Dodaj do ulubionych

Warszawska radość z rewolucji

IP: *.chello.pl 26.11.04, 01:53
juto o 18 pod ambasadą, a w sobote koncert!!! gdz 16 pod belwederem! wszyscy
beda, badzcie wszyscy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wolnaukraina wolnaukraina IP: *.chello.pl 26.11.04, 01:54
      www.wolnaukraina.pl
    • Gość: eryk77 UKRAINA JEST TRENDY,NIE TO CO CZECZENIA IP: *.futuro.pl 26.11.04, 02:00
      dziwna ta moda.
      • Gość: pkin Re: UKRAINA JEST TRENDY,NIE TO CO CZECZENIA IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 02:28
        To prawda. Tyle, że na Ukrainie takie protesty w Warszawie mogą coś dać. A dla
        mieszkańców Groznego nie będzie to żadna pomoc. Ja słyszę często jak moja babcia
        modli się za Czeczenów, tak partyzantów i rodziny, jak i rosyjskich żołnierzy w
        Czeczenii, którzy nie wiedzą zupełnie dlaczego nie ma ich w domu. Dla mnie to
        jest większe wsparcie niż głośne protesty. poza tym, jak sprawa czeczeńska była
        głośna to w Polsce zawiązało się mnóstwo komitetów, były protesty pod ambasadą i
        próby założenia radia, na które Rosja się nie zgodziła, a raczej pogroziła paluchem.
        Niestety rządzą nami w dużej mierze media i protestuje się przeciw temu, co
        pokaże się w CNN i TVN24, a nie przeciw największej niesprawiedliwości z jaką na
        świecie mamy obecnie do czynienia.
        A pomyśl o Afryce, ile tam jest miejsc, którym już zupełnie nikt się nie
        interesuje. Tam są tragedie, które nikogo nie obchodzą, a wiele ludzi widzi je
        jako daleki świat, nieważny dla polaka. Ukraina jest blisko, jest historycznie z
        nami związana i te protesty są medialnie doskonałe, bo radosne, ale i pełne
        patosu i wielkich uczuć braterstwa i wolności. Produkt idealny dla wiadomości co
        pół godziny
      • Gość: ab mijająca moda IP: *.crowley.pl 26.11.04, 10:41
        O Czeczeńcach z czasem zaczęto mówić nie jako o bojowcach, ale terrorystach.
        Zastanawiam się, kiedy więc Juszczenko przestanie być demokratą i zacznie być
        faszystą i nacjonalistą i może wtedy minie ta moda.
        Wszystkim, którzy chcieliby zbulwersować się i obrazić się za to, co tu
        napisałem, chcę powiedzieć, że nie wyrażam tu swojej opinii, ale przywołuję to,
        co już można usłyszeć wśród ludzi i w mediach.
    • Gość: Damian Re: Warszawska radość z rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 02:35
      Najbardziej mnie wzruszaja pod ambasada starsze kobiety z Ukrainy, ktore
      przyjechaly tu ciezko pracowac, a znajduja sily i czas, zeby tu jeszcze przyjsc
      i protestowac. Mialem niesamowita radosc zamieszac flage na rece pomnika
      Szewczenki. Potem ukrainski wieszcz zostal dodatkowo przystrojony pomaranczowym
      szalikiem. KIJOW-WARSZAWA WSPOLNA SPRAWA!
      • Gość: Pielęgniarz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 06:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: TomT CZY KTOŚ Z WAWY PLANUJE WYJAZD DO LWOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:41
      Jakaś grupa pojechała demonstrować wynika z danych na gazeta.pl. Czy może
      jeszcze ktoś planuje wyjechać? Czy może utworzy się jakaś grupa? Nie znam ani
      rosyjskiego, ani ukraińskiego, ale tam się tworzy historia!! Gdyby ktoś
      wyjeżdżał, znał miejsce gdzie można przenocować we Lwowie etc to proszę o
      kontakt na maila tomasztadla@WYTNIJ.TO.gazeta.pl
      • Gość: warszawski Re: CZY KTOŚ Z WAWY PLANUJE WYJAZD DO LWOWA? IP: *.carlson.com 29.11.04, 18:28
        durniu jeden historia to tworzyla sie w czasie powstania warszwaskiego
        ciemnoto z koziej wolki
        i chlpcy czyli bandziory z ukrainy wlasowscy i inn ustaszawcy jak przystalo na
        bandzioro w ukrainy z historia sie rozprawiali palac bezbronnych na woli
        idioto idz sie leczyc bo jestes psychiczny
    • Gość: Grzegorz Re: Warszawska radość z rewolucji IP: 203.93.123.* 26.11.04, 15:00
      Tam się dzieje historia a ja jestem w Pekinie! Ale mam, na szczęscie,
      pomarańczową podkoszulkę i jutro ją zakładam!
      • Gość: warszawski Re: Warszawska radość z rewolucji IP: *.carlson.com 26.11.04, 21:16
        durniu jestes w pekinie a gdzie byles jak ukrainci wyzynali powstancow
        to byla nasza rewolucja durnoto
        moze poczekamu na ustashowcow mamy in do odplacenia za palenie zywcewm
        powstancwo na woli nie ciesz sie glupi durniu bo nie ma z czyego
    • Gość: adamo Re: Warszawska radość z rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:12
      będę na manifestacji, pozdrawiam Wszystkich
    • Gość: burza a szto z niemi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:44
      a kombatanci z UPA też będą? takie milutikije starowinki, hehehe
    • Gość: deSade Re: Warszawska radość z rewolucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:55
      "troche sie bałem, że spadne ale to wielka radość uczestniczyc w rewolucji"
      zesrac sie mozna ze śmiechu, więcej takich za przeproszeniem "rewolucjonistów"
      buhahahaha
      • zielonki Re: Warszawska radość z rewolucji 26.11.04, 18:45
        Kiedy ktoś pyta mnie jak można prawdziwie i pięknie przeżyć swoje życie
        odpowiadam: życie które zaczyna się na łonie słońca, życie w którym człowiek
        wiecznie walczy i zachowuje lojalność wobec Partii i Liderów narodu jest
        najpiękniejszym życiem jakie człowiek może sobie wymarzyć.
    • Gość: Realista Czy wy wiecie kogo popieracie mądrzy inaczej ;-) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 22:36
      Juszczenkę popiera i ma na niego duży wpływ organizaja UNO-UNSO (czciciele
      katów Polaków z Wołynia i innych zbrodni banderowców).Sam Juszczenko jako
      burmistrz Tarnopola nazwał jedną z ulic imieniem dywizji SS Galizien(SS
      Hałyczyna).To jego zwolennicy niszczą ślady polskości na Ukrainie i
      przeciwstawiają się restauracji Cmentarza Orląt Lwowskich.To, że ktoś nazywa
      się demokratą nie znaczy,że nim jest.
      • Gość: hahaha Re: Czy wy wiecie kogo popieracie mądrzy inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:11
        Hahahha, Juszczenko burmistrzem Tarnopola :))) To było dobre. A jeżeli chodzi o
        UNA-UNSO to mieli oni własnego kandydata w wyborach, który jawnie krytykował
        Juszczenkę. Więc proszę nie siać tu zamieszania i nie robić z Juszczenki
        nacjonalisty w złym tego słowa znaczeniu.

PS. Ilu jeszcze oszołomów żyje na tym świecie ???
        • Gość: Realista Sprawdzaj fakty!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.04, 11:29
          Juszczenko był burmistrzem Tarnopola w swojej karierze, tak jak był już
          premierem!Tak na marginesie - na stioisku z jego gadżetami w kolorze orange w
          Kijowie(Andrijewskij Spusk, 5.11.04) widziałem też gazetkę o ładnym
          tytule "Banderowiec".I to by było na tyle...
    • Gość: MOJO WOLNY TYBET, WOLNY IRAK, WOLNA PALESTYNA I CZECZEN IP: *.aster.pl 27.11.04, 11:30
      WOLNY TYBET, WOLNY IRAK, WOLNA PALESTYNA I CZECZENIA!!!
    • pan_pndzelek WOLNA PLASTELINA! WOLNA PLASTELINA! 27.11.04, 11:34
      WOLNA PLASTELINA! WOLNA PLASTELINA! Arafat umarł, kredki żyją!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: czerepacha www.moje.friko.pl LWÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:05
      Zapraszam!
    • Gość: rd i robimy z siebie pajaców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:22
      Po co się mieszamy w wewnętrzne sprawy suwerennego państwa? Rozumiem sprzeciw
      przeciwko sfałszowanym wyborom ale żeby odrazu pikietować, banda polityków leci
      już na ukrainę, nasz pREZYDENT nie wszystkich Polaków jako Pierwszy. Po co i za
      co! a za miesiąc BĘDZIEMY UMIERAĆ ZA UKRAINĘ?? Wystarczyła izolacja i
      nieuznanie nowych władz Ukrainy tak jak robi to zachód. A my ładujemy się z
      buciorami i robimy pikniki jak w starożytnym Rzymie IGRZYSK I CHLEBA! Tylko co
      jeśli to nas rzucą na pożarcie????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka