j_karolak 03.11.04, 09:23 Sprawiedliwość dziejowa i wszelaka inna niestety po raz kolejny nie zatriumfuje i Legia wygra 2:1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patryg1 Re: DERBY!!! (obstawiamy wynik) 03.11.04, 10:00 j_karolak napisał: > Sprawiedliwość dziejowa i wszelaka inna niestety po raz kolejny nie > zatriumfuje i Legia wygra 2:1. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: DERBY!!! (obstawiamy wynik) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:33 0:0. Biorąc pod uwagę żenującą formę Legii i "osiągnięcia" Polonii na wyjazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: DERBY!!! (obstawiamy wynik) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:38 cw..ownia : Polonia 0 : 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: DERBY!!! (obstawiamy wynik) IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 15:36 Legia 0-1 Polonia oczywiscie jesli w ataku u przyjaciol zza miedzy nadal bedzie gral Wlodarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ typer z plusem 03.11.04, 17:43 Oj bez kontuzjowanych i Surmy będzie mocno ciężko. Gdyby grał Jóźwiak i Surma byłbym spokojniejszy (sic) niby niemożliwe, ale jak widzę kto będzie grał zamiast nich to o matko !! (Dariusz D., który powinien dać sobie spokój z piłką i wrócić do wojska i Jacek M. który jest dobry jedynie do chodzenia po boisku). Ale jako wieczny optymista: Legia WARSZAWA vs Polonia WARSZAWA 2-0 (Włodar, Sagan - a co!!!!) i tradycyjnie pozostale wyniki: Amica Wronki - Górnik Łęczna 1-0 Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 2-1 Cracovia - Wisła Płock 1-1 Odra Wodzisław - GKS Katowice 2-0 Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1-1 Lech Poznań - Dyskobolia Grodzisk 1-1 Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: typer z plusem 03.11.04, 17:55 Legia WARSZAWA vs Polonia WARSZAWA 6-0 A co ? xxxxxx ten xxxxxxxx klub ..............i nie napisze nic wiecej bo cisna mi sie na klawiature takie slowa ze wstyd:) Amica Wronki - Górnik Łęczna 2-0 Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 0-1 Cracovia - Wisła Płock 1-1 Odra Wodzisław - GKS Katowice 2-1 Górnik Zabrze - Wisła Kraków 0-1 Lech Poznań - Dyskobolia Grodzisk 2-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: typer z plusem IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 18:38 > Legia Polonia 0-1 > Amica Wronki - Górnik Łęczna 3-1 > Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1-2 > Cracovia - Wisła Płock 2-1 > Odra Wodzisław - GKS Katowice 1-1 > Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1-3 > Lech Poznań - Dyskobolia Grodzisk 1-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: typer z plusem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 18:53 Legia Polonia 2-1 Amica Wronki - Górnik Łęczna 3-2 Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1-2 Cracovia - Wisła Płock 2-2 Odra Wodzisław - GKS Katowice 2-1 Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań - Dyskobolia Grodzisk 1-3 Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: typer z plusem 03.11.04, 19:20 Legia-Polonia 1-0 Amica - Górnik Ł. 2-0 Zagłębie-Pogoń 2-0 Cracovia-Wisła P. 1-0 Odra-GKS 2-1 Górnik Z.-Wisła K. 0-2 Lech-Groclin 1-1 Odpowiedz Link Zgłoś
atob Panowi spokojnie :) 03.11.04, 18:33 j_karolak napisał: > Sprawiedliwość dziejowa i wszelaka inna niestety po raz kolejny nie > zatriumfuje i Legia wygra 2:1. Zespół napięcia przedderbowego Dane tu przedstawione mają jedynie wartość informacyjną i nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej. Napięcie przedderbowe, nazywane również zespołem napięcia przedderbowego, jest zespołem objawów fizycznych i emocjonalnych, pojawiających się na 7-1 dni przed rozpoczęciem się meczu derbowego. Powraca ono - w sposób możliwy do przewidzenia - w dniu meczu, z natężeniem okolo 90 minuty spotkania. Zespół częściej występuje u mezczyzn w wieku lat dwudziestu lub trzydziestu kilku. Bez względu na to, jak bardzo jest dokuczliwy, nie jest on poważnym schorzeniem. objawy Objawy fizyczne: głowy i mięśni, mdłości, wymioty, problemy z oddychaniem, problemy skórne, obrzęk dłoni i stóp wskutek zatrzymania wody w organizmie i wzrost masy ciała. Objawy emocjonalne: niepokój, trudności z koncentracją, depresja, zmęczenie, drażliwość, senność, brak zainteresowania seksem, zmiany nastroju i napięcie. Przyczyny Nie są w pełni poznane, ale przypisuje się je zmianom hormonalnym wystepujacym u kibicow pilki noznej . Brak równowagi hormonalnej może nasilać się wskutek spożycia alkoholu, dużych ilości kawy i herbaty, braku ćwiczeń fizycznych, niedoborów witaminowo-mineralnych, palenia papierosów, stresu lub spożywania słodyczy. Co możesz zrobić Nic. Naucz się radzić sobie z zespołem napięcia przedderbowego jako z częścią sezonu pilkarskiego Przestań palić, unikaj alkoholu Ogranicz ilość kofeiny, aby zmniejszyć pobudliwość Stosuj zrównoważoną dietę o małej zawartości tłuszczu. Zmniejsz ilość soli na kilka dni przed derbami, aby zmniejszyć wzdęcia i obrzęki Ćwicz regularnie Unikaj stresu; naucz się technik relaksacyjnych Przyjmuj suplementy witaminowe-mineralne, jeśli brak tych składników w twojej diecie Przyjmuj leki przeciwbólowe dostępne bez recepty Jeśli nie jesteś pewny, czy twoje dolegliwości są objawem zespołu napięcia przedderbowego, zasięgnij porady lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch warszawy Re: DERBY!!! (obstawiamy wynik) IP: *.vicu.utoronto.ca 03.11.04, 22:12 Ostanio bylo 7:2 dla nas ale teraz chyba bedzie skromniej... Stawiam na minimalistyczne 1:0 dla wojskowych. Niech tradycji stanie sie zadosc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Wiadomosci okolo derbowe :):):) ale b.wazne :):):) 04.11.04, 08:40 - Wszyscy chętni do obejrzenia meczu muszą mieć dokumenty tożsamości i być trzeźwi. Osoby podejrzanie zachowujące się, poddane zostaną badaniu alkomatem. Jeżeli będą miały powyżej pół promila - stracą bilet lub karnet. Na jedno ze spotkań nie wpuściliśmy około dwustu pijanych. Mamy także system, który umożliwia wyławianie z tłumu kibiców, tych z zakazem stadionowym. Wszyscy już wiedzą, że nie warto ryzykować - przekonuje Dziewulski. REszta artykulu tutaj : www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=13&news_id=51179 Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wiadomosci okolo derbowe :):):) ale b.wazne : 04.11.04, 09:35 No Ty Atob chyba już wiesz że nie należy ryzykować;> Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wiadomosci okolo derbowe :):):) ale b.wazne : 04.11.04, 15:41 Tak bywa w zyciu Coz warte byloby zycie bez troszke ryzyka:)? Ale jutro nie ryzykuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wiadomosci okolo derbowe :):):) ale b.wazne : 04.11.04, 21:35 To co...jak zwykle w Ź?? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wiadomosci okolo derbowe :):):) ale b.wazne : 05.11.04, 06:54 Oczywiscie :)Ja bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftblst Re: DERBY!!! (obstawiamy wynik) IP: *.local.pl / 217.11.143.* 05.11.04, 17:01 0:0, wziąwszy poprawke na pogodę. Może byc niezła kopanina;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ 4-1!!!!!!!!!!!!! 05.11.04, 22:53 Uhhh warto było stracić głos. W sumie to kiepska ta Polonia, tak się napinali a tutaj legionmiści czasami wjeżdżali w ich obronę aż miło było patrzeć, a że Legia jakiejś świetnej formy nie ma to duza również sprawka obrońców z konwiktorskiej. Czasami tylko patrzyli się na siebie co mają robić. a z przodu jedyny co walczył to tylko Imeh. Ale dość o Polonii. Ładny strzał Smolińskiego - huknął z takiego bombla. A już krzyczałem coś niedobrego na Włodara za zmarnowanie takiej okazji. Było widać jeszcze sporo błędów i nieporozumień, ale nie ma to jak przełamać się w meczu z Polonią:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 4-1!!!!!!!!!!!!! 06.11.04, 13:57 Dokladnie :) I w sumie bylem najblizej trafienia wyniku :) Teraz mnie zastanawia kiedy przelamie sie Wladarczyk...bo na dzisiejszy dzien jego pseudonim boiskowy pasuje do niego jak ulal...niestety.Ale mam wrazenie ze jak to nastapi to kazdy bramkaz bedzie drzal na mysl ze bedzie gral przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: 4-1!!!!!!!!!!!!! 06.11.04, 16:58 Szkoda że trochę się Włodarczykowi dostało na trybunach. NIe ma co go dołować, bo jaki z niego snajper mogliśmy się przekonać na wiosnę, a teraz niestety jest bez formy. Miałem obawy przed tym meczem, okazały się bezpodstawne, bo przeciwnik był tak słaby że nawet nie wiem czy Legia się rzeczywiście przełamała. Odpowiedź dostaniemy w najbliższym meczu, bo wyjazd do Katowic wcale nie będzie łatweijszy niż mecz derbowy Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 4-1!!!!!!!!!!!!! 06.11.04, 18:17 patryg1 napisał: > Szkoda że trochę się Włodarczykowi dostało na trybunach. NIe ma co go dołować, > bo jaki z niego snajper mogliśmy się przekonać na wiosnę, Zgadzam sie calkowicie .Jezeli ktos chce wyrazic dezaprobate to niech poprostu nie dziekuje mu za gre oklaskami jak schodzi z boiska. Niestety łaska kibica na pstrym koniu jezdzi:) > Miałem obawy przed tym meczem, okazały się bezpodstawne, bo > przeciwnik był tak słaby że nawet nie wiem czy Legia się rzeczywiście > przełamała. Odpowiedź dostaniemy w najbliższym meczu, bo wyjazd do Katowic wcal > e > nie będzie łatweijszy niż mecz derbowy MAsz racje ale ...bardzo sie przydalo takie zwycienstwo.Pewnie ze ze slaba Polonia ale zawsze zwycienstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ WYNIKI typerka 08.11.04, 20:07 Wyniki 11 kolejki: Atob - 3 Mike - 5 (tylko dlatego że trafiłem wynik Amiki) Kixx - 6 (trafiony wynik Wisły K.) Calagan - 3 patryg1 - 5 j_karolak - 1 :)) Po 11 kolejkach: Mike - 50pkt Kixx - 43pkt Atob - 42pkt Calagan - 38pkt patryg1 - 15pkt Nightcrawler - 4pkt j_karolak - 1 ftblst - 0pkt Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: WYNIKI typerka 09.11.04, 11:03 Jak widze dopadla mnie zadyszka na koniec rundy :)prawie jak pilkarzy Legii:) Odpowiedz Link Zgłoś