Gość: Raffi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:11 ...na imprezkę sylwestrową - jedna imprezka, bez zobowiązań. Ważne, żeby miała "to i owo", "tu i ówdzie", czyła muzę i wyglądała luzzz, żeby mnie nie skompromitowała przed brygadą. Namiary, pls! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Do ortograficznego freak'a 27.12.04, 15:21 Gość portalu: Raffi napisał(a): > ...na imprezkę sylwestrową - jedna imprezka, bez zobowiązań. Ważne, żeby > miała "to i owo", "tu i ówdzie", czyła muzę i wyglądała luzzz, żeby mnie nie > skompromitowała przed brygadą. > > Namiary, pls! A nie lepiej najpierw zajac sie poszukiwaniem slownika ortograficznego? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Do ortograficznego freak'a 27.12.04, 15:25 Bugii, przecież on nie będzie z nią rozmawiał o Heglu. Jak wyjmie gumę do żucia w czasie tańca, to już będzie postęp! --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do ortograficznego freak'a 27.12.04, 15:29 sebpl napisał: > Bugii, przecież on nie będzie z nią rozmawiał o Heglu. Jak wyjmie gumę do żucia > > w czasie tańca, to już będzie postęp! Ja mam nadzieje, ze on nie mówi, tak jak pisze. I jeszcze prosi o namiary! Moze ze zdjeciem i w kostiumie kapielowym, co? Kurcze, gdybym byla blondynka, zazyczylabym sobie najsampierw swiadectwa z ocenami, co by sie przed moja brygada nie skompromitowac;) > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:33 Moje namiary to 110-100-125. Czy możesz mi podać swoje namiary czy też rozmiary? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:37 pra_gosia napisała: > Moje namiary to 110-100-125. Czy możesz mi podać swoje namiary czy też rozmiary Na kolana przed Gosia! Starczy Ci za dwie blondyny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: Nie do wiary - oto moje namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:38 Moje namiary to 110-100-125. Yo, WTF???!!! Potrzebuje spox laske, a nie kolumne naglasniajaca... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:43 A ty już dziadek jesteś? Jaką chcesz leszczynową, czy dębową? --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nie do wiary - oto moje namiary 27.12.04, 15:43 Gość portalu: Raffi napisał(a): > > Moje namiary to 110-100-125. > > Yo, WTF???!!! > Potrzebuje spox laske, a nie kolumne naglasniajaca... chachacha, dawaj swoje namiary, bo my potrzebujemy supermana, a nie jakiegos klocka z pizza - twarza Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Na laskę przyjdzie Ci poczekać do ... 27.12.04, 15:44 ... emerytury, wtedy będziesz potrzebował takiej drewnianej do codziennych spacerów. A teraz drogi Raffi sprawdzaj intelekt, a nie obwód w pasie. Poza tym bez kolumny nie będzie udanej imprezy. Czyż kolumna Zygmunta nie jest urocza? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Na laskę przyjdzie Ci poczekać do ... 27.12.04, 15:46 pra_gosia napisała: > ... emerytury, wtedy będziesz potrzebował takiej drewnianej do codziennych > spacerów. A teraz drogi Raffi sprawdzaj intelekt, a nie obwód w pasie. > Poza tym bez kolumny nie będzie udanej imprezy. Czyż kolumna Zygmunta > nie jest urocza? Gdyby Raffi wiedzial, jakie jestesmy madre i sliczne, na kolanach by nas blagal, bysmy mu towarzyszyc zechcialy. Raafiii, dawaj swiadectwo ze zdjeciem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Świadectwo maturalne ... 27.12.04, 15:51 ... będzie Twoim Raffi wstępem do naszych serc! Innych też to dotyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Świadectwo maturalne ... 27.12.04, 15:54 Ja swoje świadectwo sprzedałem Raffiemu. W takim przypadku komu przypadnie wasze towarzystwo? --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Jeśli nie masz świadectwa maturalnego ... 27.12.04, 16:03 ... to możesz dać nam Sebusiu dowód osobisty wraz z dowodem miłości. Od Ciebie to wystarczy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jeśli nie masz świadectwa maturalnego ... 27.12.04, 16:09 Hmmm.... nie chciałbym być faworyzowany. Rafii, to na pewno młody wartościowy człowiek, o nienagannych manierach i szerokich horyzontach myślowych. Dodatkowo jego biegłość posługiwania się Internetem dowodzi jego zaradności i umiejętności radzenia sobie w każdej sytaucji. Młodzieniec zna aktualne slangi modne wśród nastolatków więc będzie czuł się pewnie w każdym towarzystwie i nigdzie na pewno nie pozwoli sobie na "foux pa". Do jego zalet należy również zaliczyć pewność siebie, humor i umiejętność konwersacji - nawet a nieznajomymi osobami. Noo... nie wiem, czy nie za wsześnie rezygnujesz z jego kandydatury Gosiu. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:17 Jestem zrezygnowana, bowiem zrezygnowałam z tego nadzwyczaj ciekawie zapowiada- jącego się młodego człowieka i z równie ciekawie zapowiadającego się Sylwestra. Z czego to wynikło? Nie jestem b l ą d y n ą, tylko raczej b r e n e t k ą. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:44 pra_gosia napisała: > Jestem zrezygnowana, bowiem zrezygnowałam z tego nadzwyczaj ciekawie zapowiada- > jącego się młodego człowieka i z równie ciekawie zapowiadającego się Sylwestra. > Z czego to wynikło? Nie jestem b l ą d y n ą, tylko raczej b r e n e t k ą. Aha jesli jestes brenetka i sczelcem, jako i ja, to wszystko wyjasnia. Sebcio dowodu pokazac nie chce i za plecami Raffiego sie chowa. To przez pesel, albo zdjecie. Trudno. I bez ddowodu jest uroczy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:57 Ani przez pesel (zaczyna się bardzo podobnie do waszych) ani przez zdjęcie (moją podobiznę możecie sobie oglądać do woli w prestiżowym miesięczniku, w winietce autorskiej stałej rubryki). Za plecami się nie chowam, ewentualnie za swoimi, szerokimi, mogę wam dziewczyny udzielić schronienia :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 16:59 sebpl napisał: > Ani przez pesel (zaczyna się bardzo podobnie do waszych) ani przez zdjęcie > (moją podobiznę możecie sobie oglądać do woli w prestiżowym miesięczniku, w > winietce autorskiej stałej rubryki). > Za plecami się nie chowam, ewentualnie za swoimi, szerokimi, mogę wam > dziewczyny udzielić schronienia :) Ufff jak goraco? Jaki to miesiecznik? Filipinka?:))))) PS mnie mozesz powiedziec.Na ucho. > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 18:08 > Ufff jak goraco? Jaki to miesiecznik? Filipinka?:))))) A Filipinka jest miesięcznikiem? > PS mnie mozesz powiedziec.Na ucho. Tobie Buggi powinny wystarczyć wszystkie zabrena o mnie fakty i wydarzenia. Jedno popołudnie w Empiku i będziesz mogła sobie patrzeć w moje zielone oczy do upojenia ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Sylwestra spędzam w Empiku ... 27.12.04, 18:25 ... razem z Sebusiem na winie-tce. Prześlę Ci Droga Buggi e-mailem wyniki mojego empikowego śledztwa. Zaprenumerujemy ten miesięcznik i będziemy słały normalne listy do Sebolka z żądaniem zaproszenia do Redakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:48 sebpl napisał: > A Filipinka jest miesięcznikiem? ►Nie wiem, szczerze mowiac. Nastolatkowe klopoty z pryszczami i pierwsza nieodwzajemniona milosc juz mnie nie obchodza. > > > > PS mnie mozesz powiedziec.Na ucho. > > > Tobie Buggi powinny wystarczyć wszystkie zabrena o mnie fakty i wydarzenia. > Jedno popołudnie w Empiku i będziesz mogła sobie patrzeć w moje zielone oczy do > > upojenia ;) ►Hmmmm, za malo Cie znam, bym upojne popoludnie w Empiku na wertowaniu gazet spedzac miala. Daj jakies namiary? Np dzial: motoryzacja, gotowanie, ogrodnictwo, erotyka, dzieciece, mlodziezowe, po 40, majsterkowanie, komputery, dom...co my tam jeszcze mamy???? > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:52 Hmm... Buggi chciałabyś wszystko na tacy... Ok. Jutro jest pokaz prasowy "Aleksandra". Piszesz się? --- Śladami kota Filemona 3 bite godziny w fotelu tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:54 sebpl napisał: > Hmm... Buggi chciałabyś wszystko na tacy... Ok. Jutro jest pokaz > prasowy "Aleksandra". Piszesz się? Aha, ofensywa. To lubie;) > > --- > Śladami kota Filemona 3 bite godziny w fotelu tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:56 Taktyka Aleksandra ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 23:59 racja, w koncu byl on Wielki;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:01 Hmm... zawstydzasz mnie ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:06 sebpl napisał: > Hmm... zawstydzasz mnie ;) Hmmmm, troche mnie to frapuje. Ty nie o Wielkim? To ja przepraszam. Wodzu, co wodz. > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:08 Nasza rozmowa przypomina mi pewną anegdotę: - Czy to prawda Ojcze, że Jezuici odpowiadają pytaniem na pytanie? - zaciekawił się mały chłopczyk. - Dziecko, a kto Ci takich bzdur naopowiadał? - obruszył się wielebny. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:15 sebpl napisał: > Nasza rozmowa przypomina mi pewną anegdotę: > - Czy to prawda Ojcze, że Jezuici odpowiadają pytaniem na pytanie? - zaciekawił > > się mały chłopczyk. > - Dziecko, a kto Ci takich bzdur naopowiadał? - obruszył się wielebny. Czasami tak bywa. To wina swiata wirtualnego. Nie nasza. A merytorycznie to zasugerowalam sie niedawnym wydaniem niemieckiego Spiegla, wlasnie z AW w roli glównej. > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:17 Chwyt marketingowy. Grecy nie wytoczą procesu, Stone obroniłby się argumentami historyków. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:22 A czy Ty potrafilbys sie przed taka Olympia jaka jest Angelina Jolie obronic? No powiedz, tak z reka na sercu;) www.alexander-the-great.co.uk/angelina_jolie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:24 To zależy od inteligencji kobiety. Zawsze podkreślałem, że nteligencja u damy jest dla mnie największym afrodyzjakiem. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:28 sebpl napisał: > To zależy od inteligencji kobiety. > Zawsze podkreślałem, że nteligencja u damy jest dla mnie największym > afrodyzjakiem. Wybacz moja nieprzyzwoitosc ( no co po 22 juz jest) i mysli moje nieuczesane ( grzebien gdzies sie zawieruszyl)ale rózne bywaje te afrodyzjaki. Po tym przez Ciebie przywolanym moze stanac tylko mózg. > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:31 Hmmm... jak powiadała Barbara Ruth (amerykańska Wisłocka) "Mózg to najbardziej seksualny organ u człowieka). --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:35 sebpl napisał: > Hmmm... jak powiadała Barbara Ruth (amerykańska Wisłocka) "Mózg to najbardziej > seksualny organ u człowieka). Jak dowodza badania 90% mózgu meskiego zawiera sfera dowodzenia popedowosexulanego. 10% przeznaczonych jest na szare komóri i reszte. Hmmmm, bez urazy. U kobiet natomiast wszystko jest w równiutenkich proporcjach, czyli fiftififti. > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Sebciu 28.12.04, 00:39 Postanowilam dzisiaj troszke wczesniej, niz zwykle poszukac mojego lózeczka. Oddale sie zatem w real zyczac Ci milych snów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:41 A znasz jakiś 100-procentowy męski mózg? Autorzy książki "Płeć mózgu" Anne Moir i David Jessel pewnie by Cię ozłocili za to odkrycie :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ktoś powiedział wielki? 28.12.04, 00:47 sebpl napisał: > A znasz jakiś 100-procentowy męski mózg? > Autorzy książki "Płeć mózgu" Anne Moir i David Jessel pewnie by Cię ozłocili za > > to odkrycie :) Ja juz spie, ale zza poduszki obiektywnie odpowiem,ze prócz mózgu mojego taty chyba zaden inny meski mózg stuprocentowym nie jest. ;) PS. Sama sie zreszta tym odkryciem zdziwilam. Myslisz, ze zasluzylam na Nobla? > > --- > Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Zanim Nobel 28.12.04, 00:50 Zanim Nobel - rozwiąż baaardzo uproszczony test zawarty w książce, tacie też polecam. Można naprawdę po tym teście się zadumać... Kolorowych snów :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jestem zrezygnowana ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:13 strzelam(posilkujac sie stopniem zdziecinnienia gwiazdora)-mam tylko 3 naboje 1->Swierszczyk 2->Jas 3->Mis Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Strzelanie na zawołanie 27.12.04, 19:21 Świerszczyk i Miś to rozumiem. Ale Jaś? Tobie chyba chodziło o Playboya? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Strzelanie na zawołanie IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:35 znalazlem to zdjecie sebpla trole.joemonster.org/?troll=nudziarz Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Strzelanie na zawołanie 27.12.04, 19:40 Piękne. Lecę podmienić moje zdjęcie w winietce. Poproszę tylko grafików, żeby zmienili mi oczy na zielone :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem zrezygnowana ... 27.12.04, 19:24 Kixx, rozszyfrowałeś mnie. Moją podobiznę z Misia możesz powiesić sobie nad łózeczkiem. Ale najpierw zdejmij Puchatka, please! --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Czy za prenumeratę Misia ... 27.12.04, 19:29 ... redakcja przewiduje dodatkowe nagrody np. spotkanie z wybranym redaktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia My tu gadu, gadu, a ... 27.12.04, 19:30 widzę, że Raffi już całuję się z jakąś bardzo wychudzonom blondynom. Raffi, a my???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Czy za prenumeratę Misia ... 27.12.04, 19:30 Hmmm... zapytaj Kixxa. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jestem zrezygnowana ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:32 tak tak gwiazdo ty nasza wartosc merytoryczna i jakosc twoich postow podczas pierwszych dni twojej bytnosci na tym forum najlepiej swiadcza o twojej rubryce w prestizowym miesieczniku i o tym ze jestes wspanialym felietonista a takze o tym ze sygnujesz swym nazwiskiem niejedna rubryke Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kixx, Ty zazdrośniku! 27.12.04, 19:36 Przemawia przez Ciebie zazdrość i tyle! Nie podlizuj się Sebolkowi, bo nie ma wolnych etatów w Redakcji. Prenumeratę jednak możesz zamówić na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixx, Ty zazdrośniku! IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 19:45 ja pracuje na poczcie okienko w okienko z Joasia Bem Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kixx, Ty zazdrośniku! 27.12.04, 19:50 Powiedz na której poczcie, to przyniosę Ci list. Bardzo lubię pisać listy, a ostatnio sztuka epistolografii prawie zaginęła, więc dlatego biednym listo- noszon wciskają te ulotki reklamowe, żeby nie mieli pustych toreb. Mój listo- nosz aż się od nich ugina. To jak z tym listem? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kixx, Ty zazdrośniku! 28.12.04, 00:07 Gość portalu: kixx napisał(a): > ja pracuje na poczcie > okienko w okienko z Joasia Bem a Japoneczka nakleja znaczki Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Kixx, Ty zazdrośniku! 08.01.05, 23:29 "chodzi" taka jedna z dużym biustem w Sulejówku... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Raffi! Opowiedz nam o nocy sylwestrowej! 09.01.05, 13:44 Opowiedz nam o tej nocy sylwestrowej - czy dalej jesteś z tą blondynką, czy Cię rzuciła nad ranem? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raffi!!!! 09.01.05, 18:30 Jam równiez ciekawa jakiemus szalenstwu nocy sylwestrowej sie oddawal. PS Zanim post wyslesz uruchom funkcje ABC Odpowiedz Link Zgłoś