Dodaj do ulubionych

Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek...

IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 12:38
Co za debile to pisali?

Agresja w szkole jest wtedy, gdy uczniowie biją innych uczniów.
To, że jakiś furiat szarpał dyrektora to nie agresja w szkole, tylko Agresywny rodzic w szkole.
Kłamcie, naciągajcie ludzi na wejścia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Juhas Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.itbt.eu 12.06.13, 12:44
      No jak nauczyciel był w pracy skoro było ot przed rozpoczęciem lekcji.
      • Gość: ania Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: 94.158.237.* 12.06.13, 13:26
        bo przed rozpoczęciem lekcji nauczyciel ma dyżur więc jest w pracy...
    • Gość: rodzic Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek... IP: 69.163.40.* 12.06.13, 13:03
      Coś mi mówi że ojciec miał rację po tych zdaniach:
      "Faktem jest jednak, że dziś rano, kilka minut przed godz. 8, czyli przed rozpoczęciem lekcji, ojciec dziewczynki przyszedł do szkoły. Gdy na korytarzu zobaczył chłopca zaczął go szarpać i na niego krzyczeć."
      To wszystko mówi za siebie. Pewnie chłopiec ma ADHD, FAS, DDA, dysgrafią, etc.... Biedne dzieciątko musi się wyładować na słabszych :(
      • Gość: le Ming Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.jmdi.pl 12.06.13, 13:53
        Po tych słowach to ja mam wrażenie, że raczej ten tatuś ma ADHD... Przygłup jeden.
      • michal747 Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr 12.06.13, 15:44
        Niezrównoważony ojciec dziewczyki (która najprawdopodobniej naopowiadała mu jakiś niestworzonych historii o koledze z klasy) przychodzi do szkoły, robi awanturę i szarpie ludzi w tym dziecko..?
        Jak dla mnie odpowiednie służby powinny zainteresować się tą rodziną; jestem pewien, że jeśli gość stosuje przemoc wobec obcych dzieci to wobec swojego stosuje ją tym bardziej.
    • Gość: klm Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek... IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 13:13
      coś mi się wydaje, że to nie było bez powodu...
      • Gość: andy Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.bemowonet.pl 12.06.13, 13:23
        Gdyby moją córkę zaczepiał jakiś zasmarkany gó...aż, tak samo bym postąpił, dostałoby się jeszcze rodzicom tego gnoja, że nie potrafią go wychować. Ciekawe jakby się skończyło gdyby ojciec nie zareagował w porę? Trzeba chronić nasze dzieci przed bandytami!
        • Gość: le Ming Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.jmdi.pl 12.06.13, 13:55
          Gdyby mojego syna szarpał jakiś niewyżyty tatuś, to szybko by tego pożałował, pajac jeden. Słusznie piszesz, że trzeba chronić nasze dzieci przed bandytami.
        • jhbsk Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr 12.06.13, 13:57
          Gdyby moje dziecko napadł taki dorosły skończyłoby się w sądzie. Bohater - rzucił się na dziecko.
    • zalobanarodowa Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr 12.06.13, 13:17
      Duży kretyn spotkał się z małym kretynem.
      • Gość: juhas Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 13:22
        Dlaczego kretyn? Skąd możesz wiedzieć, co zrobił ten chłopiec jego córce? Kolejny kretyn, któremu wydaje się, że jest wszechwiedzący i zdolny do osądów.
        • zalobanarodowa Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr 12.06.13, 13:30
          Nieważne co zrobił, nauczycielki się nie szarpie.
          • Gość: Coco Chanel Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 14:05
            Pieprzysz bez wiedzy o faktach i bez sensu.
        • michal747 Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr 12.06.13, 15:49
          Kretyn bez żadnych wątpliwości; jeśli chłopiec zrobił krzywdę jego córce, reaguje się powiadamiając odpowiednie służby, a nie uzwenętrzniając agresję.
          Efekt działalności kretyna jest taki, że nie tylko nie pomógł córce, ale zaszkodził sobie.
          Podejrzewam, że córeczka też ma nieźle pojechane w główce po tatusiu..
          • Gość: juhas Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 15:53
            "Powiadamiać odpowiednie służby", taaaa, "odpowiednie służby" akurat więcej szkodzą, niż pomagają poszkodowanym, to po pierwsze. Po drugie, skąd pewność, że ich uprzednio nie powiadomił? Może dyrektorka widziała o sprawie i nie reagowała? W takiej sytuacji człowieka krew zalewa i może potrząsnąć małym bydlakiem - bywa. Oczywiście nie twierdzę, że tak było, tyko, że tak mogło być i nie naskakiwałbym od razu na tego faceta, bo żaden z nas w jego butach nie chodził.
    • von-koza będę strzelał, ale pewnie ojciec dziewczynki miał 12.06.13, 13:26
      rację. Tak mi mówią jakoś dotychczasowe doświadczenia. Bezradność rodzi agresję nawet u spokojnych i zrównowazonych. Bezradnosć wobec rozwydrzonych gó...arzy z ADHD i innymi bzdetami, bezradność wobec systemu oświaty i znieczulicy nauczycieli, którzy tylko potrafią przyglądać się nie brudzac rąk. A krzywda własnego dziecka działa jak płachta na byka i o tym powinien pamiętać każdy dyrektor szkoły. No tak, ale łatwiej posadzić sprowokowanego rodzica, co chciał swoich praw dochodzić niz smarkacza z ADHD.
      • Gość: gość Re: będę strzelał, ale pewnie ojciec dziewczynki IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 15:49
        von-koza, coty wiesz o ADHD, z twojego pisania wygląda, że masz kozi umysł. Aswoją drogą napad na małego ośmiolatka jest zwykłym bandytyzmem, a nie obroną swojego dziecka.
        • von-koza Re: będę strzelał, ale pewnie ojciec dziewczynki 13.06.13, 07:50
          odniesienie do nicka świadczy o wewnętrznym prymitywizmie, potrzebie odreagowania i obrażania innych, kiedy brak merytorycznych argumentów - weź poczytaj sobie o tym jeśli nie wierzysz.
          Ale do rzeczy:
          wiem co to jest ADHD. Wiem również, że często usprawiedliwia się tym wybryki zupełnie zdrowych tyle, ze maksymalnie rozwydrzonych dzieci i nic nie można zrobić bo ktoś tam ma tzw. papiery. Nie znamy genezy tego konfliktu, ale sam ma dzieci w wieku szkolnym i mogę się domyslać, że ojciec dziewczynki nie zrobił awantury bez powodu. Może to nie pierwszy raz, może wcześniej zgłasza to oficjalną drogą i nie pomagało. Może miał dość, żeby jego córka była po raz kolejny dręczona przez jakiegoś bezkarnego klasowego "wodzireja". Nie wiem, ale uwierz mi że takie rzeczy są na porządku dziennym w warszawskich szkołach,
      • Gość: lew Re: będę strzelał, ale pewnie ojciec dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 17:32
        powinien gnojowi skopać du..ę poza terenem szkoły!
        • Gość: gość Re: będę strzelał, ale pewnie ojciec dziewczynki IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 18:06
          lew jesteś żałosny.
    • Gość: Ja I pewnie jak zwykle niewinny dostanie po mordzie IP: 195.189.84.* 12.06.13, 13:50
      Jak znam życie, gnój ze szkoły znęcał się nad innym uczniem śmiejąc się ze wszystkich w około bo nic mu nie mogą zrobić. Nauczycielki powiedziały że one nic nie mogą, a ojcu z bezsilności i troski o własnego syna puściły nerwy i największym przegranym będzie on i jego syn bo wszyscy zobaczą że na szkolnych agresorów nie ma bata.
      • Gość: Ja Re: I pewnie jak zwykle niewinny dostanie po mord IP: 195.189.84.* 12.06.13, 13:53
        Oczywiście miałem na myśli córkę a nie syna.
      • Gość: le Ming Re: I pewnie jak zwykle niewinny dostanie po mord IP: *.jmdi.pl 12.06.13, 13:57
        "Jak znam życie, gnój ze szkoły znęcał się nad innym uczniem śmiejąc się ze wszystkich w około"

Równie dobrze można napisać tak: "Jak znam życie, ojcu dziewczynki żona nie daje, więc znalazł inny sposób upuszczenia nadmiaru energii i przyszedł wyżyć się na słabszym". Nie znacie faktów, ale od razu bierzecie rodzica w obronę? LUDZI SIĘ NIE SZARPIE, nauczcie się, zanim ktoś wami szarpnie jeden raz za dużo i za mocno.
    • Gość: le Ming Re: I pewnie jak zwykle niewinny dostanie po mord IP: *.jmdi.pl 12.06.13, 14:08
      Jak tak to lubisz, to idź sobie poszarpać fiutka. Ale dzieci zostaw w spokoju.
      • dean08 Re: I pewnie jak zwykle niewinny dostanie po mord 12.06.13, 14:17
        Co dokładnie się wydarzyło? Czy doszło do przemocy? Czy były jakieś próby rozwiązania tego konfliktu?

Niezależnie od powagi sprawy to ton tego pasusu budzi dość specyficzne odczucia...
    • Gość: Ojciec Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek... IP: *.yourproxyhost.com 12.06.13, 14:20
      Ojciec dobrze postąpił. Pewnie szczeniak prześladował Jego Córkę. Tak samo bym zrobił na Jego miejscu.
      Niestety polskie prawo chroni i pielęgnuje patologie już od najmłodszych lat. Chory kraj :(
      PS
      Kretyński tytuł taniej sensacji.
    • amorvertical Jesteście bandą sfrustrowanych 12.06.13, 15:41
      polaczków. W Norwegi ten ojciec straciłby SWOJE dziecko za stosowanie takich metod wychowawczych, za agresję i atak na nauczyciela. Miałby proces i odebrano by mu prawa rodzicielskie. Bicie i groźby w stosunku do dzieci w Polsce są czymś tak powszechnym że ludzie zatracili poczucie przyzwoitości a przede wszystkim prawa. A przyzwolenie na samosądy jak widzę jest dość powszechne. Ten tatuśko powinien mieć proces i dobrze byłoby to nagłośnić, żeby sfrustrowani rodzice poszli po rozum do głowy i zrozumieli że takie zachowanie jest karalne i naganne a agresja budzi jeszcze większą agresję. W ten sposób dzieci się NIE WYCHOWUJE. Znaczy widać tak, w tej pięknej burakolandii między Odrą a Bugiem.
      • Gość: juhas Re: Jesteście bandą sfrustrowanych IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 15:56
        Bo Norwegowie mają nas*ana w głowach. Nie widzę powodów, żeby brać przykład z kraju, który troszczy się o internet dla zbrodniarzy.

A jak dziecka rodzice nie nauczyli, że się słabszych nie gnębi, to dobrze się stanie, jak ktoś silniejszy od owego dzieciaka da mu porządnie w żeby - wtedy się nauczy.
      • Gość: ... Re: Jesteście bandą sfrustrowanych IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 15:57
        W Norwegii ojciec nie musiałby kiwnąć palcem w obronie własnej córki. W Norwegii nauczyciele nie byliby albo bezradni albo obojętni wobec agresji gó...arza.

