Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka

IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 13:13
Witajcie,niedawno przeprowadzilam sie w okolice Astry szukam dobrej kosmetyczki na zabiegi na twarz i paznokcie. Przeglądam w necie, ale jest tyle gabinetów, ze ciężko zdecydowac. Zona kolegi męża poleca pania Claudie na Popowicach, Alea, ale nie mają strony w necie. Czy znacie tą kosmetyczkę? Proszę o pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: dobra kosmetyczka IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 10:40
      Hej, ja niedawno przeprowadziłam się do Warszawy i również szukałam ciekawej opcji, jeśli chodzi o kosmetyczkę. Jako, że nie znam jeszcze dobrze stolicy szukałam czegoś w centrum. Tam jest sporo salonów, które moim zdaniem będą Ci odpowiadały. Zabiegi twarzy, ujędrnianie skóry- z tego najczęściej korzystam w salonie N25. Oczywiście skorzystać można jeszcze z innych zabiegów.Zależy, czego potrzebujesz. Do centrum mam dobry dojazd, więc na razie tam chodzę i nie do tej pory jestem zadowolona. Dla kogoś, kto dopiero poznaje Warszawę takie miejsce będzie odpowiednie.
    • ania5555555555 Re: dobra kosmetyczka 28.06.16, 10:17
      Mogę polecić Ci Panią Natalię z Samui-SPA www.samui-spa.pl/

Zabiegi wykonuje bardzo dokładnie i co ważne w miłej atmosferze :))
    • Gość: Agnieszka Re: dobra kosmetyczka IP: *.146.169.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.16, 19:47
      Polecam Ci przystanpiekna.eu/. Fajnu przytulny gabinet, a kosmetyczka jest profesjonalistką z pasją. Zawsze ma trafione porady (przynajmniej co do mojej cery)
    • mariollllaaak Re: dobra kosmetyczka 06.10.22, 12:42
      Ja korzystam z usług gabinetu Magnific Clinique w Józefowie. Bardzo podoba mi się ten gabinet Ładnie urzadzony, Obsługa na wysoki poziomie. Dziewczyn są profesjonalne z wiedzą i doświadczeniem. Znają sie na swojej pracy. Mają szeroki zakres usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka