dlugaaga 30.05.14, 08:58 Warto zainwestować w taki catering? Może ewentualnie coś polecicie sprawdzonego? No i jakie sa plusy i minusy takiego odchudzania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: Catering dietetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 12:50 Kiedyś byłam sceptycznie nastawiona do tego typu rzeczy, ale cóż kobieta zmienną jest :) Korzystam z cateringu Dietety. com Wszystko na czas. Posiłki bardzo różnorodne i smaczne. Czasem dodadzą jakiś produkt, który pierwszy raz wogle na oczy widzę :) Jeszcze nie miałam okazji po narzekać, a wierz mi jestem osobą wybredną :D Bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Catering dietetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.14, 12:53 A maja dania dla alergikow? Mam dziecko ktore nie moze wielu produktow (jajko, mleko i pochodne (czyli sery, maslanka itd) pszenica, kurczak, wolowina, seler, soja no i bez konserwanto, octu). W razie czego prosze na maila atenka5@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Catering dietetyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.14, 20:53 Catering dietetyczny Sztuka Jedzenia ma diety indywidualne, wystarczy napisać @ że potrzebujesz diety dla alergika lub wypełnić wywiad żywieniowy na ich stronie - www.cateringdietetyczny.pl po kilku dniach (albo nawet tego samego :-) ) dzwoni dietetyk i... i jest to prawdziwy dietetyk, a nie konsultant. Dieta może być dowolna, indywidualna, jaka tylko chcesz :-) Minus tego taki, że jest to "droższe jedzenie z dostawą", ale przynajmniej nie masówka i usługa warta ceny, zwłaszcza jeśli masz jakieś wymagania poza tylko kalorycznością. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Catering dietetyczny 13.06.14, 09:56 dlugaaga napisał(a): > Warto zainwestować w taki catering? To nie jest żadna inwestycja tylko wydawanie (sporych) pieniędzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugaaga Re: Catering dietetyczny 20.06.14, 22:03 No jak nie inwestycja:) Inwestycja w siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka00 Re: Catering dietetyczny IP: *.229.149.194.optikomp.pl 26.06.14, 01:10 Mnie wykupienie takiego cateringu nieźle zmotywowało. Nie jest to tanie i trudno mi było podjadać jeszcze dodatkowo;) Druga kwestia jak się dobrą firmę znajdzie to te ich produkty są naprawdę przemyślane:) Ja mogę od siebie polecić Przełom w odżywianiu (www.przelomwodzywianiu.pl). Ich catering dietetyczny ma chyba najlepsze mneu z jakim się spotkałam:) Minusem jest opakowanie, ale to mają podobno niedługo zmienić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Catering dietetyczny IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.14, 20:59 Z tego o którym piszesz nie korzystałem, ale jak dla mnie najlepsza była dieta skrojona na miarę - dietaskrojonanamiare.pl/ chociaż z ciekawości może spróbuję na kilka dni czegoś tańszego, obym się nie zawiódł, bo będę miał pretensje elka00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwiinka Re: Catering dietetyczny IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.14, 07:18 Moim zdaniem w wwie najlepszy catering tego typu ma Fit Diet - jedzenie codziennie dostarczane jest świeże, w torbie termicznej i każdy posiłek w oddzielnym opakowaniu, idealny żeby zabrać do pracy. W ramach diety ma się konsultacje z dietetykiem, a same posiłki przygotowywane są przez super kucharzy. Poza tym na czas urlopu bez problemy wstrzymałam sobie dostawy - a to też duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra0075 Re: Catering dietetyczny 15.08.14, 01:24 A ja polecam 365 Obiadów wszystko swieże smaczne i rozsadne ceny jak na wysoki poziom jedzenia.Opakowanie inne niz wszystkie syropiany z przegródkami.Można wykupic sobie abonament na dania. Odpowiedz Link Zgłoś
malaaska1 Re: Catering dietetyczny 25.08.14, 22:11 tez sie w koncu poddalam i przeszlam na catering dietetyczny - dopiero dowóz gotowych dan od Salmixu okazal sie na tyle skuteczny, żebym zapomniała o podjadaniu :P a tak to lodówke mam prawie pustą - z wyjątkiem dietetycznego jedzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolianiestalowa Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.14, 09:22 no dobra ale ile życza sobie za catki catering w „abonamencie” powiedzmy miesięcznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anussiak Re: Catering dietetyczny IP: *.sprintdatacenter.net 25.01.15, 14:04 Ja zamawiam sobie catering EatZone - super jest. Naprawdę go polecam, wiem za co płacę, bo posiłki sa super skomponowane i idealnie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
janulka22 Re: Catering dietetyczny 08.05.15, 14:54 Ja mogę polecic z całego serca catering dietetyczny w Krakowie - Simply fit Nie mam czasu na trening na siłowni, choć staram się aktywnie spędać weekendy, w ciągu tygodnia brak na to czasu. Dzięki cateringowi chudnę ok. 2 - 3 kg w ciągu miesiaca. Mega zadowolona:)! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_alterdieta Re: Catering dietetyczny 01.06.15, 18:11 Dziewczyny (i Chłopcy, jeśli są w tym wątku;-), zapraszam do wypróbowania alterdieta.pl/ - dopiero startujemy i wszelkie uwagi pozwalające na poprawę oferty będą bardzo cenne! To dieta, przy której naprawdę nie trzeba liczyć kalorii - zmienia po prostu sposób odżywiania na zdrowszy, organizm się oczyszcza i "samo" się chudnie. Efekty są widoczne w dłuższym okresie (to nie jest dieta-CUD minus 10 kg w tydzień) i co ważne utrzymują się trwale. Pomysł na katering z dietą antygrzybiczną wziął się z mojej własnej potrzeby - nie ma takiej w Warszawie, a coraz więcej osób ze względów zdrowotnych takiej potrzebuje. Szczerze zapraszam do wypróbowania! Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki/uwagi, co poprawić. Pozdrawiam, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
swilwianowak1234 Re: Catering dietetyczny 30.08.15, 06:56 Polecam akuku catering, znajdziesz na Facebooku, nie ma co namawiać, są świetni. Dania świeże, smaxzne, kaloryczne nie oszukany. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_198406 Re: Catering dietetyczny 21.10.15, 00:05 A gdzie szukasz? Ja polecam wszystkim fitfoodzone.pl/ z Warszawy. Od 3 miesięcy z nimi współpracuję i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dużą przewagę nad firmami, które już wypróbowałam. Łączą catering, który przywożą mi na cały dzień z treningami z trenerami personalnymi. Wszyscy się tam komunikują ze sobą i ustalają co jest dla mnie najlepsze. Także sezon "zacznę od jutra" w tym roku zaczęłam wcześniej niż w Sylwestra. A efekty już są....;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka.84 Re: Catering dietetyczny 12.08.16, 15:08 ja również korzystałam z tego cateringu i byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolkaMusz Re: Catering dietetyczny IP: *.ksi-system.net 20.11.15, 09:33 Maczfit ma bardzo fajne pudełka :) Smaczne, syte - głodna nie chodzę, oj nie :) - urozmaicone. I co bardzo ważne, świeże produkty! Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Catering dietetyczny 03.12.15, 17:27 Od dłuższego czasu odchudzam się dietą bezmięsną.Nawet mózg odchudziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika79 Re: Catering dietetyczny IP: 31.179.143.* 14.12.15, 18:19 Ja testowałam kilka cateringów w Krakowie, teraz próbuję nową firmę happy-diet.pl. Póki co jestem zadowolona ze smaku potraw i urozmaicenia - stosuję ich dietę od 2 tygodni i codziennie jest inne menu. Mogłam też wykluczyć 3 składniki, których nie lubię i za każdym razem pamiętają o tym :) Skorzystałam również z ich poradni dietetycznej (bezpłatnie) Zrobili mi szczegółową analizę składu masy ciała i dobrali odpowiednią kalorycznosć. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzyskrzy Re: Catering dietetyczny 12.02.16, 10:44 Ja polecam zdecydowanie www.paleocatering24.pl/ - jest smacznie, świeżo i chyba niegdrogo (na pewno w porównaniu do niektórych tego rodzaju firm). Schudłem już siedem kilo i waga dalej idzie w dół - więc są też skuteczni na szczęście ;). Można sobie wypróbować też zestaw próbny za jakieś grosze, więc od razu będziesz wiedzieć, czy Ci smakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic-ww-6.vectranet.pl 06.03.16, 13:49 warto, poczytaj troche na - cateromarket.pl/jak-wybrac - duzo konkretow na temat tego jak do tematu podejsc. no i agreguja oferty wszystkich firm w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinaG Re: Catering dietetyczny IP: *.cebit.com.pl 14.03.16, 09:01 Też zamawiam z Easy fit box i jestem bardzo zadowolona :) fajna, rodzinna firma a jedzenie restauracyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.1977 Re: Catering dietetyczny 15.03.16, 15:05 Nigdy, zrezygnowałam po 2 dniach. Dieta 1500 cal = Dieta 1000cal. Posiłki przygotowane z 2 dniowym wyprzedzeniem. Niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia0290 Re: Catering dietetyczny 30.06.16, 13:24 Wszystko zależy od podejścia. Są osoby, które wolą gotować same, mimo, że wracają z pracy zmęczone i tak naprawdę gotowanie jest ostatnią rzeczą o jakiej marzą. Warto sie jednak przekonać i spróbować diet pudełkowych. Jest to wygodne. Ja polecam osobiście dietę firmy SpokoBOX w Warszawie i w wybranych powiatach Krakowa. Posiłki są doprawione,dostarczone nawet pod same drzwi mieszkania, co więcej etykiety posiadają godziny, o których należy zjeść dany posiłek. To jest bardzo przydatne bo po jakimś czasie organizm dzięki temu przyzwyczai się do regularnych godzin a to pomafa w odchdzaniu. SpokoBOX jest naprawdę spoko :) spokobox.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
robandzik Re: Catering dietetyczny 06.07.16, 22:16 polecam przetestowac kilka cateringow dietetycznych i znalezc cos dla siebie. oferty latwo porownasz na cateromarket.pl - wiekszosc firm oferuje zestawy probne wiec przez tydzien masz szanse przetestowac 5 roznych firm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Catering dietetyczny IP: *.jmdi.pl 10.07.16, 18:21 Ja od poniedziałku wykupiłam dietę w cateringu z Legionowa HelloDieta. Już nie moge się doczekać bo zdjęcia takie ze linię śpodłogę Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Catering dietetyczny 11.01.17, 19:24 Wszędzie spam z IP: *.play-internet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
seja8484 Re: Catering dietetyczny 13.01.17, 05:45 Nie wiem czy robią na odchudzanie ale na 100% zdrowo i smacznie. Margines w centrum. Strony niestety nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula.tymaszewska Re: Catering dietetyczny 22.01.17, 20:55 Spróbuj, ale koniecznie dobrej jakości. Jak Spróbujesz marnej na początek to się zrazisz, a niepotrzebnie. Te najtańsze kateringi wsadzają do pudełek jedzenie wątpliwej jakości. Wybierz jakieś lepsze, np. Dietykietę i przekonaj się, czy warto. Dla każdego czas i smak jest indywidualny, więc to od Ciebie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Catering dietetyczny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.17, 10:33 www.facebook.com/Fit-by-Nature-Zdrowie-z-Natury-1838496059701153/?ref=bookmarks polecam bardzo jestem juz drugi miesiac i 5 kg mniej smacznie zdrowo i super obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
sonia453 Re: Catering dietetyczny 19.03.17, 14:13 Plusy są na pewno takie, że nie musisz tracić czasu na gotowanie, a zawsze masz przygotowane 5 zbilansowanych posiłków. Jeśli często jesz na mieście, przerzucenie się na catering pozwoli Ci oszczędzić pieniądze i lepiej się odżywiać. Można dostosowywać dietę, jeśli nie tolerujesz niektórych produktów. Tak jak napisała Robandzik, warto przetestować kilka cateringów i wybrać ulubiony. Co do ceny - moim zdaniem jest dużo taniej niż jedzenie na mieście. Teoretycznie samodzielne przygotowanie jedzenia jest tańsze, ale ciężko mi ocenić koszt czasu, jaki trzeba poświęcić, koszt prądu, wody czy gazu. Ja po pracy nie mam czasu na przygotowywanie dobrego jedzenia, więc miałam do wyboru albo jedzenie na mieście, albo catering i to drugie moim zdaniem jest dużo lepsze. W Stolicy mogę polecić apeteat.pl/, ze względu na możliwość personalizacji diety i za wartościowe posiłki. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_ka11 Re: Catering dietetyczny 24.07.17, 09:32 Ja korzystam i nie żałuję. Smaczne i zdrowe posiłki codziennie dowożone do domu, czego chcieć więcej? :D Zamawiam dietę z firmy MasterDieta masterdieta.pl/ i naprawdę szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: Catering dietetyczny IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.20, 22:28 Ja polecam catering maczfit. A z kodem ktory jest na stronie maczfit-rabat.pl jest duzo taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś