Dodaj do ulubionych

Rekonesans :-)

18.01.13, 10:07
Witam :-)
Czy nie brakuje Wam na Bielanach miejsca, gdzie można wejść w ciągu dnia, napić się kawy, herbaty, zjeść coś dobrego, poczytać aktualną prasę dostępną w lokalu, albo nawet książkę z "lokalowych" zbiorów? Ewentualnie wpaść z dziećmi, żeby się pobawiły z rówieśnikami, a my żebyśmy mieli chwilkę na miłą rozmowę przy kawie? ;)
A wieczorem może jakiś koncert, fajny film, albo po prostu piwko w miłym, klimatycznym miejscu?
Mnie bardzo brakuje takiego miejsca na Bielanach. Oczywiście do centrum, gdzie takich miejsc jest mnóstwo, od nas niedaleko, ale zawsze trzeba dojechać :-) A w mojej okolicy można co prawda wyjść na piwko, ale są to zazwyczaj knajpki typu kebab lub chińczyk, bez specjalnego kulturalnego polotu i klimatu ;)
Zaczęłam się zastanawiać nad rozkręceniem takiej klubokawiarni na Bielanach, no i chciałabym przeprowadzić rekonesans, czy w ogóle byliby chętni na odwiedzanie takiego miejsca i "zabawy w kulturę" ;)... żeby nie było kolejną smutną miejscówką z daniami na wynos...

Bardzo proszę o Wasze opinie i z góry dziękuje :D
Obserwuj wątek
    • turnplayer Re: Rekonesans :-) 14.02.13, 00:59
      jesli chodzi o mlociny to jest knajpka przystanek mlociny.
      moze z kultura to tam jest slabo ale za to jest milo, nawet mozna powiedziec ze rodzinnie.
      Ja tam czesto chodze i szczerze polecam.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka