31.05.15, 14:15
witam mam zlecone w Medicover usg transwaginalne miednicy mniejszej. Czy muszę jeszcze osobno umówić się na wizytę aby to usg wykonać czy jak to wygląda bo w systemie online nie mam takiej możliwości.Ktoś coś pomoże?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: Medicover IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.15, 17:07
      Infolinia
      500 900 500
    • taki-sobie-nick A dlaczego pytasz na forum? 31.05.15, 19:14
      Nie prościej zadzwonić do odnośnej instytucji?

Warszawa tu dwumilionowe miasto, uważasz, że na forum spotkasz kogoś, kto leczy się akurat w Medicover i też mu zlecono badanie takie jak Twoje?

Jak chcesz coś wiedzieć na temat Medicover/UW/Fundacji Bezsensownego Bleblania - to dzwonisz do Medicover/UW/Fundacji Bezsensownego Bleblania.
      • Gość: Xxx Re: A dlaczego pytasz na forum? IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.15, 22:24
        Musisz tylko umówić się na to badanie. Nie ma konieczności odbywania innej wizyty. Dodatkowe info, iż On-line nie umówisz się na tą wizytę, musisz zadzwonić na infolinię bądź podjechać do centrum medicover i się tam umówić.
      • Gość: gość Re: A dlaczego pytasz na forum? IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.15, 23:16
        Pewnie, że prościej. Można do nich dzwonić cały dzień, jak ja dzisiaj. Zgłasza się automat - albo wybiera się połączenie z konsultantem, albo zostawia im numer i oddzwonią w ciągu 4 godzin. Po kilku próbach połączenia z konsultantem, bo mi się spieszy - chcę zadać pytania, otrzymać odpowiedź, a nie czekać 4 godziny, aż oddzwonią, dodam, że próbach bezskutecznych, postanawiam zostawić im numer. Trudno, poczekam te 4 godziny. Niestety nie oddzwonili.
        I w ten oto sposób jestem na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka