Dodaj do ulubionych

Pytanie na Spisie

IP: 212.141.155.* 13.05.02, 13:00
...Oburzające jest również pytanie szesnastoletnich dziewcząt m.in. o
liczbę "partnerów seksualnych".

Polska to jednak kraj rzadzony przez debili. Ludzie, dlaczego dajecie soba tak
pomiatac?
Niedawno przezylem spis w UE. Najbardziej osobiste pytanie dotyczylo
obywatelstwa, zawodu i godziny wyjazdu do pracy. Nie bylo nic o jezyku,
narodowosci, zyciu rodzinnym.
Obserwuj wątek
    • eela Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:04
      Gość portalu: opt napisał(a):

> ...Oburzające jest również pytanie szesnastoletnich dziewcząt m.in. o
      > liczbę "partnerów seksualnych".
      >
      > Polska to jednak kraj rzadzony przez debili. Ludzie, dlaczego dajecie soba tak
      > pomiatac?

Cos ci się pokręciło. Na pewno nikt 16-letnich dziewczyn nie będzie o to pytać
      • sloggi Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:06
        Może pytać nie będzie, ale takie pytanie znajduje się w ankiecie.
        • zakompleksiony Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:08
          Ja się nie wstydzę liczby swych partnerek. Mogę powiedzieć było ich dwie albo
          jedna - nie pamiętam, bo i tak nie ma co wspominać!!!
          • sloggi Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:12
            Wcale im się nie dziwię, zakompleksiony typie
      • Gość: opt Re: Pytanie na Spisie IP: 212.141.155.* 13.05.02, 13:07
        eela napisał(a):

> Gość portalu: opt napisał(a):
        >
        > > ...Oburzające jest również pytanie szesnastoletnich dziewcząt m.in. o
        > > liczbę "partnerów seksualnych".
        > >
        > > Polska to jednak kraj rzadzony przez debili. Ludzie, dlaczego dajecie soba
        > tak
        > > pomiatac?
        >
        > Cos ci się pokręciło. Na pewno nikt 16-letnich dziewczyn nie będzie o to pytać

To byl cytat z prasy, z dzisiejszego wydania internetoego Naszego Dziennika.

• eela Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:30
          Przypuszczam, ze jest to pytanie z części D, która jest opcjonalna.
        • tomjakub Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:51

> To byl cytat z prasy, z dzisiejszego wydania internetoego Naszego Dziennika.

Tym formularzem sa objete kobiety od 16 roku zycia i jest to formularz
          dobrowolny. Obstawiam ze tego juz nie napisali.

Tomasz "Jakubek" Jakubowski
          • Gość: mati Re: Jakubek? IP: 193.109.226.* 14.05.02, 13:46
            Jakubek z 23 Pomarańczarni?
            • tomjakub Re: Jakubek? 14.05.02, 19:11
              Gość portalu: mati napisał(a):

> Jakubek z 23 Pomarańczarni?

Tak, ale o odpowiedz z kim mam przyjemnosc poprosze na priva.

• Gość: mati Re: Jakubek? IP: 193.109.226.* 15.05.02, 08:54
                duzo wody uplynelo, nie wiem nawet czy m,nie skojarzysz
                Jestem Agata, przyjaciolka Sylwii, bylismy kiedys razem w Jaminach
                • tomjakub Re: Jakubek? 15.05.02, 16:02
                  Gość portalu: mati napisał(a):

> duzo wody uplynelo, nie wiem nawet czy m,nie skojarzysz
                  > Jestem Agata, przyjaciolka Sylwii, bylismy kiedys razem w Jaminach

Szczerze mowiac to kojarze tylko jedna osobe, ktora by mi pasowala ;-)
                  Powiedz mi tylko czy lubilem sie znecac nad Twoimi wlosami ;-) Jesli tak to
                  kojarze, jesli nie to nie kojarze ;-)

P.S. Napisz do mnie pod email tomjakub@poczta.gazeta.pl
              • Gość: mati Re: Jakubek? IP: 193.109.226.* 15.05.02, 08:55
                oj sorry nie doczytalam uwaznie, ale i tak nie wim jak to zrobic...:(
                przepraszam
      • indris Nieskończoność 13.05.02, 13:08
        "Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota, z tym, że co do
        Wszechświata opinie są podzielone" - powiedział Einstein.
        Nie jest to więc niemożliwe, aczkolwiek kretyńskie - bo odpowiedź jest
        absolutnie nieweryfikowalna.
        • tassman spis u tassmana :))))) 13.05.02, 13:11
          Nie mam sie co obawiać pytań pana ankietera na spisie bo:
          - ja bedę siedział wygodnie w fotelu z browcem w jednej rączce w drugiej z
          pilotem,
          - pan ankieter będzie stał pod moimi drzwiami, postuka, popuka, podzwoni, wytrze
          buty w wycieraczkę.....i po spisie hehehehehehe

tassman:)
          • Gość: ann.k Re: spis u tassmana :))))) IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 13.05.02, 13:16
            no wlasnie ja tez nie mam ochoty ani czasu na czytanie bzdetnej instrukcji
            obslugi wypelniania bzdetnej ankiety, zeby pozniej te ankiete wypelnic;
            dowiedzialam sie jednak ostatnio, ze nie mozna nie wziac udzialu, bo maja prawo
            wlepic jakas tam kare za uchylenie sie... prawda li to? czy tak tylko strasza?
            • tassman Re: spis u tassmana :))))) 13.05.02, 13:28

Annka,

Nie mów ze sie boisz kary od państwa polskiego !!! "Państwa"
              błahahahahahahahahahahah...
              Nie bój żaby, żaba w wodzie nie ubodzie :))))
              Kara hahahahaha
            • tomjakub Re: spis u tassmana :))))) 13.05.02, 14:28
              Gość portalu: ann.k napisał(a):

> dowiedzialam sie jednak ostatnio, ze nie mozna nie wziac udzialu, bo maja prawo
              > wlepic jakas tam kare za uchylenie sie... prawda li to? czy tak tylko strasza?

W Ustawie o Spisie Powszechnym (Dziennik Ustaw z 14 stycznia 2000 roku) nie ma
              zadnej mowy o karach. Jest tylko napisane ze to obowiazek. Natomiast o karze mowi
              artykul 57 Ustawy o Statystyce Publicznej z dnia 29 czerwca 1995 r.:
              "Kto wbrew obowiązkowi odmawia wykonania obowiązku statystycznego albo udzielenia
              informacji w spisie powszechnym lub innym badaniu statystycznym, podlega
              grzywnie. "

• Gość: krecik Re: spis u tassmana :))))) IP: 193.109.226.* 15.05.02, 15:54
              a czemu nie poswiecvic jednak godzinki ze swego zycia by wspoltworzyc obraz
              spoleczeństwa?
          • Gość: Ivi Re: spis u tassmana :))))) IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 13:20
            Pewnie, bo gdyby można było wygrać luksusowe auto, chałupę i roczną pensję, to
            byś pewnie prosił, żeby cię spisać. Wypełniacie setki ankiet i nawet tego nie
            zauważacie. Kiedyś pewna firma rozesłała pytania (pocztą) dotyczące stanu
            posiadania, zarobków, adresu, telefonu itd. Zdziwiłbyś się ile tysięcy osób na
            to odpowiedziało. No, ale były nagrody, bonifikaty i inne bzdety.
      • brezly Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:28
        eela napisał(a):

>
        > >
        > > Polska to jednak kraj rzadzony przez debili. Ludzie, dlaczego dajecie soba
        > tak
        > > pomiatac?
        >
        > Cos ci się pokręciło. Na pewno nikt 16-letnich dziewczyn nie będzie o to pytać

Zobaczcie:
        www.stat.gov.pl/nsp/nsp-d.pdf

Elu, to dotyczy kobiet w wieku albo od 16 albo od 17 lat. To tam stoi w tym
        forumlarzu. GUSmeni z wdziekiem podkreslaja ze wypelnienie tego formularza jest
        nieobowiazkowe :-))
        Zakompleksiony, te formularze sa tylko dla Pan.
        Z anarchistycznym pozdrowieniem
        B/Y
        • eela Re: Pytanie na Spisie/do brezly 13.05.02, 13:34
          No właśnie tak myslałam i napisałam wyżej, że jest to w części D. Nalezy ja
          całkowicie olać, moim zdaniem, bo pyta tylko i wyłącznie o sprawy najbardziej
          prywatne.

Pozdrawiam
    • tomjakub Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 13:29

Rany, czlowieku. I po cholere burzysz wode. A nie zauwazyles, w glowce
      formularza, ze dany formularz wpelniany jest dobrowolnie, a nie obowiazkowo?
      Wypelnia go ta dziewczyna ktora chce. Wyobraz sobie ze nie jest to takie dziwne,
      skoro zdarzaja sie juz w tym wieku matki.

• Gość: opt Re: Pytanie na Spisie IP: 212.141.155.* 13.05.02, 13:51
        tomjakub napisał(a):

>
        >
        > Rany, czlowieku. I po cholere burzysz wode. A nie zauwazyles, w glowce
        > formularza, ze dany formularz wpelniany jest dobrowolnie, a nie obowiazkowo?
        > Wypelnia go ta dziewczyna ktora chce. Wyobraz sobie ze nie jest to takie dziwne
        > ,
        > skoro zdarzaja sie juz w tym wieku matki.
        >
        > Tomasz "Jakubek" Jakubowski

Dobrowolne czy nie, ja uwazam, ze to skandal i traktowanie ludzi jak bydlo. A
        jeszcze bardziej mnie dziwi, ze teraz kazda glupote uzasadnia sie, "bo tak jest w
        Unii". Jak Miller lub Kwasniewski zarzadzi, ze macie zdejmowac majtki gdy
        zalatwiacie sprawe w urzedzie to naprawde nie wierzcie gdy powiedza wam, ze tak
        jest w UE.

• Gość: Ryx Polskie dziewczęta to straszne DZIWKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 14:15
          Polskie dziewczęta to straszne DZIWKI, ZDZIRY i ŁAJDACZKI.
          Dlatego zachodzi obawa że 16-latkom może już brakować kratek na wpisanie ilości
          partnerów seksualnych.
          Proponuję zacząć od 11-latek, w tym wieku ilość partnerów liczy się jeszcze na
          pojedyńcze sztuki a nie na setki. To się zmieści w ankiecie.
          • Gość: Sindi Re: Polskie dziewczęta to straszne DZIWKI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:43
            Gość portalu: Ryx napisał(a):

> Polskie dziewczęta to straszne DZIWKI, ZDZIRY i ŁAJDACZKI.

A wyobraz sobie buraku, ze te dziwki, zdziry, łajdaczki, to twoja: matka, babka i
            siostra.
        • tassman gacie w urzędzie 13.05.02, 14:37
          > Dobrowolne czy nie, ja uwazam, ze to skandal i traktowanie ludzi jak bydlo. A
          > jeszcze bardziej mnie dziwi, ze teraz kazda glupote uzasadnia sie, "bo tak jest
          > w
          > Unii". Jak Miller lub Kwasniewski zarzadzi, ze macie zdejmowac majtki gdy
          > zalatwiacie sprawe w urzedzie to naprawde nie wierzcie gdy powiedza wam, ze tak
          >
          > jest w UE.

Opt,

To trzeba te gacie sciągać juz w urzędach czy nie?
          A Ryxowi przydałoby sie okopac zdrowo rowa, bo bezcześci dobre imię polskich 16
          latek ;))

• Gość: Ryx Re: gacie w urzędzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 14:44
            Ty tassman, bo jak ja cie kopne w dupe to w powietrzu z głodu zdechniesz.
            Czego bronisz kurestwa polskich dziewcząt?
            • Gość: ann.k Re: gacie w urzędzie IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 13.05.02, 15:13
              a czy ty wiesz, ze zeby dziewczyna zostala kurwa to sie musi z kims puscic i to
              nie raz, a kilkanascie razy i do tego za piemiadze; a wiesz z kim sie puszcza?
              a wyobraz sobie, ze z facetami, ktorych wydajesz sie byc przedstawicielem;
              dziewczyny sie puszczaja, bo maja z kim i jest zapotrzebowanie na te ich
              uslugi; od facetow wlasnie... wiec moze nie mieszajmy kurewstwa w pytanie o
              liczbe partnerow seksualnych dziewczat, bo czy dobrowolne, czy nie, troche to
              nie uchodzi dawac takich ankiet; watkodawca ma racje: skandalem jest zadawanie
              takich pytan bez wzgledu na to czy musimy czy nie, na nie odpowiadac;
              • Gość: Ryx Bełkot ann_k IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 08:29
                Bełkot
                Bełkot
                Bełkot
                Wszystko jednym tchem...
                I do tego jeszcze bez polskich znaków...
                Zastanów się nad sobą...
        • tomjakub Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 14:40

> Dobrowolne czy nie, ja uwazam, ze to skandal i traktowanie ludzi jak bydlo. A
          > jeszcze bardziej mnie dziwi, ze teraz kazda glupote uzasadnia sie, "bo tak jest
          > w "Unii". Jak Miller lub Kwasniewski zarzadzi, ze macie zdejmowac majtki gdy
          > zalatwiacie sprawe w urzedzie to naprawde nie wierzcie gdy powiedza wam, ze tak
          > jest w UE.

Skandalem to by bylo, gdyby to bylo obowiazkowe, to raz. Po drugie widac Twoje
          nastawienie do rzadu i Unii. Nikt nie napisal, ze jest to kopia spisu z Unii
          Europejskiej. Ja sam zas nie raz juz na tym forum w roznych watkach pisalem, ze
          spisy sa takze w UE. Jezeli nie widzisz roznicy, to nie mam zamiaru z Toba
          dyskutowac.

• Gość: opt Re: Pytanie na Spisie IP: 212.141.155.* 13.05.02, 15:07
            tomjakub napisał(a):

>
            > > Dobrowolne czy nie, ja uwazam, ze to skandal i traktowanie ludzi jak bydlo
            > . A
            > > jeszcze bardziej mnie dziwi, ze teraz kazda glupote uzasadnia sie, "bo tak
            > jest
            > > w "Unii". Jak Miller lub Kwasniewski zarzadzi, ze macie zdejmowac majtki g
            > dy
            > > zalatwiacie sprawe w urzedzie to naprawde nie wierzcie gdy powiedza wam, z
            > e tak
            > > jest w UE.
            >
            > Skandalem to by bylo, gdyby to bylo obowiazkowe, to raz. Po drugie widac Twoje
            > nastawienie do rzadu i Unii. Nikt nie napisal, ze jest to kopia spisu z Unii
            > Europejskiej. Ja sam zas nie raz juz na tym forum w roznych watkach pisalem, ze
            >
            > spisy sa takze w UE. Jezeli nie widzisz roznicy, to nie mam zamiaru z Toba
            > dyskutowac.
            >

A moze tez jakies nieobowiazkowe pytanko dla chlopcow od 14 roku zycia? Ile razy
            i ktora reka?

• tomjakub Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 16:06

> A moze tez jakies nieobowiazkowe pytanko dla chlopcow od 14 roku zycia? Ile
              > razy i ktora reka?

Fajne masz argumenty. Robisz z igly widly. Nie bedzie miala panna odpowiadac, to
              niech tego nie robi. Osobiscie uwazam, ze ten formularz jest faktycznie
              absurdalny, ale nie ma co podnosic krzyku. Nikt nie wypelni to nic sie nie stanie.
              A powiem Ci ze spis to wymyslili panowie Buzek i Spolka, poniewaz Ustawa o Spisie
              zostala podpisana w 1999 i 2000 roku. Do nich miej pretensje.

• Gość: opt Re: Pytanie na Spisie IP: 212.141.155.* 13.05.02, 16:31
                tomjakub napisał(a):

>
                > > A moze tez jakies nieobowiazkowe pytanko dla chlopcow od 14 roku zycia? Il
                > e
                > > razy i ktora reka?
                >
                > Fajne masz argumenty. Robisz z igly widly. Nie bedzie miala panna odpowiadac, t
                > o
                > niech tego nie robi. Osobiscie uwazam, ze ten formularz jest faktycznie
                > absurdalny, ale nie ma co podnosic krzyku. Nikt nie wypelni to nic sie nie stan
                > ie.
                > A powiem Ci ze spis to wymyslili panowie Buzek i Spolka, poniewaz Ustawa o Spis
                > ie
                > zostala podpisana w 1999 i 2000 roku. Do nich miej pretensje.
                >

Jeszcze dodaj nieobowiazkowe pytanko dla mamusi i tatusia. Niech cala rodzinka
                sie nacieszy.
                Jakiby nie byl rzad, pytania ukladaly te same komuchy i idioci z tytulami.

• zdzicha Re: Pytanie na Spisie 13.05.02, 22:25
      O rany gościa, to ja mam podjąć wysiłek zliczenia moich wszystkich byłych i
      obecnych??? Nie ma jakichś łatwiejszych pytań w tym spisie cudzołożnic?

zdrv
      zdzicha
      • pacio Re: Pytanie na Spisie 14.05.02, 08:11
        zdzicha napisał(a):

> O rany gościa, to ja mam podjąć wysiłek zliczenia moich wszystkich byłych i
        > obecnych??? Nie ma jakichś łatwiejszych pytań w tym spisie cudzołożnic?
        >
        > zdrv
        > zdzicha

Info dotrze do proboszcza Twojej parafii i z kompa wyskoczy pokuta z ilością
        zdrowasiek, lub rund wokół kościoła :)

Pzdr
        pacio

• tassman spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 08:26
          Właśnie wczoraj próbował mnie nawiedzić gośc z wywieszonym
          identyfikatorem "spiskowiec". A więc zaczęła sie ta cała akcja. Najlepsze jest
          to, że po natarczywych stukaniach, pukaniach powoli przechodzących w delikatny
          łomot otworzyłem wierzeje i pytam go "Słucham pana", a on ze przyszedł bo jest
          spis. Ja mu na to że "mnie to nie interesuje że jest spis, ode mnie i o mnie nic
          sie nie dowie i dziękuje mu za troskę i życze miłego popołudnia". Drzwi sie
          zamknęły.
          Najlepsze jest to, że nikt na moim piętrze w bloku nie wpuścił tego człowieka.
          Czy spis sie więc powiedzie??

• Gość: ann.k Re: spis sie rozpoczął.... IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 14.05.02, 09:49
            wlasnie sie dowiedzialam wczoraj, ze i tak nie wezme udzialu w spisie, poniewaz
            panienka spis(k)owa postanowila nas odwiedzic o godzinie 16, a o tej porze nie
            bedzie mnie w domu:))

co zas do tego pytania, o ktore tu duzo szumu, to podejrzewam iz jest czescia
            tego formularza, ktory pokaza tylko wylosowanym kobietom i chodzi o zrozumienie
            dlaczego jest coraz nizsza "dzietnosc" wsrod polskich kobiet;
            • Gość: zet Re: spis sie rozpoczął.... IP: 195.187.84.* 14.05.02, 11:27
              U mnie spiskowiec miał chodzić między 9 a 11 maja. Może i chodził, nie wiem,
              nie było mnie w domu. W końcu po godz. 16 w słoneczny dzień człowiek ma nieraz
              przyjemniejsze zajęcia niż siedzenie w domu. A rano to jestem w pracy. Nie
              wiem, jak to teraz będzie, nie spiszą mnie, czy co? Nie gwarantuję też, że będę
              siedzieć murem w chałupie między 21 maja a 8 czerwca. Nikt w końcu jeszcze nie
              uchwalił takiego obowiązku.
              • d.z. Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 11:43
                Wczoraj miałem okazję zobaczyć rachmistrza spisowego na Grotach. Całkiem
                przyjemny człowiek tylko moim zdaniem trochę nieśmiały. Jejku jak On będzie
                zadawał te pytania niedyskretne ingerujące niemalże w intymność. Sam chyba spali
                się ze wstydu. Apeluję o trochę wyrozumiałości. "Spisowcy" to też ludzie, którzy
                zarobią (często bardzo ważne dla nich pieniądze) dopiero po wykonaniu swojej
                pracy.
                • eela Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 12:51
                  Możesz się od razu zastrzec, ze na pytania w części D nie odpowiadasz. Zresztą
                  one nie sa dla wszystkich, tylko dla losowo wybranych
                  • Gość: ann.k Re: spis sie rozpoczął.... IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 14.05.02, 13:42
                    hemmmm, obawiam sie, ze d.z. nawet nie dostanie propozycji wypelnienia ankiety
                    D, bo ona jest tylko dla kobiet:)
                    • Gość: żaba Re: spis sie rozpoczął.... IP: 195.94.193.* 14.05.02, 16:06
                      Kurcze............właśnie interesuje mnie , dlaczego ona jest tylko dla
                      kobiet...:))))!
              • eela Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 12:49
                Ja jestem w takiej samej sytuacji. Nie wiem, czy był, czy nie. Mógł chociaz
                kartke zostawić, ze był albo - że będzie. Tez nie wiem, czy w czasie spisu mnie
                zastanie, przeciez nie będe siedziec cały czas w domu.
                • Gość: zet Re: spis sie rozpoczął.... IP: 195.187.84.* 14.05.02, 15:08
                  Eela, a nie wiesz czasem co trzeba zrobić w takim przypadku? Skontaktować się z
                  biurem spisowym, czy zostawić sprawy własnemu biegowi?
                  • eela Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 15:22
                    O kurczę, ale pytanie. Mysle, że własnemu losowi nie ma co zostawiać. Zaraz
                    zapytam na innym portalu faceta od spisu i odpowiem.
                    • eela Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 15:48
                      Tak mi powiedział:

To juz nie jest to Twoj problem. Obowiazkiem rachmistrza jest Cie zlapac i sie
                      umowic. Jesli chcesz, to mozesz sprobowac skontaktowac sie ze swoim biurem
                      spisowym, sytac sie o rachmistrza z Twojego rejonu, to moze podadza Ci jego
                      numer. A po drugie oni maja teraz obchod przedspisowy, ktory trwa do jurta
                      wlacznie, wiec jeszcze ma czas, zeby sie z Toba umowic. A po trzecie, spis
                      bedzie trwal cos okolo 2 tygodni, wiec myle ze ktorys gdzies Cie znajdzie ;-)

i potem dodał na moje pytanie, co bedzie, jeśli bedę się z rachmistrzem mijać
                      czasowo:

Mozesz sprobowac, aby zostawil Ci formularz i instrukcje do wypelnienia u
                      sasiadki, i oddasz mu w ten sam sposob np, w zamknietej kopercie (co by
                      sasiadka nie przeczytala). Mozesz tak sprobowac (mysle). A po drugie dla
                      chcacego nic trudnego ;-)

pozdrawiam :-)
                      • Gość: zet Re: spis sie rozpoczął.... IP: 195.187.84.* 14.05.02, 16:02
                        Dzieki za info. Ale trudno mu będzie mnie złapać. Ja wracam do domu po 22.00
                        więc chyba będę musiała się w trybie przyspieszonym zaprzyjaźnić z sąsiadami.
                      • tomjakub Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 19:18
                        eela napisał(a):

[...]

Elu, ja nie jestem od spisu, ja tylko w Gusie pracuje ;-)) Ale milo mi ze mnie
                        zacytowalas, bo ja dzisiaj wogole na forum nie moglem wejsc.

• tomjakub Re: spis sie rozpoczął.... 14.05.02, 19:14
                Gość portalu: zet napisał(a):

> U mnie spiskowiec miał chodzić między 9 a 11 maja.

Obchod przedspisowy trwa do jutra wlacznie.

• jhbsk Re: Pytanie na Spisie 15.05.02, 10:16
      Może mi ktoś logicznie wyjaśni dlaczego o liczbę partnerów będą pytane kobiety, a mężczyźni nie.
      Podobno mamy równouprawnienie. I nie przyjmuję do wiadomości tzw "dzietności" bo dzieci ma się
      wspólnie a nie w pojedynkę.
      • d.z. Re: Pytanie na Spisie 15.05.02, 11:21
        jhbsk napisał(a):

> Może mi ktoś logicznie wyjaśni dlaczego o liczbę partnerów będą pytane kobiety,
        > a mężczyźni nie.

Hmm... Moim skromnym zdaniem gdyby pytano mężczyzn o liczbę partnerów, to niezły
        skandal mógłby z tego wyniknąć i to jeszcze związany z dyskryminacją
        mniejszości ;))
    • yavorius Re: Pytanie na Spisie 16.05.02, 10:23
      Pokaż mi cwaniaczku pytanie o liczbę partnerów SEKSUALNYCH. To Ci zapłacę 200
      zł. Gówno się znacie, a się mądrzycie. Jak to warszawiacy zresztą. Badanie to
      jest dobrowolne i nie we wszystkich domach. I przeprowadzać je będą kobiety po
      30.
      • jhbsk Re: Pytanie na Spisie 16.05.02, 14:08
        Jak jesteś cwaniaczku taki mądry to odpowiedz dlaczego pytanie dotyczy tylko kobiet???? Czy
        dobrowolne, czy nie to już inna kwestia.,
        • yavorius Re: Pytanie na Spisie 17.05.02, 11:43
          A co, kurwa, ja to układałem?
          • jhbsk Re: Pytanie na Spisie 17.05.02, 13:45
            Gratuluję kultury osobistej.
    • Gość: Redaktor Re: Pytanie na Spisie IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:04
      A jeszcze będą pytać o narodowość. Patrz ukraińskie komentarze do spisów na
      stronie internetowej pisma "Nad Buhom i Narwoju" (Bielsk Podlaski, woj.
      podlaskie)
      free.ngo.pl/nadbuhom
    • Gość: sINDI Re: Pytanie na Spisie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:50

"POLSKA TO BARDZO CIEKAWA KRAJ", NIBY BIALI A PIEPRZA SIE OD MAŁEGO JAK MURZYNI,
      MOZE DLATEGO SA TEZ I TAKIE PYTANIA.
      >
      > Polska to jednak kraj rzadzony przez debili. Ludzie, dlaczego dajecie soba tak
      > pomiatac?
      > Niedawno przezylem spis w UE. Najbardziej osobiste pytanie dotyczylo
      > obywatelstwa, zawodu i godziny wyjazdu do pracy. Nie bylo nic o jezyku,
      > narodowosci, zyciu rodzinnym.

WLASNEI DZIEKI TAKIM DEBILOM JAK TY, KTORZY RUMIENIA SIE W ODPOWIEDZI NA PYTANIA
      O SEKSIE EUROPA UWAZA NAS ZA ZACOFANCOW. A CIEBIE TO PEWNIE BOCIAN PRZYNIOSL. I
      NIE WIEM CO TO MA WSPOLNEGO Z POMIATANIEM...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka