umfana 22.10.04, 22:45 ...pozdrawiam wszystkich ludzikow z forum... a w szczegolnosci Pana_pndzelka i Niecha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: Ide spac ... 23.10.04, 08:00 No niech będzie... pozdrawiam na Dzień Dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Ide spac ... 23.10.04, 11:49 Pozdrawiam Pndzelka, Niecha, oraz całą ekipę forumowiczów! Milusiego dnia Wam zyczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ide spac ... 23.10.04, 11:53 umfana napisała: > > Pozdrawiam Pndzelka, Niecha, oraz całą ekipę forumowiczów! > Milusiego dnia Wam zyczę!!! To Ty Umfana???? Cóz za przemiana!!:) PS mnie tez pozdrawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Ide spac ... 23.10.04, 12:02 Buggi cieplutko pozdrawiam!!! Przepraszam wszystkich, których uraziłam swoimi zwariowanymi postami. Niechu jest mie szalenie przykro za zadymę z fotką. Chyba nie wybaczysz mi mojej głupoty...Ale rozumiem Cię i mogę tylko pisać PRZEPRASZAM! Juz nie podbijam tego wątku w górę. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mam pytanie techniczne 23.10.04, 17:23 To czy teraz mozna Ci nawtykac (dla treningu), a Ty ani sie nie obrazisz ani nie odburkniesz czyms nieprzystojnym? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ide spac ... 23.10.04, 17:29 szal masz wspanialy ale co sie stalo umfanie?? wziela proszki? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Ide cos zjesc 23.10.04, 17:46 Moze wreszcie miesko ktos zaczal jesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Żeby zanucić... IP: *.acn.waw.pl 23.10.04, 17:53 ...na melodię "Piosenka jest dobra na wszystko"- proponuję zdrobnić "rower" na "rowerek", bo brakuje 1 sylaby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Ide spac ... 23.10.04, 19:05 Co tam szal... wolę Twoje posty Niechu, których brakuje mi na tym forum! Jeszcze raz przepraszam Cię...zachowałam się, jak beznadziejna debilka! Pozdrawiam cieplutko wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ide spac ... 23.10.04, 20:19 Ni i proszę jaki pozytywny przykład zmieniania świata na lepsze - na początek od siebie :) To ja też się przyłączam i przepraszam wszystkich których uraziłem :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ide spac ... 23.10.04, 23:14 a dlaczego nie napisales, ze sie wszyscy na ten szal dla Ciebie skladalismy? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ide spac ... 23.10.04, 23:13 umfana napisała: > Buggi cieplutko pozdrawiam!!! > Przepraszam wszystkich, których uraziłam swoimi zwariowanymi postami. Dobrze to i ja pozdrowie Cie serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ide spac ... 23.10.04, 23:26 niech napisała: > Ostal mi sie ino szal... Ale wieszać się nie będziesz? --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ide spac ... 23.10.04, 23:55 sebpl napisał: > niech napisała: > > > Ostal mi sie ino szal... > > > Ale wieszać się nie będziesz? No wiesz???? > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ide spac ... 23.10.04, 23:53 "Ostal mi sie ino szal" Co za dramaturgia!!!! Nie przesadzasz? Dziewczyna z urlopu wrócila, moze sobie na nim wszystko przemyslala, Moze sie zakochala? Trzeba gest docenic...No chyb, ze to cisza przed burza... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Szal mi Ciebie 24.10.04, 01:34 niech napisała: > Ostal mi sie ino szal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewazneKto Wstawajcie, szkoda dnia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 01:06 Czy Wy się już położyliście, czy jeszcze nie wstaliście? Odpowiedz Link Zgłoś