Dodaj do ulubionych

Prawni od prawa rodzinnego

03.01.15, 13:56
Witam,
Szukam dobrego i sprawdzonego w swej wiedzy prawnika od prawa rodzinnego. Oczywiście w Warszawie. No i żeby skóry nie zdarł ;) Wdzięczna będę za namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolka Re: Prawni od prawa rodzinnego IP: *.centertel.pl 04.01.15, 14:16
      Kaja ja korzystałam z kancelarii prawnej z Łodzi, bo są tańsi niż prawnicy u nas a bardzo skuteczni.
      Bez problemu dojeżdżają na spotkania i dużo rzeczy można załatwić zdalnie. Myślę że będziesz zadowolona. I jeśli mogę CI doradzić coś od siebie, to przemyśl dobrze czy chcesz z orzekanie o winie czy za porozumieniem. Bo to będzie miało wpływ. Zostawiam Ci nr tel. 507 514 444
      • Gość: Karolka Re: Prawni od prawa rodzinnego IP: *.centertel.pl 04.01.15, 14:17
        a i nie podałam do nich nazwy to jest Kancelaria Prawna GrawaLex, poczytaj sobie o nich, specjalizują się w prawie rodzinnym.
        • 41kaja Re: Prawni od prawa rodzinnego 05.01.15, 10:28
          Karolka, dziękuję za informację. Wierzę, iż kancelaria w Łodzi jest bardzo skuteczna, ale to jednak kawałek, niestety.
          Temat nie dotyczy rozwodu, także orzeczenia o winie być nie musi :)
    • tt125 Re: Prawni od prawa rodzinnego 16.02.15, 16:49
      Witam
      Ze swojej strony mogę polecić Ci adwokata Przemysława Sokołowskiego. Specjalizuje się właśnie w prawie rodzinnym. No i tak jak prosiłaś - jest z Warszawy. Oto jego strona internetowa: adwokatsokolowski.pl/
      Pozdrowienia !!!
    • 1-buc Re: Prawni od prawa rodzinnego 19.02.15, 14:17
      trublooooood jak widać wszędzie zachwala: jedną kancelarię adwokacką z Warszawy, jedno biuro rachunkowe z Poznania i jeden sklep wysyłający kremy.
      SPAM jest SPAMEM.
    • 1-buc Re: Prawni od prawa rodzinnego 19.02.15, 14:17
      trublooooood jak TUTAJ widać wszędzie zachwala: jedną kancelarię adwokacką z Warszawy, jedno biuro rachunkowe z Poznania i jeden sklep wysyłający kremy.
      SPAM jest SPAMEM.
    • arekmam Re: Prawni od prawa rodzinnego 23.06.16, 17:39
      Mecenas Dariusz Staniszewski. Ceny ma niezłe, natomiast jest bardzo skuteczny i jak zaczynasz każdą rozmowę to od razu widzisz, że jest mega przygotowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka