sebpl 04.09.04, 22:26 Pierwszy film, który tam obejrzałem, to "Winetou" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 04.09.04, 22:56 sebpl napisał: > Pierwszy film, który tam obejrzałem, to "Winetou" Ja pamiętam :)))) Treszczące krzesła . Kameralne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 19:34 "Winetou" to tez forma oboczna???? ja napisalbym w takim razie raczej "Winetu" Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 05.09.04, 20:43 Prawidłowa nazwa to Winnetou. A co to jakaś nowa forma podrywu, łażenie za facetem i wypominanie mu literówek? --- Wszelkie literówki proszę kierowac na www.chochlikdrukarski.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx [...] IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
liga_polskich_rodzin [...] 05.09.04, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 05.09.04, 21:14 I po co ta agresja? Po co te nerwy? Bądź pogodna, to ktoś Cię pokocha. Naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 21:16 tak jak ciebie? z ciechanowa? wole zostac sama do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 05.09.04, 21:34 Źle odrobiłaś pracę domową. 1. To, że miałem dziewczynę z Ciechanowa, nie znaczy, że sam jest z tego miasta . 2. Przeczytaj uważnie posty, to się doczytasz z jakiej dzielnicy piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 05.09.04, 21:37 Gość: kixx 05.09.2004 21:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując tak jak ciebie? z ciechanowa? wole zostac sama do smierci • Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? sebpl 05.09.2004 21:34 odpowiedz na list odpowiedz cytując Źle odrobiłaś pracę domową. 1. To, że miałem dziewczynę z Ciechanowa, nie znaczy, że sam jest z tego miasta . €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ jak czytam twoje odpowiedzi ,to zaczynam wierzyc w to,co pisza o Polakach: że 80% nie rozumie instrukcji obslugi zelazka Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 05.09.04, 21:42 aj spokój Kixx. Lepiej umowmy sie gdzies na babskie plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ups! Mialo byc 'daj' /ntx 05.09.04, 21:45 tak kochana pogadajmy o miesniakach te sterydy to im mozg zzeraja ale za to...........:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ups! Mialo byc 'daj' /ntx 05.09.04, 21:48 Nie lubie miesniaków. Przypominaja trójkat ▼. Czy nie tak oznacza sie toalete dla mezczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ups! Mialo byc 'daj' /ntx 05.09.04, 21:50 taaa chyba tak ja jak widze trojkat to wstydliwie odwracam oczeta, wiec nie wiem co on oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ups! Mialo byc 'daj' /ntx 05.09.04, 21:53 zauwazylam, ze jak spozierasz na kólko, to rowniez odwracasz wzrok i pasowiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ups! Mialo byc 'daj' /ntx 05.09.04, 21:54 a jak sa to dwa kolka to w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ups! Mialo byc 'daj' /ntx 05.09.04, 21:58 kixx napisał: > a jak sa to dwa kolka to w ogole wiedzialam, ze wariujesz na punkcie kolczyków. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa K. Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? IP: *.inetmediagroup.pl 12.10.13, 23:02 Ja pamiętam , bo często chodziłam do tego kina , ponieważ były najtansze bilety i przeważnie grali stare polskie filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? IP: *.wyszkow.fuz.pl 12.10.13, 23:30 Fajne było kino,należało do Ministerstwa Zdrowia dla tego było nie drogie tak jak kino Skarb w Ministerstwie Finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? IP: *.wyszkow.fuz.pl 12.10.13, 23:44 Lubiłem tam chodzić bo miałem wygodny dojazd 107 czy wcześniej trolejbusem 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa K. Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? IP: *.inetmediagroup.pl 02.01.14, 16:22 Ja pamiętam doskonale , bo tam były najtansze bilety i chodziłam przeważnie na stare filmy. Mieszkałam za szpitalem praskim , więc miałam blisko , no i lubiłam jeżdzić schodami ruchomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kto pamięta kino Zdrowie na Miodowej? 03.01.14, 10:12 Ja dojeżdżałam z Mokotowa trolejbusem 56. Ale były też inne bardzo tanie kina przy trasie tego trolejbusu, choćby "Oka" przy Nowowiejskiej i "Sputnik" teoretycznie przy Koszykowej. Teoretycznie, bo wchodziło się tam od Chałubińskiego naprzeciw wylotu Hożej Odpowiedz Link Zgłoś