Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 19:37 zapowiada sie chyba niezła burza, niebo sie zaciemniło, wiatr zaczął wiać i samoloty zmierzające na Okęcie latają bardzo nisko, chyba zapowiada sie pokaz błyskawic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: BURZA !!!! 27.08.01, 21:07 Mało mnie nie zmiotło wietrzysko. Całe szczęście, że nieźle trzymam się ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: BURZA !!!! IP: *.mnc.pl 27.08.01, 22:46 Taka była burza, ze aż Chmurka w Wiadomościach na balkonik nie wyszła (pierwszy raz od niepamiętnych czasów)! U nas też przylało i przywiało, ale już jest spokojnie. Pozdrowienia z Łodzi dla stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: BURZA !!!! IP: *.zigzag.pl 27.08.01, 23:05 Stolica tez pozdrawia! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: BURZA !!!! 28.08.01, 09:15 U mnie tez lało i wiało. Zrobiła się czarna noc. Okna pozamykałam. A dzis jest zzimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BURZA !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:18 podobno w Poznaniu sobie nieźle poczynała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: BURZA !!!! IP: *.acn.waw.pl 28.08.01, 12:25 Czyzby sie pozbylismy komarow ? moze utonely ? moze sie przstraszyly piorunow i odlecialy ? moze je piorun trafil i splonely ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi po burzy......... IP: *.system.net.pl 28.08.01, 13:59 płynąłem busem 189 przez tunele we Włochach. Fajnie było, choć to nie Wenecja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BURZA !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 17:14 na szczęscie tym razem w obyło sie bez ofiar Odpowiedz Link Zgłoś