Dodaj do ulubionych

agencje Metropolis i WindaLift

IP: *.chello.pl 26.10.04, 10:52
Czesc!
czy ktos wspolpracowal z tymi agencjami?? czy te ich castingi a potem robienie portfolio to nie jest wyciaganie kasy??? bo po jedenym castingu powiedzieli ze chca ze mna wspolpracowac ale najpierw portfolio. czy to nie sciema?? pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: agencje Metropolis i WindaLift IP: 212.244.131.* 26.10.04, 10:57
      aaaaaaaaaaa
      • Gość: b Re: agencje Metropolis i WindaLift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:00
        bbbbbbbbbbbbbbbbb
    • Gość: Ania Re: agencje Metropolis i WindaLift IP: *.chello.pl 10.11.04, 16:59
      No właśnie mam ten sam problem, wczoraj odbył sie casting i dziś dowiedziałam
      się że zostałam wybrana. Nie mam portfolio a zaproponowano mi wykonanie go za
      600 zł. I co tu robić??? Czy to nie są jacyś naciągacze?
    • Gość: bolek Re: agencje Metropolis i WindaLift IP: *.softel.elblag.pl 10.11.04, 20:45
      a czy powiedzieli ci ze maja juz sesje zdjeciowa na bilbordy za 3,5 tys zl?bo
      mi tak.mysle ze to sciema.porzadne agencje wykonuja portfolio chyba za
      darmo...czekam na inne opinie
      • elciak83 Re: agencje Metropolis i WindaLift 19.01.05, 16:09
        Nie wiem czy nie jest za późno, ale ostrzegam przed firmą WindaLift. Zrobią
        kiepskie zdjęcia a bilbordów nie bedzie. Mitez to proponowali! Nie dajcie sie
        nabrać.
        • pan_pndzelek Re: agencje Metropolis i WindaLift 19.01.05, 16:27
          A nie wpadło ci do głowy, że po prostu jesteś brzydka jak noc listopadowa? I
          dlatego cię nie chcą? Jak chcesz być "modelką" to idź do Czarka Mończyka,
          potarzasz się w kisielu trochę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka