Dodaj do ulubionych

[PROŚBA] Ignorujmy trolla Jacka!

IP: 62.233.175.* 14.07.04, 12:41
Mam gorącą prośbę do wszystkich forumowiczów, aby nie dokarmiali trolla
Jacka, lecz go najzwyczajniej w świecie ignorowali. Ten osobnik już
wielokrotnie dowiódł, ze jakakolwiek merytoryczna dyskusja z nim jest
niemożliwa, a najlepszym dla niego miejscem jest szpital psychiatryczny.

Dlatego tez prosze o nieodpisywanie na posty Jacka, a w szczególności o
ignorowanie zakładanych przezeń wątków. Ignorowanie tego typa daje nadzieję
na opuszczenie przez niego tego forum.

Obserwuj wątek
    • Gość: jacek juz chodzisz po prosbie ??? IP: *.u.mcnet.pl 14.07.04, 12:48
      to jaki z ciebie automobilista ????

>Ten osobnik już wielokrotnie dowiódł, ze jakakolwiek merytoryczna dyskusja z
      >nim jest niemożliwa,

mylisz dyskusje z zachowaniem klakierow

• niech Re: [PROŚBA] Ignorujmy trolla Jacka! 14.07.04, 13:04
      Odejsc to on nie odejdzie - bo lubi pisac sam do siebie. Ale ignor to jest
      rozsadny pomysl.
      • Gość: :) Re: [PROŚBA] Ignorujmy trolla Jacka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 14:01
        jesteśmy za :)
        • Gość: jacek NIe ignorujmy trolla Automobilisty ! IP: *.u.mcnet.pl 14.07.04, 14:03
          ciemniak - ale wesoly i niegrozny

nie to co np. nich - nawet jak sie nazre to jest zalosny

jego tez nie ma co ignorowac
        • j_karolak Re: [PROŚBA] Ignorujmy trolla Jacka! 14.07.04, 16:06
          Jako troll jestem przeciw. Co prawda reprezentuję inny gatunek trolla, ale
          zawsze obowiązuje mnie solidarność ze wszystkimi trollami.
      • Gość: jacek nie ignorujmy trolla niecha ! IP: *.u.mcnet.pl 14.07.04, 16:21
        bo lubi pisac sam do siebie

nazre sie do rozpuku, a potem pisze byle co

zalosny jest, nie
    • Gość: jacek no i co - zmienily sie rozkazy ??????????????? IP: *.u.mcnet.pl 16.07.04, 16:14
      z geby sobie cholewe robisz, trabanciarzu ??????
    • Gość: Ewa Re: [PROŚBA] Ignorujmy trolla Jacka! IP: *.chello.pl 16.07.04, 16:19
      Jestem za.
    • bzdziagva a ja lubie trolle ! 16.07.04, 19:16
      • Gość: xxx Re: a ja lubie trolle ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:21
        i dredy :/
        • bzdziagva Re: a ja lubie trolle ! 16.07.04, 19:30
          xxx Ty nie musisz lubic tego co ja ! prawda ? pozdrawiam ;o)
          • Gość: xxx Re: a ja lubie trolle ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 19:37
            Ale nie mozna tolerowac publicznych zagrozen. Np. Jak ktos z dredami wejdzie
            do zatloczonego autobusu, to robale moga przejsc na innych pasazerow. Tak samo
            jest z trolami. Jak maja okazje, to sie rozlaza.
            • Gość: jacek a najgorzej z tymi bialymi myszkami - co xxx ?? IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 11:41
              jak tak siedziesz przy tym swoim kapeluszu - to co i rusz na na ciebie wlaza

• tony.soprano3 jacek IP: *.u.mcnet.pl zakałą i syfem tego forum ! 19.07.04, 12:20
                Ktoś to juz kiedyś napisał. I miał rację.
                • Gość: jacek tak pisal jeden bezsilny ubek IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 12:23
                  gryzac belke ze zlosci

• Gość: Spolegliwy Re: jacek ! Strasznie dołujesz poziom forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:10
                    Idź sobie. Pruszaj skórą. Może Ci ulży ?
                    • Gość: jacek ale spolegliwy dal czadu !!!! IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 13:23
                      > Idź sobie. Pruszaj skórą. Może Ci ulży ?

no tak - jest to wysoki poziom - ponizej poprzedniej wersji dna tunelu
                      • Gość: Spolegliwy Proponuję ignorować tę gnidę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:32
                        • Gość: jacek mowisz o spolegliwym ??? IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 15:45
                          to wyjatkowa szmata

• Gość: Jarek Re: jacek IP: *.u.mcnet.pl zakałą i syfem tego for IP: *.chello.pl 19.07.04, 21:57
                            Toni !
                            Masz absolutna rację. jacek to zwykła męska kurwa. Głupia, niewykształcona i
                            głęboko zakompleksiona męska rura.
                            • Gość: jacek ile masz jeszcze nickow cioto ????? IP: *.u.mcnet.pl 20.07.04, 10:49
                              jare, spolegliwy, mariusz

ubeckie scierwo !!!
                              • Gość: Jägermeister jacek typową wyuzdaną gnidą ! IP: *.chello.pl 20.07.04, 19:11
                                Własną matkę zgwałcił, bydlak jeden.
                                • Gość: jacek o nowy nick - jaki oryginalny !!! IP: *.u.mcnet.pl 21.07.04, 09:35
                                  i coraz ciekawsze wiadomosci o zyciu wielonickowca
    • Gość: Man Re: Ignorujmy trolla Jacka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:37
      Słuszne podejście. Osobnik zupełnie niewrażliwy na argumenty i zasłuchany w
      swoje wypowiedzi.
      • Gość: jacek moze ty sluchasz forum IP: *.u.mcnet.pl 21.07.04, 11:42
        inni czytaja

>niewrażliwy na argumenty

mozna byc na wiele rzeczy wrazliwym - jezyk poslki nie zawieral do tej
        pory 'wrazliwosci na argumenty'

brawo dla nowomowy !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka