Dodaj do ulubionych

Pytanko o film - help please!!!

IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 09:26
Witam wszystkich :-)

Blagam, jesli ktos byl w kinie na "Noi Albinoi", czy (oczywiscie oprocz
polskich napisow), dialogi sa po islandzku czy po angielsku???

Staram sie pojsc na cos z dziewczyna - Wegierka, no i maly problem, bo
przeciez wspolnie mowimy tylko po angielsku...

Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam i milego dnia -

P. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Re: Pytanko o film - help please!!! IP: *.chello.pl 23.11.04, 09:47
      Te...a jak siem bzykajom Wengierki? Dobre som w te klocki?
    • Gość: perry Re: Pytanko o film - help please!!! IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 10:29
      Up - to dla mnie dzis sprawa zycia i smierci!!!
      • buggi Re: Pytanko o film - help please!!! 23.11.04, 10:38
        Gość portalu: perry napisał(a):

> Up - to dla mnie dzis sprawa zycia i smierci!!!

Hmmmm, jesli nie pojawi sie na tym forum nikt z odpowiedzia, pozostaje zapytac
        gdzies indziej, lub zmienic plany ( czytaj: film) na dzisiejszy wieczór.
        Wpadles jak sliwka (wegierka) w kompot;) Powodzenia.
        • Gość: perry Re: Pytanko o film - help please!!! IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 10:42
          Fakt, zawsze pozostaje jakas np. kolejna galeria / kolejny wieczor w
          restauracji, albo i w domu, tyle ze po prostu wymieklem, jak kupilem "wspanialy
          inaczej" WIK (co sie stalo z IKSem???) na listopad, i jest po prostu taka kicha
          ze rece opadaja, az mi przed nia wstyd...

Pozdrowionka & milego dzionka.

P.
          • buggi Re: Pytanko o film - help please!!! 23.11.04, 10:48

> Fakt, zawsze pozostaje jakas np. kolejna galeria / kolejny wieczor w
            > restauracji, albo i w domu, tyle ze po prostu wymieklem, jak
            kupilem "wspanialy
            >
            > inaczej" WIK (co sie stalo z IKSem???) na listopad, i jest po prostu taka
            kicha
            >
            > ze rece opadaja, az mi przed nia wstyd...
            >
            > Pozdrowionka & milego dzionka.

Ja w takich mometach zawsze sobie powtarzam: nie ma tego zlego...
            Moze nie rezygnuj z wypadu do kina, jesli juz w taki sposób chcesz spedzic
            wieczór z dziewczyna. Zmien repertuar tylko.
            • d.z Re: nie wiem na ile pomogę ale... 23.11.04, 10:51
              Jeśli wiesz w jakim kinie film jest "grany" to wystarczy zadzwonić do tego kina
              i zapytać zwyczajnie...
              Ja bym tak zrobił...
              • buggi Re: nie wiem na ile pomogę ale... 23.11.04, 10:55
                d.z napisał:

> Jeśli wiesz w jakim kinie film jest "grany" to wystarczy zadzwonić do tego
                kina
                >
                > i zapytać zwyczajnie...
                > Ja bym tak zrobił...

To jest swietny pomysl, Darku.
              • Gość: perry Re: nie wiem na ile pomogę ale... IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 10:57
                Dzieki, d.z. - tyle ze dzwonie tam juz ktoras z rzedu godzine...
            • Gość: perry Re: Pytanko o film - help please!!! IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 10:56
              Jasne, tyle ze my "przerobilismy" juz chyba wszystko, co mozna u nas robic, i
              to przez prawie 2 tygodnie, wlacznie z wypadami do Torunia, Krakowa, itp...

Coz, najwyzej znow jakas restauracja (bo pod tym wzgledem - i wyboru towarow w
              sklepach - bijemy o sto dlugosci Budapeszt) i tak do soboty, czyli pozegnania.

I a propos, czy naprawde nie istnieje zaden informator oprocz WIK? Przeciez
              maja tam tak "pelne" informacje, ze naprawde zal nawet tych paru zlotych
              wydac...

Pozdrowionka - P.
              • pan_pndzelek Re: Pytanko o film - help please!!! 23.11.04, 11:09
                > Jasne, tyle ze my "przerobilismy" juz chyba wszystko, co mozna u nas robic, i
                > Pozdrowionka - P.

To może już najwyższa pora przejść do rzeczy? Powiedz jej "szeretlek" i do
                dzieła...
                • Gość: perry Re: Pytanko o film - help please!!! IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 11:23
                  Ha ha, to akurat slysze dosc czesto, nawet z dodatkiem "nagyon", a mowie tez,
                  tylko w "inszym" jezyku :-)

To inaczej - co polecacie "na miescie" na jutro i pojutrze? Mnie juz rece
                  opadly...

• pan_pndzelek Re: Pytanko o film - help please!!! 23.11.04, 11:31
                    > Ha ha, to akurat slysze dosc czesto, nawet z dodatkiem "nagyon", a mowie tez,
                    > tylko w "inszym" jezyku :-)

;) A tak poważnie to tu:

www.noi-themovie.com/
                    znajdziesz trailera. I on Ci chyba odpowie na pytanie...
                    • Gość: perry Re: Pytanko o film - help please!!! IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 11:32
                      Koszonom szepen!!! :-)))
                      • pan_pndzelek Re: Pytanko o film - help please!!! 23.11.04, 11:33
                        Szio...
              • masuma A musi byc film? 23.11.04, 11:36
                Może co innego Cię zainteresuje?

www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_041123/warszawa_a_9.html#3
                Old Timers, Namysłowski?

:)
                • Gość: perry Re: A musi byc film? IP: *.mi.gov.pl 23.11.04, 11:52
                  Dzieki serdeczne, akurat jazz lubimy oboje, a teraz do roboty, panie perry! :-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka