jaa_ga 05.12.04, 00:11 Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie! A kto zdrowia nie wypije, niech go piorun trzaśnie, o! PS. Serdeczności wszelkie od jaa_gi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:14 O ile pamiętam, to buggi ma urodziny 7 grudnia, a Ty 17-go! Czy może coś po- kręciłam? Jeśli dzisiaj są urodziny buggi, to dlaczego nie zaprosiła nas na ten torcik z trzydziestoma świeczkami??? Dzisiaj pijmy zdrowie wszystkich Baś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:18 :))))))))) No to przyjdzie nam świętować do 7-go, bo coś mi się pokręciło:))) PS. Moje serdeczności są NIE TYLKO urodzinowe, zresztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:22 Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby urodziny trwały trzy dni! W takim miłym towarzystwie jak nasze, to i mogą nawet tydzień trwać! Ponuracy wykluczeni, kwiaty i prezenty mogą zostawiać na wycieraczce, za próg ich jednak nie wpuś- cimy. Chyba, że przejdą szybki kurs rozweselający :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:29 Pamiętam, że Buggi lubi wino. Szczególnie takie ze specjalnego szczepu winogron, które rosną w ogrodach Shiraz:) Skąd je wziąć? Nie mam pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:32 Moze nie jest takie popularne jak cabernet ale bez wiekszego klopotu mozna je dostac. To glowny produkt autralijskiego winiarstwa - nie trzeba wcale kosztowac sie na francuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:33 To Shiraz jest w Australii?! he he Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:34 Syrah jest w Iranie - stamtad pochodzi ten szczep. Ale Shiraz (pisownia australijska) jest najpopularniejszym szczepem wlasnie w Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:40 Ktoś pewnie skosztował tę ambrozję smaku w Iranie, a potem przewiózł bez kwarantanny jedno winogronko do Australii:)) PS. Na pewno tak nie było, ale gdyby tak było, to by dopiero było! ::))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:43 Grono ktos przywiozl juz w czasach rzymskich. Do doliny Rodanu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:50 Ależ w tamtych czasach ludzie przeszli... Wygląda na to, że to wtedy wymyślono tramping. PS. Kolejny przeszczep :))))) PS. Że nie wspomnę o grupie ugro-fińskiej he he Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:22 Sto lat... sexu, 20... pysznego gotowania, 40... uśmiechu na co dzień, 50... szczęścia co dzień, 2 lata... refleksji... i 200... szczęścia z każdą chwilą przebudzenia! (Opcyjnie: 3 lata słuchania Franka Kimono, 20 lat Cohena, 40 Bossa Novy, 10 Anny Marii Jopek, 60 Smooth Jazzu, 1 rok słuchania przemówień Gomułki) P.S. Proporcje można u mnie wynegocjować, po udowodnieniu spełnienia choć jednego wyżej wymienionego warunku! --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:26 A ile życzysz lat wspólnego pożycia z nami na tym forum? Ciekawa jestem od ilu lat już się znacie? Czy sto lat seksu nie wydaje Ci się za bardzo nużące:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:31 Nużące to jest dopiero 100 lat bez seksu! --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:32 A 100 lat autoseksu? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:33 Ale po 90-tce to buggi będzie musiała zaglądać do słownika i czytać, co to jest "seks", bo na pewno zapomni znaczenie tego słowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:35 Proponuję kompromis: 50. Góra!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:37 A jaki warunek spełniłaś, że negocjujesz? --- Śladami kota Fil3emona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:39 Na pewno włączyła Bossę Novę do poduszki i ... stwierdziła, że to przyjemniejsze od czułych szeptów ... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:43 Hmmm.... dobrze że mi przypomniałaś 110 lat czułych szeptów do uszka... --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:44 Jezuuu, nie każcie mi słuchać 10 lat Jopek, pliiizzz.... PS. Mogę zamienić na Serafińską? PS2. A od bossa novy - Astrud Gilberto:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:48 Do wyboru masz jeszcze Adriannę Calcanhotto, Dianę Krall z zamianą na 3 lata Rahmstein ;) (Grechuta, Umer, Czyżykiewic - poza konkursem) --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 18:00 Serafinska calkiem przyjemnie spiewa. Moze beda z niej ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:58 sebpl napisał: > Sto lat... sexu, 20... pysznego gotowania, 40... uśmiechu na co dzień, 50... > szczęścia co dzień, 2 lata... refleksji... i 200... szczęścia z każdą chwilą > przebudzenia! > (Opcyjnie: 3 lata słuchania Franka Kimono, 20 lat Cohena, 40 Bossa Novy, 10 > Anny Marii Jopek, 60 Smooth Jazzu, 1 rok słuchania przemówień Gomułki) > > P.S. Proporcje można u mnie wynegocjować, po udowodnieniu spełnienia choć > jednego wyżej wymienionego warunku! > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Czy ja moge wynegocjowac i zrezygnowac jako i Jaaga zrezygnowala z Jopkowej? Franek Kimono przejdzie, bo tam Filemon pomialkiwaniem swym w chórkach robi. Jazz dziala mi na nerwy. Zamieniam go na muzyke hiszpanska, badz reosyjskie ballady, tudziez ruletke. Z insze zyczenia serdecznie dziekuje. Przyda sie i sex i gotowanie i usmiech i refleksja, kiedy u schylku w fotelu bujanym z pledem na nogach sobie siedem i o forum tem pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 01:03 Hmm... skoro wolisz zamiast jazzu słuchać "Nie wierte pechotie"... to koniecznie musisz się wybrać na Krym. Kto wie... może partnerem do tańca przy "Topolennij puch, puch, puch..." będę własnie ja... ;) --- Śladami ko0ta Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 01:09 sebpl napisał: > Hmm... skoro wolisz zamiast jazzu słuchać "Nie wierte pechotie"... to > koniecznie musisz się wybrać na Krym. > Kto wie... może partnerem do tańca przy "Topolennij puch, puch, puch..." będę > własnie ja... ;) Nie no z Toba Sebpl, to ja Pole Monole plus Coca Cole zatancze, bo przy salsie to pewnie po palcach depczesz. > > --- > Śladami ko0ta Filemona tup... tup... tup... > Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 01:15 Hmm... kiedyś uczyłem się "street jazzu" i tam owszem chodziło się na palcach, ale swoich. Natomiast co do deptania po palcach partnerek, jest mi to obce, ponieważ w tańcu partnerkę traktuję jak żeglarz - ja jestem grotmasztem ona jak żagiel. Ja trzymam tempo, partnerka natomiast kierunek i dynamikę. Cała sztuczka polega na tym, by prowadzić, ale być elastycznym i nie zboczyć z kursu ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) IP: *.chello.pl 06.12.04, 13:19 To i ja zycze Ci wszystkiego najlepszego, no 200 lat sexu, hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A co W yscie z tym sexem? 06.12.04, 13:25 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > To i ja zycze Ci wszystkiego najlepszego, no 200 lat sexu, hehehe... Fuzzy, "fenks" fenks" za zyczenia:))) Ps O i tu widac róznice miedzy kobietami i mezczyznami. Kobiety subtelnie zycza zdrowia, szczescia, pomysnosci. Panowie tylko sexu. Sex i sex rowna sie dwanascie. > > > Pozdrawiam, > Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: A co W yscie z tym sexem? IP: *.chello.pl 06.12.04, 23:32 No tak, pewnie nie lubicie tego sexu, hehehe... A róznice miedzy kobietami a mezczyznami sa i to znaczne, tylko tych pierwszych(czytaj kobiet) nie jestem w stanie zrozumiec, co nie zmienia faktu, ze je uwielbiam. Tylko, zeby chocby troche ze wzajemnoscia, hehehe... Pozdrawiam i tym razem zycze 200 lat W ZRDOWIU I SZCZESCIU, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: A co W yscie z tym sexem? 06.12.04, 23:53 Hmm.. mężczyźni są bardziej lapidarni w wyrażaniu uczuć i ponieważ zdrowie i szczęście kojarzy im się z seksem, wolą w jednym słowie zawrzeć swe szczere życzenia. Kobiety natomiast to co lapidarne i piękne, lubią eufemistycznie określać - w tym przypadku słowami - zdrowiem i szczęściem. Tak więc jak zwał, tak zwał: Jeszcze raz, 200 LAT!!! --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sebplku 07.12.04, 10:26 sebpl napisał: > Hmm.. mężczyźni są bardziej lapidarni w wyrażaniu uczuć i ponieważ zdrowie i > szczęście kojarzy im się z seksem, wolą w jednym słowie zawrzeć swe szczere > życzenia. > > Kobiety natomiast to co lapidarne i piękne, lubią eufemistycznie określać - w > tym przypadku słowami - zdrowiem i szczęściem. > > Tak więc jak zwał, tak zwał: > > Jeszcze raz, 200 LAT!!! ►Kurcze, nie móglbys tego "p" kolo "b" na insza litere zamienic? Jezyk sobie lamie. Sebolku, albo Sebulku ( Cebulku?) lepiej brzmi i do czytania lepsiejsze. > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: A co W yscie z tym sexem? IP: *.chello.pl 07.12.04, 12:09 Masz racjce, w 200% tylko po stylu Twoich postów myslalem, ze jestes facetem, Hehehe... sorky, A... jak sie trafi ladna, madra i bogata, to sa to juz szczty meskiego szczescia, hehehe... Pozdrawiam i jeszcze raz zycze Buggi zdrowia i szczescia, bo to chyba wlasnie dzis sa jej urodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: No Fuzzy poczekaj!!!!;) 07.12.04, 12:47 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > Masz racjce, w 200% tylko po stylu Twoich postów myslalem, ze jestes facetem, > Hehehe... sorky, ►znaczy produkuje meskie posty????!!!! Z wasami pewnie i broda do pasa!!!!! Uwierz mi, ze pozory myla. Niczym wszak nie przypominam moich wlasnych postów. > A... jak sie trafi ladna, madra i bogata, to sa to juz szczty meskiego > szczescia, hehehe... ►i tak po roku wspolnego pozycia wyjdzie z niej zolza jakich malo....bo my kobiety juz takie jestesmy ;) Bogata? Nie gadaj. Was przeciez krew zalewa, jesli kobieta zarabia od Was wiecej. A jesli do tego leszym samochodem jezdzi i lepiej taki prowadzi to trafienie przez szlag murowany. > > Pozdrawiam i jeszcze raz zycze Buggi zdrowia i szczescia, bo to chyba wlasnie > dzis sa jej urodziny!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: No Fuzzy poczekaj!!!!;) IP: *.chello.pl 07.12.04, 15:29 buggi!!! Pomylilas rekawice, tylko dobrze, ze byly puste, bo nie zranily mnie w ogóle. Isc teraz do szpitala, uchowaj Boze, no chyba, ze w Londynie!!!. Hehehe... Odpowiadalem na posta sebpl, a Ty, ze jestes Kobieta, to od razu wyczulem. I tu od razu poczulem do Ciebie sympatie, tak jak ja czuje do wszystkich Kobiet. Tylko, zeby z wzajwmnoscia... Buggi, nie pij za duzo, dzis to rozumiem, no ale sama wiesz, hehehe.... Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego najlepszego, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fuzzulku 07.12.04, 10:18 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > No tak, pewnie nie lubicie tego sexu, hehehe... ► noooo ( tu: krece mlynka palcami, ku podlodze spozierajac ) lubimy, lubimy ten sex, aczkolwiek w lepszej jakosci, niz Wy. Nie na "lapucapu" znaczy sie i nie byle jak i z byle kim ( bez urazy) I zwróc uwage na to, ze nie stawiam przy wapowiedzi mojej znaczka "puszczam oko;)" A róznice miedzy kobietami a > mezczyznami sa i to znaczne, tylko tych pierwszych(czytaj kobiet) nie jestem w > stanie zrozumiec, co nie zmienia faktu, ze je uwielbiam. Tylko, zeby chocby > troche ze wzajemnoscia, hehehe... ►no no no, bez falszywych skromnosci prosze. > > Pozdrawiam i tym razem zycze 200 lat W ZRDOWIU I SZCZESCIU, > Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 00:43 Jaa_go droga, co postawiłaś na stół, bo jakoś dzisiaj widzę jak przez mgłę ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 00:47 moje urodziny sa dopiero siódmego grudnia. Nic to, przyjmuje zyczenia juz teraz, pieknie za nie Wszystkim dziekujac. Tylko nie pytajacie, ile lat koncze;) PS Jago, Tobie szczególnie, bo pamietalas. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 00:52 Tutaj owacje na stojąco, uroczyste zdmuchiwanie świeczek, grzecznościowe pocałunki cheek to cheek... wypełniane karnecików na najbliższy taniec... --- Śladami kota Filemona tup... miau... tup... miau, mrauu.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 00:54 ... aha... obowiązkowo na stół wjeżdza Shiraz... --- Śladami kota Filemoan tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kobieta jest zawsze piękna i młoda - 05.12.04, 00:54 - tylko te daty w kalendarzu przeskakują w zastraszającym tempie. W takim razie wpraszamy się na przedurodzinowe śniadanko! Dla mnie jajecznica z pomidorkiem i kiełbaską leśniczego! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kobieta jest zawsze piękna i młoda - 05.12.04, 01:02 pra_gosia napisała: > - tylko te daty w kalendarzu przeskakują w zastraszającym tempie. > W takim razie wpraszamy się na przedurodzinowe śniadanko! > Dla mnie jajecznica z pomidorkiem i kiełbaską leśniczego! a co do jajecznicy? Bawarka, bo wino jeszcze w piwnicy lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kobieta jest zawsze piękna i młoda - 05.12.04, 01:09 Eh..jak się rodzinnie zrobiło...:) mój (obecnie już 27-letni) Synuś mówił na bawarkę nie inaczej, jak barbarka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 00:55 :))))))) pamiętałaś, pamiętałaś, ale nie do końca he he To wszystko przez szczególnie miły dzień dzisiejszy: moja najmłodsza siostrzyczka to Barbarka:))))))) Buggi droga:) Z całego serca życzę Ci spełnienia marzeń najskrytszych I wiele dobrych, jasnych dni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 01:01 Dziekuje dziekuje...no normalnie sie zarumienilam. Moze latem jakie spotkanie forumowe na czesc wszystkich "sczelców" wyprawic by sie dalo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 01:04 Hmm... jak latem... to i pewnie jakiś "bliźniak" się załapie na krzywy ryj :) --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 01:05 Podobno nie ma rzeczy niemożliwych, Buggi...:) A jeśli do tego proponujesz lato, no to co my na to, Łuczniczki? he he Rymnijcie se:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 01:07 A bo zima to jakos mi nie po drodze...brrrr. Ja to letnia dziewczyna jestem. Goraca to nawet nie, ale letnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 01:12 Nie ma to, jak temperatura pokojowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nooo dziekuje , ale 05.12.04, 10:44 z "goraca" to ja raczej o "w goracej wodzie kapana" myslalam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r To w końcu Buggi dziś ma urodziny, czy 7-go? 05.12.04, 01:13 Ale co tam, ja też przyłączam się so życzeń, licząc na jakiegoś drinka i kawałek torta. A tu masz prezent: pierścionek z brylantem wielkim jak jajo nietoperza. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 12:46 Spełnienia najskrytszych marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 21:13 sloggi napisał: > Spełnienia najskrytszych marzeń. Droggi Sloggi, im rzadziej na forum bywasz, tym cieplej Cie na nim witam. Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 05.12.04, 14:00 Wszystkiego najlepszego Buggi! Moc spełnienia marzeń!!! @}-`,-`,-`,-- Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Urodziny pojutrze, życzenia od wczoraj :))) 05.12.04, 18:54 Dzisiaj rano wstałam, w okienko spojrzałam, no i ... napisałam!!! Sto lat, sto lat droga Buggi, niech Twój żywot będzie długi, rozpędzimy smutku smugi, byś nie zeszła na plan drugi! Bądź na pierwszym i tańcz boogie, od śmiechu się zanoś Buggi, a najlepiej wpadnij w długi ... stan miłosny, lecz nie w długi! Pra_gosia (też Łuczniczka - nie wiem, czy wiecie, ale dla kobiety to najciekawszy znak na świecie!) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pra Gosiu 05.12.04, 21:12 jestes zlota :)))) Wszyscy jestescie zloci:))) Serdeczne podziekowania za przemile zyczenia. Wasza Buggi. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Do Mikołaja! 06.12.04, 11:35 Drogi Mikołaju! Bardzo Cię proszę, abyś dzisiaj "ozłocił" wszystkich złotych, a szczególnie wszystkich ... złotoustych! Z podziękowaniem za ... złoty prezent - Pra_gosia Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Mikołaja! 06.12.04, 11:47 pra_gosia napisała: > Drogi Mikołaju! > Bardzo Cię proszę, abyś dzisiaj "ozłocił" wszystkich złotych, a szczególnie > wszystkich ... złotoustych! Z podziękowaniem za ... złoty prezent - Pra_gosia ale nie zloc nam zebów, bardzo prosimy. Zlote zeby sa out. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Do Mikołaja! 06.12.04, 13:13 Złote zęby - absolutnie nie!!! Ale chciałabym znać złote myśli wszystkich mądrych ludzi na tym świecie, bo uwielbiam aforyzmy!!! MIkołaju - przy okazji ozłocenia - oświeć mnie także! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 06.12.04, 15:38 Wszystkiego Najlepszego z okazji 21. urodzin życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - dziś są Twoje Urodziny :)) 07.12.04, 00:47 ZACZĘŁO SIĘ!!! --- Filemon, wprowadź tort, podaj Shiraz, puść świąteczną muzykę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Buggi - dziś NAPRAWDĘ są Twoje Urodziny :)) IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 01:06 Niech Ci się darzy we wszystkim, Buggi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To moze 07.12.04, 10:11 kochani poprosze Was wszystkich o skopiowanie kazdy wlasnego postu z uprzednio zlozonymi zyczeniami, tak by pojawily sie one z odpowiednia data siódmego grudnia ;) W ten sposób zaoszczedzimy sobie powtórnych grzecznosi i cmok - nonsensow w raczke. Ja ze swojej strony obiecuje skopiowac wszystkie moje posty z podziekowaniami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: To moze 07.12.04, 10:19 Gorzej jak to kopiowanie, skonczy sie gdzies 7 stycznia. Wtedy mozna odniesc wrazenie, ze codzinnie obchodzisz urodziny, w przypadku podtrzymywania watku przez 365 dni w roku bylabys najstarsza ziemianka - ale chyba nie o to chodzi. PS. Wszystkiego najlepszego! A teraz ide sobie nalac cos do szklanki, by wzniesc toast. Rokuje to pogorszeniem jakosci moich postow. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Poniewczasie i ja!!! 07.12.04, 13:20 Wszystkiego najlepszego czego mógłbym życzyć i sobie (to takie najszczersze z najszczerszych życzeń) czyli: dużo wódki, dużo dziewczyn i dużo pieniędzy... a właściwie nie tyle dużo co MNÓSTWO!!! Sto lat w sumie też, choć nie wiem czy to jest dobre życzenie... Odpowiedz Link Zgłoś