Dodaj do ulubionych

Śmieciara HGW

14.06.13, 11:21
Dzisiaj naocznie widziałem rewotę HGW w śmieciach. U mnie pełna kultura, śmietnik wyłożony kafelkami, światło wewnątrz na sygnał podczerwieni. Stoją trzy duże zielone pojemnik na syf i jeden czerwony na recykling. Wrzucamy tam makulaturę, szkło, złom, polietylen, sami z siebie.

Podjeżdża śmieciara i ładuje wszystko do jednej beczki.

Kogo ty robisz w ch., Szanowna Pani Prezydent? Chyba tylko mieszkańców pracując usilnie przy tworzeniu platfusiej mafii śmieciarskiej. Jak to ma miejsce we Włoszech.
Obserwuj wątek
    • jedzcie.i.pijcie Re: Śmieciara HGW 14.06.13, 17:09
      ona powinna zostać wyrzucona w kosmos lub zesłana na sybir na prace przymusowe, zniszczyła miasto
      • jacekm22 Re: Śmieciara HGW 14.06.13, 17:50
        Noooo a budowniczy muzeum debilnego PW , L.Kaczynski je odbudowal ...!!!!!!
        • Gość: Paweł Re: Śmieciara HGW IP: *.com 14.06.13, 22:44
          Nawet najbardziej śmierdzące szczyny przy wielkiej brązowej kupie będą wyglądały jak kwitnąca róża na wysypisku.
      • Gość: prymaas Re: Śmieciara HGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 07:19
        Polak madry po szkodzie.
        • Gość: xxx Re: Śmieciara HGW IP: 46.28.107.* 11.10.13, 20:24
          odsuniemy HGW, będzie pomstowanie za te śmieci...
    • m.c.hrabia Re: Śmieciara HGW 14.06.13, 17:52
      a jak tam śmiecie w Elblągu hjeniu?
    • adalberto3 Czy to nie wazniejsza wiadomosc ? 14.06.13, 19:25
      wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Tunel-Wislostrady-drgnal-o-2-mm,wid,15735574,wiadomosc.html
      • w_v_w Re: Czy to nie wazniejsza wiadomosc ? 14.06.13, 20:43
        wychodzi na to, ze bufetowa naprawila tunel a nie popsula, to sie nazywa propaganda sukcesu :D

Wawerka
    • etta2 Re: Śmieciara HGW 14.06.13, 20:12
      "....Dzisiaj naocznie widziałem rewotę HGW w śmieciach. U mnie pełna kultura, śmietnik wyłożony kafelkami, światło wewnątrz na sygnał podczerwieni. Stoją trzy duże zielone pojemnik na syf i jeden czerwony na recykling. Wrzucamy tam makulaturę, szkło, złom, polietylen, sami z siebie. ..."

I kto ci doopku tę "kulturę śmieciową" zorganizował? Nie Hanka przypadkiem? No bo chyba nie Palikot.....
      Ale się szmacisz, codziennie, bezustannie i konsekwentnie. Najlepiej zrobisz, gdy wskoczysz do odpowiedniego kubła....suche-mokre.......

• halmar44 Re: Śmieciara HGW 15.06.13, 19:13
      To przecież nie jest winą pani Prezydent, że źle pracują firmy do tego powołane. Powinien Pan zawiadomić odpowiednie służby podając nazwę firmy z którą pan lub pana wspólnota podpisała umowę/pańska umowa działa do 30.06.2013r/.Ludzie opamiętajcie się, za błędy Polaków pracujących w różnych firmach nie można wieszać prezydenta miasta czy kraju. haen2010 napisał:

> Dzisiaj naocznie widziałem rewotę HGW w śmieciach. U mnie pełna kultura, śmietn
      > ik wyłożony kafelkami, światło wewnątrz na sygnał podczerwieni. Stoją trzy duże
      > zielone pojemnik na syf i jeden czerwony na recykling. Wrzucamy tam makulaturę
      > , szkło, złom, polietylen, sami z siebie.
      >
      > Podjeżdża śmieciara i ładuje wszystko do jednej beczki.
      >
      > Kogo ty robisz w ch., Szanowna Pani Prezydent? Chyba tylko mieszkańców pracując
      > usilnie przy tworzeniu platfusiej mafii śmieciarskiej. Jak to ma miejsce we Wł
      > oszech.
    • Gość: xxx Re: Śmieciara HGW IP: *.is.a.tor.node.xmission.com 11.10.13, 12:30
      śmieciara? raczej szmata!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka