sloggi 08.04.02, 08:40 Ponieważ na forum Targówka ostatecznie z tych dwóch płynów zwyciężyły ziółka, a zatem pytam Was, który z tych dwóch płynów zewnątrzustrojowych zdecydowanie preferujecie ? Ja bez kawy żyć nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 15:49 obowiazkowo KAWA czarna gorzka no i oczywiscie pluja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: [OT] Kawa czy herbata ? 08.04.02, 16:17 wiesz, bielizniany - niby codziennie rano w pracy kawe pije, ale to jednak herbata jest napojem krzepiacym:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [OT] Kawa czy herbata ? 09.04.02, 08:32 Ostatnio usłyszałem, że mam bardzo "majteczny" nick :))) Obowiązkowo kawka stoi na biurku. Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: [OT] Kawa czy herbata ? 08.04.02, 16:47 zdecydowanie herbata w zaleźności od pory roku i dnia: gorzka, słodzona, gorąca, schłodzona, z cytryną lub bez niej, mocna albo lekka...i oczywiście ważna jest także marka, czarna, czerwona, zielona może być także owocowa ...a kawy nie pijam, no może raz na miesiąc gdzieś dla odmiany, dla towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: [OT] Kawa czy herbata ? 08.04.02, 17:39 Możesz więc za Przyborą powiedzieć, że jesteś a-teistą. Ja jestem teistą, czyli preferuję herbatę. NB, kiedyś w praskiej piwiarni pewien Czech dowiedziawszy się, że jestem Polakiem zapytał: "Polak, chcesz herbaty ?" Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Kawa czy herbata ? 09.04.02, 08:26 Ja osobiscie wolę kawę tzn.herbatę.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:15 zaczynam druga "pluje"i powoli dochodze do siebie herbata tylko podczas stanow chorobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis ani jedno ani drugie IP: 194.181.155.* 09.04.02, 11:28 Nie pijam ani kawy ( w ogóle ) ani herbaty ( bardzo rzadko i nigdy z torebki ) i to nie z powodów zdrowotnych, czy jakiejś tam innej ideologii, tylko po prostu mi nie smakuje ( szczególnie kawa - bleee ). Sporo osób się dziwi, a w pracy na początku współpracownicy robiąc sobie kawę, robili i mnie ( i bardzo się dziwili kiedy byłem zmuszony wylewać ją do zlewu...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: 195.187.84.* 09.04.02, 11:50 Czy picie 3 kaw dziennie to kawoholizm? Jeśli tak, to żadna siła nie zaprowadzi mnie na odwyk :) Herbatę też lubię, ale bez cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.04.02, 12:19 Acha,to tutaj,a ja już napisałam gdzie indziej,że teraz oije herbatę.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Poprawka. IP: *.acn.pl / 10.129.131.* 09.04.02, 12:21 Przepraszam za błędu,nacisnęłam za szybko i mi uciekło.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:44 sloggi napisał(a): > Dziś 2 : 1 dla kawy. czy to jeden to nie daj boze herbata a moze jakis inny plyn ja niestety nie moge sie przemoc i jak zwykle o tej porze 3:o dla kawy :))(pluja jak zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawa czy herbata ? 16.04.02, 15:45 Herbatulec na przepłukanie zapchanych nerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 17:02 sloggi napisał(a): > Herbatulec na przepłukanie zapchanych nerek. rozumiem ze to tylko w sytuacjach podbramkowych a na przepchanie nereczek polecam cos rozszerzajacego i zwiotczajacego moze no-spa ale najlepsza moczopedna kawka :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [OT] Kawa czy herbata ? 10.04.02, 08:58 Póki co wyżłopałem kawę, czoraj było 4 do 2 dla kawy - a dziś ? Pewnie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:29 u mnie 4 do 0 oczywiscie dla kawy zaczynam obawiac sie co bedzie dalej :) herbate rzucilam juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: [OT] Kawa czy herbata ? 11.04.02, 14:30 Rano obowiązkowo kawa, aby nie zaryć nosem w klawiaturę. Później herbata,herbata,herbata...z cytrynką, najlepiej cieplutka o każdej porze roku i dnia. Ew.inne zakręcone herbaty ze świata: z kardamonem, cynamonowe... A około 17-18 - jeżeli padam znowu kawa na zmiksowanym mleku... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: [OT] Kawa czy herbata ? 11.04.02, 14:39 Preferuję herbatę, ale najbardziej lubię soki owocowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 15:37 a ja wlasnie zaczynam popoludniowa kawke taka troche mniejsza i slabsza,ale wieczorem tez sobie nie odmowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 18:56 ja wole herbate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoa Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 14:48 czarna sypana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawcia Re: [OT] Kawa czy herbata ? IP: *.gdynia.mpsz.pl 14.04.02, 16:35 tylko kawa, czarna lub z mlekiem, obowiązkowo bez cukru.Sloggi daj grabe,pijam 5-6 kaw dziennie, bez kawy nie wyobrażam sobie nawet jednego dnia. Chyba jestem uzależniona... hmmmm.......lece robić kolejną kawcie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: [OT] Kawa czy herbata ? 14.04.02, 17:06 A ja naiwna myślalam że tu coś serwują:)))A to kolejna sonda........osobiście wole kawe......obowiązkowo rano czarna mocną kawe Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: [OT] Kawa czy herbata ? 14.04.02, 17:13 Jak czytam, ze czarną kawę pijacie, to nadziwić się nie mogę - mnie akurat ciężko taką przełknąć i tylko z mlekiem pijam:-) I już widzę grymas obrzydzenia na twarzach czarnokawoszy:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: [OT] Kawa czy herbata ? 14.04.02, 18:40 sloggi napisał(a): > Ponieważ na forum Targówka ostatecznie z tych dwóch płynów zwyciężyły ziółka, > a zatem pytam Was, który z tych dwóch płynów zewnątrzustrojowych zdecydowanie > preferujecie ? > Ja bez kawy żyć nie umiem. O Jezuniu i Panienko Przenajświętsza !!!!!!!!!!!!nareczcie !!!!!!!!!!!!hurra ! jaki ciekawy , fajowy, pouczający, spoko,cool,super,git,extra wątek.i tyle sie można dowiedzieć i tak milo czas spędzić czytając kto, co kiedy pije. ja bardzo lubię jak takie coś wybąkane z gąb stworzeń z gatunku sloggobabska - ni to chłopa , ni to głośnodajki. takie toto coolowe wąteczki zakłada. az się żyć chce, gdy się coś tak ekscytującego czyta. sloggi/patsy/lukullusie - wielonickowcu - a kiedy mozna liczyc na zwierzenia w sprawie powazniejszej ? no wiesz, czy pijesz chętniej spirytus salicylowy czy denaturę ? i czy preferujesz krem nivea czy oliwkę dla niemowląt ? pa słodka patsy amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś