlatego jego miejsce jest poza uczelnią. nie wiem co masz na myśli mówiąc że nic nie udowodniłem. nic nie muszę udowadniać: dr c został wyrzucony ze stowarzyszeń zawodowych i nie jest naukowcem. poglądy może mieć jakie chce, wyrażać może je na łamach prasy, wiecach wyborczych czy gdzie tam chce ale nie na uczelni wyższej.
                    co do naszego dziennika to myślę że ulegasz iluzjom. jak inżynier mamoń lubisz piosenki które znasz i nie przeszkadza ci forma. samo to że piszesz "koszernej gazetki" pokazuje twoją hipokryzje. przecież to jest czysty rasizm, zakładasz że żydowskie korzenie michnika czy innych ludzi tu pracujących mają związek z ich pogladami. wg ciebie żyd = wróg polski i katolików. W sumie bez sensu to piszę bo ty i tak tego nie rozumiesz...
                    • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 05:55
                      jjr44 napisał:

> do uznania homoseks
                      > ualizmu za chorobę psychiczną. ZGADZAM SIE TO JEST PRZYPADLOSC GENETYCZNA,Z MOZLIWOSCIA PODOBNYCH PROBLEMOW EMOCJONALNYCH JAK U HETEROSEKSUALNYCH
                      > nie ma żadnych metod terapii które mogłyby zrobić z homoseksualisty heteroseksu
                      > alistę. TUTAJ SIE NIE ZGADZAM,A CO JEST Z POSLANKA GRODZKA
                      > j nauki (i mówiąc między nami łże jak pies).BARDZO TO NIENAUKOWE STWIERDZENIE, PSY NIE LZA, RACZEJ LUDZIE. DLACZEGO POWOLUJESZ SIE NA NAUKE, CHOC NIECZEGO JESZCZE NIE UDOWODNILES. KTO W TAKIM RAZIE NIE WYPELNIA BIOLOGICZNEJ NORMY, HETEROSEKSUALISTA? nie ma nic złego w tym że naukowc
                      > z doktorem c własnie tak jest. Z TOBA NIE INACZEJ dl
                      > atego jego miejsce jest poza uczelnią.PRZECIEZ CZLOWIEKU NIE NALEZY TAM DO GRONA NAUKOWCOW nic nie muszę udowadniać:SWIETNE STWIERDZENIE, TY NIE MUSISZ NICZEGO UDOWADNIAC, TO ZAMYKA WSZELKA DYSKUSJE dr c został wyrzucony ze stowarzysze
                      > ń zawodowych A W ILU BYL I KTO GO 'WYRZUCAL"? i nie jest naukowcem. NIE JEST NAUKOWCEM DLA CIEBIE, BO JEGO POGLADY DOTYKAJA BEZPOSRENIO CIEBIEpoglądy może mieć jakie chce, wyrażać może j
                      > ale nie na uczelni wyż
                      > szej. DLACZEGO?
                      > c samo to że piszesz "koszernej
                      > gazetki" pokazuje twoją hipokryzjeMOZESZ JAK CHCESZ NAZYWAC FAKTY, GW JEST PISMEM ZYDOWSKIM, BIJE TO W OCZY. przecież to jest czysty rasizm, TO ZYDZI SA RASA? ZNACZY POPRAWNIE POLITYCZNIE NALEZY NA TEN TEMAT MILCZEC? SZYBKO SIE UCZYSZ, JAK BYC UMYSLOWO ZNIEWOLONYM zakładasz
                      > że żydowskie korzenie michnika.PODOBNIE JAK MOJE POLSKIE, KOGOS AMERYKANSKIE ITD TO OCZYWISTE WLASNE SRODOWISKO, GDZIES W NAS TKWI, JAK TWOJE GEJOWSKIE W TOBIE ITD. wg ciebie żyd = wróg polski i katolików. TO TWOJA OPINIA, MALEGO MANIPULNTA W bo ty i tak tego nie rozumiesz...NIE MA TUTAJ NIC DO ZROZUMIENIA I NIE JESTES SPECJALNIE MADRY,CZY INTELIGENTNY, MARZY SIE TOBIE ZAMORDYZM I BRAK WOLNOSCI SLOWA TOWARZYSZU GEJU.
                      • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 08:06
                        lesław człowieku nie kompromituj się.
                        > > nie ma żadnych metod terapii które mogłyby zrobić z homoseksualisty heter
                        > oseksu
                        > > alistę. TUTAJ SIE NIE ZGADZAM,A CO JEST Z POSLANKA GRODZKA

posłanka Grodzka nie jest homoseksualistką. jest transseksualistką. Nie odróżniasz? no chociaż do wiki zajrzyj. kolejny raz powtarzasz "DLACZEGO POWOLUJESZ SIE NA NAUKE, CHOC NIECZE
                        > GO JESZCZE NIE UDOWODNILES." Mam ci wymieniać prace które potwierdzają to co piszę? w Każdym współczesnym podręczniku psychopatologii / seksuologi to znajdziesz. Łącznie z listą badan. Za to w żadnym uczciwym podręczniku nie znajdziesz głupot które wypisuje "doktor" cameron. bo nie ma badan wspierajacych poglady "doktora" camerona.

"NIE J
                        > EST NAUKOWCEM DLA CIEBIE, BO JEGO POGLADY DOTYKAJA BEZPOSRENIO CIEBIE" ty sobie wyobrażasz lesław że bycie naukowcem w psychiatrii i psychologii polega na pisaniu co ci w duszy gra do kolorowych pisemek. upewniam cię że nie, są kryteria ktore musza spełniac prace naukowe. prace "doktora" camerona ich nie spełniają.

ty Lesław nawet nie zdajesz sobie sprawy z poziomu własnej ignorancji dlatego dyskusja z tobą to jak kopanie się z koniem.
                        "MOZESZ JAK CHCESZ NAZYWAC FAKTY, GW JE
                        > ST PISMEM ZYDOWSKIM, BIJE TO W OCZY. " żal mi cie lesław, naprawdę bo ty chyba w to wierzysz. w ogóle co to niby znaczy pismo żydowskei?

tak dla twojej informacji to jestem starym heteroseksualnym facetem, mam żonę i dorosłe dziecko.
                        • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 13:15
                          jjr44 napisał:

> lesław człowieku nie kompromituj się.
                          > > > nie ma żadnych metod terapii które mogłyby zrobić z homoseksualisty
                          > heter
                          > > oseksu
                          > > > alistę. TUTAJ SIE NIE ZGADZAM,A CO JEST Z POSLANKA GRODZKA
                          >
                          > posłanka Grodzka nie jest homoseksualistką. jest transseksualistką. TO HOMOSEKSUALISTA, TZW. CIOTA, ODMIANA ZENSKA W HOMOSEKSUALIZMIE, DOSKONALY PRZYKLAD NA ZABURZENIA ORIENTACJI
                          >
                          > tak dla twojej informacji to jestem starym heteroseksualnym facetem, mam żonę
                          > i dorosłe dziecko.

NAPISZ TO JESZCZE JEDEN RAZ A UWIERZE. Twoje "argumenty nie wykraczaja poza strefe emocjonalna, jestes gejem,a kreujesz sie na jakiegos obiektywnego eks-naukowca. Pozostaje napisac, zostales skreslony, czy wyrzucony? Argumenty,ze rozmawiasz,ze mna jak z kopiacym koniem,sa rownie dziecinne jak twoja psychika. Przeciez to co piszesz, jest rownie naiwne, jak chamskie.Z czym sie nie zgadzasz, to rzucasz kalumnie, potrafisz nienawidziec i tupac nogami. Teraz kilka slow na temat tzw.homoseksualizmu, odpowiedz sobie, dlaczego ktos sie nim rodzi, a ktos nie.? Co o tym decyduje, ze mozg homoseksualisty, rozni sie od mozgu heterosksualisty i jest bardziej zblizony do kobiecego, podobnie jest u lesbijek. Mam na to swoja teorie, poniewaz rodzimy sie generalnie z genami rodzicow, dziadkow ? ktos nam je przekazal i powstala genetyczna nienormalnosc, ktora czesto pociaga za soba stany emocjonalne,a nawet wyglad, zblizajacy fizycznie i psychicznie wielu homoseksualistow do kobiet.Zreszta w zwiazkach homoseksualnych, zawsze jedna strona gra role zenska, a druga meska, podobnie jak w zwiazkach heteroseksualnych. Ta proba poszukiwania wlasnej tozsamosci. prowadzi czesto do absurdow, niejaka Grodzka jest tego jaskrawym przykladem, to kobieta, ktora urodzila sie w ciele mezczyzny.Ksiazke mozna napisac na ten temat. Generalnie sympatyzuje ze srodowiskiem homoseksualnym w ich prawach do spokojnego i godnego zycia,ale nie dam sobie mydlic oczu, tym ze wszyscy jestesmy normalni, bo tak nie jest. Wystarczy usyszec cienki dyszkant posla Biedronia i wszystko staje sie jasne. Homoseksualisci sa mieszancami,podobnie jak lesbijki, ktore rowniez wybieraja standard heteroseksualny, czyli w zawieranych zwiazkach, jedna pelni role kobiety, a druga mezczyzny.Zdrowia zycze, panie "heteroseksualisto" z zona z wasami.
                          • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 18:14
                            lesław, guzik mnie obchodzi co ty o mnie myślisz, jak chcesz to uwazaj sobie że jestem gejem choć upewniam cię że napisałem o sobie prawdę. przed chwilą wygłupiłes sie przypisując posłance grodzkiej homoseksualizm. teraz kompromitujesz sie jeszcze bardziej snując swoje teorie na temat homoseksualizmu. ty nic nie wiesz i co więcej nic nie chcesz wiedziec bo wystarczą ci twoje przekonania wsparte przez szarlatana camerona. jak idziesz do lekarza to też wybierasz uzdrowicieli zamiast przedstawicieli oficjalnej medycyny?
                            róznica między mną a toba polega na tym że ja zanim nazwałem pana doktora c. osłem i szarlatanem sprawdziłem co dokladnie pan c twierdzi i co pisze w swoich publikacjach. ty tego nie zrobiłes bo dla ciebie nie ma róznicy między twoimi fantazjami a wynikami badań nad homoseksualizmem.
                            • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 22:34
                              jjr44 napisał:

> lesław, guzik mnie obchodzi co ty o mnie myślisz, jak chcesz to uwazaj sobie że
                              > jestem gejem choć upewniam cię że napisałem o sobie prawdę. przed chwilą wygłu
                              > piłes sie przypisując posłance grodzkiej homoseksualizm. teraz kompromitujesz s
                              > ie jeszcze bardziej snując swoje teorie na temat homoseksualizmu. ty nic nie wi
                              > esz i co więcej nic nie chcesz wiedziec bo wystarczą ci twoje przekonania wspar
                              > te przez szarlatana camerona. jak idziesz do lekarza to też wybierasz uzdrowici
                              > eli zamiast przedstawicieli oficjalnej medycyny?
                              > róznica między mną a toba polega na tym że ja zanim nazwałem pana doktora c. os
                              > łem i szarlatanem sprawdziłem co dokladnie pan c twierdzi i co pisze w swoich p
                              > ublikacjach. ty tego nie zrobiłes bo dla ciebie nie ma róznicy między twoimi fa
                              > ntazjami a wynikami badań nad homoseksualizmem.

Duzo slow, a malo tresci.Grodzka, to osoba homoseksualna, co dokladnie widac, ale do tego trzeba miec troche inteligencji. Homoseksualisci jacy sa, kazdy widzi i nie widze powodu,zeby robic z nich cierpietnikow, badz swiete krowy.Jestes gejem, wyplywa to z kazdej twojej wypowiedzi. Jak chce sie zyc na swieczniku, to nalezy przywyknac do krytyki. Twoj poziom intelektualny nie pozwala na zadna merytoryczna dyskusje, strzelam; pracujesz jako kelner, barman,badz kucharz.Nie mam nic do homoseksualistow, dopoki nie wchodza w butach na moj dywan.
                              • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 22.10.12, 23:04
                                lesław czy wiesz jaka jest różnica między transwestytą, transseksualistą a homoseksualistą? no nie wiesz. to o czym z tobą rozmawiać? o twoich uprzedzeniach? o twoich fantazjach na temat homoseksualizmu? nawet do wiki ci się nie chce zajrzeć a nie mówię już o jakichś wiarygodnych źródłach. i ty mnie mówisz o merytorycznej dyskusji?
                                o posłance Grodzkiej piszesz:
                                "TO HOMOSEKSUALISTA, TZW. CIOTA, ODMIANA ZENSKA W HOMOSEKSUALIZMIE, DOSKONALY PRZYKLAD NA ZABURZENIA ORIENTACJI " mój boże - żenada kompletna, że tez się nie wstydzisz tych głupot. i te żałosne teksty o żydach. a ja muszę wg ciebie być gejem bo mam inne zdanie niz ty...

• leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 23.10.12, 02:04
                                  jjr44 napisał:

> lesław czy wiesz jaka jest różnica między transwestytą, transseksualistą a homo
                                  > seksualistą? no nie wiesz. to o czym z tobą rozmawiać? o twoich uprzedzeniach?
                                  > o twoich fantazjach na temat homoseksualizmu? nawet do wiki ci się nie chce zaj
                                  > rzeć a nie mówię już o jakichś wiarygodnych źródłach. i ty mnie mówisz o meryto
                                  > rycznej dyskusji?
                                  > o posłance Grodzkiej piszesz:
                                  > "TO HOMOSEKSUALISTA, TZW. CIOTA, ODMIANA ZENSKA W HOMOSEKSUALIZMIE, DOSKONALY P
                                  > RZYKLAD NA ZABURZENIA ORIENTACJI " mój boże - żenada kompletna, że tez się nie
                                  > wstydzisz tych głupot. i te żałosne teksty o żydach. a ja muszę wg ciebie by
                                  > ć gejem bo mam inne zdanie niz ty...
                                  >
                                  >
                                  >
                                  100% ,ze jestes gejem, zero logiki, same emocje. Grodzka nazywala sie kiedys inaczej i byla homoseksualnym mezczyzna, ktory nawet zrobil dziecko, ale ciagnie wilka do lasu i podobno przeszedl operacje,zeby zostac kobieta.Nie urodzil sie z dwoma narzadami plciowymi itd. ale dostal szmergla jak wiele ciot, ktore szminkuja sie, ubieraja jak kobiety, chodza na wysokich obcasach. Rozejrzyj sie dokladnie po swoim srodowisku, znajdziesz ich wiecej. To ze homoseksualizm przybiera czesto karykaturalne formy, jest wynikiem defektu genetycznego, mialem okazje wiele razy to ogladac.Nie da sie zaklac rzeczywistosci, wielu homoseksulistom rzucilo sie na mozg, Grodzki jest tego doskonalym przykladem.Kazde srodowisko ma swoje patologie, nie jest wolne od nich homoseksualne bractwo. Poza tym jestes zwyczajnie glupi, panie barmanie, o przepraszam eks-naukowcu od meskich pup.
                                  • jjr44 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 23.10.12, 07:51
                                    trzeci raz zadaje ci proste pytanie: czym różni się homoseksualizm od transseksualizmu? nie wiesz. co więcej transseksualista i transwestyta to jak się wydaje dla ciebie to samo - po prostu ciota. nie wiesz podstawowych rzeczy a jednocześnie snujesz jakieś swoje teorie jakbyś spodziewał się że wymyślisz coś odkrywczego. no nie wymyślisz lesław bo na ten temat napisano dużo prac naukowych i książek których nie znasz i których poznać nie zamierzasz. wywalasz otwarte drzwi a to co piszesz to czyste spekulacje. w kontakcie z takimi ludźmi ogarnia mnie bezradnosć: mówię np. że nie ma żadnej sensownej terapii przerabiającej homo na hetero. ty na to: a nieprawda bo posłanka grodzka. ja na to posłanka grodzka nie jest homoseksualna a ty; nieprawda bo to ciota a ty jestes gejem. no to co ja mam powiedziec? proponuje żebys chociarz w sieci sprawdził jakie jest znaczenie słowa homoseksualista, przeczytał sobie na temat terapii homoseksualistów, sprawdził co to jest dsm. bo przeciez nie wiesz dlaczego psychiatria przestała uznawac homoseksualizm za chorobę.

jedyny argument jaki słysze to "jesteś gejem". Gdybym był gejem to bym się tego nie wstydził - nie jest to drogi lesławie ani powód do wstydu ani powód do chwały. co dzień takich ludzi spotykasz, tyle ze nie wiesz o tym. jesteś zadowolonym z siebie tepym kołtunem i nie masz żadnych argumentów poza swoimi uprzedzeniami.
                                    • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homoseksualizm, zaprosili ps 24.10.12, 14:37

