zdzicha 05.04.02, 10:17 ... znanych ludzi? Tzn. aktorów, polityków i innych artystów. Do jakich chodzą knajp, sklepów, którymi ulicami jeżdzą? Wiecie? Widzieliście? zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Gdzie można spotkac... 05.04.02, 10:22 W zeszłym tygodniu widziałam Annę Ciepielewską w ksiegarni na Marszałkowskiej przy Hożej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Gdzie można spotkac... IP: 213.25.197.* 05.04.02, 10:47 zdzicha napisał(a): > ... znanych ludzi? Tzn. aktorów, polityków i innych artystów. Do jakich chodzą > knajp, sklepów, którymi ulicami jeżdzą? Wiecie? Widzieliście? Pewnego polityka z partii rządzącej można spotkać w pewnym motelu w Nadarzynie w towarzystwie tzw. "osób znanych policji"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-dit Artur Rojek IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.04.02, 11:46 Artura Rojka ostatnio widziałam w Zarze. Niestety nie wiem z jaką częstotliwością bywa tam ten chłopiec z plasteliny Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Artur Rojek 05.04.02, 11:53 Widzialem kiedys Ize Trojanowska w cafe "Einstein"(tu w Berlinie). Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Znani 05.04.02, 20:29 Można ich spotkać wszędzie!!!!! Ja często idąc do szkoły spotykam dr Trretera (?) z seialu "Na dobre ina złe". Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Gdzie można spotkac... 05.04.02, 12:10 Można mnie spotkać w Hali Mirowskiej, Księgarni Saskiej. Wypuszczam się aż po Krakowskie Przedmieście i Plac Trzech Krzyży. Bywam tu i tam i w okolicy. Pzdrv zegrz Odpowiedz Link Zgłoś
algirdas Re: Gdzie można spotkac... 05.04.02, 12:26 zdzicha napisał(a): > ... znanych ludzi? Tzn. aktorów, polityków i innych artystów. Do jakich chodzą > knajp, sklepów, którymi ulicami jeżdzą? Wiecie? Widzieliście? > A jakże widziałem dzisiaj o 7:30 kosmonautę Hermaszewskiego przy Chaubińskiego. Jadąc dalej przy Polskim Radiu na Niepodległości widziałem limuzynę Prezydenta. Tak wogóle to jak mnie przycisnie chęć oglądania sławnych tego świata to stoję cały dzień na parkingu przy TVP na Woronicza i zawsze ktoś sławny się trafi. Czasami nawet taki polityk, albo inny artysta to nawet na mnie spojrzy. :o Fajnie jest w Warszawie tylu sławnych ludzi tu mieszka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Gdzie można spotkac... 05.04.02, 12:44 Przy Placu Teatralnym jest mała knajpka. Nie pamiętam jej nazwy, w każdym razie, jak się stoi frontem do Teatru, to na prawo. Tam mozna spotkać Czarka Pazurę. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Gdzie można spotkac... 05.04.02, 19:48 Siedzę sobie tutaj ze dwie godziny i żaden polityk tu nie zajrzał Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Gdzie można spotkac... 11.04.02, 10:47 W Klifie ostatnio natknęłam się na Saletę i Ostrowską. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Gdzie można spotkac... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 10:52 Fronczewski czrsto robi zakupy w robercie na Zelaznej mieszka niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Gdzie można spotkac... 11.04.02, 11:17 Zdzicha, Własnie ten poscik pisze znany i lubiany wszem i wobec tassman:) ps. Tu mnie mozesz spotkac ;) Odpowiedz Link Zgłoś