nocomment 28.08.01, 14:27 Bo czy lubicie piwo chyba nie muszę się pytać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocomment Re: Wasze ulubione piwo 28.08.01, 14:29 ...kto go nie lubi. Ja preferuję Żywca i Złotego Bażanta (niestety trudno go u nas dostać). Dobre są też Pilsner Uruquell, Brok, Królewskie i to z CK Browaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Wasze ulubione piwo IP: 195.187.84.* 28.08.01, 15:28 Tyskie ponad wszystkie, a poza tym Żywiec, Lech, Faxe i Złoty Bażant (wersja słowacka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wasze ulubione piwo IP: *.dialup.tiscalinet.it 28.08.01, 21:23 nocomment napisał(a): > ...kto go nie lubi. Ja preferuję Żywca i Złotego Bażanta (niestety trudno go u > nas dostać). Dobre są też Pilsner Uruquell, Brok, Królewskie i to z CK Browaru. Nocomment, ile piwka wypijasz na miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Wasze ulubione piwo 29.08.01, 10:42 Gość portalu: gosc napisał(a): > nocomment napisał(a): > > > ...kto go nie lubi. Ja preferuję Żywca i Złotego Bażanta (niestety trudno > go u > > nas dostać). Dobre są też Pilsner Uruquell, Brok, Królewskie i to z CK Bro > waru. > > Nocomment, ile piwka wypijasz na miesiac? Nie za dużo, nie za mało...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Wasze ulubione piwo 28.08.01, 14:46 Gość portalu: motor napisał(a): > Królewskie TRZY STRZELIŁEM!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Wasze ulubione piwo IP: *.chello.pl 28.08.01, 14:51 Dla mnie zdecydowanie najlepszy z polskich piw jest Żywiec. Złoty Bażant rozlewany w Leżajsku jest do d..., ale oryginalny słowacki OK. Lubię też Pilsnera i Budwaisera (tylko czeskiego oczywiście), a z polskich toleruję Okocim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Wasze ulubione piwo IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 14:54 Żywiec, Fax, Heineken, Zloty Hrad (czy jakoś tak to się pisze)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Wasze ulubione piwo IP: 62.67.80.* 10.09.01, 20:13 ZAPOMNIALES ""MOCZ"" TO TWOJE PIWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzol Re: Wasze ulubione piwo IP: 157.25.119.* 28.08.01, 15:16 Żywiec, Tyskie, Hoegaarden i Jupiler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Wasze ulubione piwo IP: *.basf-ag.de 28.08.01, 15:44 Krolewskie, Zloty Bazant ze Slowacji, Tatra, Zywiec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Wasze ulubione piwo IP: *.acn.waw.pl 28.08.01, 16:04 A ja lubie... reddsa :) zaraz odezwie sie zapewne glos pana Pasjo ktory powie ze to nie zasluguje na miano piwa :) ale ja je lubie :) a poza tym tyskie, lech i tatra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Wasze ulubione piwo IP: 130.225.149.* 28.08.01, 16:44 Z polskich: Heweliusz, ale beczkowy. I Zywiec. Niezly jest czasem Lech. Dobry Magnat z "Piasta" - nie wiem czy jeszce do dostania. Ze swiatowych : Grřn Tuborg, wszystkie weizenbiery, Paulaner. No i Guinness!!! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Wasze ulubione piwo 28.08.01, 16:47 Racja - Guiness jest OK. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Wasze ulubione piwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 10:26 a ja lubię Warkę Strong i ostatnio Reddsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Wasze ulubione piwo IP: *.bull.com.pl 29.08.01, 10:37 A ja polecam wszystkim Heweliusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Wasze ulubione piwo IP: 212.244.146.* 29.08.01, 12:03 JA mnatomiast polecam Stronga Wareckiego albo Bossa z Witnicy - to drugie (boss) to czarny porter, mam fantastyczny smak. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aligator Re: Wasze ulubione piwo IP: *.wszim.edu.pl 06.09.01, 12:18 Gość portalu: Renata napisał(a): > a ja lubię Warkę Strong i ostatnio Reddsa. Kobieto! Swieta racja! Moze byc tez Leszek... Brovar ruless!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Wasze ulubione piwo IP: 195.187.84.* 29.08.01, 12:10 A tak z innej beczki - piliście kiedyś Dragona (z Leader Price)? To dopiero jest świństwo!!! Troche lepsze jest to w półtoralitrowej plastikowej butelce (niby z Czech, ale ja nie bardzo w to wierzę)! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wasze ulubione piwo IP: *.wsisiz.edu.pl 29.08.01, 14:39 Dragon jest paskudny kupilem kiedys dla proby i do dzisiaj mam niesmak.Najlepszym dla mnie trunkiem jest okocim mocny chociaz lubie tez lecha mocnego(tylko trzeba uwazac bo zwalaja z nog)ze slabszych smakuje mi faxx.Musze powiedziec,ze pijalem piwo w kilku krajach np.w niemczech smakowal mi kelsch a pilsner mniej gdyz jest bardziej slodkawy, w bylym NRD bylo dobre piwo wernesgrune oraz popularny volbieer ale z beczki(niemcy zracali uwage na rozlewnie czy pochodilo z sud czy nort-bo nort mial lepsza wode).Czeskie piwo tez jest bardzo dobre i chwalone przez smakoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Wasze ulubione piwo IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 15:15 Ja tam sie delektuje kazdym piwem :)) w zasadzie nie ma znaczenia jakie .. i tak kazda dostawaa jest inna i nie ma sie co przywiazywac do marki tak ja to zrobilem ostatnio do Tyskie`go Nie akceptuje tylko Reeds`a , Heveliusa , Warki strong i nie zabardzo Krolewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Wasze ulubione piwo IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 19:43 a ja lubię Reddsa i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Wasze ulubione piwo IP: *.basf-ag.de 30.08.01, 09:48 Co Wy chcecie od Dragona?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wasze ulubione piwo IP: *.pentor.com.pl 30.08.01, 15:04 najlepsze: 1. Królewskie 2. Żywiec 3. Palm 4. Leżajsk 5. Specjal a najgorsze: 1. 10,5 2. Warka 3. Lech 4. wszystkie wynalazki typu Corona, Desperados itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sony Re: Wasze ulubione piwo IP: *.ic.net.pl 31.08.01, 08:06 1.Kujawiak 2.Pilsner 3.Leżajsk Jeżeli nie piliście Kujawiaka to proponuję degustację . To jest czarny koń wśród polskich piw. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Wasze ulubione piwo/Paskudztwa piwne IP: *.chem.ou.dk 30.08.01, 11:13 Gość portalu: zet napisał(a): > A tak z innej beczki - piliście kiedyś Dragona (z Leader Price)? To dopiero > jest świństwo!!! Troche lepsze jest to w półtoralitrowej plastikowej butelce > (niby z Czech, ale ja nie bardzo w to wierzę)! :)) Uuu, zet, lista piwopodobnych paskudztw ("kelner, czy ten kon ma cukrzyce?!") jest dluga. Ale na jej czele u mnie jest, uwazasz, bezalholowy amerykanski Budweiser. Mhhgrhh :-((( Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Wasze ulubione piwo/Paskudztwa piwne IP: 195.187.84.* 30.08.01, 15:18 Jak to jest, że bezalkoholowe piwo przeważnie jest wstrętne? Paskudne ponad ludzkie pojęcie!!!! do alkoholowych paskudztw dołączam 1. Jabłonowo 23 2. Kuntersztyn 3. Power Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Wasze ulubione piwo IP: *.system.net.pl 30.08.01, 10:06 W upalne popołudnie zmrożony Żywczyk, a do długich dyskusji w pubie ciemny, gęsty Guiness, ewentualnie Alle. Bo ja piwo smakuję, a nie żłopię : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RD Re: Wasze ulubione piwo IP: 193.59.106.* 30.08.01, 10:52 nocomment napisał(a): > Bo czy lubicie piwo chyba nie muszę się pytać... Cerna Hora (tmave), Velkomoravsky Kozel oraz Łomża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: Wasze ulubione piwo IP: 217.98.116.* 30.08.01, 21:54 Piwa belgijskie "en masse", a w szczególności Geuze, Kriek, Kasteel, Grimbergen, Fruit Defendu, większość piw Trapistów a i tak nie wymienię nawet małej części z nich. Poza Belgią cenię sobie niemieckie Eku28 (ale musi być mocno schłodzone) i piwa irlandzkie. Z polskich Warka, Tyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wasze ulubione piwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 22:44 a ja lubie wszystkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Wasze ulubione piwo IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.09.01, 22:09 Bo czy lubicie piwo chyba nie muszę się pytać... oczywiście bezalkoholowe! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-15 Re: Wasze ulubione piwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 22:12 Beczkowe "no names"- "Pod rurą" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mattik Re: Wasze ulubione piwo IP: *.*.*.* 05.09.01, 09:01 A Grolscha to nikt nie pije?????????? Rany ... a to taki dobry napoj :) A z naszych to ostatnio Tyskie i Zywiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Re: Wasze ulubione piwo IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 15:14 Haberbusch, znaczy się "Król" i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloom Re: Wasze ulubione piwo IP: *.chello.pl 06.09.01, 23:42 1. Amstel 2. 10,5 3. Lech Odpowiedz Link Zgłoś