o nie, zawsze wiem,ze rozmawiam np. z homoseksualista, to sie dokladnie widzi, bo zachowanie jest takie, na jakie genetyka pozwala.Zreszta o tobie pisze,ze nim jestes tylko dlatego,ze nie jestes obiektywnym uczestnikiem dyskusji. Tak dlugo jak sam nie jestem pedalowany lub ktos nie jest zmuszany, nie mam zadnego problemu z homoseksualistami.
    • Gość: A.Ż Zgadzam sie z p.cameronem. IP: *.dynamic.mm.pl 20.10.12, 20:06
      Temat jest elitom politycznym na świecie znany nie od dziś .To te elity współpracowały blisko ze soba i najpierw należało by zadać sobie pytanie kto był twórcą II wojny światowej oprócz Hitlera.Przede wszystkim taka wojna kosztuje ,nalezy miec pieniądze.A Niemcy w 1933 roku po dojściu Hitlera do włądzy nie miały pieniędzy.Było duże bezrobocie i recesja.Nie od dzis znani żydzi z tego ,że na każda wojne dołożą swoje trzy ngrosze czyli dadza kredyt lub nawet jakies przedsięwzięcie sfinansuja licząc na póżniejsze zyski.Tak więc na II wojne światową pieniądze dali żydzi,teraz pytanie ,którzy żydzi.Z każdego kraju po trochu.W tym z USA,Francji Wielkiej Brytanii,Włoszech,a nawet pożyczka była z Watykanu wraz z Błogosławieństwem samego papieża gdy żołnierze niemieccy ruszali do boju.Jak widac każdy kto dołożył sie do tej wojny liczył w przyszłości na zyski i nie wolno było temu przedsięwzięciu przeszkadzać.Przeszkodą było już podpisanie paktu pomiędzy Polską ,Francją i Wielka Brytanią,poniewaz gdyby te pomogły we wrzesniu 1939 Polsce zgodnie z zawartym paktem to wojna mogła by sie potoczyc inaczej niz zakładały plany. Wracając do Fidela Castro.Sam Castro podobnie jak pół wieku póżniej Osama Bin Laden, zostali przeszkoleni przez słuzby amerykańskie CIA i inne .Castro przebywał w tym celu w USA by potem zrobić rewolucję i obalić przywódce kraju na Kubie.Podobne zadanie nadane przez CIA miał Osama Bin Laden.Chodziło o posianie destrukcji i niepokoju w krajach Islamu.Ameryka starannie przeszkoliła swoich agentów jednak jak sie okazuje potem sama była zmuszana do walki z nimi,czy to walka prawdziwa czy pozorowana to inna sprawa.Na świecie w okresie po wojennym było wiele różnych wojen.W tym samym czasie jednak właścicielami fabryk i różnych firm byli jak zawsze zwarci i gotowi służeniu państwu w doskonaleniu broni do mordowania ludzi nie kto inny jak żydzi.Oni to bogacili sie ,a ludzie cierpieli i gineli.Do dzis każda taka wojna zbiera żniwa w róznych postaciach.Zło pochodzi od narodu żydowskiego,to on gotowy jest zrobić wszystko aby ludzie ginęli i cierpieli by ich rasa zgodnie z Talmudem była gloryfikowana ,a inne narody były upodlane.Z mej strony to nie nienawiśc ,ale nadanie impulsu świadomosci ludziom ,że zło zawsze ma swoje źródło nigdy nie jest tak ,ze to ludzie sa sami sobie winni bo żyja w tym czy tamtym kraju.Zło najczęściej jest anonimowe podszywa sie pod dobroduszne instytucje niby działające na rzecz społeczeństw,a tymczasem wysysa z ludzi ostatni grosz ,a jak trzeba to i zamorduje.My Polacy mamy naoczny przykład jak wygląda zło w Polsce .Tylko ,że ludzie nie dowierzają ponieważ ciągle im sie wmawia ,że jak już sa blisko okreslenia źródła zła ,to od razu słychac wycie ,że to antysemityzm.Nie można ulegac takiemu stłumianiu prawidłowych odruchów narodu polskiego ,który od wieków walczy o swoja suwerennośc ,gdzie wielu wspaniałych ludzi oddało swoje życie dla Ojczyzny by ludziom przyszłym pokoleniom żyło sie dobrze w dostatnim kraju i wolnym kraju.Bo walka o wolnośc trwa ,walke o wolnośc trzeba ciągle ponawiac jeśli istnieją tylko symptomy na mozliwośc jej utraty.Taka sytuację niestety mamy teraz .Dlatego apeluje do wszystkich ,którym dobro naszego kraju lezy na sercu zjednoczmy nasze siły intelektualne i nie pozwólmy by nasz kraj opanowała obca rasa ludzi ,nam nieprzychylna i nam wroga.Moze bowiem dojśc do tego ,ze w naszym własnym kraju ci ludzie tak opanują wszystko ,ze staniemy sie narodem drugiej kategorii.A do tego w tej chwili dąży sie .Polak to mądry człowiek ,Polak to dumny człowiek,Polak potrafi tylko potrzebuje duchowej mobilizacji by wreszcie pokazac innym narodom ,ze tu nasz kraj ,tu nasza Ojczyzna.
    • Gość: ginztonickiem Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.403.gwa.telkab.pl 20.10.12, 20:07
      tej "uczelni" to polecam głębiej poczytać o patronie, który wychwalał faszyzm.
    • Gość: kik Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.sezam.uni.wroc.pl 20.10.12, 20:09
      Niech Kościół się zajmie pedofilami we własnym gronie. A najwięksi homofobi są albo kryptogejami, albo mają parcie na szkło... Ilu żarliwych katolickich tatusi i dziadków zgwałciło swoich dzieci i wnuków??? Ludziom brakuje refleksyjnego myślenia na każdy temat, łykają papkę przetworzonej informacji bezmyślne, bo myślenie boli...
    • feelhot Pseudouczelnia i pseudonaukowcy, psuedowykłady-a 20.10.12, 20:33
      słuchaczami sa pozoranci udający studentów. Później sie dziwią, że ich nikt zatrudnić nie chce, jak zamiast coś umieć potrafią tylko być homofobami, rasistami, ksenofobami. Niech ich zatrudni Watykan i Kłamczyński z Gowinem i Godsonem:P
    • feelhot Może zaczniesz sie leczyć? 20.10.12, 20:43
      > Ciągła i nachalna promocja homoseksualizmu już demoralizuje dzieci w szkołach.
      > Oto wypowiedź 12 latki z klasy gimnazjalnej:

> "- Kilka dziewczyn w klasie deklarowało się jako lesbijki. Nie wiem,
      > czy naprawdę nimi były, czy to tylko taka moda, dość, że ciągle
      > pokazywały sobie jakieś zdjęcia w telefonie z komentarzami w tym
      > stylu: "Ty, popatrz jakie supercycki!" - kontynuuje Dominika. -
      > Strasznie mnie to peszyło, unikałam, jak mogłam przebierania się w
      > pobliżu tej grupy."
      >
      > Poddana indoktrynacji przez aktywistów homoseksualizmu część młodzieży ślepo i
      > bezmyślnie naśladuje zboczeńców.
      > A normalne dzieci boją się tej grupy.
      >
      > ZBOKOM STOP!

A teraz sobie wstaw zamiast grupy lesbijek grupe normalnych hetero chłopców, pokazujących sobie cycki dziewczyn na fotkach w necie/w telefonie. To już by nie peszyło nieszczesnej 12-latki i chetnie biegłaby pokazywać swoje piersi wspaniałym, jurnym samcom hetero.

Czasami głupoty niektórych uczestników pseudodyskusji sprawiają, iż mozna sie zastanawiać nad ich zdrowiem. A już nie wczoraj stwierdzono, że głupich nie sieją lecz sami sie rodzą :P
      • wlodzimierz.ilicz A co w gruncie rzeczy ten twój bełkot ma znaczyć? 20.10.12, 22:04
        Że moda na "lesbijstwo" u 12 latek jest OK?
        • feelhot Re: A co w gruncie rzeczy ten twój bełkot ma znac 20.10.12, 22:25
          Już wiemy co zonacza tój bełkot-wiecej nam nie potrzeba. czytać ze zrozumieniem, ani merytorycznie odpowiedzieć także, nie potrafisz. Brak argumentów u ciebie równa sie atakowi agresji:P
    • jakub53 Nie ma co plakac, to uczelnia znana z tego 20.10.12, 20:54
      ze nawet psy dupami szczekaja. Slyszac elaboraty fioletowych. A nie slyszac zdrowego rozumu od studentow.. Nie dolujcie mnie - wsrod tysiacow nie ma jednego inteligentnego? Dla tego jednego zostawiam - jakub53 (hotmail, gmail, aon - i wiele innych) Jestem na netku juz wiele lat:)
    • Gość: -ja Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.12, 21:02
      Przecież powiedział prawdę. O co chodzi?
    • nanabun Nie można mieć innego zdania niż jedynie słuszne 20.10.12, 21:04
      Poglądy owego pana są mi kompletnie obojętne. Ale przecież środowiska "postępowe" walczą zaciekle o wolność słowa. Tylko tę wolność rozumieją tak, że można bluzgać na kościół, na Biblię, na obrońców życia (ostatnio nazwanych talibami). A jak ktoś ma inny pogląd to już jest homofob, zacofany katol itp. Jakoś żałosna ta obrona wolności słowa.
    • Gość: chynek Gdyby promował zboczenia i michnika, O!!!! IP: *.177.80.4.energint.net 20.10.12, 21:14
      To byłby "naukowiec"!
    • condor Profesor ma rację ? 20.10.12, 21:26
      Dziecko które ma mądrych rodziców dowie się tego że od zarania ludzkości byli osobnicy którzy woleli partnerów swojej płci i że zawsze będą aż po kres naszego istnienia. Dowie się także że w różnych czasach inaczej do tego tematu podchodzono - od dużej tolerancji aż po skrajne potępienie. Takie jest życie i zamiast potępiać z marszu tego profesora, niech oponenci spróbują powalczyć na argumenty a nie inwektywy.
      • wlodzimierz.ilicz Dziecko od "mądrych" rodziców może dowiedzieć 20.10.12, 22:07
        się i o innych zboczeniach np. o pedofilli.
        Że była od zarania wieków.
        A niech się małolat uczy i przyzwyczaja.
      • bumcykcyk76 Re: Profesor ma rację ? 21.10.12, 23:57
        Jak "profesor" nawoływał w latach 80. do eksterminacji gejów i lesbijek, to oznacza, iż jest zdrowy psychicznie?
        Dla mnie jest to cholerny faszysta.

Teraz zmienił zdanie - lepsza "kwarantanna". Ciekawe za co chciałby poddawać homoseksualistów kwarantannie. Homoseksualizm i HIV nie rozprzestrzeniają się drogą lotną.
    • Gość: wd Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 21:31
      Dośc dyktatu moralności Gazety Wyborczej - każda uczelnia m aprawo zapraszac kogo chce - to wolny kraj.
    • Gość: BARTEK Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 21:33
      Jak Różowi Khmerzy z Czerskiej odpowiedzą mi na pytanie dlaczego wśród gejów jest ogromna nadreprezentacja zakażeń hiv w porównaniu z heteroseksualistami (oficjalne dane Narodowego Instytutu Zdrowia www.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/hiv_aids/index.htm) to oficjalnie odszczekam, że są głupi:-). Skoro gejów jest 1-2 proc., a wśród całej populacji to oni są opowiedzialni za 14 proc. nowych zakażeń to znaczy, że łapią to świństwo 7 lub 14 razy częściej, niż normalny człowiek. Jak to tłumaczyć Drodzy Komisarze Postępu z Czerskiej? W tym wypadku fakty nie kłamią i bezspornie HIV dość mocno łączy się ze środowiskiem gejowskim.Ale zapewne jest w jakiś sposób spowodowane przez Homofobie:-)
      • Gość: Misic Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.rev.pro-internet.pl 20.10.12, 22:52
        Być może racja. Ale być może nie. Jestem na stronie, spojrzałem na wykres za okres 2006-2010. I nie można poprawnie zanalizować danych z powodu braku danych w stopniu znacznym (tj. na poziomie 41). Taki poziom niedoinformowania nie pozwoli na rzetelne zanalizowanie dostępnych danych. Poza tym ustosunkuje się do Pana wypowiedzi w ten sposób. Według szacunków nawet 2/3 nosicieli wirusa HIV nie robi badań w tym kierunku. U osób homoseksualnych problem ten jest na tyle wałkowany, że częściej zgłaszają się na badania. Poza tym różne szacunki mówią o różnym procentowym udziale homoseksualistów w społeczeństwie. Chyba mimo wszystko, biorąc pod uwagę aspekty kulturowe, realnym jest stwierdzenie, że może to być nawet na poziomie 5% (10% to według mnie przesada, poza tym to zależy od tego, jaka odpowiedź powoduje zaliczenie do grupy), a to w efekcie daje nam procentowy udział gejów na poziomie ok. 3%. Należy też przypomnieć, że kontakty homoseksualne to nie tylko homoseksualiści, ale również biseksualiści. Więc informacja o spowodowaniu kontaktami homoseksualnymi nie jest jednoznaczna z grupą społeczną. Wracając do badań, społeczność gejów była i nadal bywa częstszym obiektem kampanii przeciw HIV/AIDS, z uwagi na doświadczenia USA, dlatego świadomość w tej grupie na dzień dzisiejszy jest wyższa, niż w przypadku osób heteroseksualnych (oraz zapewne ze względu na to, że seks analny jest pod względem zakażenia najbardziej ryzykowny [nie wyklucza to wcale osób heteroseksualnych wbrew pozorom]). Tak więc można przyjąć, że osoby angażujące się w zbliżenia homoseksualne zazwyczaj są bardziej świadome, dlatego częściej poddają się badaniu. W społeczeństwie w końcu pokutuje nadal myślenie, że skoro jestem hetero, to ta sprawa mnie nie dotyczy. Z tego co się dowiedziałem 3 miesiące temu na zajęciach związanych z homoseksualizmem (poruszony został temat HIV/AIDS), proporcje tak naprawdę ulegają odwróceniu i homoseksualiści jakby już mieli częściej łapać, to na pewno nie 7 czy 14 razy, ale 2-3. Choć tendencja powoli zmierza ku proporcji 1:1. Abstrahując od tego, to sam fakt, że wzrasta liczba zachorowań, jest bardzo niepokojąca i alarmująca, szczególnie, że przypominam, szacuje się, że 2/3 nosicieli o tym nie wie!
    • blask_oswiecenia ŁO Stalinie wsehmogący ŁO! Mihnicku wiecnie rzywy! 20.10.12, 21:38
      Toć kaszdy łośfiecony ludź chonoru, wie pszeciesz homoseksułalizm jest pszyszłościom Ełrokołhozu. Czeba łotdać wszyskie dzieci homoseksułalistą bo nie ma alternatywy!!
      A tu ci takie PiSofce zaprosiły jakiegoś amerykałskiego PiSofca i znuf jest fstyd na cały kołchoz!!!!!,,,, We Francyji to jusz pewnie sieł tarzajom ze śmiehu jak czytajom o tym zamahu terrorystycznym na homoseksułalizm jakiego dokonali PiSofcy tym wykładem. I to jeszcze badania se zrobił, kto to widział jakieś badania robić,,,,, i to w XXI wiekó?!?!?!,,,, od stfierdzania prafdy łośfieconej som głosowania, telewizja, czy gazety, jak jaśnie najmondżejsza Szechterskaja Prafda, a nie jakieś badania(tfu).
    • barli1 Oj Gazeta coś traci "power" 20.10.12, 21:42
      Dużo ujadania Gazety na " amerykańskiego pseudonaukowca ziejącego zwierzęcą nienawiścią do prześladowanych gejów" ale chyba mało kogo już rusza ten polit-praw bełkot. Żadnych kontrargumentów a tylko histeria, że wszystko co powiesz przeciw gejom kłamstwem jest.
      I zdaje się mało kogo obchodzi, że Gazeta rwie włosy z głowy, że takiego Camerona zaproszono.
      Ciekawe kiedy Pan Cameron pojawi się na jakiejś państwowej uczelni, tylko kwestia czasu.

• Gość: Misic Re: Oj Gazeta coś traci "power" IP: *.rev.pro-internet.pl 20.10.12, 22:19
        Niestety, ale szczerze wątpię, żeby jakakolwiek szanująca się publiczna uczelnia zaprosiła Pana Camerona. Dlaczego? Otóż odebrano mu prawo wykonywania zawodu jak i wydalono z wszelkich szanowanych instytucji naukowych. Trudno faktycznie brać na poważnie człowieka, który opiera twierdzenie, że geje żyją dużo krócej tylko na podstawie analizy nekrologów w gazetach. Dodatkowo trudno brać na poważnie naukowca, któremu instytucje naukowe wytykają brak postępowania według metodologii naukowej. I na tej podstawie Pan Cameron jest ideologiem nie naukowcem.
    • Gość: leslaw28 Homoseksualizm wytycza postep na swiecie IP: *.washdc.fios.verizon.net 20.10.12, 21:53
      wyklad pod tym tytulem, wyglosi w redakcji GW, wybitny naukowiec, swiatowej slawy prof.Izydor Drobny. Profesor przy pomocy wlasnych badan i obserwacji, udowodni nam, ze homoseksualisci sa najinteligentniejsza i najbardziej moralna czescia kazdego spoleczenstwa.Homoseksualizm to dar bozy i najwieksze szczescie.Profesor Drobny jest czlonkiem wielu stowarzyszen naukowych,wielokrotnie nagradzany za odkrywcze teorie dotyczace homoseksualizmu.Profesor czesto daje wyraz,ze brzydzi sie antysemityzmem,homofobia,ksenofobia i wszystkim co nakazuje poprawnosc polityczna, jego rodzina cudownie uratowala sie z holokaustu, sam jest otwartym gejem. Wyklad jest otwarty, a posel Biedron zacheca do eksperymentowania/czytaj wspolnego spermowania/Posel Grodzka rowniez bedzie obecna, z wykladem o ciezkiej roli kobiet, w polskich rodzinach, na podstawie wlasnego doswiadczenia.
    • Gość: Kaziu A. Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.piast.ds.uj.edu.pl 20.10.12, 22:07
      Dr Cameron jest ofiarą źle zrozumianej poprawności politycznej. Co z tego że mówi prawdę gdy wszystkim to nie odpowiada.
      • feelhot Kaziu, ty już nie pij wiecej, odkąd wróciłeś z 20.10.12, 22:28
        Londona jakoś ci nawet pokazywanie sie w telewizorni nie pomaga:P
      • bumcykcyk76 Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 22.10.12, 00:03
        Jeśli ktoś nawołuje do masowego zabijania mniejszości seksualnych, powinien dostać takiego kopniaka w 4 litery, że nie będzie wyłaził z domu.
        • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 22.10.12, 13:34
          bumcykcyk76 napisał:

> Jeśli ktoś nawołuje do masowego zabijania mniejszości seksualnych, powinien dos
          > tać takiego kopniaka w 4 litery, że nie będzie wyłaził z domu.

lubisz "cztery litery"?
          • bumcykcyk76 Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 23.10.12, 19:26
            Ja w przeciwieństwie do innych, staram się nie przeklinać.
            A co do moich "4 liter" - moje służą do wydalania :)
    • Gość: emkaeljan Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 22:34
      ... a może by tak merytorycznie podyskutować na temat danych, które ten facet zaprezentował?
      • Gość: Misic Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.rev.pro-internet.pl 20.10.12, 22:54
        Niestety trudno merytorycznie rozmawiać o danych, które zdaniem towarzystw naukowych, z powodu nie stosowania metodologii naukowej, są niemerytoryczne, a nawet po prostu nierealne.
    • Gość: kuba0007 Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: 46.115.70.* 20.10.12, 23:34
      ... dlaczego jest w tym artykule tak bardzo ukryta opcja odpowiedzi,
      jesli chodzi o swoje zdanie ? Szukalem dosc dlugo.

wszyscy wiemy, ze tzw. "PEDALSTWO" jest choroba ...
      dlaczego ktos, kto tak uwaza (a jest to ok 95% w Polsce i im dalej na wschod, tym gorzej),
      ze tak jest, jest postawiony od razu pod pregierzem opini tzw. "publicznej" jako "czarna owca" ?

DLACZEGO NORMALNA RODZINA NIE JEST PRZYKLADEM dla wszystkich,
      tylko ci degeneraci ?
      CZY PEDAL LUB LESBIJA sa normalnoscia ? Gdzie my zyjemy LUDZIE ?

TO JEST HOMOFOBIA ? .................................................
    • Gość: Keth Nagłówek IP: *.icpnet.pl 21.10.12, 00:26
      Co za żenujący nagłówek. Autor artykułu nie sili się nawet na pozory obiektywności. Może zamiast dziennikarstwa lepiej zacząć się bawić w pisanie manifestów światopoglądowych?
    • skronet Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 21.10.12, 05:02
      Pełna zgoda z wnioskami i opiniami autora artykułu.
      Ta banda homofobów w sutannach i bez dobrze wiedziała kogo i w jakim celu zaprasza.
      Uczelniom promującym homofobię, antyzemityzm, rasizm i wiele innych fobii należy odebrać rządowe dotacje, a minister sprawiedliwości "ajatollah" Gowin wraz ze swoim zastępcą powinni być zdymisjonowani za szerzenie homofobii. W przeciwnym przypadku premier i polski rząd po raz kolejny potwierdzą swoje prokościelne nastawienie i fakt, że Polska jest zarządzana przez obce państwo Watykan oraz, że popiera homofobię.
      • leslaw28 Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 22.10.12, 06:00
        skronet napisał:

> Pełna zgoda z wnioskami i opiniami autora artykułu.
        > Ta banda homofobów w sutannach i bez dobrze wiedziała kogo i w jakim celu zapra
        > sza.
        > Uczelniom promującym homofobię, antyzemityzm, rasizm i wiele innych fobii należ
        > y odebrać rządowe dotacje, a minister sprawiedliwości "ajatollah" Gowin wraz ze
        > swoim zastępcą powinni być zdymisjonowani za szerzenie homofobii. W przeciwnym
        > przypadku premier i polski rząd po raz kolejny potwierdzą swoje prokościelne n
        > astawienie i fakt, że Polska jest zarządzana przez obce państwo Watykan oraz, ż
        > e popiera homofobię.

mnie najbardziej interesuje "antyzemityzm", czy moglby wiecej na ten temat?
    • Gość: zen Zaprosili pomyleńca IP: *.unitymediagroup.de 21.10.12, 08:12
      Zaproszenie tego smiesznego dziadka na uniwersytet to totalny obciach. na zachodzie facet jest kompletnie spalony, uważany wręcz za pomylonego. To kompromitacja dla uczelni i dla kraju.

Teraz znów będa mówić, że Polska to zagłębie ciemnoty, nietolerancji i zabobonu.

Geje, lesbijki i biseksi to normalni ludzie. W seksie wolą osoby tej samej płci, albo bu płci - to kwestia gustu. Podobnie jest z preferencjami kulinarnymi. jesli ktos woli golonkę niż kotleta to jego sprawa. Nikt sie ta jego preferencja nie zarazi i nikomu nie powinno to przeszkadzać.
      • mark234 Re: Zaprosili pomyleńca 21.10.12, 08:42
        Został skreślony z listy chorób. Odbyło się to w 1973 r. pod silnym naporem homoseksualnego lobby. Prezydium American Psychiatrii Society w swoim oficjalnym poradniku diagnostycznym zastąpiło definicję homoseksualizmu z zaburzenia na termin "stan". Dzięki temu Światowa Organizacja Zdrowia skreśliła homoseksualizm z listy chorób psychicznych. Nie oznacza to, że homoseksualizm jest stanem normalnym. Fakt wcześniejszego wpisania tego zjawiska na listę chorób, udawadnia, że jest to jednak odchylenie, niezależnie, czy za chorobę zostaje uznane, czy nie. Normą jest ogół, a nie margines. W Polsce istnieją Ośrodki leczenia homoseksualizmu, więc należy podjąć leczenie i dać sobie szansę na normalne życie. Pokochać kobietę, założyć rodzinę, i wieść ludzkie, a nie pieskie życie. Istnieje tylko jedna orientacja, reszta to dezorientacja. Słusznie tu ktoś zauważył, że jest ich garstka, ale zagłuszają, krzyczą, domagają się - ale czego? A tego, by dotychczas normalnie funkcjonujący człowiek stwierdził, że jest homofobem. By uznał, że zaczęła swe panowanie sekta o nazwie "GEJE". I by to co dotychczas myślał, sądził, to czego go matka z ojcem nauczyli, środowisko, w którym się wychował, społeczność, w której wyrastał - by to wszystko odrzucił. A dlaczego? Bo rozpoczęła swe rządy nowomoda z nowomową. Rozpoczęła się era panowania gejów. Dlaczego oni mają pracować nad sobą? No po co mają się wysilać? Przecież należy wmówić zdecydowanej większości, że jest zacofana, nietolerancyjna, nienowoczesna, średniowieczna, homofobiczna. Ale po co? - zapyta ktoś? A po to, by czerpać z tego faktu należne przywileje i profity. By usprawiedliwić swoje zezwierzęcenie. Ostatecznie macie się moi drodzy homofoby czuć winni. Powinniście klękać przed panami gejami, tak niemiłosiernie prześladowanymi, wykluczanymi, poniżanymi. Macie sie zdrowe, czerstwe chłopy wstydzić, że podobają wam się dziewczyny, że się żenicie, macie dzieci, rodziców, dziadków itd. Macie się faceci wstydzić, że jesteście zdrowi. Nie wspomnę, co u zdrowego człowieka wywołuje akt seksualny osobników homoseksualnych, bez analizowania i zagłębiania się w temat. I co najważniejsze panowie - geje nie czują się z tego powodu zażenowani, wręcz przeciwnie, krzyczą, że to my społeczeństwo jesteśmy wypaczeni, bo ich nie tolerujemy. Ale co tu tolerować? Fakt, iż wśród homoseksualistów jest największy odsetek pedofili i zakażonych wirusem hiv, chorych na aids? Drodzy panowie - to jest ta właśnie nowoczesna Europa, którą tak niemiłosiernie wciskają nam Europejczycy.
        • jjr44 Re: Zaprosili pomyleńca 21.10.12, 09:57
          już to pisałem ale powtórzę: mało ludzi bredzi na temat nauk ścisłych bo trudno jest udawać ze coś rozumiemy ze współczesnych teorii fizycznych skoro nie jesteśmy w stanie opanować podstawowych pojęć. w przypadku psychologii bądź nawet psychiatrii mnóstwo ludzi łudzi sie że ma o tym jakiekolwiek pojęcie. w sumie szkoda czasu na prostowanie wypisywanych przez ciebie bredni ale co mi tam, przynajmniej ze dwa kawałki zacytuje bo zabawne.
          1. "Fakt wcześniejszego wpisania tego zjawiska na listę chorób, udawadnia, że
          > jest to jednak odchylenie". ciekawe niby jak i dlaczego udowadnia? poglądy w medycynie, psychiatrii psychologii zmieniały się w miarę postępu wiedzy i badań bardzo często.
          2. " Został skreślony z listy chorób. Odbyło się to w 1973 r. pod silnym naporem hom
          > oseksualnego lobby" - warto jednak poczytać o argumentach a nie opierać się na polskim wiki. no ale trzeba byłoby poszukać dalej niż na portalu frondy....

istnieją badania które dowodzą że wśród księży jest wyższy niż przeciętnie odsetek alkoholików (kościół takie badania robił). Wśród księży jest też większy odsetek homoseksualistów niż w populacji. raport o naduzyciach w irlandzkim kościele jest dostępny w sieci. coś z tego wg ciebie wynika dla chrześcijaństwa? wg fanatycznych antyklerykalnych ateistów pewno wnioski są jasne bo oni są tak samo prości jak ty. słyszą religia i już zaczynają się ślinić. spójrz w lustro a zobaczysz ich negatyw.

a "doktor" cameron to naprawdę pomyleniec - sprawdź sobei w sieci jego prace.
      • Gość: Darek Re: Zaprosili pomyleńca IP: *.lukman.pl 21.10.12, 09:51
        Sam jesteś pomylony lewacka propaganda wypaliła ci mózg, nie odróżniasz prawdy od kłamstwa
        • bumcykcyk76 Re: Zaprosili pomyleńca 22.10.12, 00:10
          Aha, czyli jak ktoś nawołuje do morderstw jest normalny?
          Śmiem wątpić.

• leslaw28 Re: Zaprosili pomyleńca 22.10.12, 06:03
        Gość portalu: zen napisał(a):

> Zaproszenie tego smiesznego dziadka na uniwersytet to totalny obciach. na zacho
        > dzie facet jest kompletnie spalony, uważany wręcz za pomylonego. To kompromitac
        > ja dla uczelni i dla kraju.
        >
        > Teraz znów będa mówić, że Polska to zagłębie ciemnoty, nietolerancji i zabobonu
        > .
        >
        > Geje, lesbijki i biseksi to normalni ludzie. W seksie wolą osoby tej samej płci
        > , albo bu płci - to kwestia gustu. Podobnie jest z preferencjami kulinarnymi. j
        > esli ktos woli golonkę niż kotleta to jego sprawa. Nikt sie ta jego preferencja
        > nie zarazi i nikomu nie powinno to przeszkadzać.

ty sam jestes "obciachem" gejowski inteligencie, sprowadzajac zagadnienia seksu do spraw gustu...
    • Gość: januszb1946 Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.12, 09:05
      Im szybciej, im pazerniej kler katolicki żre tym szybciej będzie musiał wszystko wyrzygać .Jak za czasów Rewolucji Francuskiej i Pażdziernikowej.
    • duch_mariana Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 21.10.12, 10:13
      > Poddana indoktrynacji przez aktywistów homoseksualizmu część młodzieży ślepo i
      > bezmyślnie naśladuje zboczeńców.
      > A normalne dzieci boją się tej grupy.

Dziewczyny od zawsze miały ciągotki do siebie. Jakoś nigdy nie widziałem chłopaków przytulających się, chodzących za rączkę i całujących się na powitanie. Nie wysyłają sobie też zdjęć fiutów i nie komentują tego jak te dziewczyny z artykułu, który cytujesz. Nachalna promocja homoseksualizmy w wydaniu lewackich środowisk utwierdza je tylko w błędnym przekonaniu, że to jest całkowicie normalne. Chłopaki już zaczynają ubierać się na różowo. Jeszcze rok-dwa lata i też zaczną się przytulanki, całuski na powitanie i chodzenie za rączkę. Wygląda na to że UKSW to ostatni bastion normalności w tym mieście.
    • Gość: Warszawiak Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 10:54
      Jak GW chce promować odchylenia i udawać, że są równe z normalnością, to niech to robi z otwartą przyłbicą, a przy okazji nie gra cnotki, co to niby robi to w obronie "wolności". Nikt nie urządza polowan na homoseksualne "czarownice". Dzieje sie dokładnie odwrotnie jak ktoś śmie wyrażić swoje zdanie niezdogne z oficjalną linią "oświeconych eurpejczyków".
      Homoseksualiuzm to przypadłość, a nie norma. Na tym polega wolność, ze każdy ma prawo do własnej oceny tej wady i nie wolno zamykać komuś ust tylko dlatego, że nie zgadza się z lewicowym mainstreamem.
      Brawo dla UKSW za odwagę! Nie dajmy się sterroryzować politycznej poprawności!
      • Gość: notremak Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 12:19
        Racja! nie dajmy się sterroryzować, ale plećmy co nam ślina na język przyniesie. Słuchajmy nawiedzonego misjonarza, którego - za głoszenie pseudonaukowych bredni - pozbyły się wszystkie naukowe instytuty, w których usiłował funkcjonować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka