Dodaj do ulubionych

Różowe jelenie już od dziś na Powiślu

25.08.04, 22:18
ale czy maja na sobie koszulki ?
te z napisem:jestem gejem
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr Lolo Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:28
      "To ma szokować! Nie może być taki jeleń brązowy, musi przykuwać uwagę"

i to jest wlasnie caly (smutny) sens tego przedstawienia...
      • Gość: spl Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:53
        Taa... jutro pojadę tam wieczorem rowerkiem. Jak spadnę z wrażenia i doznam
        szoku, to pozwę autorki do sądu.

• Gość: martamak Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 00:07
      Jelenie już stoją. Widziałam. Nie są wcale takie złe - fason trzymają
      jarmarczny.
    • Gość: cycek syrenki Zalatuje cienkim plagiatem (link ponizej) IP: *.sympatico.ca 26.08.04, 02:44
      llizard.crosswinds.net/festival/meese.html
      Dodatkowo te kopytne byly ciekawsze, bo byly malowane w jakis ciekawy wzorek
      lub motyw nawiazujacy np. do danego miejsca(dzielnicy) w ktorym stoja :-)
      • roody102 Re: Zalatuje cienkim plagiatem (link ponizej) 26.08.04, 04:56
        To raczej te łosie wyglądają na plagiat berlińskich misiów.
        Wszytsko już było :P

"Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie
        umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na
        ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski.
    • j_karolak Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu 26.08.04, 08:57
      W zasadzie wszystko tłumaczy ostatnie zdanie.

"Patronat medialny: "Gazeta Wyborcza"
    • Gość: mijau fajnie IP: *.acn.pl 26.08.04, 11:38
      Fajnie, że Warszawa powolutku doszlusowuje do grona miast normalnych i
      sympatycznych. Londyn ma pełno różnie pomalowanych krów we wszystkich parkach,
      w Walencji jest chociażby Parque Guliver z wielkim leżącym Guliwerem, Paryż ma
      mnóstwo zabawnych i nie-do-końca poważnych rzeźb, ma je Praga, Wiedeń a teraz
      obok palmy Warszawa ma jeszcze jelenie. To dowód, że przynajmiej niektórzy z
      nas potrafią traktować siebie i swoje otoczenie inaczej jak tylko z nabożną
      czcią i śmiertelna powagą
    • Gość: O Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:48
      A ta pani z balonikami ze zdjęcia to kto? będzie tam na stałe?
    • buggi Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu 26.08.04, 18:59
      Pewna pani powiedziala dzis w TV, ze jelonki maja zadziwiac i szokowac. Mnie
      tam bardziej szokuje i zadziwia odprawa prezesa Orlenu.
    • Gość: ja Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:17
      Wypie.. z ta bibliteka i z jelaniami z Powisla bylo tak milo spokojnie zanim
      ten shit postawili
      • sebpl Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu 28.10.04, 20:04
        > Wypie.. i jelaniami, oraz shit
        nie ma w słowniku języka polskiego. Więc może nie rezygnuj tak pochopnie z
        biblioteki...

---
        Śladami kota Filemona tup... tup.. tup...
        • niech Re: Różowe jelenie już od dziś na Powiślu 28.10.04, 20:06
          "bibliteka" tez ma problemy ze znalezieniem sie w tymze. Pewnie do niej chodzil
          zamiast do biblioteki i teraz widzimy rezultaty.
          • Gość: NiewazneKto Pytanie do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 22:01
            Ty ja - Ty ja...bola juz więcej nie pij. Bo ja rozumiem, że mogą Ci się nie
            podobać i różowe jelenie, i palma, i korki na ulicach, i krótkie metro,
            i mnóstwo innych rzeczy - ale żeby tak książki??? Toż przecież miały zbłądzić
            pod nasze strzechy!!! Widocznie pod Twoją żadna nie chciała zbłądzić, ale
            Ty zbłądziłeś pijąc tego ja... ja... jabola!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka