lena65 Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... 02.05.13, 14:54 Kurs Agory wydawcy gazety dziś na GPW po 6.30 za jedną akcje, zjazd z 179 PLN, ciekawie się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaboga Re: Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady IP: *.204.31.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 18:53 A ty swoje akcje Agory już sprzedałać, czy jeszcze trzymasz i czekasz aż ich ceny pójdą w górę? Zapomniałaś dodać, że kurs ponad 100 zł za akcję to był kilkanaście lat temu. Od tamtej pory upadły setki spółek, przestały istnieć dziesiątki gazet. Wyborcza jakoś się trzyma, a jej kurs od kilku lat jest na podobnym poziomie. Następnym razem nie wypisuj więc bzdur, bo na tym forum są też osoby, które śledzą notowania na giełdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
01kotek01 Hymn leminga jest super jest super... 02.05.13, 14:57 HYMN LEMINGA Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi ? Popatrz na wspaniałe autostrady Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów Rosną nowe bloki i nie ma wypadków W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko Mamy extra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość Za rękę poprowadzą mnie do Europy Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaboga Re: Hymn leminga jest super jest super... IP: *.204.31.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 19:00 Kotek, a może przypomnisz nam ile to kilometrów autostrad zbudował rząd premiera Jarosława Kaczyńskiego? A ile dróg w Warszawie zbudował ś.p. prezydent stolicy Lech Kaczyński? Bo ja akurat pamiętam, że za czasów tego drugiego w mieście inwestycje drogowe stanęły i do dziś przeklinają go kierowcy próbujący przebić się Trasą Siekierkowską w stronę Rembertowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzwawy Zmieńmy flagę narodową na różową! 02.05.13, 15:35 Zmieńmy flagę narodową na różową, a Orła Białego na Orła z Czekolady (ew. białej czekolady)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Ja w tym czasie byłem w pracy!!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
moszna666 uczestnicy miesięcznic smoleńskich 02.05.13, 18:34 Mnie zaintrygowalo: "Przyszli małą grupką, w której byli stali uczestnicy miesięcznic smoleńskich." To redaktorzy GW tak dobrze znaja "uczestnickow miesięcznic smoleńskich" ze juz ich potrafia rozpoznac? I wiedza ze tym razem to byli ci sami? Chodzicie razem na piwo czy do kosciola? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... 02.05.13, 19:20 raczej Gonzo a nie MÓJ Orzeł. "No i co wytrzeszczasz gały! To ja jestem: Orzeł Biały' - o matko!!!! na fotce wyraźnie widać że dzieciaki czekolady nie dostaną. ci panowie w garniturach nie dopuszczą do Gonza, Gonzo jest dla elyty. Stąd brak "właściwych i poprawnych" wpisów na forach - najpierw musieli leźć w pochodzie, teraz zażerają się czekoladą. wszystkich, którzy mogą czuć niezręczność wykorzystania do tego celu firmy E. Wedel przypominam że E. Wedel, dawniej 22 Lipca, jeszcze dawniej E. Wedel nie ma nic wspólnego z rodziną Wedel. Firma została "sprywatyzowana" zanim jej właściciele (rodzina Wedel) pomyslała o zwrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwa Orzeł jednak nie mógł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 19:22 Orzeł jednak nie mógł. Jak obrzydzić dzieciom orła białego? Wystarczy obiecać im, że za zebranie odpowiedniej ilości ulotek dostaną nagrody. Po czym wręczyć zegarek prezydentowi, a dzieciom nie dać nic. Tak właśnie zrobiła Radiowa Trójka razem z Gazetą Wyborczą. W Dniu Flagi Rzeczypospolitej Polskiej organizatorzy zrzucili nad Warszawą 3 miliona ulotek promujących akcję. Uruchomione zostały też "punkty zwrotne", gdzie w zależności od wagi przyniesionych ulotek, do godziny 18.00 Trójka miała nagradzać uczestników zabawy swoimi gadżetami. Ale akcja wymknęła się spod kontroli. Ludzie z Trójki nie potrafili sprostać ilości napierających chętnych. Gadżetów brakło już o 15.00, w pośpiechu zwinięto punkty, a ludzi pojawiających się na Myśliwieckiej odprawiano z kwitkiem. Cóż zegarek dostał prezydent Komorowski, ale nie dzieci, bo one nikogo nie obchodzą. Nieważne, że przez długie godziny zbierały ulotki. Teraz orzeł biały kojarzy im się z oszustwem. – Do końca nie było wiadomo, jak ludziom się spodoba nasz pomysł i okazało się, że się bardzo podoba. Aż jestem przerażona.– mówiła dyrektor Trójki Magda Jethon o rozpoczęciu akcji "Orzeł może". Każdy byłby przerażony takim brakiem organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Jethon do dymisji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 21:21 Ostatnio wszystko co ta baba wymyśli to Real i Barca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Jethon do dymisji. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.05.13, 10:24 Brawo! Jethon - łapy precz od Trójki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jthn Re: Jethon do dymisji. IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 11:29 spier.dalaj matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloga G Re: Jethon do dymisji IP: *.free.aero2.net.pl 03.05.13, 15:36 Tym bardziej, że istnieją uzasadnione podejrzenia, ze działała jako V kolumna na zlecenie PiS, w nikczemnym celu pogrążania w oczach narodu nie tylko Agory i Prezydęta ale także sowej stacji Tr(u)jki. Nie ma innego wytłumaczenie, jak misterna prowokacja, no chyba że bezdenna głupota o która jednak Panią Dyrektor nie posądzam. Odpowiedz Link Zgłoś
p_s_j_p Artykuł jak z PRL tak jak ten orzeł bez korony 02.05.13, 19:40 w przyszłym roku czekamy na homo orła w tęczowe barwy a z państwowych śmigłowców wypełnione karty do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi na Rewolucje pazdziernikowa beda rozdawac flaszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 19:54 bezposrednio, nie zawracajac sobie glowy jakims helikopterem i kartkami - nawet w wyborach to nie ma juz znaczenia, wystarczy ze dane sie przepusci przez rosyjski serwer ktory dopasuje wyniki do oczekiwanego na Kremlu modelu a jak flaszki beda dawac na glowne swieto Szczynukowicza to od razu podbija frekwencje bo dzis nawet malo przyszlo urzedasow zmuszanych przez podpisanie listy obecnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won szmaciarzu! Re: na Rewolucje pazdziernikowa beda rozdawac fla IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 00:50 stul pysk zapluta mendo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ożeł_morze Ale się ZESRAŁ pod siebie, bleeee...! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 20:10 OBRZYDLISTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radson_3421 Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... 02.05.13, 20:51 Ja nie wiem, czym zawiniłem że się urodziłem w tym kraju. Symbol, godło, robi się z czekolady i i zjada. Co to ma być? Rzucają jakieś ulotki na ludzi z bonifikatą na coś tam. Czy ktoś sobie wyobraża jak Rosjanie wcinają Stalina z Czekolady, albo Lenina? To po prostu profanacja jest. Robienie sobie jaj z symboli narodowych. Ja rozumiem, że prezydent uwielbie słodycze, ale to jest kompromitacja. Gdzie defilada, pokazy lotnicze, orkiestra wojskowa. delegacje zaproszonych gości, przemówienia. Gó... z Wedla w czekoladzie za to. Nienawidzę Wedla, czemu nie krowa fioletowa Milka??? Muuuu! Ja smakuję lepiej! Kompromitacja i degradacja wartości narodowych. Co wytrzeszczasz gały? To jest robienie sobie jaj w żywe oczy z Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 03.05.13, 11:14 Orzeł nie był do zjedzenia - to raz. Godło Polski to orzeł określonych kształtów, w określonej pozie na czerwonym tle, a nie każdy orłopodobny ptak sam w sobie - to dwa. Jeśli chodzi o celebrę oficjalną (delegacje, wojsko, przemówienia), to chyba pomylił Ci się 2 maja z 3 Maja - to trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
penible4 To po co zmarnowano tyle produktów? 03.05.13, 19:02 Trzeba było zrobić orła ze styropianu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Czekoladowy Gonzo i Bul-Pet Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 21:09 Czy p. Komorowski razem z błaznami z PR3 chce zostać nowym Jimem Hensonem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja narzekanie na akcję przeciwko narzekaniu........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 23:06 Ludzie proszę Was opamiętajcie się! niestety Ci którzy się na jakże 'obraźliwą i niegodną' akcję potwierdzają stereotyp z którym akcja ma walczyć- niestety przeważają u nas ponure gbury. Tak, mamy mnóstwo problemów, daleko nam do państwa dobrze funkcjonującego, ale tu chodzi o większy optymizm i życzliwość pomimo trudności. co jest złego w tym, że masa dzieciaków, pewnie pierwszy raz w życiu z radością pomyślała, ba, zauważyła święto symbolu narodowego? nie świrujcie z nadawaniem wszystkiego pierwiastka propagandowego bo ze strony organizatorów nie ma sygnałów o narzucaniu poglądów czy przysłanianiu poważnych problemów z jakimi się borykamy. to oczywiste że nie jest tak jak być powinno, ale ile można kłócić się o wszystko, warczeć przy byle okazji i popadać w marazm jak u Wyspiańskiego? zawsze było mi szkoda, że wszelkie święta narodowe obchodzi się u nas pogrążonym w płaczu- owszem, wszystko zależy od powagi okazji, ale niektóre dni zasługują na celebrację w radośniejszych barwach! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyhs Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... 02.05.13, 23:07 a gdzie ten "orzeł" ma koronę ?!?!?!?!? WRACA STARE ?!?!?!? NARESZCIE - TYLKO CZEMU TAK PÓŹNO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... 02.05.13, 23:32 Współczucie dla tych, co musieli wystawić się na pośmiewisko. Nawet celebryty drugoligowe. Smuta totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady 03.05.13, 11:39 www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `PaniNory Re: Dziś kolorowy pochód Orzeł Może. Zapraszamy n IP: 46.187.190.* 02.05.13, 23:38 Proponuję autorom, tych w większości żałosnych postów ponowne ich przeczytanie i zastanowienie się skąd wzięło się w nich tyle nienawiści.....to chyba głównie frustracja....... Kocham mój Kraj, jestem patriotką i nie pluję jadem na prawo i lewo przy byle okazji, jedynie z tego powodu, że ktoś ma inne poglądy niż moje.......... Pozdrawiam Rodaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Dziś kolorowy pochód Orzeł Może. Zapraszamy n IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 00:49 pewnie nikt ich dzisiaj w doopska nie wygrzmocił stąd ta frustracja Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Mnie nie było do śmiechu patrząc na to bydło 02.05.13, 23:45 Tak, tak, polskie bydło ! Szczególnie ta zgraja debili, w jakimś mieście wojewódzkim, zbierająca do reklamówek a nawet za poły kurtek rozrzucane z helikoptera michnikowe ulotki z tą pokraką udającą orła. Wszystko to po to żeby wyżebrać kubek ! Michnikowi udało się to co nie osiągnął ani Hitler przez 5 lat okupacji, ani Sowieci przez 45 lat panowania, udało mu się zamienić nasz naród w stado bezmyślnych debili. A dali wam chociaż wylizać talerz po tej czekoladowej pokrace, debile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `PaniNory Re: Mnie nie było do śmiechu patrząc na to bydło IP: 46.187.190.* 03.05.13, 00:02 Ta głowa zamiast tylko gadać, powinna czasem pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloga G Re: Mnie nie było do śmiechu patrząc na to bydło IP: *.free.aero2.net.pl 03.05.13, 15:41 Ale tego bydła było ledwo co kot napłakał, i większość w ramach obowiązków służbowych! A na 10 kwietnia 2013 przyszło 100 tysięcy. Tak trzeba na to patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulisses Re: Mnie nie było do śmiechu patrząc na to bydło IP: *.204.31.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 19:11 No co ty wypisujesz? Tylko 100 tysięcy? 10 kwietnia był okrągły milion. Milion uniesionych rąk i okrzyków: >>Jarosław Polskę zbaw! Jarosław Polskę zbaw! Jarosław Polskę zbaw!<<. A on wtedy przemówił i kraj spłynął mlekiem i miodem. Amen. Oto jest Wiara Smoleńska. Pan Bóg stworzył i zapłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_ul Żałosne... 03.05.13, 00:26 nic dodać, nic ująć. Czekoladowe Lemingi, łączcie się!!!:-P Ale tu jednak za różowo jest, żeby coś z tego wyszło... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doopek Re: Żałosne... IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 00:44 żałosna to jest twoja matka gdy ją żyd z masonem w dupe posuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulisses Re: Żałosne... IP: *.204.31.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 19:16 Jakie znowu flamingi? O co tym ludziom chodzi. Stale tylko flamingi i flamingi. Na głowę im padło? Odpowiedz Link Zgłoś
greetings.from.ambergoldland Patrzcie jak czkają fajnopolacy ! Dlaczego ? 03.05.13, 00:51 Re: Mnie nie było do śmiechu patrząc na to bydłoIP: *.dynamic.chello.pl Gość: won! 02.05.13, 23:58 Odpowiedz jebać ku.rwy z pis-u! jeb.ać ku.rwy z pisu i prawoli IP: *.dynamic.chello.pl Gość: qrwy won 03.05.13, 00:10 Odpowiedz dalej gwałcicie dzieci prawolskie świnie? ============== Oto typowy głos typowego "fajnopolaka”. Z tej całej radości po pochodzie walnął 40 ml czystej (na więcej nie pozwoliła słaba głowa i kieszeń) i teraz szumi na forum. Założę się, że to aktywista Ruchu Podtarcia Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Patrzcie jak czkają fajnopolacy ! Dlaczego ? IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 00:55 co naziolu matka ci dzis nie dała? Odpowiedz Link Zgłoś
greetings.from.ambergoldland O, następny ! A nie mówiłem ! 05.05.13, 13:34 Taką nienawiścią mogą ziać tylko czerwoni. Po tym właśnie poznasz czerwonego, i tego spod znaku swastyki i tego spod znaku sierpa i młota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 02:51 żenuła fuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej co za zbieranina prawolskiego buractwa na forum IP: 85.17.122.* 03.05.13, 06:52 skad sie wziela ta zaraza? precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robieniewbambuko Re: gw sie nawrocila IP: *.pools.arcor-ip.net 03.05.13, 07:36 www.youtube.com/watch?v=743o0JWUkKQ budujcie arke mlodzi - jednak obrazek chrstusa promiennego powala a wiadomosc o dwoch papiezach watykanskich noo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloga G Re: co za zbieranina prawolskiego buractwa na for IP: *.free.aero2.net.pl 03.05.13, 15:47 A jakieś kontrargumenty, na obronę tego kuriozalnego eventu, masz? Czy tylko umiesz obrażać innych forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: co za zbieranina prawolskiego buractwa na for IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 18:47 forumowicze sami siebie obrazaja nie trzeba nawet komentowac ich nedznych wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
partia_niewidzialnych W Polsce nie ma wolności 03.05.13, 09:21 Jedyni naprawdę wolni ludzie w każdej gminie to naczelnik urzędu skarbowego, prokurator i wójt. I to też pod warunkiem, że nie robią głupich rzeczy. Ale my z tym skończymy. Odpowiedz Link Zgłoś
texeira Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od... 03.05.13, 10:10 Polscy Hutu i Tutsi nie mogą się razem bawić. Polscy Hutu i Tutsi muszą ostrzyć maczety i noże. I czekają na moment, kiedy wreszcie będą mogli zacząć się masakrować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi.górka Kolorowy pochód Orzeł Może. Ptak z czekolady od.. IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.13, 10:12 " ptok, ptakowi nie jednaki człek, człekowi nie wyrówna, nie polezie orzeł w GWna" Odpowiedz Link Zgłoś