Dodaj do ulubionych

J.W. Construction

27.07.04, 15:09
Jakie macie doświadczenia z tym deweloperem? Ktoś kupił u niego mieszkanie?
Jak oni budują?
Bardzo mi zależy na Waszej opinii. Ogólna oferta jest dla mnie atrakcyjna,
ale nie chcę się sparzyć.
k.
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Prawdziwy Warszawiak od JW Destruction 27.07.04, 15:19
      Nie kupi.

Rozumiem, ze jestes spoza Warszawy. Jak spoza, to Twoi ziomkowie najczesciej
      kupuja wlasnie w JW Destruction. Zobacz na forum Developerow.
    • Gość: littlebluee Re: J.W. Construction IP: *.devs.futuro.pl 27.07.04, 15:24
      Nie kupuj...Mam przyjemnosc mieszkania w takim bloku od 3 lat...Uszczelki w
      oknach trzeba było wymieniac pierwszej zimy, stropy w garazu przeciekaja, caly
      taras "wejsciowy" panowie z JW robili jeszcze raz, nie ma rowerowni, a patio ,
      które w ogłoszenium było "zagospodarowane zielenią" to beton pomalowany na
      zielono i jeszcze dlugo można by wymieniac... A wiec radze sie dooobrze
      zastanowić/
      • Gość: up Re: J.W. Construction IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.07.04, 18:21
        up
        • Gość: Robal Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:30
          To firma nie na dzisiejsze czasy. Postawili na tanią masówkę mieszkaniową o
          bardzo niskiej jakości. Wciąż usiłują budować wielkie bloki-gargamele. Opinię
          mają w Warszawie... hmmmmm powiedzmy, że "nienadzwyczajną"... To prawda, że
          mieszkania u nich kupują głównie przyjezdni z prowincji
          • Gość: ppp Re: J.W. Construction IP: *.centertel.pl 28.07.04, 01:56
            Najtańszy i najgorszy developer. Szkoda kasy na slumsy budowane przez nich . A
            najfajniejsze są gnijące drewniano-gipskartonowe prefabrykowane i wstawiane
            gotowe łazienki - smród jak diabli !!!
    • Gość: spl Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:46
      J.W Construction przy Kosynierów postawiło szereg bloków 5-pietrowych z kilkoma
      klatkami. Typowy jamnik. Ale się mieszkańcy zdziwli, jak się dowiedzieli, że
      pod nimi jest torf i budynek zapada się od środka.

Siedzą teraz i zastanawiają się czy aby pylonów przy bydynkach nie trzeba
      dostawić. Tylko, że w planach nic nie było o "wiszących domach" :(
      • Gość: gosc Re: J.W. Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:19
        NIE ROB INTERESOW Z TA FIRMA!!!!!
        • Gość: mieszkanka Re: J.W. Construction IP: 81.210.16.* 14.08.04, 17:12
          Nie czytałeś kolego ogłoszeń w gazetach typu: Kupie mieszkanie w każdej
          dzielnicy od developera za wyjatkiem JW.Destruction? Ja mieszkam z musu, ale
          jeszcze tylko 3 miesiące, nigdy w zyciu nie zdecydowałabym się na to gówno.
          jest duzo tanich i dobrych developerów, spróbuj Jazzbud, mają świetną renomę i
          wykonczeniówkę.
          • Gość: Max Re: J.W. Construction-enklawy dla ubogich i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 17:43
            przyjezdnych chcących załapać się w Warszawie,spłacają przez lata kredyty za te
            slumsy i mieszkają odcięci od miasta w warunkach półwiejskiej dziczy na różnych
            Białołękach czy im zbliżonych.Chroń nas panie przed tego typu skupiskami.
            • Gość: beti Re: J.W. Construction-enklawy dla ubogich i IP: 81.210.16.* 15.08.04, 17:28
              Białołęka bardzo dobra dzielnica, odwal się kolego od niej, to że J.W. buduje
              tu najwięcej to trudno, tylko polityka dzielnicy jest taka, a dzielnica, jak
              każda inna, bardzo dużo ładnych nowych bloków!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka