Gość: Kuba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 05:50 A trzykrotnego zabójcę Smolińskiego policja nie potrafi znależć i aresztować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szuwaks Re: Wybuchowe święto policji IP: 2.1.* / *.fujitsu-siemens.com 26.07.04, 08:08 Ale pokręcił wszystko ten autor -:)))) Albo go tam nie było, albo.... Pięciu spadochroniarzy to był pierwszy element pokazu i nie miał nic wspólnego z akcją na barce. Bantytów na barce ukryło się było dwóch bo innych zlikwidowano wczesniej (po tym jak przejechali policyjna kolczatke). A z wody podjętych zostało 6 (sześciu) antyterrorystów nie siedmiu. No i jak tu wierzyć Gazecie? Dowody: www.warszawa.pl/news/view,2119.html Pozdrawiam Szuwaks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ile forsy zmarnowano w stylu dawnej komuny? IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.07.04, 09:17 podobno nie ma forsy na benzyne dla patroli, a krawezniki kradna bo im za malo na belta czy jednorekiego bandyte. Ile bardziej ten system moze sie pogorszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: Wybuchowe święto policji IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 26.07.04, 10:04 "Na pomoc rannemu marynarzowi wyruszają policyjni antyterroryści z Warszawy i Gdańska." Ci z Gdanska to mieli kawal drogi, pewnie byli na miejscu ostatni, juz po akcji ;). swoja droga, sadzac po zdjeciu, policyjne auta biora chyba strasznie olej ;). czy te focusy z drogowki braly udzial w jakiejs 'drogowej' pozorowanej sytuacji, czy po prostu do zwyklej bojowej akcji wzieto najbardziej efektowne dostepne auta? :) /chociaz pare efektowniejszych w stolecznej drogowce by sie jeszcze znalazlo/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toteż ja Re: pieniądze dla policjantów warszawskich IP: *.chello.pl 26.07.04, 17:43 kurwa kto dostał premie z miasta i z KGP komendant KSP siewierski, napisałem specjalnie z małej literki bo go nie szanuję, dostał 10 tyś zł. za co, za te wszystkie afery, za paliwo w legionowie, za pola przez którego nie żyje dwoch policjantow z magdalenki i 18 jest rannych, i inni, za co oni powinni dawno temu podać sie do dymisji i wyiechać na alaskę ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś