eela 22.03.02, 16:28 Metro konczy kursowanie przed północą. Mogłoby w piątki, soboty i niedziele jeździc przynajmniej do 1 w nocy. W te dni na ogół później wraca się do domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolba Re: Kursowanie metra 22.03.02, 16:34 Ha! Wydaje mi się, że gdyby nawet ostatni kurs był w weekend około 3-4 w nocy, to i tak pustych przejazdów by nie było. Wystarczy spojrzeć na nocniaki pod Centralem. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kursowanie metra 22.03.02, 16:45 Metrem szybciej i bezpieczniej. Nie tak dawno musiałam się ewakuowac od Fiszera z Bankowego juz o 23-ciej, żeby zdążyć na ostatnią kolejkę, bo odchodzi chyba około 23.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Kursowanie metra IP: *.chello.pl 22.03.02, 16:52 Wy tu sobie gadu-gadu,a to przecież sloggi i d.z. domagali się tego podforum!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Kursowanie metra 22.03.02, 16:55 Ups, sorki. Zmykam do siebie na 'sportiwną' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kursowanie metra 22.03.02, 16:58 No sama widzisz, domagali się, a teraz ich nie ma. Podforum nie może się kurzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyeela Re: Kursowanie metra IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 13:17 • Re: to ja poproszę o podforum KOMUNIKACJA MIEJSKA eela@poczta.gazeta.pl 22-03-2002 14:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując A o czym będziecie rozmawiac na tym forum? Że autobusy się spóźniają? Można się poskarżyć w zakładach transportowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolba Re: Kursowanie metra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 19:47 Gość portalu: antyeela napisał(a): > • Re: to ja poproszę o podforum KOMUNIKACJA MIEJSKA > eela@poczta.gazeta.pl 22-03-2002 14:38 odpowiedz > na list odpowiedz cytując > > A o czym będziecie rozmawiac na tym forum? Że > autobusy się spóźniają? Można się > poskarżyć w zakładach transportowych :) A szanowna pani autorka to ma pretensje, że tak powiem, w jakiem temacie? Bo mię to umkło? Czepialstwo uprawiajem, czy inne naukie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glonojad Re: Kursowanie metra IP: *.chello.pl 23.03.02, 21:16 Nie mozna, bo kiedys tunele trzeba posprawdzac itp. Choc moze w noce z piatku na sobote (i sob/niedz), co pol godzinki po jednym torze.... SG Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kursowanie metra 24.03.02, 17:52 Mnie sie wydaje, że Metro po prostu klientów spławia. Chca stacje pozamykac i miec problem z głowy. Nie wierzę, ze oni od 24-tej do samego rana tory sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś