41kaja 03.01.15, 13:56 Witam, Szukam dobrego i sprawdzonego w swej wiedzy prawnika od prawa rodzinnego. Oczywiście w Warszawie. No i żeby skóry nie zdarł ;) Wdzięczna będę za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolka Re: Prawni od prawa rodzinnego IP: *.centertel.pl 04.01.15, 14:16 Kaja ja korzystałam z kancelarii prawnej z Łodzi, bo są tańsi niż prawnicy u nas a bardzo skuteczni. Bez problemu dojeżdżają na spotkania i dużo rzeczy można załatwić zdalnie. Myślę że będziesz zadowolona. I jeśli mogę CI doradzić coś od siebie, to przemyśl dobrze czy chcesz z orzekanie o winie czy za porozumieniem. Bo to będzie miało wpływ. Zostawiam Ci nr tel. 507 514 444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Prawni od prawa rodzinnego IP: *.centertel.pl 04.01.15, 14:17 a i nie podałam do nich nazwy to jest Kancelaria Prawna GrawaLex, poczytaj sobie o nich, specjalizują się w prawie rodzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
41kaja Re: Prawni od prawa rodzinnego 05.01.15, 10:28 Karolka, dziękuję za informację. Wierzę, iż kancelaria w Łodzi jest bardzo skuteczna, ale to jednak kawałek, niestety. Temat nie dotyczy rozwodu, także orzeczenia o winie być nie musi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tt125 Re: Prawni od prawa rodzinnego 16.02.15, 16:49 Witam Ze swojej strony mogę polecić Ci adwokata Przemysława Sokołowskiego. Specjalizuje się właśnie w prawie rodzinnym. No i tak jak prosiłaś - jest z Warszawy. Oto jego strona internetowa: adwokatsokolowski.pl/ Pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Prawni od prawa rodzinnego 19.02.15, 14:17 trublooooood jak widać wszędzie zachwala: jedną kancelarię adwokacką z Warszawy, jedno biuro rachunkowe z Poznania i jeden sklep wysyłający kremy. SPAM jest SPAMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Prawni od prawa rodzinnego 19.02.15, 14:17 trublooooood jak TUTAJ widać wszędzie zachwala: jedną kancelarię adwokacką z Warszawy, jedno biuro rachunkowe z Poznania i jeden sklep wysyłający kremy. SPAM jest SPAMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
arekmam Re: Prawni od prawa rodzinnego 23.06.16, 17:39 Mecenas Dariusz Staniszewski. Ceny ma niezłe, natomiast jest bardzo skuteczny i jak zaczynasz każdą rozmowę to od razu widzisz, że jest mega przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś