Dodaj do ulubionych

Odśnieżanie

30.01.13, 09:41
Witam Szanownych Sąsiadów, szczególnie tych mieszkających w klatce B
Czy nie macie wrażenia, że chodnik pod naszą klatką, oraz ten wzdłuż chińczyka jest za słabo odśnieżany? Ja rozumiem mamy zimę, pada śnieg....(strona północna – gorsze warunki atmosferyczne niż przed klatką A- gdzie śnieg i lód roztapia słoneczko :) ale bez przesady
Dziś rano pod klatką B było lodowisko... Niestety nie udało mi się uniknąć upadku, na szczęście nic mi się nie stało poza zabrudzeniem odzieży.
Miałam nic nie pisać na FORUM, ale taka sytuacja jest nagminna.... pod klatką B zawsze jest śnieg albo błoto pośniegowe, nie wspomnę o dniach wolnych od pracy...kiedy to „odśnieżanie” zaczyna się koło południa :(
Chciałabym zapytać kto jest odpowiedzialny za odśnieżanie wokół naszego budynku?
Obserwuj wątek
    • 7kevin Re: Odśnieżanie 30.01.13, 10:23
      za odśnieżanie chodników zgodnie z umową(zamieszczona na naszej stronce stepniak-nieruchomości) odpowiada firma Kraft. W razie czego można interweniowac u naszego administratora choć w mojej opini jest to bezużyteczne gdyż nawyków firmowych się raczej niezmieni.
      Jesli chodiz o moje zdanie to firma jak każda inna pokazała się z dobrej strony na początku wspołpracy doprowadzajac klatki do naprawde fajnego stanu, potem niestety to już samo pasmo niepowodzeń. Tragiczne , wręcz niakceptowalne mycie garazu a w zasadzie jego próby. nie wiem czy tylko mi się wydaje, ale wydaje mi się że dość często zmieniają się osoby obslugujące naszą nieruchomość. o odśnieżaniu niewspomnę. i porażkach w zasypywaniu chodników tonami soli.

Jak dla mnie firma obecnie zasługuje na rozwiazanie umowy. bo nawet klatki są ostatnio nieźle zapuszczone, podłogi niemyte lecz przecierane o pomyśle mycia wind o 7 rano niespomnę kiedy wszyscy idą do pracy i zadeptują mokre windy.... wiadomo jest zima, gorzej jest utrzymać czystośc.... ale jakość usług jest naprawdę obecnie niska.
      Zresztą zaraz naskrobię maila do naszego administratora moze coś na to poradzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka