nocomment 31.08.01, 10:07 Podobno 1 września wieczorem na zamku w Ogrodzieńcu (niedaleko Częstochowy i Katowic) ma być jakiś fajny koncert z pokazami sztucznych ogni. Ktoś zna szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzol Re: Impra w Ogrodzieńcu IP: 157.25.119.* 31.08.01, 10:12 W sam raz na świętowanie awansu do MŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Impra w Ogrodzieńcu IP: *.bci.net.pl 31.08.01, 10:50 ma być DePres i DeMono apóźniej pokaz sztucznych ogni w b. fajnych ruinach niezłego zamku Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Impra w Ogrodzieńcu 31.08.01, 11:35 Gość portalu: waldek napisał(a): > ma być DePres i DeMono apóźniej pokaz sztucznych ogni w b. fajnych ruinach > niezłego zamku Wiem, że to niezły zamek bo chyba tam kiedyś byłem (a może to nie tam?;)). Takie nędzne resztki murów? Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Impra w Ogrodzieńcu 31.08.01, 11:37 nocomment napisał(a): > Gość portalu: waldek napisał(a): > > > ma być DePres i DeMono apóźniej pokaz sztucznych ogni w b. fajnych ruinach > > > niezłego zamku > > Wiem, że to niezły zamek bo chyba tam kiedyś byłem Albo w telewizji widziałem...;) Już nie pamiętam. W każdym razie kojarzę o który zamek chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Impra w Ogrodzieńcu IP: *.bci.net.pl 31.08.01, 11:39 zapowiada sie niezła impreza tylko że ja akurat wybieram sie na koncert Depeche Mode Odpowiedz Link Zgłoś