Dodaj do ulubionych

Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mies...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 23:33
To chyba jakieś jaja. Prasa kłamie. Nasza Jan Marysia nie mógł tego zrobić.
To pomówienia i wredne plotki wrogiej Polsce prasy. Michnik zajmij się
Platformą Obywatelską. Ręce precz od prawych obywateli.
Obserwuj wątek
    • Gość: o-o Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 00:25
      Fakt. "Nie mógł tego zrobić", ale to po prostu zrobił. Żenada.
      • krzysztofplebs Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi 25.08.04, 00:51
        On jest taki artysta, jak ja biskup...
        • Gość: aspartam Re: Ręce precz od Kwacha - to prawdziwy mąż stanu IP: *.chello.pl 25.08.04, 01:38
          :)
          • slon2002 rzeczywiście artysta. Od przekretów. Typowy AWS. 25.08.04, 09:14
            • slon2002 porządny gość. Niewiele ukradł, prawie uczciwy 25.08.04, 09:15
          • Gość: jWz Re: Ręce precz od Kwacha - to prawdziwy mąż stanu IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.08.04, 21:40
            Coś ci sie pomieszało. Kwach jest mężem Jolki K. a nie mężem stanu
      • Gość: jerber. TO NIE JEST "PRAWY" TYLKO "LEWY POLITYK" LPR IP: *.chello.pl 06.12.04, 11:24
        Oni mają pełną gębę haseł o prawości, uczciwości, rzetelności i t.p. Szczególnie
        ich lider R.Gertych. Jackowski też w tym nie ustępuje. Hasełka są dla naiwnych,
        a PRAKTYKA POKAZUJE OBŁUDĘ I ZAKŁAMANIE tych "nieskalanych". Proponuję żeby
        J.M.J. urządził wystawę swoich "ARTYSTYCZNYCH DZIEŁ FOTOGRAFICZNYCH" w jakichś
        okazałych salach w W-wie. Warszawiacy zapewne chcieliby zobaczyć te
        osiągnięcia "artystyczne" swojego przewodniczącego Rady Miasta. BYŁOBY TO DUŻE
        WYDARZENIE ARTYSTYCZNE. A więc J.M.J. do dzieła bez żenady.
    • Gość: etyk Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.75.114.* 25.08.04, 01:27
      Pan Jackowski forsował powołanie komisji etyki w Radzie Warszawy. Myślę , że jego postępowaniem powinna się ona zająć w pierwszej kolejności. Facet jest oczerniany lub ściemnia. Powinien być czysty lub do politycznego piachu.
    • Gość: etyk Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.75.114.* 25.08.04, 01:33
      Pan jackowski forsował powołanie komisji etyki w Radzie Warszawy. Myślę , że powinna ona zająć się jego postępowaniem w pierwszej kolejności. Facet jest oczerniany lub ściemnia. Powinien być czysty lub do piachu politycznego wykatapultowany
    • Gość: oglądacz Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.75.114.* 25.08.04, 01:42
      Kim jest nasz mały Jasio? Oszustem ? Ofiarą ? Cynicznym graczem ? Sierotką Marysią ?
      Kto mi pomoże w zdefiniowaniu tej kreatury lub kozła ofiarnego ?
      • Gość: AS Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.twcny.rr.com 25.08.04, 03:55
        Doskonala ilustracja sytuacji spoleczno polityczno etycznej w Polsce.
        Wyobrazamy sobie, ze jestesmy jak inni - a nawet lepsi - od: ruskich, szwabow,
        zabojadow, pepikow, angoli, makaroniarzy .....
        A naprawde jestesmy spadkobiercami upadlej i wyginietej szlachty oraz chlopow
        panszczyznianych sprzed 200 lat.
        Wolnym narodem jestesmy dopiero od 15 lat i niewiele sie moglo uformowac -
        panuje chaos i konfuzja - mowi sie jedno, a robi to co podswiadomosc dyktuje.
        Panszczyzniany chlop nie mial legalnych mozliwosci - byl w praktyce
        niewolnikiem - i mial niewolnicza swiadomosc - wiedzial, ze jak sobie nie
        ukradnie, nie "zorganizuje" to nie bedzie mial - innej mozliwosci nie bylo.
        Komuna utrwalala te przyzwyczajenia.
        Teraz trzeba sie nauczyc, ze lepiej jest zyc inaczej - tak jak tu, gdzie
        mieszkam - gdzie drzwi na noc do domu nie trzeba zamykac, gdzie pieniadze daja
        mi w banku bez sprawdzania tozsamosci .....
        A to nie latwe i wymaga czasu - oraz swiadomej pracy elit - i tragedia jest, ze
        wlasnie elity zawodza - ich wina jest wielokrotna !!! Bo oni powinni byc
        wzorem.
        • Gość: ro duck Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 06:51
          amen asie, amen :)
        • Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 200.160.128.* 25.08.04, 10:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: .pl Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.icis.pcz.pl 21.09.04, 13:52
          a ty tam "polaku" sie w swojej virginii(us) i nie plec glupot
    • Gość: Żaba Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.75.114.* 25.08.04, 02:18
      Jan Maryja jest w porządku-dba o dobro swoich dzieci i bliźnich.To ,że kombinuje jest grzechem mniejszej wagi.
      Dziwię się Kaczorowi- prezydentowi, że to toleruje. Chyba mają sztamę.
      Lech- Jasiowi? Jasio- Lechowi?
      Kto następny do golenia?--Warszawiacy
    • Gość: srac na to od...cie sie od faceta, IP: *.client.comcast.net 25.08.04, 04:27
      dlaczego w polsce jest ciagle taki burdel z mieszkaniami, gminne, miejskie,
      spoldzielcze, wlasnosciowe, pies by to wyjebal, zacznijcie w koncu budowe
      mieszkan zeby ludzi bylo stac, bez kombinacji, zamian, podan, zlecen, kurew i
      tego calego komunistycznego bagna.
      • Gość: Mirek z Kanady Re: od...cie sie od faceta, IP: 24.69.255.* 25.08.04, 06:22
        Zeby tak "Wybiorcza" z taka sama energia sledzila przekrety swych pieszczochow
        typu Kwasniewski, Jaskiernia czy Piskorski. Ale nie oni jak nie moga
        przeciwnikowi dowalic z lufy pedofilskiej to rozpisuja sie o strychach.
        • Gość: wewe Re: od...cie sie od faceta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:45
          pierdol się Miruś w tej Kanadzie
    • Gość: ro duck kłamstwo ma krótkie nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 06:50
      ale niektórym dzieciom mamy tego nie powiedziały, no i proszę - skutki, jak
      widać

matki! ojcowie! w imię uzdrowienia polskiej polityki i nie tylko uczcie swoje
      dzieci, że kłamać i kręcić jest NIEŁADNIE
    • Gość: drifter Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:01
      Musiciel ludzie zrozumiec jedną rzecz!
      JAK KRADNIE I OSZUKUJE PRZEDSTAWICIEL PO, SLD , UP,PSL JEST TO CZYN WIELCE
      NAGANNY. ONI OKRADAJĄ NARÓD A CECHUJE ICH TYLKO PRYWATA.

NATOMIAST JAK KRADNIE I OSZUKUJE PRZEDSTAWICIEL LPR LUB PIS TO JEST TO WALKA ZE
      ZGNIŁĄ III RZECZPOSPOLITĄ - CZYN WIELCE PATRIOTYCZNY I CHWALEBNY. TO KOLEJNY
      KROK W STRONE WYCZEKIWANEJ I UTĘSKNIONEJ IV RZECZPOSPOLITEJ.

AMEN
    • Gość: wyborca NIEMOŻLIWE!!! Prasa kłamie. Przecież "kobieta" IP: 212.244.77.* 25.08.04, 08:18
      prawicowa jest uczciwa i nie robi świństw jak poprzedni układ.
      Kryształowy Jaś i Marysia wspólnie z Kaczusiem, nigdy by się do takich rzeczy
      nie posunęli, aby uprawiać PRYWATĘ wykorzystując stołki na których "czasowo"
      siedzą.
      SWIŃSTWO NIEZALEŻNIE OD KOLORU I BARWY, KTO TO ROBI JEST ŚWIŃSTWEM !!!
      mam nadzieję, że w końcu normalni wyborcy to zauważą.
      • Gość: marek SUPER AFERA WIEKSZEJ NIE ZNAJDZIECIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:29
        ha ha ha
        • Gość: pol afera jest afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:45
          Kazda afera z udzialem tych niemoralnych baranow zwanych politykami jest AFERA!
          Nie ma wiekszych i mniejzych - kazda jest wazna i kazda trzeba tepic.
          • Gość: gosc Re: afera jest afera IP: *.ctlm.pl / 81.210.38.* 25.08.04, 16:13
            popieram,
            nie możemy mówić o "mniejszych" lub "wiekszych" aferach
            każda jest aferą i każda jest naganna
            niestety pan jackowski zapewne utrzyma się na stołku, znów będzie posłem/radnym
            itp
            ale to będzie już wyłącznie nasza wina (aczkolwiek uważam, że bezczelnością
            jest kandydowanie osób zamieszanych w afery do wszelkich ciał wybieralnych)
    • Gość: JAZ Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.160.172.* 25.08.04, 09:07
      Jaka kontrowersja. Facet ma głowę do interesu.
      Nie widzę w tym nic złego. To tylko zazdrość i demagogia.
      1.49 zł za metr to tylko koszty ogólne. Dochodzą do tego koszty utrzymania
      powierzchni, ogrzewanie woda i wywóz śmieci.

To zwykłe czepianie się i gra na zawiści maluczkich.
      Podburzanie hołoty i darmozjadów.
      JAZ
    • Gość: pytek Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.75.114.* 25.08.04, 09:31
      Kaczorku jak tam z prawem i sprawiedliwością?
      KOLESIÓW nie dotyczy?
      Do boju prezydencie- masz go na widelcu.
      Jasiu zwijaj manatki i do Szczecina wracaj. Tam rozpocznij prawdziwie chrześcijańskie życie -bez przekrętów- a będzie ci dane odkupić winy.
      Wierzę, że stać cię jeszcze na ten honorowy krok.
      Mylę się co do Kaczora?
      Mylę się co do Jasia?
    • Gość: EDWARD GIEREK Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:34
      JACKOWSKI TO ZLODZIEJ,REPREZENTUJE PARTYJKE PEDOFILI.
    • Gość: Bartek Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.hypermobile.pl 25.08.04, 09:52
      Witam,
      mieszkałem w tych czynszówkach na Meissnera - to piękne osiedle sprzed paru lat
      ze sporą ilością zieleni, ogrodzone i generalnie bardzo przyjemne. Mieszkania
      są na całkiem wysokim standardzie, ceny za czynsz również (bo przecież spłaca
      się w czynszu "kredyt"). Za 90m2 mieszkanie płaciliśmy +- 900 złotych
      miesięcznie. Zastanawiam się ile będzie kosztować czynsz za 200m2 ...
      • Gość: effa Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:04
        Juz był kilka dni temu jeden spot o mieszkaniu pana J. Też tam pisałam, ze
        bardzo chętnie zamieszkałabym w nowej czynszówce a "oddałbym" mieszkanie w
        odzyskanej kamienicy. Ponawiam prośbę do pana J. Zamienimy się? Ja mam
        wprawdzie czynsz 7,50 za metr i bez strychu ale w obdrapanej, obsikanej,
        zaniedbanej kamienicy. Zapraszam
    • Gość: tomek s...........yn wyjatkowy IP: 81.219.144.* 25.08.04, 09:54
      Sam jestem fotografem i place ciezkie pieniadze za klitke z brudnej kamienicy i
      jak slysze ze taka menda L-peereowska zalatwia sobie cos tam na lewo wycierajac
      sobie gebe frazesami chrzescijanskimi to mnie nagla krew zalewa! Jak wychodze z
      domu - natykam sie na takich podobnych obwieszonych cytatami z Milosza,
      nieszczesnych idiotow pikietujacyh pod kosciolem Paulinow. Pozdrawiam
      wszystkich! I niech najszybciej szlag trafi LPR
      • jaa_ga Re: s........wysyn wyjatkowy 25.08.04, 11:03
        Obrzydliwy. Jak cała elpeer/leppeer i czarna masa hipokrytów
        i zboczeńców z Jankowskim i Paetzem na czele.
        A Rydzyk? Spójrzcie na jego mimiczne zmarszczki...:((
    • Gość: Kofan Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 195.85.249.* 25.08.04, 09:55
      Oczywiście członkowie LPR to sami święci! Że też im przyszło obracać się w
      towarzystwie zakłamanych żydo-komuno-masonów... Jakakolwiek krytyka pod ich
      adresem jest atakiem na Polskę, zamachem na naszą niepodległość itp.,itd.
      Gazety i telewizja kłamią, tylko Nasz Dziennik i ojciec Rydzyk powiedzą nam
      prawdę... Wroga nam propaganda oszukuje naród i wciska wierutne kłamstwa o
      zcnych obywatelach? Człowieku, w jakich czasach Ty żyjesz? Chyba jeszcze w
      poprzedniej epoce...
      P.S. To nie jest nasza wojna! To że Giertych krzyczł to do pustej sali sejmowej
      to też pewno manipulacja wrogich sił.
    • Gość: jankop a teraz prosze o artykuł jak Geisslery przejęły re IP: *.chello.pl 25.08.04, 09:57
      restauracje na Starym Mieście dla równowagi oczywiście i umiłowania do prawdy i
      sprawiedliwości.
      • Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 200.160.128.* 25.08.04, 10:37
        • Gość: http://pamietamy.t [...] IP: 200.160.128.* 25.08.04, 17:26
      • Gość: Heinz Re: DO JANKOPA..... IP: *.dclient.hispeed.ch 25.08.04, 15:17
        Jankop , chyba zartujesz, zyd zydowi oka nie wykole, solidarnosc
        beznapletkowcow ueber alles!!!!!
    • Gość: Aśka Komuchowata gazeta jak zwykle przeciw LPR i Polako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:00
      Komuchowata gazeta jak zwykle przeciw LPR i Polakom. To już w tej gazecie
      normalka.
      Dlatego normalni Polacy jej nie czytają. to kiepska i tendencyjna gazeta
      (gazieta, jak mawiają inni).
      • Gość: tomek Re: Komuchowata gazeta jak zwykle przeciw LPR i P IP: 81.219.144.* 25.08.04, 10:02
        asiu ty jestes niezly palant ( o ile tak o kobiecie mozna powiedziec)
        • Gość: Leklerk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:43
    • Gość: sroka Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: 212.75.114.* 25.08.04, 10:14
      KAROLU KARSKI prokuratura czy Kaczyński?
      Mam nadziję ,że nie będziesz krył przekrętów.
      Kogoś oczerniają? Ktoś kłamie? Ktoś przekręcił?
      Trzeba znleźć tego KTOSIA.
      Panie KARSKI do dzieła -chyba ,że nie jest pan taki prawy ani sprawiedliwy.
    • Gość: wawa Re: Sprawdzcie lepiej jak mieszka SLD i przyjaciel IP: 194.181.197.* 25.08.04, 10:37
    • niewir TO JEST TYLKO POLITYK LIGI POLSKICH RODZIN 25.08.04, 10:44
      Czego się czepiacie? Czy biorąc za wzorzec działaczy Sojuszu Lewicy Demokratycznej i Unii Pracy Jan Maria Jackowski nie mógł sobie też coś przywłaszczyć? Dał tym samym do zrozumienia, że Liga Polskich Rodzin dorównuje Sojuszowi Lewicy Demokratycznej.
      • Gość: wolny Re: TO JEST TYLKO POLITYK LIGI POLSKICH RODZIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:01
        a co z tą góralską melodyjką w prospekcie wyborczym. Tyle sie krzyczało że
        plagiat a teraz cicho?
    • Gość: mieszkaniec KARSKI-prokurator czy Kaczyński? IP: 212.75.114.* 25.08.04, 10:55
      Panie Karolu Karski do dzieła.
      ŁAPAĆ NIE ŚCIEMNIAĆ
    • Gość: Nostradamus Re: Polityk -artysta? - kontrowersje w sprawie mi IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 25.08.04, 11:11
      LPR jest lepsze od SLD we wszystkim, nie tylko je wyprzedza ale także
      przewyższa. Nie tylko w obłudzie, kłamstwach i frazesach pseudo narodowo-
      chrześćjanskich. Oni nawet nie mówią normalnie - ONI mówią zawsze z duzej
      LItery.
      POLAK, KATOLIK, POSEŁ, KŁAMCA, OSZOŁOM, OSZUST.
      To ostatnie słowo idealnie oddaje charakter Jasia-Marysi.
      Kto w kłamstwach przewyższa LE-PE-RA?
      • wroclawianka2 LEPSZY OD LEPPERA ? 25.08.04, 15:33
        Lepszym oszustem od samego Jędrusia Leppera w III Rzeczypospolitej może być tylko LESZEK MILLER ! No, przepraszam, Lepperowi dorównują również prominentni działacze (ale tylko niektórzy) Sojuszu lewicy Demokratycznej i Unii Pracy. Pamiętajmy o SLD-owskich działaczach ze Starachowic, Janie Chaładaju, Jerzym Jaskierni, wiceministrze Sobotce, czy też idolach Unii Pracy: Andrzeju Niskim i Marianie Lewickim. Delikatnie nie wspomnę kłamcę lustracyjnego z Unii Pracy (członka władz naczelnych UP) wiceministra skarbu - Ignacego Bochenka.
    • Gość: Prawdziwy Polak To pomówienia!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.04, 11:29
      To kolejny atak syjonistycznych komunistów na prawdziwego Polaka Jasia MArysię.
      Wstydzilibyście się czepiać tego biednego uczciwego człowieka.
      • jaa_ga Re: To pomówienia!! 25.08.04, 11:40
        Niedługo pojęcie "prawdziwy Polak" będzie się kojarzyć
        z prawdziwym oszustem, krętaczem, zboczeńcem i hipokrytą.
        Przez takich ch....
    • Gość: *<:o) Polityk - artysta? Chyba kaberetowy... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 11:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka