olesno_sl 27.07.04, 15:09 Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Ktoś kupił u niego mieszkanie? Jak oni budują? Bardzo mi zależy na Waszej opinii. Ogólna oferta jest dla mnie atrakcyjna, ale nie chcę się sparzyć. k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Prawdziwy Warszawiak od JW Destruction 27.07.04, 15:19 Nie kupi. Rozumiem, ze jestes spoza Warszawy. Jak spoza, to Twoi ziomkowie najczesciej kupuja wlasnie w JW Destruction. Zobacz na forum Developerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlebluee Re: J.W. Construction IP: *.devs.futuro.pl 27.07.04, 15:24 Nie kupuj...Mam przyjemnosc mieszkania w takim bloku od 3 lat...Uszczelki w oknach trzeba było wymieniac pierwszej zimy, stropy w garazu przeciekaja, caly taras "wejsciowy" panowie z JW robili jeszcze raz, nie ma rowerowni, a patio , które w ogłoszenium było "zagospodarowane zielenią" to beton pomalowany na zielono i jeszcze dlugo można by wymieniac... A wiec radze sie dooobrze zastanowić/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:30 To firma nie na dzisiejsze czasy. Postawili na tanią masówkę mieszkaniową o bardzo niskiej jakości. Wciąż usiłują budować wielkie bloki-gargamele. Opinię mają w Warszawie... hmmmmm powiedzmy, że "nienadzwyczajną"... To prawda, że mieszkania u nich kupują głównie przyjezdni z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: J.W. Construction IP: *.centertel.pl 28.07.04, 01:56 Najtańszy i najgorszy developer. Szkoda kasy na slumsy budowane przez nich . A najfajniejsze są gnijące drewniano-gipskartonowe prefabrykowane i wstawiane gotowe łazienki - smród jak diabli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spl Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:46 J.W Construction przy Kosynierów postawiło szereg bloków 5-pietrowych z kilkoma klatkami. Typowy jamnik. Ale się mieszkańcy zdziwli, jak się dowiedzieli, że pod nimi jest torf i budynek zapada się od środka. Siedzą teraz i zastanawiają się czy aby pylonów przy bydynkach nie trzeba dostawić. Tylko, że w planach nic nie było o "wiszących domach" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:19 NIE ROB INTERESOW Z TA FIRMA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: J.W. Construction IP: 81.210.16.* 14.08.04, 17:12 Nie czytałeś kolego ogłoszeń w gazetach typu: Kupie mieszkanie w każdej dzielnicy od developera za wyjatkiem JW.Destruction? Ja mieszkam z musu, ale jeszcze tylko 3 miesiące, nigdy w zyciu nie zdecydowałabym się na to gówno. jest duzo tanich i dobrych developerów, spróbuj Jazzbud, mają świetną renomę i wykonczeniówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: J.W. Construction-enklawy dla ubogich i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 17:43 przyjezdnych chcących załapać się w Warszawie,spłacają przez lata kredyty za te slumsy i mieszkają odcięci od miasta w warunkach półwiejskiej dziczy na różnych Białołękach czy im zbliżonych.Chroń nas panie przed tego typu skupiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: J.W. Construction-enklawy dla ubogich i IP: 81.210.16.* 15.08.04, 17:28 Białołęka bardzo dobra dzielnica, odwal się kolego od niej, to że J.W. buduje tu najwięcej to trudno, tylko polityka dzielnicy jest taka, a dzielnica, jak każda inna, bardzo dużo ładnych nowych bloków!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś