kixx 27.10.04, 21:41 wydaje mi sie,ze tytul moglby byc inny np Wyroki na chuliganow ale to tylko taka mala dygresja ogolnie to jest dobry krok,w ten sposob trzeba walczyc z debilizmem na wszystkich sadionach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Białogwardzista [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do białogwardzisty Re: Wyroki dla kibiców Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 05:09 Siedzą w mamrze będziesz mógł płodzić podobne bzdety, zainteresuj nimi mandarynkę ,zostaniesz naddwornym poetą Ich Troje!!! Wisełka -Legła 3:1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wyroki dla kibiców Legii 27.10.04, 22:46 i jeszcze jedno mi wydaje ten artykul nie powien byc w podportalu sport bo nie wiem,co ma wspolego ze sportem grupa kryminalistow Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wyroki dla kibiców Legii 28.10.04, 08:59 To jest sport masowy, amatorski. A na poważnie, to tytuł cholernie nietrafiony i aż głupio, że kibice Polonii to zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wyroki dla kibiców Legii 28.10.04, 09:06 Zauwazyli bo jak widze Was kibicow Polonii bardzo interesuje wszystko co zwiazane z Legia.Czasami bardziej niz to co sie dzieje w Waszym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wyroki dla kibiców Legii 28.10.04, 10:42 Legia mnie średnio interesuje, ale nie obawiaj się, że bardziej niż Polonia. Natomiast bardzo mnie interesuje przepędzanie przestępcow ze stadionów. Niezależnie od koloru szalika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO Tak tak j.karolak to widac ze Legia IP: 213.17.245.* 29.10.04, 10:15 cie srednio interesuje...pewnie dlatego zawsze cie pełno we wszystkich tematach z nia zwiazanych ps Jak wroci B. na konwiktorska to mu powiedz co masz do powiedzenia apropos bandytow Pozdro dla kiboli (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utytre Re: Wyroki dla kibiców Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:15 Nawet żona Chovanca Wie, że Legia to franca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Wyroki dla kibiców Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:45 Tylko trzech? To jeszcze 9997 zostało i spokój będzie w okolicach Torwaru i na podmiejskich stacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goc(L)aW Re: Wyroki dla kibiców Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:09 A Goc(L)aW siedzi i czyta..... (bez komentarza dla kilku postow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Wyroki dla kibiców Legii IP: *.warszawa.tktelekom.pl 29.10.04, 00:03 Powinni dostac jedynie sluszna kare czyli KS Odpowiedz Link Zgłoś