jason01 22.03.02, 14:14 i troche sobie popisze na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 14:03 Oto jest pytanie, vincu żyjesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 14:14 pacio napisał: > Oto jest pytanie, vincu żyjesz ? /></></></></></></></></></></></></ No właśnie gdzież On się zapodział??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacio Re: Kiedy vinc wroci na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 14:26 d.z. napisał: > pacio napisał: > > > Oto jest pytanie, vincu żyjesz ? > > /></></></></></></></></> > 60/></></></ > No właśnie gdzież On się zapodział??? d.z., to szlaczek czy zasieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 14:36 Gość portalu: pacio napisał(a): > d.z. napisał: > > > pacio napisał: > > > > > Oto jest pytanie, vincu żyjesz ? > > > > /></></></></></></></></& > #62 > > 60/></></></ > > No właśnie gdzież On się zapodział??? > > d.z., to szlaczek czy zasieki? |><|><|><|><|><| \/\/\/\/\/\/\/ {'}{'}{'}{'}{'}{'} Chciałem mieć ładniejsze odkreślenie od tassmana i teraz tak sobie próbuję ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacio Re: Kiedy vinc wroci na forum ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 14:39 d.z. napisał: > Gość portalu: pacio napisał(a): > > > d.z. napisał: > > > > > pacio napisał: > > > > > > > Oto jest pytanie, vincu żyjesz ? > > > > > > /></></></></></></></>& > #60/& > > #62 > > > 60/></></></ > > > No właśnie gdzież On się zapodział??? > > > > d.z., to szlaczek czy zasieki? > |><|><|><|><|><| \/\/\/\/\/\/\/ {'}{'}{'}{'}{'}{' > } > > Chciałem mieć ładniejsze odkreślenie od tassmana i teraz tak sobie próbuję ;- )) Szczególnie to środkowe, bardzo wyraziste, a ostatnie takie, chm, no, Inne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 14:50 Gość portalu: pacio napisał(a): > d.z. napisał: > > > Gość portalu: pacio napisał(a): > > > > > d.z. napisał: > > > > > > > pacio napisał: > > > > > > > > > Oto jest pytanie, vincu żyjesz ? > > > > > > > > /></></></></></></></ > >& > > #60/& > > > #62 > > > > 60/></></></ > > > > No właśnie gdzież On się zapodział??? > > > > > > d.z., to szlaczek czy zasieki? > > |><|><|><|><|><| \/\/\/\/\/\/\/ {'}{'}{'}{'} > {'}{' > > } > > > > Chciałem mieć ładniejsze odkreślenie od tassmana i teraz tak sobie próbuję > ;- > )) > > Szczególnie to środkowe, bardzo wyraziste, a ostatnie takie, chm, no, > Inne :))) €/\€\/€/\€\/€/\€\/€/\€\/€/\€\/€/\€/\€\/€/\€\/€/\€\/€/\€\/€\/€ A cóż to pisząc "inne" masz na myśli??? Czyżby jakieś "przemyślenia" po wczorajszym "rowerkowaniu" ??? hę... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 14:53 Mnie to przypomina wspomnienie plastyczne z wycieczki do Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z it is quite funny... 25.07.02, 14:58 It's quite funny you know. Your post is in english but you are saying that you need people speaking dutch or french. I am wondering how those (french o dutch speaking people) will know about that??? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Ale jajo ;-))))) 25.07.02, 15:02 Pisałem odpowiedź na belgijskie ogłoszenie, system mnie wylogował więc się zalogowałem ponownie, otworzyłem inny wątek i wysłałem starą wiadomość przy okazji a ona (ta wiadomość) polatawszy po forum wybrała sobie akurat ten wątek. Czeski film, jaja jak berety...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Ale jajo ;-))))) 25.07.02, 15:06 System mnie dzisiaj parę razy wylogował. W dodatku w pewnym momencie pojawiła się wiadomość, że nie mogę czegoś tam drugi raz wysłać, choć wcale nie próbowałam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 15:08 sloggi napisał: > Mnie to przypomina wspomnienie plastyczne z wycieczki do Auschwitz. > Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Kiedy vinc wroci na forum ? 25.07.02, 15:29 sloggi napisał: > Myślisz ? Niesądzę. > Odpowiedz Link Zgłoś