Sam jesteś sfrustrowany, przesadzony, a i tak polski buraku.
      • Gość: Norwegia i śmierć Re: Jesteście bandą sfrustrowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 15:58
        A co mieli mu dziecko zabić. Słyszy się to i owo co się dzieje wśród dzieci.
        P.S DO ciebie. Jesteś bandytą polskim jak inni nie wymigasz sie a norwegią się nie zasłaniaj. Ostatnio był taki co ubił ok. 100 dzieci. Siedzi i ma się dobrze.
        • Gość: ojciec popieram tego ojca (za małej liczbie osób wlał) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 16:12
          "Jeśli na złożenie zawiadomienia zdecydują się także rodzice chłopca, to mężczyzna będzie też odpowiadał za naruszenie jego nietykalności. "

Jakby jakiś g0wniarz dokuczał mojej córce, to bym nie tylko jego i dyrektorki "nietykalność naruszył", ale i rodzicom g0wniarza odpowiednio wyłuszczył w czym problem. Obecnie w Polsce w szkole tylko prawo pięści działa prawidłowo. Takiej rozwydrzonej g0wniarzerii nigdy nie było i jest to wyłączna wina rodziców.
          Popieram tego ojca, który własnoręcznie wymierzał sprawiedliwość. Innej sprawiedliwości się nie doczekałby. A moze należało napisac podanie do g0wniarza, żeby przestał dokuczac jego córce co ??????
          • Gość: amorvertical To poczytajcie sobie barany IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 16:21
            karne.pl/grozba-karalna.html
            I jeśli dojdzie co do czego, to się dobrze zastanów jeden z drugim, żeby sobie przez własną głupotę nie zaraxć sobie życia
            • Gość: Marysia Re: To poczytajcie sobie barany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 17:05
              Nie pajacuj, chłopinko, nie pajacuj...
              • Gość: gość Re: To poczytajcie sobie barany IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 18:52
                nie miałaś nic mądrzejszego do napisania?
          • Gość: Zniesmaczona Re: popieram tego ojca (za małej liczbie osób wla IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 17:30
            Też mam takie wrażenie niestety.
            Media biją pianę że biedne dziecko tata szarpał, a nikt nie mówi jak radzić sobie ze skurzyfynami, którzy terroryzują inne dzieci, a są bezkarni! Kolejne zaświadczenia od psychologa dzieciak dostanie że jest nadpobudliwy, że jest takim słodkim uroczym łobuzem i po prostu tak ma i żeby go nie szarpać tylko być tolerancyjnym i wyrozumiałym ;(

Gdyby ktoś krzywdził moje dziecko a prośby o zaprzestanie by nie skutkowały rownież sprawiedliwość wymierzylabym sama!
            • Gość: gość Re: popieram tego ojca (za małej liczbie osób wla IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 18:43
              zniesmaczona. tylko że po twoim "wymierzeniu sprawiedliwości" na cudzym dziecku ojciec tegoż dziecka by ci się odpłacił, to nie wiem jak by wygłądała twoja fizis.
      • Gość: Smok c-j mnie obchodzi jak jest w Norwegii. IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.06.13, 18:59
        W Norwegii prawdopodobnie są normalne szkoły i zaangażowani nauczyciele którzy reagują odpowiednio wcześnie.
      • Gość: Tajest Re: Jesteście bandą sfrustrowanych IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 21:53
        "This is Sparta!!" a nie mietkim ch.jem robiona Norwegia czy inna Szwecja.
      • Gość: jdfjls Re: Jesteście bandą sfrustrowanych IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 22:49
        socjalista jebany
      • nick4comments Tu nie jest problem z facetem. Winne są kobiety 12.06.13, 23:23
        Ochoczo kraczą giry przed takimi ryczącymi, nabuzowanymi, łysymi tępakami. A potem są takie akcje. Pójdzie taki tłuk do szkoły i atakuje dzieciaka. Wielki obrońca stada, samiec alfa. Tępić to dresiarstwo, dzieci im zabierać. I tak już wystarczająco dużo szkód dla ludzkości bydlak narobił że jego geny zostały przekazane dalej. Jak się dzieci odizoluje od takich tatusiów (mamusiek często też), to jeszcze wychowaniem można pewne genetyczne obciążenia skorygować.

> Ten tatuśko p
        > owinien mieć proces i dobrze byłoby to nagłośnić, żeby sfrustrowani rodzice pos
        > zli po rozum do głowy i zrozumieli że takie zachowanie jest karalne i naganne a
        > agresja budzi jeszcze większą agresję.
    • san59 Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek... 12.06.13, 16:52
      Takie brednie wypisujecie nie mając pojęcia o problemach w szkole. Nie raz by się chciało nogi z dupy powyrywać bezstresowo chowanym synalkom lub córeczkom, ale poprawność i współżycie społeczne zabrania. Nie życzę nikomu nadpobudliwego łobuza w klasie. Szkoła nie ma nic do zaoferowania, jest bierna, a wy macie problem z płaczącym wystraszonym własnym dzieckiem.
    • Gość: Darek J. Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek... IP: 69.163.40.* 12.06.13, 18:01
      Szacunek dla ojca! Mam nadzieję, że policja zbagatelizuje sprawę.
      Może dyrektora ruszy tyłek i zrobi coś w sprawie bezpieczeństwa dzieci w szkole
      a nie hołubi terrorystów.
      • Gość: gość Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 18:35
        darek j. jeśli policja zbagatelizowałaby sprawę, to znaczyłoby, że żyjemy w dżungli bezprawia. napaść dorosłego, silnego mężczyzny na ośmiolatka to zwykły bandytyzm. nie można tolerować samosądów w żadnych wypadkach, rodzice mają prawo do reagowania na prawdziwą lub domniemaną "krzywdę" swojego dziecka, ale w granicach prawa, w granicach zasad stosunków międzyludzkich. na przykład gdyby jakiś nieokrzesany rodzic postąpił tak z twoim dzieckiem to podejrzewam, że chciałbyś mu nalać normalnie gębę i bez względu czy twoje dziecko byłoby winne czemuś czy nie. a wracając do tematu ADHD, który w tych dyskusjach został poruszony, na przestrzeni lat postęp nauki w dziedzinie psychiatrii, psychologii i pedagogiki nastąpił bardzo duży w przeciwieństwie do postępu intelektualnego niektórych dyskutantów objawiającym się na poziomie zero. ADHD jest chorobą często l;eczoną farmakologicznie i często powiązaną z zespołem Aspergera, czyli z autyzmem.
        • Gość: Smok Gdyby mojego syna nękał w szkole jakiś debil to IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.06.13, 18:49
          jak bym tam poszedł to on już by więcej domu nie zobaczył i gó... by mnie obchodziło że 8 lat. Rodzicom było wychowywać szczeniaka a nie hodować, jak mówiła moja pani od plastyki :)
          • Gość: gość Re: Gdyby mojego syna nękał w szkole jakiś debil IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 18:55
            zastanów się nad swoim stanem umysłu, bo ze swoją mentalnością jesteś na dobrej drodze aby wychować swoje dziecko na bandytę.
            • Gość: Smok To była symulacja. Ja nie mam dzieci :P IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.06.13, 19:05
              .
        • Gość: SF Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 19:04
          >z zespołem Aspergera, czyli z autyzmem
          Nie dość, że oszołom, to jeszcze idiota. Brawo.
          Dla tych, co nie wiedzą - dysgrafia, dysleksja i inne dysmózgowia jako usprawiedliwienie są już passe, teraz w modzie jest zespół Aspergera.
    • Gość: stary pijak W Krzyżakach rycerz Zbyszko walczył IP: 176.111.229.* 12.06.13, 18:07
      z rycerzem Rotgierem a giermek Hlawa z giermkiem van Kristem.
      Nie do pomyślenia żeby rycerz rzucał się na giermka.
      Tak samo w szkole, ojciec powinien tłuc się z ojcem a dzieciak z dzieciakiem.
      Co za czasy!
    • Gość: Smok "Funkcjonariusz publiczny" - o żesz w mordę IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.06.13, 18:42
      Nie ma to jak się dobrze ustawić, temu emerytura od 35 roku życia, temu darmowe bilety, tamtemu immunitet, jeszcze inny ma resortowy szpital. A ja jestem prostym inżynierem telekomunikacji. M.in. dzięki mnie czytacie te bzdury. Kto mnie obroni?
      • Gość: gość Re: "Funkcjonariusz publiczny" - o żesz w mordę IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 18:45
        broń się sam. możesz sobie kupić wiatrówkę bez zezwolenia.
        • Gość: Smok Re: "Funkcjonariusz publiczny" - o żesz w mordę IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.06.13, 19:02
          I teraz załóż że jej użyłem :) Już widzę jak 50% na forum lamentuje nad losem bandyty, a jeszcze nie daj Bóg okazałoby się że to "funkcjonariusz publiczny" po godzinach.
          • Gość: gość Re: "Funkcjonariusz publiczny" - o żesz w mordę IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 19:14
            smok nie ziej ogniem. apeluję o poczucie humoru
            • Gość: Smok Wiesz, ja w tej chwili mam dobry humor. Tylko IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.06.13, 19:25
              80% tego spoleczeństwa ma przywileje, immunitety, nietykalność, mundur, chronią ich związki zawodowe, jak zwolnią z jakiegoś molocha to dostają 15 miesięcy odprawy a jak tego nie mają to wypoczywają na lewym zwolnieniu, lewej rencie (np na wątrobę) albo biorą zasilek i robią na czarno, dostają becikowe, rozliczają się z żoną, bla,bla,bla. Ja na szczęście jestem zdrowy, zdatny do pracy i do 32% PIT. Ktoś musi na tą zabawę zarobić. Ale humor mam dobry, naprawdę! :)
              • jan.hmielewski Re: Wiesz, ja w tej chwili mam dobry humor. Tylko 13.06.13, 07:57
                HUMOR niby dobry, a jednak ZIEJESZ. Wsadź se w paszczę GAŚNICE.

Gość portalu: Smok napisał(a):

> 80% tego spoleczeństwa ma przywileje, immunitety, nietykalność, mundur, chronią
                > ich związki zawodowe, jak zwolnią z jakiegoś molocha to dostają 15 miesięcy od
                > prawy a jak tego nie mają to wypoczywają na lewym zwolnieniu, lewej rencie (np
                > na wątrobę) albo biorą zasilek i robią na czarno, dostają becikowe, rozliczają
                > się z żoną, bla,bla,bla. Ja na szczęście jestem zdrowy, zdatny do pracy i do 32
                > % PIT. Ktoś musi na tą zabawę zarobić. Ale humor mam dobry, naprawdę! :)
    • rozbawiony0 odebrać ojcu.. 12.06.13, 19:36
      odebrać ojcu prawa rodzicielskie i wsadzić do więzienia
      • nick4comments Re: odebrać ojcu.. 12.06.13, 23:27
        Masz rację. Prawa rodzicielskie odebrać i zakazać tłukowi zbliżania się do dziecka. Może dzieciak będzie normalny jak nie będzie miał na co dzień kontaktu z półmózgiem w domu.
        • Gość: bezmózg. Re: odebrać ojcu.. IP: *.30.173.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.13, 12:02
          Pólłmózgiem jesteś ty, bezmyślny lemingu.
    • jamarcin Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyrek... 12.06.13, 20:22
      straż miejska wezwała policje.....???
      SM to jakiś mobilny call-center????
      hmm.....
    • jan.hmielewski Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr 12.06.13, 23:04
      Najgorsze, że ten DEBIL zdonżył już przekazać swoje DEBILNE GENY, ale może drógi raz nie przekaże, DO KASTRACJI GO.
      • Gość: sam Re: Agresja w szkole. Ojciec szarpał ucznia i dyr IP: *.30.173.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.13, 12:00
        Masz oczywiście na myśli ojca tego chłopca zaatakowanego na korytarzu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka