Gość: tulenkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:04 Czy jest może jakaś strona internetowa z informacą o wypadkach, które były np. w Warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: info o wypadkach drogowych IP: 217.153.179.* 24.12.04, 01:37 Jest strona z wypadkami z udziałem komunikacji miejskiej - PRZEGUBOWIEC Odpowiedz Link Zgłoś
zakuty.web Re: info o wypadkach drogowych 24.12.04, 02:25 na tej stronce www.policja.waw.pl/test/komdlamedia.php sa zamieszczane bezposrednio aktualne informacje /serwis uaktualniany nie wiem o jakij porze, ale regularnie/. Jesli ta stronka sie nie zaladuje to na witrynie Stolecznej tez mozna poszukać takiego serwisu www.policja.waw.pl Na tych stronach zazwyczaj Policja informuje o wypadkach, w ktorych brak jest swiadkow. Informacje w tym zakresie rowniez publikuje 'gazeta' na stolecznej stronce: miasta.gazeta.pl/warszawa/0,34862.html tylko, ze tu nazywa sie to 'kronika policyjna' i zazwyczaj podany jest okres jaki publikacja obejmuje; konkretny dzień/weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulenka Re: info o wypadkach drogowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:39 Dzięki za info, ale nie muszę już sprawdzać, bo wiem, że ta osoba zginęła. Niestety..... Tulenka Odpowiedz Link Zgłoś