Dodaj do ulubionych

Szukam jakiejś spox blądyny...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:11
...na imprezkę sylwestrową - jedna imprezka, bez zobowiązań. Ważne, żeby
miała "to i owo", "tu i ówdzie", czyła muzę i wyglądała luzzz, żeby mnie nie
skompromitowała przed brygadą.

Namiary, pls!
Obserwuj wątek
    • buggi Re: Do ortograficznego freak'a 27.12.04, 15:21
      Gość portalu: Raffi napisał(a):

> ...na imprezkę sylwestrową - jedna imprezka, bez zobowiązań. Ważne, żeby
      > miała "to i owo", "tu i ówdzie", czyła muzę i wyglądała luzzz, żeby mnie nie
      > skompromitowała przed brygadą.
      >
      > Namiary, pls!

A nie lepiej najpierw zajac sie poszukiwaniem slownika ortograficznego?
      • sebpl Re: Do ortograficznego freak'a 27.12.04, 15:25
        Bugii, przecież on nie będzie z nią rozmawiał o Heglu. Jak wyjmie gumę do żucia
        w czasie tańca, to już będzie postęp!

---
        Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
        • buggi Re: Do ortograficznego freak'a 27.12.04, 15:29
          sebpl napisał:

> Bugii, przecież on nie będzie z nią rozmawiał o Heglu. Jak wyjmie gumę do
          żucia
          >
          > w czasie tańca, to już będzie postęp!

Ja mam nadzieje, ze on nie mówi, tak jak pisze.

I jeszcze prosi o namiary! Moze ze zdjeciem i w kostiumie kapielowym, co?
          Kurcze, gdybym byla blondynka, zazyczylabym sobie najsampierw swiadectwa z
          ocenami, co by sie przed moja brygada nie skompromitowac;)
          >
          > ---
          > Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
          • pra_gosia Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:33
            Moje namiary to 110-100-125. Czy możesz mi podać swoje namiary czy też rozmiary?
            • buggi Re: Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:37
              pra_gosia napisała:

> Moje namiary to 110-100-125. Czy możesz mi podać swoje namiary czy też
              rozmiary

Na kolana przed Gosia! Starczy Ci za dwie blondyny:))))))
            • Gość: Raffi Re: Nie do wiary - oto moje namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:38

Moje namiary to 110-100-125.

Yo, WTF???!!!
              Potrzebuje spox laske, a nie kolumne naglasniajaca...
              • sebpl Re: Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:43
                A ty już dziadek jesteś? Jaką chcesz leszczynową, czy dębową?

---
              • buggi Re: Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:43
                Gość portalu: Raffi napisał(a):

>
                > Moje namiary to 110-100-125.
                >
                > Yo, WTF???!!!
                > Potrzebuje spox laske, a nie kolumne naglasniajaca...

chachacha, dawaj swoje namiary, bo my potrzebujemy supermana, a nie jakiegos
                klocka z pizza - twarza
              • pra_gosia Na laskę przyjdzie Ci poczekać do ... 27.12.04, 15:44
                ... emerytury, wtedy będziesz potrzebował takiej drewnianej do codziennych
                spacerów. A teraz drogi Raffi sprawdzaj intelekt, a nie obwód w pasie.
                Poza tym bez kolumny nie będzie udanej imprezy. Czyż kolumna Zygmunta
                nie jest urocza?
                • buggi Re: Na laskę przyjdzie Ci poczekać do ... 27.12.04, 15:46
                  pra_gosia napisała:

> ... emerytury, wtedy będziesz potrzebował takiej drewnianej do codziennych
                  > spacerów. A teraz drogi Raffi sprawdzaj intelekt, a nie obwód w pasie.
                  > Poza tym bez kolumny nie będzie udanej imprezy. Czyż kolumna Zygmunta
                  > nie jest urocza?

Gdyby Raffi wiedzial, jakie jestesmy madre i sliczne, na kolanach by nas
                  blagal, bysmy mu towarzyszyc zechcialy.

Raafiii, dawaj swiadectwo ze zdjeciem!!!!
                  • pra_gosia Świadectwo maturalne ... 27.12.04, 15:51
                    ... będzie Twoim Raffi wstępem do naszych serc! Innych też to dotyczy :)
                    • sebpl Re: Świadectwo maturalne ... 27.12.04, 15:54
                      Ja swoje świadectwo sprzedałem Raffiemu. W takim przypadku komu przypadnie
                      wasze towarzystwo?

---
                      • pra_gosia Jeśli nie masz świadectwa maturalnego ... 27.12.04, 16:03
                        ... to możesz dać nam Sebusiu dowód osobisty wraz z dowodem miłości.
                        Od Ciebie to wystarczy!!! :)
                        • sebpl Re: Jeśli nie masz świadectwa maturalnego ... 27.12.04, 16:09
                          Hmmm.... nie chciałbym być faworyzowany.
                          Rafii, to na pewno młody wartościowy człowiek, o nienagannych manierach i
                          szerokich horyzontach myślowych.
                          Dodatkowo jego biegłość posługiwania się Internetem dowodzi jego zaradności i
                          umiejętności radzenia sobie w każdej sytaucji.
                          Młodzieniec zna aktualne slangi modne wśród nastolatków więc będzie czuł się
                          pewnie w każdym towarzystwie i nigdzie na pewno nie pozwoli sobie na "foux pa".
                          Do jego zalet należy również zaliczyć pewność siebie, humor i umiejętność
                          konwersacji - nawet a nieznajomymi osobami.

Noo... nie wiem, czy nie za wsześnie rezygnujesz z jego kandydatury Gosiu.

---
                          • pra_gosia Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:17
                            Jestem zrezygnowana, bowiem zrezygnowałam z tego nadzwyczaj ciekawie zapowiada-
                            jącego się młodego człowieka i z równie ciekawie zapowiadającego się Sylwestra.
                            Z czego to wynikło? Nie jestem b l ą d y n ą, tylko raczej b r e n e t k ą.
                            • buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:44
                              pra_gosia napisała:

> Jestem zrezygnowana, bowiem zrezygnowałam z tego nadzwyczaj ciekawie zapowiada-
                              > jącego się młodego człowieka i z równie ciekawie zapowiadającego się Sylwestra.
                              > Z czego to wynikło? Nie jestem b l ą d y n ą, tylko raczej b r e n e t k ą.

Aha jesli jestes brenetka i sczelcem, jako i ja, to wszystko wyjasnia.
                              Sebcio dowodu pokazac nie chce i za plecami Raffiego sie chowa. To przez pesel,
                              albo zdjecie. Trudno. I bez ddowodu jest uroczy, prawda?
                              • sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:57
                                Ani przez pesel (zaczyna się bardzo podobnie do waszych) ani przez zdjęcie
                                (moją podobiznę możecie sobie oglądać do woli w prestiżowym miesięczniku, w
                                winietce autorskiej stałej rubryki).
                                Za plecami się nie chowam, ewentualnie za swoimi, szerokimi, mogę wam
                                dziewczyny udzielić schronienia :)

---
                                • buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:59
                                  sebpl napisał:

> Ani przez pesel (zaczyna się bardzo podobnie do waszych) ani przez zdjęcie
                                  > (moją podobiznę możecie sobie oglądać do woli w prestiżowym miesięczniku, w
                                  > winietce autorskiej stałej rubryki).
                                  > Za plecami się nie chowam, ewentualnie za swoimi, szerokimi, mogę wam
                                  > dziewczyny udzielić schronienia :)

Ufff jak goraco? Jaki to miesiecznik? Filipinka?:)))))

PS mnie mozesz powiedziec.Na ucho.
                                  >
                                  > ---
                                  • sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 18:08
                                    > Ufff jak goraco? Jaki to miesiecznik? Filipinka?:)))))

A Filipinka jest miesięcznikiem?

> PS mnie mozesz powiedziec.Na ucho.

Tobie Buggi powinny wystarczyć wszystkie zabrena o mnie fakty i wydarzenia.
                                    Jedno popołudnie w Empiku i będziesz mogła sobie patrzeć w moje zielone oczy do
                                    upojenia ;)

---
                                    • pra_gosia Sylwestra spędzam w Empiku ... 27.12.04, 18:25
                                      ... razem z Sebusiem na winie-tce. Prześlę Ci Droga Buggi e-mailem wyniki
                                      mojego empikowego śledztwa. Zaprenumerujemy ten miesięcznik i będziemy
                                      słały normalne listy do Sebolka z żądaniem zaproszenia do Redakcji :)
                                    • buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:48
                                      sebpl napisał:

> A Filipinka jest miesięcznikiem?

►Nie wiem, szczerze mowiac. Nastolatkowe klopoty z pryszczami i pierwsza
                                      nieodwzajemniona milosc juz mnie nie obchodza.
                                      >
                                      >
                                      > > PS mnie mozesz powiedziec.Na ucho.
                                      >
                                      >
                                      > Tobie Buggi powinny wystarczyć wszystkie zabrena o mnie fakty i wydarzenia.
                                      > Jedno popołudnie w Empiku i będziesz mogła sobie patrzeć w moje zielone oczy do
                                      >
                                      > upojenia ;)

►Hmmmm, za malo Cie znam, bym upojne popoludnie w Empiku na wertowaniu gazet
                                      spedzac miala. Daj jakies namiary? Np dzial: motoryzacja, gotowanie,
                                      ogrodnictwo, erotyka, dzieciece, mlodziezowe, po 40, majsterkowanie, komputery,
                                      dom...co my tam jeszcze mamy????
                                      >
                                      > ---
                                      • sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:52
                                        Hmm... Buggi chciałabyś wszystko na tacy... Ok. Jutro jest pokaz
                                        prasowy "Aleksandra". Piszesz się?

---
                                        Śladami kota Filemona 3 bite godziny w fotelu tup... tup... tup...
                                        • buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:54
                                          sebpl napisał:

> Hmm... Buggi chciałabyś wszystko na tacy... Ok. Jutro jest pokaz
                                          > prasowy "Aleksandra". Piszesz się?

Aha, ofensywa. To lubie;)
                                          >
                                          > ---
                                          > Śladami kota Filemona 3 bite godziny w fotelu tup... tup... tup...
                                          • sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:56
                                            Taktyka Aleksandra ;)

---
                                            • buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:59
                                              racja, w koncu byl on Wielki;)
                                              • sebpl Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:01
                                                Hmm... zawstydzasz mnie ;)

---
                                                • buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:06
                                                  sebpl napisał:

> Hmm... zawstydzasz mnie ;)

Hmmmm, troche mnie to frapuje. Ty nie o Wielkim? To ja przepraszam. Wodzu, co wodz.
                                                  >
                                                  > ---
                                                  • sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:08
                                                    Nasza rozmowa przypomina mi pewną anegdotę:
                                                    - Czy to prawda Ojcze, że Jezuici odpowiadają pytaniem na pytanie? - zaciekawił
                                                    się mały chłopczyk.
                                                    - Dziecko, a kto Ci takich bzdur naopowiadał? - obruszył się wielebny.

---
                                                  • buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:15
                                                    sebpl napisał:

> Nasza rozmowa przypomina mi pewną anegdotę:
                                                    > - Czy to prawda Ojcze, że Jezuici odpowiadają pytaniem na pytanie? - zaciekawił
                                                    >
                                                    > się mały chłopczyk.
                                                    > - Dziecko, a kto Ci takich bzdur naopowiadał? - obruszył się wielebny.

Czasami tak bywa. To wina swiata wirtualnego. Nie nasza.
                                                    A merytorycznie to zasugerowalam sie niedawnym wydaniem niemieckiego Spiegla,
                                                    wlasnie z AW w roli glównej.
                                                    >
                                                    > ---
                                                  • sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:17
                                                    Chwyt marketingowy. Grecy nie wytoczą procesu, Stone obroniłby się argumentami
                                                    historyków.

---
                                                  • buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:22
                                                    A czy Ty potrafilbys sie przed taka Olympia jaka jest Angelina Jolie obronic?
                                                    No powiedz, tak z reka na sercu;)

www.alexander-the-great.co.uk/angelina_jolie.htm
                                                  • sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:24
                                                    To zależy od inteligencji kobiety.
                                                    Zawsze podkreślałem, że nteligencja u damy jest dla mnie największym
                                                    afrodyzjakiem.

---
                                                  • buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:28
                                                    sebpl napisał:

> To zależy od inteligencji kobiety.
                                                    > Zawsze podkreślałem, że nteligencja u damy jest dla mnie największym
                                                    > afrodyzjakiem.

Wybacz moja nieprzyzwoitosc ( no co po 22 juz jest) i mysli moje nieuczesane (
                                                    grzebien gdzies sie zawieruszyl)ale rózne bywaje te afrodyzjaki. Po tym przez
                                                    Ciebie przywolanym moze stanac tylko mózg.
                                                    >
                                                    > ---
                                                  • sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:31
                                                    Hmmm... jak powiadała Barbara Ruth (amerykańska Wisłocka) "Mózg to najbardziej
                                                    seksualny organ u człowieka).

---
                                                  • buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:35
                                                    sebpl napisał:

> Hmmm... jak powiadała Barbara Ruth (amerykańska Wisłocka) "Mózg to najbardziej
                                                    > seksualny organ u człowieka).

Jak dowodza badania 90% mózgu meskiego zawiera sfera dowodzenia
                                                    popedowosexulanego. 10% przeznaczonych jest na szare komóri i reszte. Hmmmm, bez
                                                    urazy.

U kobiet natomiast wszystko jest w równiutenkich proporcjach, czyli fiftififti.
                                                    > ---
                                                  • buggi Re:Sebciu 28.12.04, 00:39
                                                    Postanowilam dzisiaj troszke wczesniej, niz zwykle poszukac mojego lózeczka.
                                                    Oddale sie zatem w real zyczac Ci milych snów. :)
                                                  • sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:41
                                                    A znasz jakiś 100-procentowy męski mózg?
                                                    Autorzy książki "Płeć mózgu" Anne Moir i David Jessel pewnie by Cię ozłocili za
                                                    to odkrycie :)

---
                                                  • buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:47
                                                    sebpl napisał:

> A znasz jakiś 100-procentowy męski mózg?
                                                    > Autorzy książki "Płeć mózgu" Anne Moir i David Jessel pewnie by Cię ozłocili za
                                                    >
                                                    > to odkrycie :)

Ja juz spie, ale zza poduszki obiektywnie odpowiem,ze prócz mózgu mojego taty
                                                    chyba zaden inny meski mózg stuprocentowym nie jest. ;)

PS. Sama sie zreszta tym odkryciem zdziwilam. Myslisz, ze zasluzylam na Nobla?
                                                    >
                                                    > ---
                                                  • sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:48
                                                    Zanim nobe
                                                  • sebpl Zanim Nobel 28.12.04, 00:50
                                                    Zanim Nobel - rozwiąż baaardzo uproszczony test zawarty w książce, tacie też
                                                    polecam. Można naprawdę po tym teście się zadumać...

Kolorowych snów :)

---
                                • Gość: kixx Re: Jestem zrezygnowana ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:13
                                  strzelam(posilkujac sie stopniem zdziecinnienia gwiazdora)-mam tylko 3 naboje
                                  1->Swierszczyk
                                  2->Jas
                                  3->Mis
                                  • pra_gosia Strzelanie na zawołanie 27.12.04, 19:21
                                    Świerszczyk i Miś to rozumiem. Ale Jaś? Tobie chyba chodziło o Playboya?
                                    • Gość: kixx Re: Strzelanie na zawołanie IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:35
                                      znalazlem to zdjecie sebpla

trole.joemonster.org/?troll=nudziarz
                                      • sebpl Re: Strzelanie na zawołanie 27.12.04, 19:40
                                        Piękne. Lecę podmienić moje zdjęcie w winietce. Poproszę tylko grafików, żeby
                                        zmienili mi oczy na zielone :)

---
                                  • sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 19:24
                                    Kixx, rozszyfrowałeś mnie. Moją podobiznę z Misia możesz powiesić sobie nad
                                    łózeczkiem. Ale najpierw zdejmij Puchatka, please!

---
                                    • pra_gosia Czy za prenumeratę Misia ... 27.12.04, 19:29
                                      ... redakcja przewiduje dodatkowe nagrody np. spotkanie z wybranym redaktorem?
                                      • pra_gosia My tu gadu, gadu, a ... 27.12.04, 19:30
                                        widzę, że Raffi już całuję się z jakąś bardzo wychudzonom blondynom.
                                        Raffi, a my???!!!
                                      • sebpl Re: Czy za prenumeratę Misia ... 27.12.04, 19:30
                                        Hmmm... zapytaj Kixxa.

---
                                    • Gość: kixx Re: Jestem zrezygnowana ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:32
                                      tak tak gwiazdo ty nasza
                                      wartosc merytoryczna i jakosc twoich postow podczas pierwszych dni twojej
                                      bytnosci na tym forum najlepiej swiadcza o twojej rubryce w prestizowym
                                      miesieczniku i o tym ze jestes wspanialym felietonista a takze o tym ze
                                      sygnujesz swym nazwiskiem niejedna rubryke

• pra_gosia Kixx, Ty zazdrośniku! 27.12.04, 19:36
                                        Przemawia przez Ciebie zazdrość i tyle! Nie podlizuj się Sebolkowi, bo
                                        nie ma wolnych etatów w Redakcji. Prenumeratę jednak możesz zamówić na
                                        poczcie.
                                        • Gość: kixx Re: Kixx, Ty zazdrośniku! IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:45
                                          ja pracuje na poczcie
                                          okienko w okienko z Joasia Bem
                                          • pra_gosia Kixx, Ty zazdrośniku! 27.12.04, 19:50
                                            Powiedz na której poczcie, to przyniosę Ci list. Bardzo lubię pisać listy,
                                            a ostatnio sztuka epistolografii prawie zaginęła, więc dlatego biednym listo-
                                            noszon wciskają te ulotki reklamowe, żeby nie mieli pustych toreb. Mój listo-
                                            nosz aż się od nich ugina. To jak z tym listem?
                                          • buggi Re: Kixx, Ty zazdrośniku! 28.12.04, 00:07
                                            Gość portalu: kixx napisał(a):

> ja pracuje na poczcie
                                            > okienko w okienko z Joasia Bem

a Japoneczka nakleja znaczki
                                            • eraser19 Re: Kixx, Ty zazdrośniku! 08.01.05, 23:29
                                              "chodzi" taka jedna z dużym biustem w Sulejówku...
                                              • pra_gosia Raffi 09.01.05, 13:42
                                              • pra_gosia Raffi! Opowiedz nam o nocy sylwestrowej! 09.01.05, 13:44
                                                Opowiedz nam o tej nocy sylwestrowej - czy dalej jesteś z tą blondynką,
                                                czy Cię rzuciła nad ranem?
                                                • buggi Re: Raffi!!!! 09.01.05, 18:30
                                                  Jam równiez ciekawa jakiemus szalenstwu nocy sylwestrowej sie oddawal.

PS Zanim post wyslesz uruchom funkcje ABC
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka