Dodaj do ulubionych

laparaskopia woreczek zółciowy

23.10.17, 12:04
Witam może ktoś z was przeszedł niedawno takowy zabieg.
Mam termin w szpitalu grochowskim jednak mało mnie przekonuje jakoś ten szpital.
Może dlatego,że nie znam kompletnie a i pani chirurg która mnie zapisała na termin nie powiadomiła kompletnie o niczym prócz tego że mam się stawić na 8.
Może macie zaufanego chirurga z któregoś szpitala z którym mogłabym się skonsultować lub jakieś opinie na temat w/w szpitala. Nawet nie wiem kto ma zabieg wykonywać chyba dowiem się już po przyjęciu na oddział. Chyba że może ktoś z was podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami na temat zabiegu bo jest już po.
Nie ukrywam,że się zwyczajnie niepokoję..
Obserwuj wątek
    • Gość: wed Re: laparaskopia woreczek zółciowy IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.17, 13:50
      Jeśli laparoskopowo to być może ze będzie Cię operował kierownik oddziału chirurgicznego dr. Marek Sikora , bardzo dobry lekarz .Pobyt w szpitalu 3 ewentualnie 4 dni. Chirurgia jest po remoncie,sale 2 lub 3 osobowe z łazienkami . Napisz kto Cię zapisywał na zabieg.
      • rob-win Re: laparaskopia woreczek zółciowy 18.01.18, 16:37
        Nie mam pojecia tak naprawde Pani chirurg z przychodni przyszpitalnej. Musialam odwolac operacje bo zlapalam rota teraz znow musze sie zapisac..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka