nf123 03.06.13, 15:04 cóż, 80% "warszawiaków" to bydło ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ms Re: Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [ IP: 207.45.249.* 03.06.13, 17:19 Jak czytam to, co piszą tacy, jak ty, to mi się krew gotuje. Ludzie ze wsi akurat mają więcej jakiejś pokory i ogłady. Mowa szczególnie o młodzieży. Może przypadek, ale z ludzi, których znam, to Ci urodzeni w Warszawie mają dużo bardziej wybujałe ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlb Re: Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 17:35 To w sumie nieważne, skąd pochodzi to bydło, które zachowuje się w sposób opisany w artykule. Bardziej istotne jest to, że policja nic z tym nie robi. Trochę mandatów, żłobek na Kolskiej dla tych z urwanym filmem, albo kilka pał przez plecy dla tych agresywnych, to bardzo dobre sposoby cywilizowania tego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudel Re: Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [ IP: 194.110.240.* 03.06.13, 18:40 To są dzieciaki SWOICH RODZICÓW. Bogate, mogące wszystko, nieszanujące żadnych praw i zasad poza jednym: JA! Ma być jak JA chcę, powiem etc. Co taki pies zrobi gdy mu przyjdzie spisywac Olę Kwaśniewską czy jakąś inną córunię/synalka tatusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochotnik Wewnątrz "klubu" Dekada nie słychcać rozmówcy IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.13, 17:27 W tych warszawskich klubach rozmowy odbywają się telepatycznie lub na migi. Nawet mówienie do ucha rozmówcy nie gwarantuje, że cokolwiek usłyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek uwielbiam te "listy" wariatów żyjących IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 17:50 w rzeczywistości równoległej! dużo chodzę po mieście dniem i nocą,ale takich ekstremów nie spotykam na każdym kroku. a jeżeli ktoś ma pretensje że ludzie leją w krzaki i na drzewa,to proszę pisać listy oburzenia do siurków z ratusza z zapytaniem gdzie w Warszawie są PUBLICZNE TOALETY?! bo po 1989 i nadejściu "wolnego rynku" zlikwidowano prawie wszystkie. a co do hałasu to centra miast są dla wszystkich,nawet dla przyjezdnych chamów nie potrafiących się "kulturalnie" bawić. sie jaśnie panu/pani nie podoba,to zapraszamy na grodzone osiedla na przedmieściach.tam jest cicho,spokojnie i nudnoooooo 24h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pf Re: uwielbiam te "listy" wariatów żyjących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 12:55 zapraszam w takim razie na Powiśle. Co do szczania wszędzie, to o ile zgadzam się, że powinny być szalety publiczne, to to niewiele zmieni. Bardzo często widzę, jak ludzie się załatwiają w krzakach, na trawnikach, mimo tego, że w zasięgu wzroku stoją toy-toye. Mówię tu o przypadkach, kiedy wiem, że ktoś nawet nie sprawdzał, czy toy-toy nadaje się do skorzystania. Tylko dwie sytuacje sobie przypominam, gdy komuś było głupio, że został "przyłapany" (tak, lubię pokazywać, że wszystko widać, bo to ja potem muszę omijać śmierdzące krzaki szerokim łukiem). Poza tym, owszem, nie mam nic przeciwko wyprowadzce na Ursynów, ale ktoś najpierw musi kupić mieszkanie, w którym mieszkam. Może jesteś chętny? tylko 17tys/m2. Takie są ceny mieszkań w tzw. "prestiżowej okolicy", niezależnie od tego, co ja uważam na ten temat. A nie mam ochoty płacić drakońskiej kary od urzędu skarbowego za zaniżanie wartości mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx majaczysz IP: *.play-internet.pl 07.06.13, 11:37 jeszcze zaden sprzedajacy mieszkanie nie zaplacil kary za to,ze sprzedal je ponizej wartosci rynkowej. brak jest jakichkolwiek podstaw prawnych do naliczania takiej kary.Jedynie kupujacy moze zaplacic podatek ,tzw PCC, odc wartosci rynkowej,a nie od wartosci zakupu. Co per saldo i tak mu sie oplaci,podatek to 2 procent wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi warszawianka Re: uwielbiam te "listy" wariatów żyjących IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.13, 10:30 jesli tobie nie przeszkadza "chodzenie dniem i nocą" po obszczanym miescie pelnym chamów to proponuje przeprowadzke w bardziej stosowne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [ IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 18:05 Cóż, bardzo wysoki% nie rozumie że mówi za głośno, że można i należy mówić półgłosem w otoczeniu obcych ludzi bo... nie chcą słuchać takiego mówcy Odpowiedz Link Zgłoś
robertmatycz Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [LIST] 03.06.13, 19:20 Bydło pochodzi z różnych stron, ale wydaje mi się, ze większość to z miast. Precz z ' bydłem'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzona Re: Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [ IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.13, 20:09 "To chyba celowe ogłuszanie uczestników tych zgromadzeń" Oczywiście, że celowe. Generalnie nie chodzi przecież o to, żeby ktoś przyszedł i spędzał czas na pogawędkach ze znajomymi. Ma pić! Zamawiać, pić i płacić! Przy bumbumbum rozmawiać się nie da, to co klient robi? Ano, pije. Z wynikami badań na ten temat można zapoznać się pod tym linkiem: www.icd.go.cr/sitio/downloads/uploads/web_icd_pdf/pub_2/pub_2_65.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi warszawianka Kulturalny warszawiak kontra pijane dzikusy [LIST] IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.13, 10:27 kulturalni warszawiacy to mają po 70 lat i wieczorami grają z sąsiadami w bierki. bawiący się "warszawiacy" to dzicz, która nie szanuje ani siebie ani niczego wokół. proponuje wydzielic gdzies pod miastem dzialke i tam ich wywozić. przynajmniej nie będą niszczyć ludziom samochodów, rozbijać butelek na chodnikach i lać gdzie popadnie. przeciez centrum miasta w niedziele rano wyglada gorzej niż wybieg dla małp w zoo... Odpowiedz Link Zgłoś