Gość: Topola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 23:23 :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Zielono mi. 02.05.02, 08:25 A pogoda rozśpiewana, a na chmurze bal do rana, gada woda i sitowie że my mamy sie ku sobie....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Zielono mi. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:44 pieknie taki tekst od rana poprawia humor - milego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Zielono mi. 02.05.02, 08:53 A wzajemnie, piękny maj ...a w maju zwykłem jeździć na przedniej platformie tramwaju... więcej nie pamiętam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Zielono mi. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 09:15 a mnie przypomniala sie ta melodia no i wokaliza od rana ,slow poza tymi kilkoma nie pamietam i nie pamietam kto spiewal piosenke,ale jak pomrucze jeszcze troche to pewnie i to sobie przypomne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
antyeela Re: Zielono mi. 06.05.02, 14:57 pani eela napisała: > A wzajemnie, piękny maj > > ...a w maju zwykłem jeździć na przedniej platformie tramwaju... > > więcej nie pamiętam :-( stad wniosek, ze pani eela przed wojna byla mezczyzna. dlaczego nam pani o tym nie opowiedziala pani eelu? to takie piekne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Zielono mi. IP: 217.153.15.* 06.05.02, 15:35 Marzę o spacerku po lesie, moczeniu nóżek w rzece i wpatrywaniu się w słoneczko... a tu jeszcze tyle pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś